MINI Countryman – oldal nézet – zöld és fekete MINI Countryman – oldal nézet – zöld és fekete

MINI COUNTRYMAN.

321.709 Ft/hó-tól* disclaimer

MINI Countryman  – oldalnézet – zöld és fekete

NAGYOBB. VAGÁNYABB. KEMÉNYEBB MINT VALAHA.

A legnagyobb, legterjedelmesebb, leginkább kalandra kész MINI úgy lett kialakítva, hogy kezelje mindazt, amit utad rád sodor. Erőteljes MINI Twin Power Turbo motorja - ALL4 négykerék-meghajtással - mindezt könnyedén teszi. Sima, erőteljes teljesítményt nyújt, hogy nagyobb megbízhatóságot és gyorsabb reagálást nyújtson Önnek. Minden külső felület merész vizuális energiát hoz létre. A drámai első lökhárító kialakításától és a légbeömlőktől a jellegzetes fényszórókig kényelmet és erőt egyaránt ígér. És bőséges helyet biztosít öt embernek, csomagokat és emlékekkel teli csomagtartót, amelyet menet közben felkap. Fedezze fel, hová viszi ma az inspiráció.
MINI Cooper Countryman   – elölnézet – zöld és fekete

HAGYJ HELYET A MÉGTÖBB KALANDNAK.

A MINI fémjelzi a részletek figyelmét a belső tér esztétikájának mozgatórugója. A kényelem az első, kiemelkedő kárpőit választékot kínál, kiváló bőr üléseket, puha bőrülésekkel és a jólét érzésével. A prémium pilótafülke kialakítása ugyanolyan sokoldalúvá és kifinomulttá teszi az autós élményt, mint izgalmas. A középpontba került a műszerfal konzol, lenyűgöző 8,8 "-os kijelzőjével. Ez a tökéletes otthona a MINI Connected autós navigációs és információs és szórakoztató központjának. Az egész MINI erejét egy intuitív parancsnoki központba irányítja, számos innovatív technológiai lehetőségek. Minden testre szabott, hogy örömet szerezzen Önnek, még a legdurvább terep is a kényelem, a szórakozás és a stílus gyakorlása.

KREATÍV HELYKIHASZNÁLÁS.

0

literes

A MINI Countryman úgy van kialakítva, hogy minden típusú utazásra alkalmas legyen a városban és az országban. A hátsó ülések összecsukhatók, így extra helyet kínálnak a csomagtartónak vagy a lábtérnek, így gyorsan és egyszerűen felhasználhatja az akár 1390 literes helyiséget bármilyen kaland számára.

MAKE IT YOURS.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy Magyarországon egyes kombinációk és konfigurációk lehet, hogy nem elérhetők. Az elérhetőséggel kapcsolatban keresd fel a Konfigurátort!

360° BELSŐ NÉZET.

MINI Countryman – belső – 360° nézet MINI Countryman – belső – 360° nézet

KÜLÖNLEGESSÉGEK.

VONZÓRA TERVEZVE.

A jellegzetes, masszív megjelenés és a férfias arányok kalandos szellemmel való összekeverésével olyan sokoldalú személyiséget hoztunk létre, amelynek természetes élőhelye a korabeli városi utca és országút egyaránt. 9 különböző színben kapható, és a tetszetős kontrasztos tetős díszítéssel ellensúlyozható. És számos prémium anyag közül választhat, ez tökéletes lehetőség arra, hogy kifejezze személyiségét - kívül és belül.

TALÁLD MEG A TARTOZÉKOKAT AMIKET KERESEL.

MINI Countryman – accessories – bike rack
MINI Countryman  – MINI Connected

KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.

MÉG TÖBB LEHETŐSÉG A MINI FINANCIAL SERVICES-ZEL.

MINI Financial Services.
MINI Cooper Countryman SE  – ezüst és fekete – oldalnézet

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST.