MINI digitális élmény - bevezetés

MINI Digitális élmény.
Digitális korszakváltás.

Amikor az innováció és a vezetés találkozik. Fedezd fel a fejlett technológia és a hálózatok világát, amelyek együtt fokozzák még tovább a vezetési élményt! Ismerd meg, hogy az intelligens infotainmenttől a lenyűgöző vezetési módokig a MINI hogyan jelöli ki a jövőbe vezető utat!

MINI digitális élmény - operációs rendszer

A MINI új, 9-es verziószámú operációs rendszere egy teljesen új, intuitív felhasználói élményt nyit meg és gondoskodik arról, hogy minden eddiginél magasabb szintű hálózati kapcsolatokat és irányítást élj át – minden úton. A rendszer 240 mm átmérőjű OLED-es érintőképernyővel rendelkezik és a MINI Intelligent Personal Assistanttel történő beszédalapú interakcióra optimalizálták, így az élmény még emocionálisabb és személyesebb.

DIGITÁLIS KÜLÖNLEGESSÉGEK.

A MINI EXPERIENCE MÓDOK AZ INTENZÍV MINI-PILLANATOKÉRT.

Teremts egyedi, minden érzékszervre ható élményt saját magad és utasaid számára! Merülj el az akár nyolcféle kivételes világ egyikében! Minden mód saját kreatív dizájnt és hangpalettát tartalmaz. A Személyes móddal pedig a MINI Appon keresztül saját képet állíthatsz be okostelefonod galériájából a MINI Interakciós Egység háttérképének. A hangulatvilágítás színei automatikusan a kiválasztott képekhez hangolódnak. Merülj el a lehetőségekben és hozz életet az utastérbe!

A SAJÁT SZEMÉLYI TITKÁROD A MINI FEDÉLZETÉN.

MINI digitális élmény - spike

A MINI TESTET ÖLT.

Most először egy teljes funkciójú hangasszisztens is a MINI modellek utasterébe költözött. A MINI Intelligent Personal Assistant a „Hey MINI” üdvözléssel vagy a kormánykeréken található beszéd gomb megnyomásával aktiválható. Segítségével a fontos funkciókat hanggal vezérelheted, az utazáshoz kapcsolódó kérdéseket tehetsz fel. A rendszer még azt is felismeri, hogy a vezető vagy az első utas beszél-e. A kör alakú OLED-kijelzővel való hangalapú interakció egy grafikai elemeket, feliratokat és egy avatárt magában foglaló animációban ölt testet. A kijelzőn a vezető a „MINI” – egy MINI stilizált képe – vagy opcionálisan "Spike" között választhat.

MINI CONNECTED ALAPCSOMAG

A MINI OKOS INNOVÁCIÓI.

A MINI okos megoldásai még tovább színesítik az utazást. MINI-d már alapfelszereltségként is számos okos funkciót tartalmaz, mint például a MINI navigációt, amely mindig a legfrissebb térkép- és közlekedési adatokat kínálja, vagy a Távszolgáltatásokat, ami a MINI Appon keresztül segít mindig kézben tartani MINI-d irányítását. Éld át a zökkenőmentes hálózati kapcsolatokat és adj új értelmet az utazásnak  a MINI-vel – ahol az innováció utat tör.

MINI digitális élmény - connected base

MINI CONNECTED CSOMAG

MÉG NAGYOBB DIGITÁLIS ÉLMÉNYRE VÁGYSZ?

Az opcionális MINI Connected csomaggal együtt a praktikus funkciók és szórakoztató alkalmazások egész garmadáját érheted el, köztük online játékokat, zenéket és videókat. A MINI navigáció még több funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a napi forgalomban lavírozást. A digitális avatár, „Spike" pedig a MINI Intelligent Personal Assistant része.

MINI CONNECTED BŐVÍTÉSEK

A MINI MÉG NAGYOBB ÉLMÉNYT KÍNÁL.

Találd meg a vezetés új dimenzióit a MINI Connected élményén keresztül! A MINI Connected bővítések a Driving Assistant Plus vagy a Távolságifény-asszisztens funkciókkal minden utazást megkönnyítenek.

MINI DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

MÉG, MÉG, MÉG.

A MINI APP EREJE.

A MINI App segítségével minden eddiginél közelebb kerülhetsz MINI-dhez. Lépj be a kapcsolatok és a kényelem világába, bárhonnan és bármikor, okostelefonod segítségével! Modern dizájnja, intuitív kezelése és gazdag funkcionalitása könnyen kezelhetővé teszi, hogy te a gondtalan mobilitást élvezhesd – bárhol és bármikor.

Tisztán elektromos MINI - Digitális élmény - MINI app
MINI digitális élmény - digital key plus

DIGITÁLIS KULCS PLUSZ.

MINI-det immáron egyszerűen odasétálva is nyithatod. Az opcionális Digital Key Plus ultraszélessávú (UWB), magas biztonsági szintű technológiát használ, és pont úgy működik, mint egy hagyományos kulcstartó. Amikor zsebedben vagy táskádban a telefonoddal megközelíted MINI-det, az ajtók automatikusan kinyílnak – távozásodat követően pedig újra bezárulnak.

Még néhány dolog, ami miatt imádni fogod a MINI Digital Key Plus rendszert: 

  • A MINI azonosítódhoz csatolt bármely iOS és Android okostelefonon, valamint Apple Watch TM órán használatod
  • A motort anélkül indíthatod, hogy a készüléket kivennéd a zsebedből vagy letennéd
  • A kulcsot akár öt személlyel is megoszthatod – olyan lehetőségekkel kiegészítve, mint a gyorsítás vagy a legnagyobb sebesség korlátozása
  • A legfontosabb funkciókat lemerült akkumulátor esetén vagy internetkapcsolat nélkül is elérheted

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

A MINI-d mindig naprakész.

Ingyenes és vezeték nélküli szoftverfrissítéseket és fejlesztéseket is kaphatsz MINI-dhez. Országtól, modelltől, felszereltségtől és a jármű állapotától függően akár ingyenesen és rendszeresen új és bővített funkciókhoz is juthatsz.