Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

MINI Szerviz.

ÜDV A CSALÁDBAN!

Számunkra családtagnak számítasz, és ahogy egy család mindig vigyáz egymásra, mi is különösen vigyázunk a MINI-dre. Nem számít, milyen MINI-t vezetsz, legyen az ragyogóan új, korosabb vagy tisztán elektromos, nálunk megtalálod a megfelelő szervizt. Mindig szívesen látunk téged és MINI-det, mert a szerviz családi ügy.

MIÉRT VÁLASZD A MINI SZERVIZT?

Ahogyan te és a MINI-d egymásnak vagytok teremtve, a MINI Szerviz is a MINI-dnek készült. Különböző szolgáltatásokat kínálunk, mint a MINI Service Inclusive és a MINI Value Service, hogy biztosítsuk a gondtalan kilométereket – függetlenül attól, hogy milyen MINI-t vezetsz. Hidd el, Szervizszakértőinknél jobban senki sem ismeri MINI-det. Ők mindig készen állnak, hogy bármely helyzetre megtalálják a megfelelő megoldást. Így biztos lehetsz benne, hogy MINI-d a legmagasabb színvonalú szervizben részesül – eredeti MINI Alkatrészekkel, hogy 100%-ban MINI maradjon.

MINI SZERVIZ.

FIATALÍTSUK MEG MINI-DET!

Ha a MINI-dről van szó, megértjük igényeidet, és személyre szabott szolgáltatások széles választékát kínáljuk, amelyek fokozzák a MINI vezetésének különleges élményét. Gondoskodunk róla, hogy mindig úgy érezd: többről van szó, minthogy egyszerűen csak karban tartjuk. Foglalj időpontot még ma, és csatlakozz a MINI családhoz! Alig várjuk, hogy találkozzunk veled.

Mini Szerviz – egy Clubman a szerelőcsarnokba hajt Mini Szerviz – egy Clubman a szerelőcsarnokba hajt

MINI SERVICE INCLUSIVE.

EBBEN A CSALÁDBAN AZ EXTRA GONDOSKODÁS NEM KERÜL TÖBBE.

A gondoskodás csak egy a sok előny közül, amelyet a család tagjaként te és MINI-d élvezhettek. A MINI Service Inclusive szolgáltatással búcsút mondhatsz a váratlan szervizköltségeknek, és üdvözölheted a gondtalan barangolást. Egyszeri fizetéssel az összes, a csomagban foglalt szervizelést élvezheted. MINI-d így mindig a legjobb kezekben van – bármelyik MINI Márkaszerviznél világszerte. És ha még ennél is többet szeretnél tenni MINI-dért, a MINI Service Inclusive Plus az összes benne foglalt szervizelésre, valamint a kopásokra is kiterjed az általad választott futamidő alatt.

MINI Szerviz - Service Inclusive MINI Szerviz - Service Inclusive
MINI Szerviz - egy 3 ajtós MINI behajt a szervizbe MINI Szerviz - egy 3 ajtós MINI behajt a szervizbe

MINI VALUE SERVICE.

EBBEN A CSALÁDBAN A KOR NEM SZÁMÍT.

A MINI Value Service szolgáltatással az életkor prémium ellátást biztosít. Légy tagja a családnak és élvezd az alapvető Prémium Szervizek egész sorát minden 5 éves vagy annál idősebb MINI-hez – vonzó és átlátható all-inclusive áron. A sok közös kaland után add meg MINI-dnek a szeretetet és gondoskodást, amit megérdemel.

MINI Szerviz - mini value service MINI Szerviz - mini value service

MINI VALUE SERVICE: BÁRMELY 5 ÉVES VAGY IDŐSEBB MINI-HEZ.

Te és MINI-d hosszú ideig számíthattok a családra. Ha MINI-d 5 éves vagy annál idősebb, a MINI Value Service az igényeidhez tökéletesen illeszkedő műhely- és egyéb szervizek egész sorát kínálja.

  • Minden igényre és minden MINI modellre szabottan.
  • Prémium Szerviz olyan alapvető dolgokhoz, mint az olaj, a mikroszűrők, a fékek és még sok egyéb.
  • Élvezd a vonzó és átlátható all-inclusive árat és az extra előnyöket.
  • Maradj eredeti: kizárólag eredeti MINI Alkatrészekkel végzett javítások.
MINI Szerviz - kilátás a csomagtartóból nézve MINI Szerviz - kilátás a csomagtartóból nézve
MINI Szerviz - szerelők egy Clubman előtt MINI Szerviz - szerelők egy Clubman előtt

MINI KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS.

EBBEN A CSALÁDBAN AZ ÖSSZETARTOZÁS A LEGFONTOSABB.

A kalandvágyhoz hozzátartozik, hogy sosem tudhatod igazán, milyen izgalmak várnak rád és az új MINI-dre az úton. És mivel azt szeretnénk, hogy minden percet teljes mértékben kiélvezhessetek együtt, az első 24 hónapban a MINI márkakereskedői jótállás vonatkozik az autódra. Mivel azonban tudjuk, hogy a MINI és a vezetőik közötti kapcsolatok általában tartósak, új MINI-d megrendelésekor egy kis felár ellenében könnyedén meghosszabbíthatod a jótállást, akár öt évvel. Ez azt jelenti, hogy a hibákat bármelyik részt vevő MINI Márkaszerviznél orvosoltathatod – világszerte és külön költség nélkül.

MINI Szerviz - mini kiterjesztett jótállás MINI Szerviz - mini kiterjesztett jótállás
Teaser Inspiration, do not use in online MINI service
MINI Szerviz - mini szerviz MINI Szerviz - mini szerviz

MINI SZERVIZ.

Számunkra családtagnak számítasz, és ahogy egy család mindig vigyáz egymásra, mi is különösen vigyázunk MINI-dre. Nem számít, milyen MINI-t vezetsz, legyen az ragyogóan új, korosabb vagy tisztán elektromos, nálunk megtalálod a megfelelő szervizt. Mindig szívesen látunk téged és MINI-det, mert a szerviz családi ügy.