Tisztán elektromos MINI Aceman - színpad Tisztán elektromos MINI Aceman - színpad Tisztán elektromos MINI Aceman - színpad

AZ ELSŐ

TISZTÁN ELEKTROMOS MINI ACEMAN.

interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
300 – 1,005 literes csomagtér 300 – 1,005 max. literes csomagtér
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
300 – 1,005 literes csomagtér 300 – 1,005 max. literes csomagtér
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
Tisztán elektromos MINI Aceman - bepillantás - videó

SUGÁRZIK BELŐLE A VONZÓ ENERGIA.

Gyors bepillantás. Éld át az izgalmat!

A KÜLSŐ KÜLÖNLEGESSÉGEI.

AZ ACEMAN. MEGÉRKEZETT.

A BELSŐ TÉR KÜLÖNLEGESSÉGEI.

MI REJLIK ODABENT.

Tisztán elektromos MINI Aceman - a belső tér különlegességei Tisztán elektromos MINI Aceman - a belső tér különlegességei

A RÉSZLETEK FELFEDEZÉSE.

ÁSZOK ÁSZA.

MÉRETEK

A TÉR MŰVÉSZETE.

0

literes

A 60/40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával még több helyet kapsz terveid megvalósításához – az akár 1005 literes raktérnek köszönhetően szinte mindent magaddal vihetsz.

AZ OPCIÓK MEGTEKINTÉSE

MELYIK ILLIK HOZZÁD?

Válassz a gondosan összeállított stíluskollekciókból! Válassz teljesítményszintet. Végül alkosd meg a hozzád illő modellt.

AZ AUTÓ LÁBNYOMA

A MINI LÁBNYOMA. A JELENTŐS VÁLTOZÁSOK ÚTJÁN.

JÖHET NÉMI SUGALLAT?

Az első tisztán elektromos hajtású MINI Aceman két lüktetően energikus teljesítményszinttel és négy
izgalmas stílusváltozatban érhető el. A kínálatot úgy állítottuk össze, hogy biztosan megtaláld a téged igazán felvillanyozó, károsanyag-kibocsátástól mentes és élvezetesen vezethető MINI-t.

Tisztán elektromos MINI Aceman - teaser - változatok és árak Tisztán elektromos MINI Aceman - teaser - változatok és árak
Tisztán elektromos MINI Aceman - teaser - céges ügyfelek Tisztán elektromos MINI Aceman - teaser - céges ügyfelek

CÉGAUTÓT KERESEL?

Jelentkezz a MINI Üzleti Partner programba és fokozd céged sikereit a tökéletes flottával.

Gy. I. K.

Persze, a saját MINI Aceman-edet a külső fényezések széles palettájáról válogatva ízlésed szerint alakíthatod ki. A látványt a speciális, többszínű színátmenetes tetővel még tovább fokozhatod. A számos opcionális felszereltséggel pedig mindent teljes mértékben saját életstílusodhoz igazíthatsz. A Trim szintek például olyan, speciálisan összeállított felszereltségi szintek, amelyekkel még inkább ízlésedre szabhatod MINI Aceman-edet. Az Essential Trim az alapfelszereltség. MINI-d kényelmét, sportosságát vagy stílusát pedig a Classic, a Favoured vagy a JCW Trimmel teheted egyedivé.

A MINI Aceman a tisztán elektromos MINI Cooper nagy testvére. Öt ajtajával és meglepően tágas utasterével igen sokoldalú, akár négy felnőtt utas számára is igen kényelmes. A hétköznapi közlekedés mellett nagyobb utazásokra is kiválóan alkalmas, akár barátokkal együtt, akár a családdal szeretnél kimozdulni. Mi több, a MINI Aceman továbbra is megadja neked a kisebb MINI Cooper-ből ismerős gokartos vezetési élményt.

A MINI Aceman hasonlóan sokoldalú, mint a MINI Countryman – kisebb fordulókörének köszönhetően azonban igen agilis és a városi környezetben sokkal jobban manőverezhető. Mivel pedig 36 centiméterrel rövidebb a MINI Countryman-nél, a tisztán elektromos MINI Aceman kényelmesen elfér kisebb helyen is, ami még könnyebbé teszi a városi parkolást.

Igen. Ez az első, célirányosan tisztán elektromosra tervezett MINI crossover. Egy új járműtípust képvisel, amely kifejezetten elektromos vezetésre született. A MINI Aceman-t az alapoktól kezdve elektromos mobilitásra tervezték, valamint arra, hogy egyszerre kínáljon élvezetes vezetést és fokozott praktikumot.

Ami a hatótávot illeti, a tisztán elektromos MINI Aceman 406 kilométert (WLTP) is képes megtenni egy feltöltéssel. Ez pedig bőven elég a legtöbb szóba jöhető úthoz. A hatótávolság a vezetési szokásaid és a forgalmi körülmények függvényében változhat. Az ugyanis, hogy miként vezetsz, nagyban befolyásolja a hatótáv alakulását, vagyis azt, hogy milyen ütemben merül az akkumulátor.

A MINI App segít eligazodni a releváns járműfunkciók és felszereltségek hatalmas kínálatában. Összekapcsol téged MINI-ddel, és azonnal elérhetővé teszi számodra MINI-d állapotát. Láthatod, hogy mikor esedékes a következő karbantartás, ellenőrizheted az elektromos hatótávolságot és a töltés állapotát, sőt, a MINI Appot akár Digitális kulcsként is használhatod. A Távszolgáltatásokkal pedig megkeresheted autódat mondjuk egy nagy parkolóban, nyithatod és zárhatod az ajtókat vagy távolról szabályozhatod a klímabeállításokat. Emellett összekapcsol téged a MINI Márkaszervizeddel is.
Igen. A 9-es verziószámú MINI Operációs Rendszerrel megjelenítheted és használhatod az összekapcsolt okostelefonodon található alkalmazásokat a központi műszeregységgel (a „MINI Interakciós Egységgel”), Android Auto vagy Apple CarPlay segítségével.
Igen. A rendszeres Távoli szoftverfrissítéseken keresztül MINI-d minőségjavító fejlesztéseket, valamint országtól, modelltől és felszereltségtől függően új vagy kibővített funkciókat kaphat, ingyenesen és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Amint egy Távoli szoftverfrissítés elérhetővé válik autód számára, erről egy értesítést kapsz a MINI Appban vagy okostelefonodra, valamint autód központi műszeregységében (a „MINI Interakciós Egységben”).