Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F60
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F60
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F60. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.

ÚJ TÖRTÉNETEK.

A történetek nagyszerű témák minden jó beszélgetésben. Hajrá, gazdagítsad életedet a lehető legtöbb történettel. Menj oda, ahol még nem jártál. Hagyd magad mögött a várost. Tisztítsd ki a fejedet. Szerezz új kalandokat. Szerezz új barátokat. Szerezz új emlékeket és adj jelentést nekik. Amikor visszatértél, meséld el a történetedet. MINI COUNTRYMAN. ÚJ TÖRTÉNETEK.

ÚJ ORSZÁG.

Új távlatok felfedezéséhez lépj olyan útra, amelyen kevesen járnak. Az ismert filmes, Lisa Gunning, letért a kitaposott ösvényről és lenyűgöző képekkel tért vissza, amelyek két, látszólag ellentétes világot egyesítenek: a várost és a vidéket. Bemutatja: az új MINI Countryman ALL4.

MINI Countryman lágy offroad - SAVság.

OTTHON A KITAPOSOTT ÖSVÉNYEN KÍVÜL IS.

A MINI Countryman kiváló úttartású még akkor is, ha úttalan utakon mész vele. Tehát kalandozz messzebbre a sűrű forgalmú aszfaltcsíktól és fedezd fel a Countryman igazi offroad természetét.

MINI Countryman ALL4

ALL4.

Tartsd kézben a dolgokat – mindegy, hogy milyenek a körülmények. Az összkerékhajtású rendszer dinamikusan osztja el az erőt az első és a hátsó tengely között. Vezetési stílusodtól és az út tapadásától függően az ALL4 összkerékhajtás kiszámítja az optimális nyomatékot minden kerékhez. Extrém helyzetekben a motor teljes nyomatékát át lehet irányítani a hátsó tengelyre, ezzel kiutat találsz a legnehezebb helyzetekből is.

MINI Countryman piknikpad

MINI PIKNIKPAD.

Húzd ki az opcionális MINI piknikpadot a raktér padlója alól. Ehhez a puha 2 ülőhelyes padhoz tartozik egy sárvédő is, így tiszta maradsz, miközben hátradőlsz és szünetet tartasz a vidék bebarangolása közben.

MINI Countryman ALL4 Külső optikai csomag - SAVság.

MINI ALL4 Külső optikai csomag.

Vidd új MINI Countryman terepre, de stílusosan. Az opcionális MINI ALL4 külső optikai csomag tartalmazza a fekete magasfényű lökhárítóelemeket, az ezüst alsó védőküszöböket és a tetősíneket ezüst oldalperemmel.

MINI Countryman robusztus kialakítás - SAVság.

ROBUSZTUS KIALAKÍTÁS.

Érett. Felnőtt. Robusztus. Az új MINI Countryman a kínálatunk SAVa és borsa. Ez a Sports Activity Vehicle (SAV), a sportos többcélú szabadidőautó. Mint ilyen, ez félreérthetetlenül MINI. Férfias arányaihoz felfedezői magatartás járul: olyan többcélú autót alkottunk, ami egyaránt illeszkedik a sűrű forgalmú városi utcákhoz és a felfedezésre váró vidéki utakhoz.

A MINI Countryman emelt üléspozíciója.

FÉLPARANCSNOKI HELYZET.

Vedd át az uralmat az út felett. A MINI Countryman a megemelt ülései világos áttekintést nyújtanak a környező forgalomról és - ha letérsz az útról - az előtted álló terepről.

 

 

 

TEREMTS TERET.

A szabadság arról szól, hogy mozgástered van. Tegyél egy inspiráló utazást a messzeségbe nyúló terepen. Rendezte: a nemzetközileg ünnepelt rendező, Lisa Gunning, bemutatja: az új, tágas MINI Countryman.

MINI Countryman 5 üléssel – MÉRET.

HELY ÖT EMBERNEK.

Eddigi legsokoldalúbb MINI gépkocsink nagy közönséget vonz. A tágas, prémium belső ülések öt felnőttnek kínálnak helyet. A lábtér még nagyobb, így hátul még a legmagasabb utasok is kényelmesen nyújtózhatnak.

MINI Countryman, csomagtartó - MÉRET.

CSOMAGTARTÓ TÉRFOGATA.

Ezt a csomagtartót rakodáshoz teremtették. Az új MINI Countryman tágas hátsó része a végtelen lehetőségek otthona a városi utaktól a vidék távoli szegleteiig.

MINI Countryman, variálható hátsó ülések - MÉRET.

VARIÁLHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK.

Kényelmes ülőhelyet kínál három felnőttnek, vagy további literekkel bővíti az amúgy is méretes csomagtartót: az összehajtható hátsó ülések végtelen lehetőséget kínálnak. Hátracsúsztathatod őket 13 centiméterrel, így plusz lábteret kapsz. Lehajthatod őket, 40/20/40 osztással, vagy a hosszanti beállításból húzhatsz előnyt (60/40 osztás) – ez csak néhány a lehetőségek közül, amelyekkel kialakíthatod a kívánt teret barátaidnak, dolgaidnak, vagy mindkettőnek.

ADJ ANYAGOT HOZZÁ.

A fizikai érzékelések erős érzelmeket hoznak létre. Lisa Gunning filmművésznek rááll a szeme a részletekre így felfedheti számunkra is, hogy bizonyos dolgok miért érintenek meg jobban minket, mint mások. Bemutatja: az új MINI Countryman. A kitapinthatóan felsőbbrendű anyagokkal ellátott belső tér szereplésével.

MINI Countryman elektromos ülésállítás – TARTALOM.

ELEKTROMOS ÜLÉSÁLLÍTÁS.

Dőlj hátra, és helyezkedj el kényelmesen az opcionális elektromos ülésállítással. Két előre beállított értéket menthetsz el, így könnyedén válthatsz a különböző vezetők beállításai között.

MINI Countryman megvilágított belső stílusai - ANYAG.

MEGVILÁGÍTOTT BELSŐ STÍLUSOK.

Ha a nap nem süt be vidáman az ablakon, a MINI Countryman emelni tudja hangulatodat egy lágy, meleg fénnyel, ami a hátsó megvilágítású vezetői tér felületeiből tör elő és a belső fény színét veszi fel.

MINI Countryman kimagasló anyagminőség – TARTALOM.

KIVÁLÓ ANYAGMINŐSÉG.

Vedd körbe magad a legjobban az új MINI Countryman prémium belsőben. Dőlj hátra az opcionális MINI Yours Lounge ülések felsőkategóriás préselt bőrén vagy simíts végig a puha tapintású műszerfal-felületeken. Ilyen sok lehetőség közepette egyetlen érzék sem marad kényeztetés nélkül.

MINI Countryman plug-in hibrid 3/4-es elölnézet

ELEKTROMOS HAJTÁS HOZZÁADÁSA.

Az új MINI Countryman plug-in hibrid egyetlen felvillanyozó csomagban ötvözi a mindennapi használatot és a nagy távolságú utakat. Elektromos hajtás üzemmódokban városon belül CO2-semlegesen közlekedhetsz. Tapasztald meg a MINI Cooper S-szerű gyorsulást, amikor a belső égésű motor mellett az elektromos támogatás is munkába áll. Élvezd azt a teret és a sokoldalúságot amely csaknem megegyezik bármely hagyományos hajtású MINI Countryman autóéval. Hozd ki a legjobbat mindkét hajtásból és az elektromos ALL4 funkcióiból. Az elektromos hatótáv legfeljebb 40 km, a teljes hatótáv akár 550 km , a tüzelőanyag-fogyasztás 2,1 l/100 km (kombinált), a CO2-kibocsátás 49 g/km (kombinált) **, a MINI Countryman plug-in hibriddel határtalanul mehetsz. Elérhető: 2017-ben.

ELSŐ A BIZTONSÁG.

Minden MINI legfontosabb vonása te magad vagy. Ezért az intelligens vezetéssegítő funkciók még a becsapódás előtt akcióba lépnek: biztonságod az első számú prioritás.

MINI Countryman elektromos rögzítőfék – BIZTONSÁG.

STOP. ÉS MENJ.

Leparkolsz valahol vagy lejtőn indulsz el vagy sűrű forgalomban araszolgatsz – elektromos rögzítőfékjével a MINI soha nem gurul, ha te nem akarod azt.

MINI Countryman defekttűrő abroncsok - BIZTONSÁG.

DEFEKTTŰRŐ ABRONCSOK.

A MINI opcionális defekttűrő gumiabroncsaival a gumi kilyukadása nem eredményez defektet. A defekttűrő technológia lehetővé teszi, hogy leeresztett gumival is 80 km/h sebességet tarts. Az abroncs megerősített oldalfalai hőálló gumiból készülnek, míg a speciális peremgeometria megakadályozza a leeresztett gumiabroncs lecsúszását, még kanyarokban is.

MINI Countryman vezetéssegítő rendszer - BIZTONSÁG.

Vezetéssegítő rendszer.

A MINI opcionális Driving Assistant csomagjával mindig tudni fogod, mi következik. A ráfutásos ütközési figyelmeztetőrendszer segít megelőzni a baleseteket azzal, hogy figyelmeztet, amennyiben a MINI és az előtted lévő forgalom közötti sebességkülönbség túl nagy, vagy ha az elöl haladó autó túl közel kerül. Előkészíti a fékeket a gyorsabb reakcióra és a rövidebb féktávra, arra az esetre, ha erre szükség lenne. A városi ütközésmérséklő rendszer előre megjósolja a városi forgalom hirtelen változásait és ennek megfelelően lassítja az autót. Még ha te egy pillanatra figyelmetlen is lennél, az új MINI soha nem az.

MI PASSZOL HOZZÁD?

Vesd szemedet arra a MINI Countrymanre, ami megfelel a stílusodnak. Számos javaslatot láthatsz itt, amelyekből ihletet meríthetsz és amelyektől szíved hevesebben dobog.

MINI Countryman - hősies VIDÉKI.

A TÖRTÉNETEK OTT KEZDŐDNEK, AHOL AZ ORSZÁGUTAK VÉGET ÉRNEK.

Ez az igazi mindenes: készen áll a vidéki utak és a vadon, de a városi dzsungel felfedezésére is.

MINI Countryman 19 hüvelykes könnyűfém felnik, Edge Spoke stílussal - VIDÉK.

19 hüvelykes KÖNNYŰFÉM KEREKEK EDGE SPOKE STÍLUSSAL.

Urald a város utcáit ezekkel a fenomenális és opcionális 19 hüvelykes Edge Spoke könnyűfém felnikkel.

MINI Countryman ALL4 Külső optikai csomag - VIDÉK.

MINI ALL4 KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG.

Tekerd még magasabbra a MINI Countryman terepfaktorát. Ezzel a csomaggal megkapod a fekete, csillogó lökhárítóelemeket, ezüst alsó védőküszöböket valamint a tetősíneket ezüst oldalperemmel.

MINI Countryman Piknikpad - VIDÉK.

MINI PIKNIKPAD.

Bármennyire is szeretnéd, nem vezethetsz folyton. Így hát válaszd ki a tökéletes helyet egy kis szünethez, hajtsd ki a MINI piknikpadot a csomagtartóból és szívd magadba a vidék látványát.

MINI Countryman professzionális navigációs rendszer - VIDÉK.

PROFESSZIONÁLIS NAVIGÁCIÓS RENDSZER.

Elveszítheted gondolataid fonalát, de az utadat soha. Ezzel a korszerű navigációs rendszerrel, mindig pontosan tudod, hová mész.

MINI Countryman tetősínek - VIDÉK.

TETŐSÍNEK.

A praktikus tetősín helyet biztosít olyan plusz felszereléseknek, mint a tetőcsomagtartó, amivel felkészülhetsz a vidéki utazásaidra. A tetősíneket az ezüst oldalperemmel kapod, ezzel még egy kis extra offroad dizájnlökethez jutsz.

MINI Countryman - hősies VÁROSI.

TEREMTS TERET TERVEIDNEK.

A rendkívül rugalmas belső tér elegendő helyet biztosít minden olyan kalandhoz, amibe belevágsz.

MINI Countryman Easy Opener - VÁROS.

EASY OPENER.

Hagyd, hogy a MINI Countryman vigyázzon rád a Komfortnyitással, Automatikus csomagtérajtó-nyitással és a tökéletesített Easy Opener funkcióval. Csak nyomd meg a gombot a kulcson, és az ajtó automatikusan kinyílik.

MINI Countryman gesztenye karosszériaszín - VÁROS.

GESZTENYE KAROSSZÉRIASZÍN (EGYSZÍNŰ).

Ezzel a meleg gesztenyebarna karosszériaszínnel természetes megjelenést kölcsönzöl az autónak.

MINI Countryman, variálható hátsó ülések - VÁROS.

VARIÁLHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSEK.

Told hátra a hátsó üléseket, így több lábteret kapsz. Vagy hajtsd le őket 40/20/40 osztással, vagy igazítsd a hosszanti tengely mentén (60/40 osztással), hogy kialakítsd a kívánt teret barátaidnak, dolgaidnak, vagy mindkettőnek.

MINI Countryman hátsó csomagtartó előkészítés - VÁROS.

HÁTSÓ CSOMAGTARTÓ ELŐKÉSZÍTÉSEM.

Ha valami olyasmit szeretnél magaddal vinni, ami nagyobb, mint ami a méretes MINI Countryman belsejében elfér, felszerelheted a MINI hátsó csomagtartót.

MINI Countryman Behuzalozási csomag - VÁROS.

BEHUZALOZÁSI CSOMAG.

Érd el a világot a nagyméretű, 8,8 hüvelykes érintőképernyővel, vezérlővel támogatottan. A konzol közepén lévő érintővezérlővel gyorsan és könnyedén kezelheted a navigációs rendszert és az infotainment rendszer sokféle funkcióját.

MINI Countryman - hősies DIZÁJN.

KÉNYELEM MINDENEKELŐTT.

Prémium anyagok, fejlett technológia és még a hangulatvilágítás is azt biztosítja, hogy minőség és kényelem vegyen körül.

MINI Countryman lapisluxury karosszériaszín - DIZÁJN.

MINI YOURS LAPISLUXURY KÉK.

Kérkedj saját stílusodban ezzel az exkluzív mélykék karosszériaszínnel. A színt a lapis lazuli kőben található ultramarin pigmentek ihlették, így fejlesztettük ki a MINI karosszérián eddig valaha elért legintenzívebb kék árnyalatot.

MINI Countryman MINI Yours elegáns bőr - DESIGN.

MINI YOURS KÁRPITOZÁS ELEGÁNS CARBON BLACK BŐR.

Kényelmesen elhelyezkedhetsz a sikkes kárpit sima bőrén. A bőr/dinamica anyagú angol zászló a fejtámla hátsó részére van varrva.

MINI Countryman MINI Yours lakkfekete megvilágított belső - DESIGN.

MINI YOURS LAKKFEKETE MEGVILÁGÍTOTT BELSŐ.

A lakkfekete belső felületek bármilyen kedvedre eső színben, finom csíkokban világítják meg a fülkét. A valódi versenyzők azonban főleg a vöröset kedvelik.

MINI Countryman 19 hüvelykes könnyűfém felnik, MINI Yours mesterdarab - DIZÁJN.

19 hüvelykes KÖNNYŰFÉM FELNIK MINI YOURS MESTERDARAB.

A precízen csiszolt külső gyűrű kihangsúlyozza a kerék méretét, a Dark Spectre szürke szín pedig egy leheletnyi exkluzivitást is ad hozzá. Mindenekelőtt a háromdimenziós 9 küllős dizájn, a kifinomult optika adja ennek a készletnek az egyedi megjelenését.

MINI Countryman MINI Yours bőr kormánykerék - DESIGN.

MINI YOURS BŐRBORÍTÁSÚ KORMÁNYKERÉK.

A megvilágított zongoralakk fekete belső díszítőelemek változtatható színű, hajszálcsíkos megvilágításukkal fénybe borítják a műszerfalat. Rengeteg árnyalat közül választhatsz, bár az igazán sportos alkatúak a piros színt kedvelik leginkább.

MINI Countryman - hősies SPORT

KÉSZEN ÁLLSZ A VÁRATLANRA?

Át akarsz sprintelni a város utcáin vagy falni akarod a végtelen hegyi utakat? Ebben az opcionális John Cooper Works Chili felszereltségi szintű MINIben eggyel kevesebb döntést kell hoznod az életedben. Olyan sok vezetési élményt hordoz magában, hogy ezzel az autóval az A-ból B-be vezető ideális útvonal Z-n keresztül vezet.

MINI Countryman JCW sportülés bőr dinamica - SPORT.

JOHN COOPER WORKS SPORTÜLÉSEK BŐR DINAMICA CARBON BLACK.

Kényelmesen adhatsz gázt a gyors kanyarokban is. A John Cooper Works sportülések - a szó szoros értelmében - fedezik a hátad.

MINI Countryman 19 hüvelykes könnyűfém felnik, JCW course spoke - SPORT.

19" KÖNNYŰFÉM FELNIK JOHN COOPER WORKS COURSE SPOKE.

Kényeztesd el magad a kemény megjelenésű 19 hüvelykes John Cooper Works Course Spoke könnyűfém felnikkel.

MINI Countryman JCW chili felszereltségi szint - SPORT.

JOHN COOPER WORKS CHILI FELSZERELTSÉGI SZINT.

Ezzel a rally-ihletésű felszereltségi szinttel egy leheletnyi versenyvöröset adsz a MINI Countryman autódhoz.

MINI Countryman JCW belső csomag - SPORT.

JOHN COOPER WORKS BELSŐ CSOMAG.

Ezzel a csomaggal, amely a belső teret pilótafülkévé alakítja, bárhova is mész, a pole pozícióba állítod magad.

MINI Countryman JCW aerodinamikai készlet - SPORT.

JOHN COOPER WORKS AERODINAMIKAI KÉSZLET.

Légcsatornák az első kötényen, expresszív diffúzor a hátsó lökhárítón és egy felfelé törő tető-légterelő segít abban, hogy az erőt irányításod alatt tartsd.

MINI Countryman - hősies ELEKTROMOS.

VILLANYÚT.

Zizzenj a munkába elektromosan és szakadj el a várostól hétvégén - ezt nyújtja a teljesen új MINI plug-in hibrid motor. A fenntartható vezetés ezzel válik szórakoztatóvá.

MINI Countryman elektromos vezetés - ELEKTROMOS.

ELEKTROMOS VEZETÉS.

A vadonatúj eDrive módkapcsoló jóvoltából három különböző elektromos vezetési mód között válthatsz. Használd ki az elektromos motor és a benzinmotor leghatékonyabb kombinációját az AUTO eDrive móddal, kényeztesd magad a tisztán elektromos vezetéssel akár 120 km/h sebességgel a MAX eDrive módban, vagy hagyd, hogy a benzinmotor végezzen minden munkát a SAVE BATTERY módban így később ismét elektromos vezetésre kapcsolhatsz. Csak válaszd ki az igényeidnek vagy hangulatodnak legmegfelelőbb módot és már indulhatsz is.

MINI Countryman eboost - ELEKTROMOS

EBOOST.

Még akkor is, amikor a benzinmotor szolgál a fő energiaforrásként, a villanymotor közbeléphet, hogy fokozza a teljesítményt. Például amikor keményet gyorsítasz, vagy az éles kanyarokban még egy kis tapadásra van szükséged.

MINI Countryman töltés - ELEKTROMOS

TÖLTÉS.

A MINI Countryman plug-in hibridet feltöltheted egy hagyományos 230 voltos háztartási konnektorból, de egy dedikált fali elektromosautó-töltőből is. A töltőcsatlakozó a bal oldali díszítő elemen lévő csapóajtó mögött található.

MINI Countryman olvadt ezüst karosszériaszín - ELEKTROMOS.

OLVADT EZÜST KAROSSZÉRIASZÍN.

Burkold a MINI Countryman plug-in hibridet ebbe a felvillanyozó karosszériaszínbe.

MINI Countryman 18 hüvelykes könnyűfém felnik, fekete küllő - ELEKTROMOS.

18 hüvelykes KÖNNYŰFÉM FELNIK, FEKETE KÜLLŐ.

Sugárzó mint az elektromos MINI, amit hordoznak. A 18 hüvelykes fekete küllős könnyűfém felni az elegancia auráját árasztják.

John Cooper Works

Mindent bele.

Több erő. Még exkluzívabb fejlesztések. Még több szórakozás. A John Cooper Works modellek a John Cooper rally legendáktól származnak és épp olyan nagy benyomást keltenek ma is, mint amikor a versenypálya bajnokai voltak. Ha fokozni szeretnéd az izgalmakat és magadénak szeretnéd tudni a MINI egyediségét, akkor ne keresgélj tovább.

MINI Countryman

Meet the MINI family.

Countryman family
MINI Countryman
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
One D Indulóár 8.374.000 Ft-tól
85 (116)
4,3 - 4,1, 4.1, 4.3
Cooper Indulóár 7.730.000 Ft-tól
100 (136)
5,7 - 5,5, 5.5, 5.7
Cooper ALL4 Indulóár 8.360.000 Ft-tól
100 (136)
6,2 - 6,1, 6.1, 6.2
Cooper D Indulóár 8.698.000 Ft-tól
110 (150)
4,5 - 4,3, 4.3, 4.5
Cooper D ALL4 Indulóár 9.338.000 Ft-tól
110 (150)
5 - 4,8, 4.8, 5.0
Cooper S Indulóár 9.048.000 Ft-tól
141 (192)
6,3 - 6,2, 6.2, 6.3
Cooper S ALL4 Indulóár 9.693.000 Ft-tól
141 (192)
7,1 - 7, 7.0, 7.1
Cooper SD Indulóár 10.225.000 Ft-tól
140 (190)
4,8 - 4,6, 4.6, 4.8
Cooper SD ALL4 Indulóár 10.865.000 Ft-tól
140 (190)
5,1 - 4,9, 4.9, 5.1
Cooper S E ALL4 Indulóár 11.729.000 Ft-tól
100 (136)
2,3 - 2,1, 2.1, 2.3
MINI John Cooper Works Indulóár 11.758.000 Ft-tól
170 (231)
7,4, 7.4, 7.4