Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F57
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F57
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F57. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.
MINI Cabrio, nyitott tetős első félprofil

LÉGY NYITOTT!

Az új MINI Cabrio kalandéhsége csillapíthatatlan. A korábbiaknál is harmonikusabb dizájnjával, gokartszerű menettulajdonságaival és intelligens technológiáival az autó készen áll arra, hogy a nyitott tetős élmények még magasabb dimenziójába repítsen téged.

MINI Cabrio, első félprofil

LÉGY NYITOTT AZ ÚJDONSÁGOKRA.

Ha egyszer minden olyan szép odakint, miért nem szívod magadba azonnal a sok gyönyörűséget? A gyors és csendes működésű tetőmechanizmus jóvoltából elég 20 másodperc, és máris teljes valójában tűnik eléd a látvány – ráadásul ehhez még csak meg sem kell állnod. Ami azt illeti, maga a tető is nyitott a lehetőségekre – különösen, hogy immár MINI Yours Union Jack dizájnnal is kérheted. Egyébként egy 3 az 1-ben tetőről van szó, amely lehet teljesen nyitva és zárva, de rendelkezik napfénytető-funkcióval is, amikor egy kb. 40 cm-es nyíláson árad be a friss szellő.

MINI Cabrio, elölnézet
MINI Convertible side profile

ELSŐ A BIZTONSÁG.

Egy kalandor mindenre fel van készülve. Ez az oka annak, hogy az új MINI Cabrio esetében az első a biztonság. Most egy új, láthatatlan bukócső-rendszerrel gazdagodott a téged és útitársaidat védő arzenál. Csak, hogy maximálisan átadhasd magad a pillanat varázsának.

MINI Cabrio, esőre figyelmeztető applikáció

ESŐLESŐ.

A bőrig ázott ember nem egy épületes látvány. Te viszont mindig egy lépéssel a vihar előtt járhatsz az új esőelőrejelző funkció jóvoltából, amely a MINI Connected XL Journey Mate alkalmazás része. Íme, az időjárás viszontagságai elleni védekezés legokosabb módja.

MINI Cabrio, logókivetítés

LOGÓKIVETÍTÉS.

Minden hősnek van valami jele. A MINI logókivetítő funkciója a vezetőoldali külső tükör házából egy fénysugarat bocsájt ki üdvözlésül, amikor beszállsz az autóba. Vedd ezt a gesztust egy keringőre való felkérésnek.

MINI Cabrio, MINI Connected XL Journey Mate

always open timer.

Hogyan is lehetne megmérni a kellemes órák számát? A MINI Cabriód Always Open Timer funkciójával, amely pontosan jegyzi a nyitott tetővel való autózás időtartamát. Lényegében tehát egy jóközérzet-mérő eszközről van szó.

MINI Cabrio, borulás elleni védelem

LÁTHATATLAN BUKÓCSŐRENDSZER.

Az új, láthatatlan bukócsőrendszer – amelyet a hátsó biztonsági öv kivezető nyílásainál lévő, elegáns matt fekete fedelek alá rejtettek – vészhelyhelyzetben a másodpert tört része alatt szolgálatba helyezi magát az utasok védelmében. Lám, ilyen egy igazi szerény életmentő.

MINI Cabrio, Driving Assistant csomag, városi koccanásmegelőző rendszer

DRIVING ASSISTANT.

Soha nem ér majd kellemetlen meglepetés a MINI opcionális Driving Assistant csomagjával. A koccanásveszélyre figyelmeztető jelzés azzal segít megakadályozni a balesetet, hogy figyelmeztet téged, amikor túl nagy a MINI-d és az elöl haladó járművek közötti sebességkülönbség, illetve, amikor az elöl haladó autó túlontúl közel kerül hozzád. A rendszer felkészíti a fékeket a gyorsabb reagálásra, valamint a fékutak lerövidítésére, ha úgy hozza a szükség. A koccanásmegelőző rendszer alkalmazkodik a városi forgalom sebességének hirtelen változásaihoz, és ennek megfelelően lelassítja az autót. A te figyelmed elkalandozhat olykor, de a MINI-é soha.

Mini Cabrio, sziluett

AKTÍV GYALOGOSVÉDELEM.

Az Aktív Gyalogosvédelem mérsékli a gyalogos sérüléseit, ha netán elütnéd véletlenül. Ütközéskor a motorháztető felemelkedik, mérsékelve ezzel a gyalogos sérüléseinek súlyosságát.

MINI Cabrio, nyitott csomagtartós hátulnézet

MINI CONNECTED.

