3-ajtós

5-ajtós

Cabrio

Clubman

Countryman

JOHN COOPER WORKS – A versenypályán született JOHN COOPER WORKS – A versenypályán született

john cooper works.

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.
KEZDŐÁR * 8.881.000 Ft-tól

FELGYORSULT SZÍVVERÉS.

Nagy teljesítményű MINI John Cooper Works modelljeink készen állnak, hogy lenyűgözzenek sportos kiállásukkal és jellegzetes, mély morgásukkal. A nyughatatlan élsportolók John Cooper győztes versenylegendáinak reinkarnációi, és mint ilyenek, a versenysport igazi esszenciáját testesítik meg. John Cooper és csapata bízott az ösztöneiben. A '60-as évek elején szinte esélytelenként indultak, lehetetlent nem ismerő, úttörő szellemiségükkel mégis sikeresen építettek át egy apró családi járművet legendás versenyautóvá – és közben megváltoztatták az autózásról alkotott fogalmainkat.

AZ ÖRÖKSÉG TOVÁBB ÉL

A SORS KEZE.

Senki meg nem mondta volna annak idején, hogy John Cooper és az ikonikus klasszikus Mini esélytelenként valaha is győzelmet arat. A merész kisautó azonban végigsöpört a versenyzés világán, virgonc agilitásával, valamint forradalmi motor- és kerékelrendezésével utasítva maga mögé ellenfeleit. Ráadásul a bravúrt nem is egyszer sikerült megismételnie.   

Történelem mutatása

SPORTTÖRTÉNELEM ÍRÓDIK.

A John Cooper Works-sztori 1946-ban kezdődött. Charles Cooper és fia, John megalapította a Cooper Car Companyt, és megépítette első versenyautóját Charles apró garázsában, az angliai Surbitonban. Az egyszerű kezdet végül a motorsportot forradalmasító változásban csúcsosodott ki, és megteremtette azt a versenyhagyományt, amely a mai napig él. Nem is szólva az alapokat megrengető hatásról, amelyet a klasszikus Minire gyakorolt. Tekintsd meg a Sky tévécsatorna "John Cooper: Genius & Works" című, exkluzív dokumentumfilmjét!

John Cooper Works – Egy zseniális ötlet John Cooper Works – Egy zseniális ötlet

A VEZETŐ AZ ELSŐ.

A Cooper Car Company először együléses Forma–3-as versenyautókat épített, amelyek forradalmi farmotorjuknak köszönhetően igen sikeresnek bizonyultak az 500 cm3-es kategóriában. A zseniális ötlet hamarosan a feltörekvő fiatal versenyzők kedvencévé tette a Cooper Car Companyt. John Cooper pedig megnyerte a Forma–1 Világbajnokságot, valamint a gyártók bajnokságát is.

JCW – Az első Mini Cooper JCW – Az első Mini Cooper

LEGENDA SZÜLETIK.

Saját építésű autóinak jelentős sikerét követően John Cooper beleszeretett az újonnan bemutatott klasszikus Minibe. Meglátva a benne rejlő potenciált, máris egy bajnok rajzolódott ki lelki szemei előtt. Erősebb motor, új fékek és pontosabb kormánymű beépítését követően a szerény családi járművet egykettőre óriásölő versenyautóvá változtatta. 1961-ben megszületett az első Mini Cooper.

John Cooper – A mester John Cooper – A mester

A MEGSZOKÁSSAL SZEMBEN.

A Minit immár semmi nem állíthatta meg. John Cooper ösztönös megérzései ismét igaznak bizonyultak. A mester örök érvényű autót alkotott. 1964-re a Mini Cooper nevet világszerte megismerték. Az autó szinte minden lehetséges versenyt megnyert – köztük a Monte Carlo Rallyt is 1964-ben, 1965-ben és 1967-ben. A Mini és John Cooper a klasszikus Minit győztessé változtatták, amely messze megelőzte versenytársait.

BMW + MINI BMW + MINI

ÚJ KORSZAK.

2001-ben a 'Mini' a BMW Group égisze alatt, MINI néven született újjá. A változás újra feltüzelte a MINI modellek tuningolása iránti szenvedélyt, egyben pedig megadta a lehetőséget a John Cooper Works történetének folytatására. 2003-ban a John Cooper Works MINI Cooper és MINI Cooper S Tuning Kitek megjelentek a világ MINI kereskedéseiben. Segítségükkel a MINI Cooper teljesítménye 126 lóerőre, (93 kW), a MINI Cooper S-sé pedig meggyőző 200 lóerőre (147 kW) volt növelhető.

A mai napig leggyorsabb MINI A mai napig leggyorsabb MINI

GYORSABBAN ÉS GYORSABBAN.

2006-ban mutatkozott be a John Cooper Works GP Kittel előtuningolt MINI Cooper S modell. Az új, limitált MINI lélegzetelállító teljesítményt és különleges versenyérzést kínált. Ez volt a leggyorsabb, közúti forgalomban használható MINI, amely 100 km/órára alig 6,5 másodperc alatt gyorsult fel. A mindössze 2000 példányban készült modellt egyedi színek tették még különlegesebbé: a metál Thunder Blue fényezés Chili vörös tükrökkel, valamint a Pure Silver tető, amelyen az 1 és 2000 közötti sorozatszám is látható volt.

Az első MINI John Cooper Works modell Az első MINI John Cooper Works modell

EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE.

2007-ben a MINI megszerezte a John Cooper Works márkanevet, valamint a hozzá kapcsolódó műszaki és feljesztési forrásokat. Egy évvel később piacra lépett a két első MINI John Cooper Works modell: a 3 ajtós John Cooper Works és a John Cooper Works Clubman teljesen újragondolt változatai. Az energiabombákat 1,6 literes, négyhengeres, Twin Scroll turbófeltöltésű, 211 lóerős (155 kW) motor hajtotta. Tisztelgés volt ez John Cooper úttörő szelleme és a menetteljesítmények iránti elkötelezettsége előtt.
Öt évvel később, 2013-ban jelent meg a MINI John Cooper Works GP limitált szériája 218 lóerős, turbófeltöltésű, négyhengeres motorral. Az igen keresett modellből ismét csak mindössze 2000 példány készült.

MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

BAJNOKI ÖSZTÖNÖK.

A MINI versenysportos hagyománya tovább él az utakra kerülő MINI John Cooper Works modellekben, amelyek ugyanazt a DNS-t örökölték nagy elődeiktől: a precíz agilitás és a gyorsulás potens kombinációját jelentő, nagy teljesítményű tuningot. A MINI John Cooper Works Racing Team a világ versenyein is győzelmeket arat. Nemrég szerezték meg a győzelmet Daytonában – maguk mögé utasítva számos prémium sportautógyárat. A négyszeres Dakar Rally-győzelmet követően pedig az X-raid MINI John Cooper Works Rally csapat és a MINI ALL4 Racing modell sikeresen vágott neki a Dakar Rallynak. John Cooper büszke lenne.

MINI John Cooper Works GP Concept
MINI JOHN COOPER WORKS GP KONCEPCIÓAUTÓ MINI JOHN COOPER WORKS GP KONCEPCIÓAUTÓ

KEVESEK KIVÁLTSÁGA.

Ez történik, ha képzelőerőnket, úttörő szellemünket és a versenysportos génjeinket a holnap nagy teljesítményű sportautójának megalkotására használjuk fel.

Csúcsteljesítmény
John Cooper Works | MINI izgalom a maximumon John Cooper Works | MINI izgalom a maximumon

A NAGY ERŐ FÜRGESÉGGEL TÁRSUL.

Készen állsz, hogy meghódítsad az utat. A 2,0 literes, négyhengeres TwinPower Turbo motor hatalmas nyomatékával pedig kicsivel több mint 6 másodperc alatt máris eléred a 100 km/órát.

Jelentkezés tesztvezetésre

FEDEZD FEL A HANG EREJÉT.

Vedd fel a fülhalgatót, tekerd fel a hangerőt, és hallgasd a legendás John Cooper Works üvöltését.** ***

Jellegzetes dizájn
JCW elölnézet JCW elölnézet

EGY VERSENYZŐ MEGJELENÉSE. EGY BAJNOK SZELLEME.

A John Cooper Works modellek felgyorsítják a szívverést – még azelőtt, hogy beszállnál. A merész, versenyihletésű látvány, a legjobb minőségű anyagok és a számos látványos elem külön kategóriába emeli a John Cooper Works modelleket, amelyek ráadásul az exkluzív Rebel Green színben is rendelhetők – a klasszikus brit versenyfestés modern változatában.

A JCW modellek
ISMERKEDJ MEG A JCW MODELLEKKEL ISMERKEDJ MEG A JCW MODELLEKKEL

ÍME, A JCW MODELLEK.

Egy John Cooper Works volánja mögött garantált a versenyizgalom. Nagy teljesítményű prémium modelljeink a legendás John Cooperről kapták nevüket – és egyben azok a valaha készült legerősebb és legexkluzívabb MINI modellek.

MODELLEK MEGNYITÁSA
MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS. MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS.

MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS.

Egy klasszikus meggyőző ralipedigrével. John Cooper győztes autóinak közvetlen leszármazottja, a 3 ajtós MINI JCW a benned rejlő versenyzőt szólítja meg. Könnyedén kombinálja a teljesítményt, az agilitást és a műszaki tartalmat. Rövid tengelytávja és extrém alacsony súlypontja garantálja, hogy hamarosan vadászni fogsz a kanyarokra.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO. MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

Szél a hajadban, adrenalin az ereidben. A MINI John Cooper Works Cabrio áramvonalas, sportos dizájnja figyelemre méltó teljesítménnyel társul.

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN. MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.

MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.

A MINI John Cooper Works Clubman a sokoldalú teljesítményt elegyíti a kifinomult dizájnnal. 231 lóerővel a motorházteteje alatt és a hajtűkanyarokban is extra tapadást kínáló összkerékmeghajtásával maga mögött hagyja a kompromisszumokat a magas oktánszámú JCW-élvezetekért. Tágassága és osztott hátsó ajtaja pedig kellően sokoldalúvá teszi minden helyzetben.

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN. MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN.

Egy John Cooper Works modell kalandorok számára. Lenyűgöző erejével és az alapfelszereltséghez tartozó összkerékmeghajtásával elvisz bárhová, ahová út vezet – és oda is, ahová nem.

A modellek

mini john cooper works

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works 3 ajtós.

MINI John Cooper Works 3 ajtós

KEZDŐÁR 8.881.000 Ft-tól *

Az intenzív gokartérzés itt kezdődik.

6,6 - 5,7 l/100 km disclaimer
150 - 130
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
sebességváltó
Manuális váltó, Sport automata
meghajtás
elsőkerékmeghajtás

Főbb tulajdonságok

MINI John Cooper Works 3 ajtós.

A tető 3 színben elérhető

MINI John Cooper Works 3 ajtós.

A külső tükörház 3 színben elérhető

MINI John Cooper Works 3 ajtós.

A motorháztető-csíkok fehér vagy fekete színben elérhetők

MINI John Cooper Works 3 ajtós.

Légbeömlő nyílás a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus "JCW" embléma, alacsony légbeömlők

 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works Cabrio.

CABRIO

KEZDŐÁR 10.212.000 Ft-tól *

Impozáns, nyitott tetős vezetési élmény – és mindenből egy csipetnyivel több.

6,7 - 5,9 l/100 km disclaimer
152 - 136
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
sebességváltó
Manuális váltó, Sport automata
meghajtás
elsőkerékmeghajtás

Főbb tulajdonságok

MINI John Cooper Works Cabrio.

A külső tükörház 3 színben elérhető

MINI John Cooper Works Cabrio.

A motorháztető-csíkok fehér vagy fekete színben elérhetők

MINI John Cooper Works Cabrio.

Légbeömlő nyílás a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus "JCW" embléma, alacsony légbeömlők

 
John Cooper Works logo
MINI JCW CLUBMAN

CLUBMAN

KEZDŐÁR 10.941.000 Ft-tól *

Kompromisszummentes teljesítmény az igényes vezetőknek.

7,4 - 6,8 l/100 km disclaimer
168 - 154
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
sebességváltó
Manuális váltó, Sport automata
meghajtás
Összekerékmeghajtás

Főbb tulajdonságok

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

A tető 3 színben elérhető

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

A külső tükörház 3 színben elérhető

MINI JCW CLUBMAN

A motorháztető-csíkok fehér vagy fekete színben elérhetők

MINI JCW CLUBMAN MINI JCW CLUBMAN

Légbeömlő nyílás a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus "JCW" embléma, alacsony légbeömlők

 
John Cooper Works logo
MINI JCW COUNTRYMAN

COUNTRYMAN

KEZDŐÁR 12.024.000 Ft-tól *

A leggyorsabb és legmasszívabb MINI-s élmény az úton – de tényleg mindenféle úton.

