MINI SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK.
A MINI soha nem veszi le rólad a kezét.

MINI Service. MINI Warranty. Yellow MINI Cooper S
dam Image

MINI SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK.

All-inclusive szervizszolgáltatás a nonstop MINI-s vezetési élményért.

A MINI kizárólag kellemes meglepetéseket tartogat a számodra. Ennek az igazságát támasztják alá a MINI Service Inclusive csomagok is, amelyeknek köszönhetően többé nem kell aggódnod a vastag ceruzával írt számlák miatt. Attól függően, hogy melyik csomagot választod, az azért egyszeri alkalommal lerótt összeg akár 10 évig és 200 000 kilométerig (amelyiket az autó előbb eléri) fedezi a karbantartási munkák költségét és a kopó alkatrészek árát.

  • Egyszeri díj a minden egyes szervizelés után külön fizetendő számlák helyett.
  • A csomagok ára magában foglalja a MINI Original alkatrészek árát és a munkadíjat.
  • A hiánytalan MINI szerviztörténet növeli az autó újraeladási árát.
  • Eladáskor a csomagok igénybe vételi jogosultsága teljes egészében átruházható a következő tulajdonosra.
  • A szolgáltatások világszerte igénybe vehetők.

Maradj benne a jóban.

A MINI meghosszabbított jótállás segítségével.

Hosszabbítsd meg a jótállás időtartamát kedved szerint – akár 6 évre is, és élvezd zavartalanul a folytatólagos MINI jótállás biztosította lelki nyugalmat.

 

  • A törvény által előírt jótállási időtartam meghosszabbítása.
  • A MINI jótállási csomagok időtartamát és a hozzájuk tartozó futásteljesítményt saját igényeid szerint határozhatod meg.
  • A MINI jótállási szolgáltatások jóvoltából élvezheted a MINI Original alkatrészek használatából, a MINI márkaszerviz stábjának szakértelméből, valamint a gyors ügyintézésből fakadó előnyöket – mindenféle plusz költség nélkül.
  • A MINI meghosszabbított jótállási csomagokra vonatkozó jogosultság átruházható az autó következő tulajdonosára – nem akármilyen érv ez eladáskor, már ha ilyesmire rá tudod szánni magad.

 

A meghosszabbított jótállási csomagok kizárólag az új autó vásárlásakor a MINI Service Inclusive csomagok valamelyikével együtt vásárolhatók meg.

A MINI Service Inclusive csomagokról részletesen.

A MINI Service Inclusive csomag egyetlen praktikus csomagba sűríti össze a fontosabb MINI karbantartási szolgáltatásokat. A MINI Service Inclusive Plus mindezt a legfontosabb kopó alkatrészek ellenőrzésével/cseréjével fejeli meg. De ami a legfontosabb: az adott csomagban foglalt MINI Service szolgáltatásokat a szerződéses időtartam alatt végig élvezheted – a jellegzetesen MINI-s vezetési élménnyel egyetemben. És ezért csak egyetlenegyszer kell fizetned.

 

MINI Service inclusive csomagok

A csomagban foglalt szolgáltatások. SERVICE INCLUSIVE CSOMAG SERVICE INCLUSIVE PLUS
Olajcsere, amely tartalmazza az olajszűrő cseréjét és a jármű ellenőrzését.
A légszűrő, a mikroszűrő, a gyújtógyertyák és a fékfolyadék ellenőrzése/cseréje.
Az első és hátsó fékbetétek ellenőrzése/cseréje.
Az első és hátsó fékbetétek ellenőrzése/cseréje.
A kuplungszerkezet kopó alkatrészeinek ellenőrzése/cseréje.
Az ablaktörlőlapátok/-gumik cseréje (szükség esetén a motorolaj-cserével együtt)
Járműellenőrzés és -átvizsgálás a MINI szervizkönyvben foglaltak szerint
Általános Szolgáltatási Feltételek:
ÁSZF letöltése ÁSZF letöltése

A MINI Service Inclusive csomagokban foglalt szolgáltatások a hivatalos MINI szervizprotokoll részét képezik. A csomagok ára tartalmazza a MINI Original alkatrészek árát, valamint a munkadíjat.

TÖKÉLETES KARBANTARTÁS.

A soha véget nem érő vezetési élmény jegyében: amennyiben a szervizkijelzőn keresztül autód motorolajszervizért esdekel hozzád, csak kérj időpontot MINI márkaszervizedtől – a számla miatt pedig ne fájjon a fejed.

TÖBBRE VÁGYSZ?

Nyújtható, mint a rétestészta – elvégre egyszer minden véget ér. A MINI Service Inclusive csomagok szerződéses időtartama minden gond nélkül meghosszabbítható.

(TÉNYLEG) SZÉP KIS MEGLEPETÉS

Saját kategóriájukon belül a használt MINI modellek igen szép áron kelnek el. De még ez az ár is fokozható az általunk kínált MINI Service Inclusive csomagok segítségével – mivel azok egyfajta bizonyítványok autód tökéletes állapotáról és teljesítményéről. Amikor te és a MINI-d egy szép napon elváltok egymástól, a Service Inclusive csomagra vonatkozó jogosultság átruházható a következő tulajdononosra, ami ugyancsak feljebb srófolja az eladási árat.

IDŐTARTAM & SZERVIZ.

Amint véglegesedett az időtartam és a szolgáltatások köre, a szervizcsomagot egészen addig igénybe veheted, ameddig le nem telik a szerződéses időtartam vagy autód el nem éri a meghatározott futásteljesítményt.

ÜGYMENET.

A MINI Service Inclusive csomagok ideális módon egészítik ki a járművásárlást. A megvásárolt csomagot külön számlázzuk ki, így az nem növeli az autód árára rárakodó áfát. A csomag megvásárlásakor egy bizonylatot kapsz, adataid pedig elektronikusan elmentésre kerülnek. A MINI Service Inclusive csomagok bármely európai MINI Partnernél elérhetők.

AMI KIMARAD.

A Service Inclusive csomagok nem foglalják magukban az alábbi problémák elhárításának költségeit:
– Üzemanyag- és szennyeződésmaradványok a kiegyenlítő tartályban.
– A fényezésen, a karosszérián és a borítóelemeken lévő sérülések és karcolások.
– Szélzaj, nyikorgás, zörgés, szagok.
– Gumisérülések, a futómű kiegyenlítetlensége, a keréktárcsák károsodásai.
– A tartozékok sérülései, amennyiben az illető tartozék nem a MINI-től származik és nem az új jármű vásárlása során került megrendelésre.
– Olyan hibák, amelyek a jármű tulajdonosának róhatók fel (például: a motor károsodása az elégtelen mennyiségű kenőanyag vagy az autóversenyeken való részvétel miatt).