Amikor a legkorszerűbb technológia találkozik a hamisítatlan MINI-szellemiséggel: íme, egy hűséges útitárs, amely minden kalandodra elkísér. Az opcionális MINI Connected csomag összeköt téged a közösségi hálózatokkal, az online zenei tartalmakkal, a vezetési információkkal, az autóban használható applikációkkal és még ezernyi más dologgal.

MINI Cabrio, MINI Connected kijelző

MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE.

Az útvonaltervező, az útikalauz és a naptár elegyének tekinthető Journey Mate minden egyes lépéseden elkísér a kalandozásaid alkalmával. Tervezd hát meg kirándulásodat otthonod nyugalmától és kényelmétől körülvéve, majd hívd le az összegyűjtött – például a közlekedésre, az időjárásra, a parkolásra és a hasonlókra vonatkozó – információkat, amikor a helyszínen szükséged van azokra.

MINI Cabrio, Driving Excitement kijelző

MINDEN UTAM EGY FUTAM.

A Driving Excitement egy egész sor olyan funkcióval áraszt el, amelyek tartósan felpörgetik az adrenalintermelésedet – pont ezért eszményi kiegészítője a MINI-k híres gokartos menettulajdonságainak. Elemeztesd ki a vezetési körülményeket, és nézd meg, hogy micsoda erőkkel zsonglőrködsz, miközben a következő kaland felé robogsz.

MINI Convertible mini connected display, online search

let's start a journey.

So you’re off somewhere – it could be anywhere. You could get mid-journey, and realise you’re starving. Perhaps you’ve forgotten to buy someone a present, or you and a mate suddenly decide to hit the cinema. No sweat. With Online Search, you can find anything from the comfort of your MINI.

MINI Cabrio, MINI Connected kijelző

ZENE. HATÁROK NÉLKÜL.

A zene soha nem hallgat el egy MINI-ben. Menj fel okostelefonod lejátszási listáira, fedezz fel új zenéket az olyan vezető MINI Connected Ready alkalmazások segítségével, mint amilyen a Spotify, a Deezer vagy az Amazon Music, valamint hallgass bele a világ legkülönbözőbb tájain működő rádióállomások műsorába a TuneIn Radio applikációval.

MINI Cabrio, esőre figyelmeztető applikáció

ESŐRE ÁLL.

A bőrig ázott ember nem egy épületes látvány. Te viszont mindig egy lépéssel a vihar előtt járhatsz az új esőelőrejelző funkció jóvoltából, amely a MINI Connected XL Journey Mate alkalmazás része. Íme, az időjárás viszontagságai elleni védekezés legokosabb módja.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Vess egy közelebbi pillantást az új MINI Cabrióra. Hozzányúlni szabad...

MINI Cabrio, oldalnézet

ÁRAMVONALAS FORMÁBA ÖNTÖTT AGILITÁS.

Kétség sem férhet hozzá: az új MINI Cabrio nem holmi kispályás versenyző. Bár kicsit hosszabb lett, agilis arányai még áramvonalasabb sziluettet biztosítanak a számára, amelyet nagyszerűen emel ki éles kontúrokkal rendelkező tetővonala. Pazar látványt nyújt, az biztos.

ENGEDD LE A TETŐT. ÉS ENGEDD EL MAGAD.

Mi azt szeretnénk, hogy az autód volánja mögött nyílj meg minden élmény számára, amit csak nyújtani tud az út. A MINI Always Open csomagja pedig maximálisan biztosítja számodra ennek lehetőségét azzal, hogy minden kényelmi eszközt a rendelkezésedre bocsájt, amire csak vágysz. Amikor bár szép az idő, ám a levegő még elég hűvös, a fűtött ülések gondoskodnak arról, hogy csodásan pihentető vezetési élményben legyen részed. Azután ott van a szélfogó – amely használaton kívül kiemelhető a helyéről, majd összehajtva tárolható – még kellemesebbé téve a vezetést azzal, hogy megvéd téged a huzattól. A csomag részét képező MINI Always Open Timer arra szolgál, hogy mérje, a napfény mennyi időn át simogatta a bőrödet – és teszi ezt úgy, hogy regisztrálja, összesen mennyi ideig vezettél leengedett tetővel. A Komfort bejutás rendszernek köszönhetően, a kulcs zsebből való elővétele nélkül nyitható és zárható az ajtó és a csomagtérfedél, valamint az autón kívülről, távirányítással engedheted le vagy zárhatod be a tetőt. Emeld hát teljesen új dimenzióba a kényelmet a MINI Always Open csomaggal.

MINI Convertible Union Jack roof, front-diagonal view

DIZÁJNPREMIER.

