Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

A VÁLASZTOTT MÁRKAKERESKEDÉS

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN SE – oldalnézet AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN SE – oldalnézet

AZ ÚJ MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

12 300 000 FT-TÓL.

AZ ÚJ MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 MŰSZAKI ADATAI.

ELEKTROMOS HATÓTÁV
47-52 km
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
1,7 - 1,9 l/100 km
ELEKTROMOS FOGYASZTÁS
14,7 - 15,5 kWh/100km
KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS
39-44 g/km
TELJESÍTMÉNY
220 LE (162 kW)

(i) WLTP Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és áramfogyasztási adatok a Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a hatályban lévő 715/2007/EK Rendeletben előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. Az adatok egy magyarországi alapfelszereltséggel rendelkező gépjárműre vonatkoznak és az értékhatárok figyelembe veszik a választott kerék- és abroncs méretében tapasztalható különbségeket, valamint a választható extra-felszereltségeket, és a konfiguráció során változhatnak. Ezeknél a gépjárműveknél az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

MINI Electric logó – Elogó – line MINI Electric logó – Elogó – line

MINI PLUG-IN HIBRID.
TELE ENERGIÁVAL.

Élvezd a különlegeset: az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 az elektromos energiával feltöltve teremti meg az izgalmas, mégis fenntartható vezetés élményét. Átgondolt dizájnjával és precíz műszaki tartalmával megkérdőjelez mindent, amit eddig a hibrid autózásról gondoltál. Az erő és a hatékonyság tökéletes egyensúlya a két világ legjavát kínálja számodra.

VILLÁMGYORSAN A MUNKÁBA, ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL.

MINI COUNTRYMAN ELEKTROMOS HATÓTÁV:AKÁR 52 km.

Az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 legújabb generációs akkumulátora megnövelt, 10,0 kWh kapacitású – ami akár 44 km tisztán elektromos vezetésre elegendő – így jelentősen csökkentheted a napi ingázás költségeit. A tökéletes városi és utazóautó tehát a tisztán elektromos meghajtás lehetőségét is hordozza – vagyis a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli mobilitást.

MINI Countryman hibrid– akkumulátor töltése – hogyan működik
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – otthoni töltés – akkumulátor

MINI HIBRID AUTÓDAT OTTHON IS FELTÖLTHETED.

A MINI Cooper SE Countryman ALL4 egy standard 230 voltos fali csatlakozóról is feltölthető, könnyedén és kényelmesen. Így töltheted fel legkedvezőbben MINI-det – 5 óra alatt teljes töltési szintig. Bonyolult töltőegységre nincs szükség. MINI-dhez egy egyfázisú töltőkábelt is kapsz az egyszerű otthoni töltéshez.

A MINI HIBRID NYILVÁNOS TÖLTÉSE.

Akár hétvégi kiruccanásra készülsz, vagy más városban lakó családtagokat látogatsz meg: nyugodtan teheted meg, mert élményteli autózás vár rád. A hatótávval kapcsolatban pedig: a nyilvános töltőállomások száma egyre csak nő. Az összesen akár 500 kilométeres hatótávval pedig eleve semmi nem szab határt a MINI Cooper SE Countryman ALL4-ral való közös utazásadinak. További információért fordulj MINI Márkakereskedődhöz! 

MINI Hibrid – akkumulátor töltés – nyilvános hálózatok
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hibrid vezetés – benzines és elektromos

KAPCSOLJ ÁT ÉS KAPCSOLÓDJ KI!

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS. MINDEN ÚTRA.

Amikor már végeztél a hétvégi bevásárlással, miért ne ugranál ki a hegyekbe vagy le a partra – a nyomatékos plug-in hibrid motornak köszönhetően. Elektromos All4 összkerék-meghajtásával ugyanolyan otthonosan mozog a városi, mint a hegyi utakon. Az összesen akár 500 km-es hatótávval pedig bárhová eljuthatsz.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – ezüst – elölnézet MINI Cooper SE Countryman ALL4 – ezüst – elölnézet

MINDENNEK ÉS MINDENKINEK.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. NAGYOBB CSOMAGTÉR.

Kompromisszumokra semmi szükség: minden szükséges holmit magaddal vihetsz. Az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 egy rettenthetetlen kalandozó, akinek semmi nem állhat útjába. Öt ember és csomagjaik számára kínál bőséges teret – és persze az emlékeknek is, amiket menet közben szerzel.

 MINDENT BELE!

AKÁR 1275 LITERES CSOMAGTÉR.

Mit tervezel becsomagolni a hétvégére? A robusztus és markánsan jóképű MINI mindig vonzza a tömegeket. Még szerencse, hogy ők el is férnek benne – több mint elegendő láb- és fejtérrel a hátsó ülésen utazók számára is. 

MINI Cooper Countryman – belső tér – csomagtér
MINI F60 Hybrid – interior – seats

RUGALMAS MEGOLDÁS.

ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSEK.

A tágas csomagtér elegendő helyet kínál a terveidnek. A 40/20/40 arányban osztottan lehajtható hátsó üléstámlával pedig az új MINI Cooper SE Countryman ALL4 hosszú, széles és terjedelmes csomagok szállítására is alkalmas. 

ERŐ ÉS STÍLUS TALÁLKOZÁSA.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID KÜLSŐ DIZÁJN.

A jellegzetes, markáns vonalak és a maszkulin arányok találkozása egy kalandozó szellemével: egy olyan autót terveztünk, aki a modern városban és a vidéki utakon egyaránt otthon érzi magát. Kilencféle színben rendelhető, amelyeket finom „Electric" elemek színesítenek. Terveznél egyet magadnak? Színek, keréktárcsák és számtalan további lehetőség áll rendelkezésedre, például kontrasztszínű tető, motorháztető-csíkok és külső tükörburkolatok. 

