VÁLOGASS. NÉZEGESS. AZTÁN INDULJ.

MINI ORIGINAL ŐSZI ÉS TÉLI TARTOZÉKOK, VALAMINT SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

Egy sárga dzsekit viselő, a hóban játszó férfi vidéki környezetben. Egy sárga dzsekit viselő, a hóban játszó férfi vidéki környezetben.

A MINI-D ANNYI, AMENNYIT KIHOZOL BELŐLE.

Nyilván nem mindig ugyanazokkal az elvárásokkal indulsz útnak. Mint ahogyan az utasaid vágyai sem egyformák. Főleg nem télen-nyáron. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy a MINI-d rugalmasan alkalmazkodjon hozzád és az életstílusodhoz. Így aztán az igényeidnek megfelelő tartozékoktól a teljes körű szervizig minden ott van a tarsolyunkban, amire csak szükséged lehet. Válogass hát bátran egészen addig, ameddig a MINI-d maradéktalanul meg nem felel az általad, valamint a soron következő kalandozásaid által támasztott követelményeknek.
UTAZÁSI ALAPKELLÉKEK.

AMI MINDEN KALANDHOZ JÓL JÖN.

KOMPAKT KIVITELŰ MINI HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ.

Így kerek a történet: a masszív, összehajtható hátsó kerékpártartót direkt a MINI-hez tervezték. A két kerékpár/e-bike szállítására alkalmas tartó még teljesen megrakott állapotban sem akadályozza a csomagtérhez való hozzáférést. Használaton kívül a tartó összehajtva, ütközésbiztos módon a csomagtérben tárolható.

3 ajtós MINI  – MINI tetőbox 3 ajtós MINI  – MINI tetőbox

PIANO BLACK ÉS NIGHT JACK MINI TARTOZÉKOK.

Akár a tél kellős közepén is lehetőséged van még stílusosabbá és még karizmatikusabbá tenni a MINI-det, hála alaposan letesztelt és pompás megjelenésű tartozékainknak, amelyek az új Piano Black és Night Jack dizájnt viselik magukon. A klasszikus felületkezelés egyéni vonással gazdagítja a MINI-det, amely ettől még ikonikusabb és vonzóbb jelenséggé válik.

MINI tartozékok – MINI oldalsó díszítőelemek – union jack stílus MINI tartozékok – MINI oldalsó díszítőelemek – union jack stílus

MINI OLDALSÓ DÍSZÍTŐELEMEK.

Büszkén viselt örökség. A tradicionális Union Jack dizájnnal rendelkező, látványos dizájnelemként szolgáló MINI oldalsó díszítőelemek extraadag egyediséggel ruházzák fel a járművet. A MINI sárhányók stílusához igazodó kopoltyúk erőteljes ecsetvonással gazdagítják a dinamizmust sugárzó megjelenést.

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK.

A MINI külső tükörburkolatok rendkívül stílusosan jelenítik meg az Union Jack motívumot. A szériaburkolatok egyszerűen lecserélhetők ezekkel.

MINI tartozékok – MINI külső tükörburkolatok – union jack stílus
MINI tartozékok – MINI oldalcsíkok – piano black

MINI OLDALCSÍKOK PIANO BLACK SZÍNBEN.

A dinamizmus színe a fekete. Ennek megfelelően a Piano Black MINI oldalcsíkok határozott mozgalmasságot visznek az utcaképbe. Talán említeni is felesleges, hogy a kitűnő minőségű díszítést nem szívja ki a nap, nem kezdi ki a szél és az időjárás, emellett annak mély színét még a gépi mosás sem halványítja el. A dinamikus és atletikus megjelenésért.

MINI SPORT CSÍKOK PIANO BLACK SZÍNBEN.

Dinamikus, versenyautós megjelenés. A Piano Black szín, a motorház- és a csomagtértetőt díszítő MINI Sport csíkok kitűnő minőségű, anyagában színezett fóliából állnak. A dinamizmust sugárzó csíkok természetesen ellenállnak az UV-sugárzásnak és az időjárásnak, valamint a mosás sem tesz kárt azokban.

MINI tartozékok – MINI sportcsíkok – Piano Black

MINI ORIGINAL TARTOZÉKOK.

MINI tartozékok – ruhaakasztó – MINI travel & comfort rendszer MINI tartozékok – ruhaakasztó – MINI travel & comfort rendszer

MINI VÁLLFA A TRAVEL & COMFORT RENDSZERHEZ.

Gyűrődésmentesen a végcélig. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó, vonzó MINI dizájnnal rendelkező vállfa jóvoltából különféle ruhadarabok szállíthatók az első ülés háttámláján. A vállfa a plug-in csatlakozóval könnyedén és biztosan az alaptartóba pattintható, a hotel funkciónak (alap ruhaakasztó funkció) köszönhetően pedig az akasztó a járművön kívül is használható.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

A MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro QHD és full-HD felbontású kamerái incidens esetén automatikusan rögzítik a jármű előtt és mögött zajló történéseket.

MINI tartozékok – HD kamera – MINI Advanced Car Eye 3.0 HD kamera

KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

MINI ORIGINAL TÉLI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A MINI Original komplett kerekek a kíváló minőség és biztonság jegyében kizárólag csillagjelölésű téli gumiabroncsokkal szereltek. Ez utóbbiak fejlesztése olyan vezető gyártókkal szoros együttműködésben történt, mint a Bridgestone, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelési folyamaton átesett, az adott MINI modell összkoncepciójához igazodó gumik optimális tapadásúvá teszik a MINI-det.

A téli időjárási körülmények között jobb fékezési tulajdonságokat mutató és jobban tapadó téli gumiabroncsok használata erősen ajánlott, amikor a külső hőmérséklet tartósan 7°C alá esik. Az Allianz Hungária Zrt. által nyújtott MINI gumiabroncs-biztosítás a teljes, 36 hónapos időtartam alatt megóv téged a váratlan, a javítással vagy a cserével összefüggő kiadásoktól.

Egy MINI COOPER COUNTRYMAN havas tájon, hátulnézetből Egy MINI COOPER COUNTRYMAN havas tájon, hátulnézetből

MINI HÓLÁNC.

A MINI hólánc nagyon gyorsan és egyszerűen szerelhető fel a rugalmas acélkampóknak köszönhetően. A jégen és havon mutatott lehető legjobb tapadás érdekében a hólánc keresztfűzéses kialakítású, a hálón pedig fokozott tapadású részek találhatók.

MINI SZERVIZ.

A CSALÁDBAN MINDIG MEGBÍZHATSZ.

A családot nemcsak a szeretet tartja össze, hanem az élő kapcsolatok és a bizalom is. A bizalom abban, hogy semmi nem kerüli el a figyelmet, valamint, hogy soha nincs ok az aggodalomra. Még csak extra költségekkel sem kell számolni. A szervizt ugyanis szívügyünknek tekintjük. Mint a családunk egyik tagja, mindig megbízhatsz bennünk, legyen szó bármiről. Elvégre erről szól a család, nem?

MINI Márkaszerviz MINI Márkaszerviz

AUTÓÁPOLÁS.

MINI AUTÓÁPOLÁS.

#HereWeGo: A nagyszerű képekért köszönet az egész MINI közösségnek.