Egy tető, amelynek nincs párja. Íme, az iparág első számú vászontetődizájnja, a MINI Yours Union Jack. Az ikonikus brit zászló fekete-szürke nyomatával díszített vászontető opcionálisan rendelhető meg az új MINI Cabrióhoz. Az biztos, hogy mágnesként vonzza a tekinteteket mind felvonva, mind félárbocon.

MINI Cabrio, első félprofil

Ó, EGEK!

Nincs még egy olyan kabrió, amelyből ilyen csodás látvány nyílik. Az új MINI Cabrio meredeken álló szélvédője nem tornyosul föléd, aminek hatására szélesre tárul feletted a tér, és úgy érezheted, hogy csak te vagy és a nagy kék égbolt.

MINI Cabrio, MINI Yours belső tér

TESTRE SZABHATÓ BELSŐ TÉR.

Tökélyre vitt stílusban. A belső tér testre szabására minden képzeletet felülmúlóan sok lehetőség adódik. A választékban ott vannak például a MINI Yours Dark Cottonwood és a MINI Yours Fibre Alloy belső díszítőelemek, emellett vihetsz némi csavar a műszerfal és a szerkezeti elemek megjelenésébe is azzal, hogy kiválasztod a neked tetsző Colour Line verziót, majd az egészre felteszed a koronát a Chrome Line felszereltség elemeivel.

MINI Cabrio, elérhető színek

KÜLSŐ SZÍNEK.

Válaszd a Pepper White vagy a Volcanic Orange árnyalatot, de körülnézhetsz a tizenegy metálfény között is, amelyek nevesítve a következők: Blazing Red, White Silver, Moonwalk Grey, Thunder Grey, Deep Blue, British Racing Green, White Silver, Midnight Black, Electric Blue, valamint az új Caribbean Aqua és Melting Silver. A Chili Red fényezés a John Cooper Works felszereltség számára van fenntartva.

MINI Convertible rear profile

DICSŐ VÉG.

Az új MINI Cabrio hátulról is igen dinamikus és cizellált megjelenésű. A visszafogottan elegáns krómkeretbe foglalt lámpák még távolabbra kerültek egymástól, a Cooper S és a John Cooper Works modelleken pedig nem egy, hanem két kipufogó látható. Így legalább azoknak is jut valami, akik reménytelenül próbálnak utolérni.

MINI Convertible back seats

KÉNYELEM, MINT ALAPJOG.

Az új MINI Cabrio nem fukarkodik a kényelemmel – hátul sem. Az újratervezett hátsó ülés lounge-szerű atmoszférát biztosít, némi praktikummal fűszerezve. Az elöl ülőknek alapáron járnak a testet szorosan tartó sportülések. Ami pedig a kárpitokat illeti: a gazdag kínálatban olyan tételek sorakoznak, mint a Black Pearl színű szövet/műbőr, a MINI Yours Carbon Black színű Lounge bőr vaggy a Malt Brown árnyalatú Chester bőr.

MINI Cabrio, 18" méretű, kéttónusú Cup Spoke keréktárcsák

SPORTKEREKEK.

Szeretnéd, hogy MINI-d összképét a sportos pörgés határozza meg? Akkor válaszd az új, opcionális, 17" méretű, 2 tónusú Propeller Spoke könnyűfém keréktárcsákat.

John Cooper Works Chili Package.

Még tüzesebbé tennéd a MINIdet?

Feldobott külső.

Csapj le a John Cooper Works Chili felszereltségi szintre, amelybe beletartozik a 17 hüvelykes fekete John Cooper Works könnyűfém felni, a JCW aerodinamikus karosszéria, beleértve a JCW stílusú lökhárítókat, az eltüntetett oldalszoknyákat és egy speciálisan kialakított JCW hátsó spoilert.

A versenyérzés belülről fakad.

Versenyezz az utcákon a John Cooper Works Chili felszereltségi szint lélegzetelállító belső stílusában. Megállíthatatlanná válsz a John Cooper Works kormánykerékkel, a rozsdamentes acél pedálokkal és a sok más kiegészítővel.

Lépj be, kezdődhet az izgalom.

Minden akkor kezdődik, amikor a felszerelt háromajtós MINI Hatch fedélzetére lépsz. Az ajtónyílás csíkjai utalnak az eljövendő izgalmakra, a szövetbőr Diamond karbon fekete sportülések pedig a tökéletes versenypozíciót biztosítják.

John Cooper Works

Mindent bele.

Több erő. Még exkluzívabb fejlesztések. Még több szórakozás. A John Cooper Works modellek a John Cooper rally legendáktól származnak és épp olyan nagy benyomást keltenek ma is, mint amikor a versenypálya bajnokai voltak. Ha fokozni szeretnéd az izgalmakat és magadénak szeretnéd tudni a MINI egyediségét, akkor ne keresgélj tovább.