MINI BIZTOSÍTÁS.

grey line

A MINI iránti vonzalmad soha nem állt biztosabb lábakon! A MINI biztosítások exkluzív és átfogó védelmet kínálnak. Előnyeid: A MINI pénzügyi szolgáltatások által kínált, testre szabott biztosításaink éppen olyan egyediek, mint járműkínálatunk. Nem csupán a járműved kap teljes védelmet, de te magad, utasaid és likviditásod is.

grey line

MINI KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS.

Kötelező biztosítás szabadon választott kedvezményekkel.
Neked nem csak egy megbízható gépjárműre, de egy megbízható partnerre is szükséged van, amely biztosítja a gondtalan utazást. A MINI kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás magyarországi szolgáltatója a gépjármű biztosítás egyik legnagyobb szereplőjeként ezt a megbízhatóságot nyújtja. Amennyiben Neked több éves kármentes előzménybiztosításod van, mi ezt egyre növekvő kedvezményekkel ismerjük el.

 • E-kommunikációs kedvezmény
 • Éves egyszeri díjfizetési kedvezmény
 • Családi vagy több szerződéses kedvezmény
 • CASCO együttkötési kedvezmény
 • Fizetési mód kedvezmény (csoportos beszedés)
 • Tartalmazza az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat is:
 • MINI Defekt vagy Kátyúkár biztosítás 150 000 Ft/év megemelt szolgáltatási határig MINI márkaszervizben önrész levonása nélkül (opciós).
  Autós segítségnyújtás.
  AutósTárs gépjármű jogvédelem biztosítás szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig.
  Bennülők balesetbiztosítása szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig.
grey line

CASCO.

Néhány érv a MINI CASCO mellett:

Felezett minimum önrész hivatalos MINI Márkakereskedésben történő javítás esetén.

Töréskár esetén a gépjármű mentésével, tárolásával és az Ön által választott MINI márkaszervizbe történő szállításával kapcsolatos költségek megtérítése legfeljebb 100 000 Ft értékben.
Totál- vagy lopáskár esetén új érték térítése az első forgalomba helyezéstől számított 12 hónapos korig (a kiskereskedelmi számlaérték alapján, csak a %-os önrész kerül levonásra).

- Márkahűség-biztosítás: totál- vagy lopáskár esetén az új MINI vásárlásához a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10%-át a MINI CASCO megtéríti.
- Részkár esetén avulásmentes kártérítés (nincs értékemelkedés-levonás) a CASCO szerződés ideje alatt.

- Üvegkár térítése önrész levonása nélkül.
- Egész Európára kiterjedő területi hatály (kivéve: a volt Szovjetunió utódállamai).
- Aktív kárrendezés (idegenhibás kár esetén önrész levonása nélkül).
- Törés- és elemi kár esetén kölcsöngépjármű térítése a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 12 napra 120 000 Ft összeghatárig.
- Évente egy alkalommal 20 000 Ft összegű, hivatalos MINI Márkaszervizben kármegelőzésre és karbantartásra felhasználható generál szolgáltatás.
- Műszaki hiba assistance: segítségnyújtás műszaki hiba miatti menetképtelenségre a szolgáltatás felső határáig.
- Hibás tankolás biztosítás 50 000 Ft/év felső határig.

- Vezetéstechnikai tréningen történő részvétel esetén 5% kedvezmény.
- Csoportos beszedési fizetési mód választása esetén nem csak levesszük Önről a rendszeres díjfizetés gondját, de 10%-os kedvezményt is nyújtunk a CASCO biztosítás díjából.
- Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás együtt kötése esetén kedvezmény a MINI CASCO éves díjából.

grey line

MINI CASCO ÉS MINI KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS.

Együtt még kedvezőbb.

Ha a kötelező felelősségbiztosítás mellé MINI CASCO-t is köt, a kötelező felelősségbiztosításnál a megszerzett bónusz fokozat alapján igénybe vett kedvezményt a CASCO biztosításnál is érvényesítheti, azonnal levonásra kerülő díjkedvezmény formájában. A két biztosítás együttkötése esetén akkor is jogosult kedvezményre a CASCO biztosítás díjából, ha korábban Ön még nem volt gépjármű-tulajdonos vagy üzemben tartó.
 
MINI CASCO és MINI Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítással egyaránt rendelkező ügyfeleink részére ingyenes aktív kárrendezés szolgáltatást is kínálunk. Az Ön gépjárművében idegen személy által okozott, más biztosítónál kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján térülő kárát előzetesen MINI CASCO biztosításuk alapján rendezzük az önrész levonása nélkül. Így anélkül térül meg a teljes gépjárműkár – amelyet később elszámolunk az érintett biztosítótársasággal –, hogy a folyamat Öntől további idő- és pénzráfordítást igényelne. Kényelem és gyorsaság együtt.

 • MINI Biztosítások Segélyvonal:
 • Az éjjel-nappal hívható telefonszámokon tanácsot és segítséget kérhet belföldön vagy külföldön történő baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén.
 • AutoSOS
 • Belföldről: (06 1) 458-4480
  Külföldről: (+36 1) 458-4480
 • További részletek és információ:
 • E-mail: MINIbiztositas@MINI.hu
grey line
MINI Biztosítás - MINI modellkínálat - Kapcsolatfelvétel MINI Biztosítás - MINI modellkínálat - Kapcsolatfelvétel

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

Ha kérdésed adódna a MINI modellekkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: ugyfelszolgalat@mini.hu.

MINI FINANCIAL SERVICES.

Keresd fel hivatalos MINI Márkakereskedődet, ahol értékesítési munkatársunk a MINI gépjárművek teljes választéka és a MINI Financial Services szolgáltatásai mellett a MINI Biztosításokra vonatkozó kérdésekben is a rendelkezésedre áll.

A MINI Financial Services biztosítási szolgáltatásait Magyarországon a Generali Biztosító Zrt. nyújtja. (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.)

A jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Amennyiben kérdésed merülne fel, kérjük, írj a MINIbiztosítás@MINI.hu e-mail címre, ahol kollégáink tájékoztatnak Téged az igényeidnek megfelelő biztosításról.

MINI Financial Services MINI Financial Services