MINI John Cooper Works - John Cooper Works Clubman - JCW Countryman MINI John Cooper Works - John Cooper Works Clubman - JCW Countryman

mini JOHN COOPER WORKS.

351.056 Ft/hó-tól* disclaimer

Kezdőár 12.190.000 Ft

MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.

Az elképesztő extrákkal teli John Cooper Works modellek a motorsport esszenciáját testesítik meg. Közvetlen és intenzív erejük minden impulzust mozgássá alakít. A kanyarok közeledtével az utak az élet pulzusával vibrálnak – egész a célvonalig.

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN ALL4.

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.

MINI Countryman – JCW teaser

A GYORSAKNAK ÉS A VAKMERŐKNEK.

Az új MINI John Cooper Works Countryman ALL4 teljesen fel van szerelve egy 2,0 literes, 300 LE / 211 kW teljesítményű, 4 hengeres TwinPower Turbo motorral, és 5,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra. Ezek a kiváló modellek John Cooper győztes versenylegendáinak reinkarnációi, és az örökség tovább él. Az atletikusabb és a valaha volt legerősebb MINI motorral ez a vezetési szenvedély a legerősebb formájában. Ha ez az erő és precizitás a rendelkezésedre áll, azonnal rájössz, hogy egy MINI John Cooper Works-ben egy helyben állni a legkeményebb próbatétel.
MINI John Cooper Works Clubman – zöld és vörös – oldalnézet MINI John Cooper Works Clubman – zöld és vörös – oldalnézet

ÖRDÖGI RÉSZLETEK.

Egy pillantás is elég. Már az ajtó kinyitása előtt érezni fogod, hogy a MINI John Cooper Works egy külön kategória. Az aerodinamikus első lökhárító és a sportos hátsó spoiler már a rád váró izgalmakra utalnak. Foglalj helyet, és fedezd fel a prémium anyagok és pályára tervezett részletek világát, amelyekből mind a hamisítatlan versenyautós hangulat sugárzik.

360° BELSŐ NÉZET.

MINI John Cooper Works – belső – 360° nézet MINI John Cooper Works – belső – 360° nézet

JOHN COOPER HAGYATÉKA.

A MINI John Cooper Works modellek versenygyőztesek leszármazottai, amelyek mind az úttörő Forma 1-es autóépítő, John Cooper keze alól kerültek ki. Ő éles szemével egyből felismerte a versenyzői tehetséget – és a frissen bemutatott Classic Mini-ben rejlő potenciált.

MINI John Cooper Works – John Cooper Works MINI John Cooper Works – John Cooper Works
MINI John Cooper Works – kerekek

JOHN COOPER WORKS TARTOZÉKOK.

A JCW LIFESTYLE KOLLEKCIÓ.

MINI John Cooper Works – Lifestyle kollekció
MINI John Cooper Works – MINI Connected

KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.

A JOBB LÁBAD LEGJOBB NAPJA.

MINI Financial Services.
MINI John Cooper Works – szürke és fekete – elölnézet

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST.