MINI connected bővítések - bevezetés

MINI CONNECTED BŐVÍTÉSEK

MÉG TÖBB ÉLMÉNY MINDEN ÚT SORÁN.

A MINI Connected csomaggal felfokozhatod a MINI-d nyújtotta digitális élményt. A kibővített navigációs funkciók és járműalkalmazások kombinációja, amellyel MINI-det még sokoldalúbbá teheted.

Vagy dönthetsz úgy is, hogy kibővíted a támogatott vezetési és parkolási funkciók tárházát, netán még kényelmesebbé teszed a mindennapi utakat. A MINI Connected bővítések segítenek a legtöbbet kihozni MINI-dből.

A KIEGÉSZÍTŐ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE.

Bármikor – MINI-dben akkor aktiválhatsz vagy bővíthetsz új funkciókat, amikor csak akarsz.

Rugalmasan - igényeidhez szabott foglalási időszakokat élvezhetsz.

Praktikusan – a MINI App segítségével könnyen és kényelmesen aktiválhatsz új funkciókat.

Intuitívan  – az aktivációkat könnyedén, a MINI azonosítód segítségével teheted meg.

MINI CONNECTED CSOMAG

MÉG TÖBB KAPCSOLATRA VÁGYSZ?

MINI connected bővítések - personal assistant

MINI INTELLIGENS SZEMÉLYI ASSZISZTENS.

A MINI Intelligent Personal Assistant mindig lehetővé teszi, hogy elbeszélgess MINI-ddel. A kerek OLED-kijelzőn egy stilizált „MINI” csatlakozik az interakcióhoz. Hogyha pedig még egyedibb látványra vágysz, „Spike-ra” mindig számíthatsz.

MINI NAVIGÁCIÓ.

A MINI navigáció képességeit tovább fokozhatod egy vonzó grafikai opcióval, amely 3D épületeket és látnivalókat is tartalmaz. Úti célodhoz pedig még kényelmesebben juthatsz el az érdekes helyekre és a parkolásra vonatkozó kibővített információval.

MINI connected bővítések - navigáció
MINI connected bővítések - airconsole

AIRCONSOLE JÁTÉKOK.

Az AirConsole technológia újdonság a MINI modellekben, és a fedélzeti játékélmény egyedi formáját jelenti. Az AirConsole játékok azonnal elérhetők az autóban és okostelefonon, valamint a MINI Interakciós Egységen keresztül irányíthatók. Mindez lehetővé teszi, hogy több játékos – a hátsó üléseken utazókat is beleértve – az álló autóban „casual” játékokat játszhatnak az AirConsole appon keresztül. A verseny-, sport-, kvíz-és zenei játékok széles palettáján válogathatsz, vagy kereshetsz szimulációs, stratégiai, ugrálós és kirakós játékokat is. Az elérhető játékok kínálata folyamatosan bővül.

TOVÁBBI ALKALMAZÁSOK.

Kedvenc alkalmazásaidat könnyedén elérheted, beleértve az audió & zene, játék, hírek és videó streaming appokat. Az alkalmazások tökéletesen integrálódnak MINI-d kerek OLED kijelzőjébe, az elérhető appok köre pedig folyamatosan bővülni fog.

MINI connected bővítések - mini appok

MINI CONNECTED BŐVÍTÉSEK

BŐVÍTSD MINI-D KÉPESSÉGEIT!

MINI connected bővítések - driving assistance plus

VEZETÉSI ASSZISZTENS PLUSZ.

Még nagyobb kényelem és biztonság a kamera- és radaralapú támogatással. A Driving Assistant kínálatán felül a csomag számos kibővített funkciót kínál, mint például az Aktív sebességtartó automatikát, amely automatikusan szabályozza az elöl haladó autó mögötti követési távolságot, illetve 0-180 km/óra között MINI-d sebességét is. A Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer azonnal figyelmeztet, hogyha autód kitérne a felfestések által kijelölt sávjából.

Távoli motorindítás.

Ezzel a funkcióval indulás előtt kellemes hőmérsékletűre melegítheted MINI-det. A MINI App vagy a slusszkulcs segítségével távolról vagy távirányítással indíthatod be a motort, így az tökéletesen bemelegedhet vagy épp lehűlhet.

MINI connected bővítések - távvezérlésű motorindítás
MINI connected bővítések - távolságifény-asszisztens

TÁVOLSÁGIFÉNY-ASSZISZTENS.

Éjjel is minden szem előtt. Aktiválását követen a Távolságifény-asszisztens sötétben automatikusan be-, jól megvilágított úton pedig kikapcsol. A Távolságifény-asszisztens egy, a MINI-d belső visszapillantó tükrének elülső oldalába integrált, előre figyelő szenzor. Jóval biztonságosabbá teszi az éjszakai vezetést, mivel a távolsági fényszórókat automatikusan tompított fényekre kapcsolva megelőzi a szembejövők elvakítását. Mindez 50 km/órás sebesség fölött történik, vagy amikor az integrált kamera szembejövő járművek fényszóróit érzékeli. Amint szabad az út, ismét felkapcsolja a távolsági fényszórókat.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED ALAPCSOMAG MINI CONNECTED CSOMAG
NAVIGÁCIÓ
3D épületek és látnivalók
✔️
Valós idejű közlekedési információk Az aktív útvonalra A teljes térképre
Kibővített parkolási információ ✔️
Traffipax-információ ✔️
SZÓRAKOZTATÁS
Harmadik fél alkalmazásai, köztük audió-streaming ✔️
AirConsole játékok ✔️
Videó-streaming platfrom ✔️
SZEMÉLYRE SZABÁS
MINI Intelligens személyi asszisztens „MINI” avatár „MINI" + „Spike” avatár
Automatizált szokások
✔️
HÁLÓZAT
Távszolgáltatások a MINI Apphoz kapcsolódóan ✔️ ✔️
Adathasználat Alaphálózat Hálózat mindennapi használatra

A MINI Connected áruház felfedezése.

Fedezd fel a hálózatok új korszakát, amelyben MINI-d már több egy autónál – a digitális társad.