COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Service – 100% - MINI Paket Care

MINI VISSZAHÍVÁSI INFORMÁCIÓ.

Az egyes szériákat érintő műszaki akciókat vagy visszahívásokat az olyan tervezési, illetve gyártási toleranciaátlépések teszik szükségessé, amelyek hatással lehetnek a jármű biztonságos működésére vagy minőségére. Természetesen felelősséget érzünk termékeink minőségéért és biztonságosságáért.

Ennek jegyében tettük elérhetővé a kereső funkciót is, amelynek segítségével meggyőződhet arról, hogy vajon a te járműved is érintett-e ilyen akciókban. Amennyiben igen, MINI márkakereskedőd készséggel nyújt segítséget a további teendőkben. Az elvégzett beavatkozások díjmentesek a számodra.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

Mi az az alvázszám?
Minden egyes járműnek megvan a saját azonosító száma, amely mindig 17 alfanumerikus (betűkből és számokból álló) karakterből áll.


Hol találom a 17 jegyű alvázszámot?
1. A járműben:

  • Műszerfal
  • Ajtókeret
  • Motortér
  • Pótkerék mélyedés (amennyiben van ilyen az autóban)

2. Forgalmi engedély

3. Biztosítási szerződés

4. Szervizszámlák és -dokumentumok


Ki állja a szervizelési / javítási költségeket?

A műszaki akciók vagy a biztonsági okokból elrendelt visszahívások költségeit a MINI vállalja magára.

Amennyiben a járműved érintett valamilyen műszaki akcióban vagy visszahívásban, itt lehetőséged van az online időpontegyeztetésre, illetve a hozzád legközelebbi hivatalos MINI márkaszerviz megkeresésére.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérjük, vedd fel a kapcsolatot hivatalos MINI márkaszervizével vagy a MINI Ügyfélkapcsolati központtal a:

+36 80 990 008-as telefonszámon.