MINI Szerviz.

ÜDV A CSALÁDBAN!

Számunkra családtagnak számítasz, és ahogy egy család mindig vigyáz egymásra, mi is különösen vigyázunk a MINI-dre. Nem számít, milyen MINI-t vezetsz, legyen az ragyogóan új, korosabb vagy tisztán elektromos, nálunk megtalálod a megfelelő szervizt. Mindig szívesen látunk téged és MINI-det, mert a szerviz családi ügy.

MIÉRT VÁLASZD A MINI SZERVIZT?

Ahogyan te és a MINI-d egymásnak vagytok teremtve, a MINI Szerviz is a MINI-dnek készült. Különböző szolgáltatásokat kínálunk, mint a MINI Service Inclusive és a MINI Value Service, hogy biztosítsuk a gondtalan kilométereket – függetlenül attól, hogy milyen MINI-t vezetsz. Hidd el, Szervizszakértőinknél jobban senki sem ismeri MINI-det. Ők mindig készen állnak, hogy bármely helyzetre megtalálják a megfelelő megoldást. Így biztos lehetsz benne, hogy MINI-d a legmagasabb színvonalú szervizben részesül – eredeti MINI Alkatrészekkel, hogy 100%-ban MINI maradjon.

MINI SZERVIZ.

FIATALÍTSUK MEG MINI-DET!

Ha a MINI-dről van szó, megértjük igényeidet, és személyre szabott szolgáltatások széles választékát kínáljuk, amelyek fokozzák a MINI vezetésének különleges élményét. Gondoskodunk róla, hogy mindig úgy érezd: többről van szó, minthogy egyszerűen csak karban tartjuk. Foglalj időpontot még ma, és csatlakozz a MINI családhoz! Alig várjuk, hogy találkozzunk veled.

Mini Szerviz – egy Clubman a szerelőcsarnokba hajt Mini Szerviz – egy Clubman a szerelőcsarnokba hajt

MINI SERVICE INCLUSIVE.

EBBEN A CSALÁDBAN AZ EXTRA GONDOSKODÁS NEM KERÜL TÖBBE.

A gondoskodás csak egy a sok előny közül, amelyet a család tagjaként te és MINI-d élvezhettek. A MINI Service Inclusive szolgáltatással búcsút mondhatsz a váratlan szervizköltségeknek, és üdvözölheted a gondtalan barangolást. Egyszeri fizetéssel az összes, a csomagban foglalt szervizelést élvezheted. MINI-d így mindig a legjobb kezekben van – bármelyik MINI Márkaszerviznél világszerte. És ha még ennél is többet szeretnél tenni MINI-dért, a MINI Service Inclusive Plus az összes benne foglalt szervizelésre, valamint a kopásokra is kiterjed az általad választott futamidő alatt.

MINI Szerviz - Service Inclusive MINI Szerviz - Service Inclusive
MINI Szerviz - egy 3 ajtós MINI behajt a szervizbe MINI Szerviz - egy 3 ajtós MINI behajt a szervizbe

MINI VALUE SERVICE.

EBBEN A CSALÁDBAN A KOR NEM SZÁMÍT.

A MINI Value Service szolgáltatással az életkor prémium ellátást biztosít. Légy tagja a családnak és élvezd az alapvető Prémium Szervizek egész sorát minden 5 éves vagy annál idősebb MINI-hez – vonzó és átlátható all-inclusive áron. A sok közös kaland után add meg MINI-dnek a szeretetet és gondoskodást, amit megérdemel.

MINI Szerviz - mini value service MINI Szerviz - mini value service

MINI VALUE SERVICE: BÁRMELY 5 ÉVES VAGY IDŐSEBB MINI-HEZ.

Te és MINI-d hosszú ideig számíthattok a családra. Ha MINI-d 5 éves vagy annál idősebb, a MINI Value Service az igényeidhez tökéletesen illeszkedő műhely- és egyéb szervizek egész sorát kínálja.

  • Minden igényre és minden MINI modellre szabottan.
  • Prémium Szerviz olyan alapvető dolgokhoz, mint az olaj, a mikroszűrők, a fékek és még sok egyéb.
  • Élvezd a vonzó és átlátható all-inclusive árat és az extra előnyöket.
  • Maradj eredeti: kizárólag eredeti MINI Alkatrészekkel végzett javítások.
MINI Szerviz - kilátás a csomagtartóból nézve MINI Szerviz - kilátás a csomagtartóból nézve
MINI Szerviz - szerelők egy Clubman előtt MINI Szerviz - szerelők egy Clubman előtt

MINI KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS.

EBBEN A CSALÁDBAN AZ ÖSSZETARTOZÁS A LEGFONTOSABB.

A kalandvágyhoz hozzátartozik, hogy sosem tudhatod igazán, milyen izgalmak várnak rád és az új MINI-dre az úton. És mivel azt szeretnénk, hogy minden percet teljes mértékben kiélvezhessetek együtt, az első 24 hónapban a MINI márkakereskedői jótállás vonatkozik az autódra. Mivel azonban tudjuk, hogy a MINI és a vezetőik közötti kapcsolatok általában tartósak, új MINI-d megrendelésekor egy kis felár ellenében könnyedén meghosszabbíthatod a jótállást, akár öt évvel. Ez azt jelenti, hogy a hibákat bármelyik részt vevő MINI Márkaszerviznél orvosoltathatod – világszerte és külön költség nélkül.

MINI Szerviz - mini kiterjesztett jótállás MINI Szerviz - mini kiterjesztett jótállás