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Húzd oldalra a szín megváltoztatásához

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID BELSŐ DIZÁJN.

MEGKAPÓ BELSŐ.

Az új MINI Countryman Plug-In Hibrid dugig van okos részletekkel, amik minden eddiginél élvezetesebbé teszik vezetését. A MINI választása az igényesség választását is jelenti. Kerülj beljebb, nézz körül – és élvezd az új ihletet. 

MINI Cooper Hybrid – műszerfal and kormánykerék – barna bőr MINI Cooper Hybrid – műszerfal and kormánykerék – barna bőr

ANNYI MINDEN FELFEDEZNIVALÓ.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID. FELSZERELTSÉGEK. CSOMAGOK. TARTOZÉKOK.

MINI Cooper hibrid – gesztenyebarna – elölnézet

ALAP- ÉS OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ FELSZERELTSÉGEK.

Fedezd fel az alap- és opcionálisan rendelhető felszereltségek kínálta lehetőségeket, amelyek mind segítenek saját arcodra formálni MINI-det – és még élvezetesebbé tenni vezetését.

MINI hybrid – felszereltségi szintek – csomagok

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK.

Izgalmas felszereltségi szinteket válogattunk össze számodra, amelyekkel egyedivé teheted MINI-det. A speciális, dedikált felszereltségek és konfigurációk jelentős mértékben fokozzák az utazás élményét – és MINI-d értékét.

mini countryman plug-in hibrid – hálózatok – infotainment

MINI CONNECTED.

A MINI Connected a hálózati kapcsolatok következő szintjét hozza el MINI-dbe az intelligens szolgáltatások és applikációk széles választékával. Számos opciót kínál a navigáció, a kommunikáció és a zenelejátszás terén – és mindegyikhez látványos megjelenítést és intelligens, kéz nélküli vezérlést. Kétféle csomagban érhető el; tekintsd meg, melyik illik hozzád leginkább! 

mini countryman hibrid – MINI Yours – felszereltség

MINI YOURS.

A MINI Yours felszereltség segítségével prémium minőségű felszereltségekkel és kifinomult megoldásokkal teheted még különlegesebbé MINI-det. A luxusszínvonalú kárpitoktól és kormánykerekektől a könnyűfém keréktárcsákig minden eleme gazdag részleteket jelent, kézzel készült hatású, és igazán egyedivé teszi MINI-det – kívül és belül.

mini countryman phev – eredeti alkatrészek – tartozékok

EREDETI MINI ALKATRÉSZEK & TARTOZÉKOK.

Fedezd fel az eredeti alkatrészek és tartozékok kínálatát, amelyekkel még egyedibbé teheted MINI-det – a minőségi könnyűfém keréktárcsáktól és az egyedi külső részletektől a stílusos matricákig és csíkokig.

 
MINI Cooper SE All 4 – white silver – front and side view

Cooper SE All 4

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól *

1,9 - 1,7 l/100 km disclaimer
44 - 39
g/km disclaimer
52 - 47 km Elektromos hatótáv
15,5 - 14,7 kWh/100km

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
220 PS (162 kW)
Üzemanyag fajtája
Hibrid
Fogyasztás
1,9 - 1,7 l/100 km disclaimer
KÁROSANYAG - KIBOCSÁTÁS
44 - 39 g/km disclaimer
sebességváltó
Automata váltó
meghajtás
Összekerékhajtás

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  White Silver metál fényezés

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 18" Könnyűfém keréktárcsák Black Pin Spoke defekttűrő gumiabroncsokkal

MOTORHÁZTETŐ-CSÍKOK

Motorháztető-csíkok háromféle színben

TETŐSZÍN

Háromféle tetőszín elérhető

KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK

Háromféle tükörburkolat elérhető.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Cooper SE All 4

Válassz üzemanyagfajtát

Hibrid

220 PS

162 kW

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól *
  • Automata váltó
kiválaszt

Cooper SE All 4

Sebességváltó Kiválasztása

Automata váltó

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól *
kiválaszt

Cooper SE All 4

Válassz meghajtást:

Összekerékhajtás

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól *
kiválaszt

A te választásod

MINI Countryman SE All 4 – sage zöld – elöl- és oldalnézet

Cooper SE ALL4

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól *
220 PS (162 kW) Combined System Power
220 PS (162 kW) Combustion Engine Power
70 kW Elektromos csúcsteljesítmény
Hibrid
Automata váltó
Összekerékhajtás
52 - 47 km Elektromos hatótáv
15,5 - 14,7 Electric power usage
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (vegyes)
44 - 39 g/km CO2 (combined)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Select your MINI

Hibrid

220 PS (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

KEZDŐÁR 12.300.000,0 Ft-tól

*

Automata váltó, Steptronic sebességváltó

Összekerékhajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (vegyes)
44 - 39 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Új MINI Countryman – zöld és fekete – oldalnézet Új MINI Countryman – zöld és fekete – oldalnézet

AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN.

Az új MINI Countryman megérkezett, és keményebb, mint valaha. Markáns új dizájnjával és összkerék-meghajtásával tökéletes minden helyzethez. Egy rázós hegyi út vagy a város forgataga: az új MINI Countryman vezetésének élménye olyasmi, amit alig vársz majd minden egyes alkalommal. Élvezd az újonnan felfedezett szabadságot és sokoldalúságot, vezess, ahová kedved tartja!

MINI Electric logó – Elogó – line
The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.