7,4 - 6,9 l/100 km disclaimer
169 - 158
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
sebességváltó
Manuális váltó, Sport automata
meghajtás
Összekerékmeghajtás

Főbb tulajdonságok

MINI JCW COUNTRYMAN

A tető 3 színben elérhető

MINI JCW COUNTRYMAN

A külső tükörház 3 színben elérhető

MINI JCW COUNTRYMAN

A motorháztető-csíkok fehér vagy fekete színben elérhetők

MINI JCW COUNTRYMAN

Légbeömlő nyílás a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus "JCW" embléma, alacsony légbeömlők

MINI John Cooper Works 3 ajtós

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

 • Manuális váltó
 • Sport automata
 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 8.881.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

CABRIO

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

 • Manuális váltó
 • Sport automata
 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 10.212.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

CLUBMAN

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

 • Manuális váltó
 • Sport automata
 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 10.941.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

COUNTRYMAN

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

 • Manuális váltó
 • Sport automata
 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 12.024.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

MINI John Cooper Works 3 ajtós

sebességváltó kiválasztása

Manuális váltó

 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 8.881.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

Sport automata

 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 9.563.200 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

CABRIO

sebességváltó kiválasztása

Manuális váltó

 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 10.212.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

Sport automata

 • elsőkerékmeghajtás
KEZDŐÁR 10.894.200 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

CLUBMAN

sebességváltó kiválasztása

Manuális váltó

 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 10.941.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

Sport automata

 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 11.639.800 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

COUNTRYMAN

sebességváltó kiválasztása

Manuális váltó

 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 12.024.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

Sport automata

 • Összekerékmeghajtás
KEZDŐÁR 12.722.800 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

MINI John Cooper Works 3 ajtós

Válassz meghajtást:

elsőkerékmeghajtás

KEZDŐÁR 8.881.000 Ft-tól *
kiválaszt elsőkerékmeghajtás

elsőkerékmeghajtás

KEZDŐÁR 9.563.200 Ft-tól *
kiválaszt elsőkerékmeghajtás

CABRIO

Válassz meghajtást:

elsőkerékmeghajtás

KEZDŐÁR 10.212.000 Ft-tól *
kiválaszt elsőkerékmeghajtás

elsőkerékmeghajtás

KEZDŐÁR 10.894.200 Ft-tól *
kiválaszt elsőkerékmeghajtás

CLUBMAN

Válassz meghajtást:

Összekerékmeghajtás

KEZDŐÁR 10.941.000 Ft-tól *
kiválaszt Összekerékmeghajtás

Összekerékmeghajtás

KEZDŐÁR 11.639.800 Ft-tól *
kiválaszt Összekerékmeghajtás

COUNTRYMAN

Válassz meghajtást:

Összekerékmeghajtás

KEZDŐÁR 12.024.000 Ft-tól *
kiválaszt Összekerékmeghajtás

Összekerékmeghajtás

KEZDŐÁR 12.722.800 Ft-tól *
kiválaszt Összekerékmeghajtás
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 8.881.000 Ft-tól *
MINI John Cooper Works 3 ajtós.

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Manuális váltó
sebességváltó
elsőkerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

6,6
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
150
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 9.563.200 Ft-tól *
MINI John Cooper Works 3 ajtós.

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Sport automata
sebességváltó
elsőkerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

5,7
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
130
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.212.000 Ft-tól *
MINI John Cooper Works Cabrio.

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Manuális váltó
sebességváltó
elsőkerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

6,7
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
152
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.894.200 Ft-tól *
MINI John Cooper Works Cabrio.

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Sport automata
sebességváltó
elsőkerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

5,9
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
136
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works Clubman

KEZDŐÁR 10.941.000 Ft-tól *
MINI JCW CLUBMAN

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Manuális váltó
sebességváltó
Összekerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

7,4
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
168
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works Clubman

KEZDŐÁR 11.639.800 Ft-tól *
MINI JCW CLUBMAN

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény
Benzin
Üzemanyag fajtája
Sport automata
sebességváltó
Összekerékmeghajtás
meghajtás

Felszereltségek

6,8
l/100 km (vegyes)
(NEDC disclaimer)
154
g/km CO2 (combined)
(NEDC disclaimer)
John Cooper Works logo

Ez a te John Cooper Works Countryman

KEZDŐÁR 12.024.000 Ft-tól *
MINI JCW COUNTRYMAN

A te választásod

231 | 170
PS | kW Teljesítmény