APRÓ-NAGY PILLANATOK.

MINI EREDETI ÖSZI/TÉLI TARTOZÉKOK ÉS SZERVIZ.

Egy sárga kabátos férfi játszik a hóban. Egy sárga kabátos férfi játszik a hóban.

A HÓ NEM OK AZ OTTHONMARADÁSRA, HANEM INVITÁLÁS A SZABADBA.

Mindenki tudja, hogy a tél legszebb pillanatai a szabadban várják. Készülj fel hát a hideg évszak varázslatára, amely átváltoztatja a körülötted lévő világot! Akár a csendes, hófödte erdőket fedezed fel az eredeti MINI Tartozékok és Szolgáltatások segítségével, akár szikrázó utakon indulsz útnak a csillag jelölésű eredeti MINI téli kerekekkel és gumiabroncsokkal, engedd, hogy nyitottan fogadd a téged érő benyomásokat. Új, rendkívüli nézőpontból szemlélheted az összes apró-nagy pillanatot, amit kalandjaid kínálnak.

AZ UTAZÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKEI.

NEMCSAK PRAKTIKUSAK – MINDEN RÉSZLETÜKBEN IMÁDNIVALÓK.

MINI KOMPAKT HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ.

Két, egyenként max. 30 kg súlyú kerékpárhoz/e-bike-hoz. Gyorsan és biztonságosan a vonószemhez rögzíthető, ütközésbiztos módon összecsukva tárolható a csomagtér egy rekeszében.

MINI 3 ajtós – MINI tetőbox MINI 3 ajtós – MINI tetőbox

MINI PIANO FEKETE ÉS NIGHT JACK TARTOZÉKOK.

Még több stílus és karizma a MINI-dnek – akár télen is – az ellenőrzött minőségű, stílusos és új piano fekete és Night Jack dizájnú tartozékokkal. A klasszikus szín tökéletes egyediséget kölcsönöz MINI-d ikonikus látványához és kisugárzásához.

mini accessories – MINI side scuttles – union jack style

MINI OLDALELEMEK, NIGHT JACK.

A látványos MINI oldalelemek a hagyományos Union Jack dizájnnal, szürke színben extra adag egyediséggel látják el autódat.

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK, NIGHT JACK.

A MINI külső tükörburkolatok Night Jack színben stílusosan emelik ki a brit zászló mintáját. Egyszerűen a standard burkolatok helyére illesztheted őket.

MINI Tartozékok – külső tükörburkolatok – Night Jack
MINI Tartozékok – MINI oldalcsíkok – piano fekete

MINI PIANO FEKETE OLDALCSÍKOK.

Tiszta dinamizmus feketében. A látványos MINI oldalcsíkok piano fekete színben a MINI dinamikus látványát hozzák el az utakra.

MINI SPORTCSÍKOK, JET BLACK BODYKIT.

Dinamikus versenylátvány. A motorháztető és a hátsó ajtó Jet Black színű MINI sportcsíkjai kiváló minőségű egyszínű fóliából készültek.

mini tartozékok – MINI sportcsíkok – piano fekete
mini tartozékok – MINI vállvonal díszcsík – piano fekete

MINI VÁLLVONAL DÍSZCSÍK, PIANO FEKETE.

Tökéletes, tiszta fekete látvány. A piano fekete színű MINI vállvonal díszcsík kivételesen egyedi vonással ruházza fel a MINI-t. Csak MINI 3 ajtós és 5 ajtós modellekhez.

MINI ORIGINAL TARTOZÉKOK.

MINI LED-ES AJTÓPROJEKTOROK.

A MINI LED-es ajtóprojektorok az ajtók nyitásakor aktiválódnak. A képet egy cserélhető fólia segítségével vetítik a jármű melletti talajra.

mini tartozékok – MINI ajtóprojektorok – LED
mini tartozékok – ruhaakasztó – MINI travel comfort rendszer

MINI RUHAAKASZTÓ A TRAVEL & COMFORT RENDSZERHEZ.

A MINI Travel & Comfort ruhaakasztó egy külön rendelhető alaptartóba pattintható.

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Tarts szemmel mindent, minden pillanatban! A MINI Advanced Car Eye 2.0 egy igen érzékeny full HD kamera, amely automatikusan rögzíti a lehetséges baleseteket vagy betörési kísérleteket.

mini tartozékok – HD kamera – MINI advanced car eye HD kamera
mini tartozékok – MINI usb töltőadapter – type a és c

MINI DUAL USB TÖLTŐADAPTER, TYPE A ÉS C.

Az egyszerűen a szivargyújtóba dugható MINI dupla USB töltőadapterrel egyszerre két külső mobileszközt tölthetsz.

KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

MINI EREDETI TÉLI KEREKEK ÉS KERÉKTÁRCSÁK.

Az eredeti MINI téli komplett kerekek kizárólag csillaggal jelölt téli gumiabroncsokkal vannak felszerelve, ami garantálja a minőséget és a biztonságot. Ezeket olyan vezető gyártókkal szoros együttműködésben fejlesztették ki, mint a Goodyear, a Dunlop, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelések segítségével optimalizálják MINI-d tapadását az úton, és ideálisan illeszkednek az egyes MINI-modellek járműkoncepciójához.

A téli gumiabroncsok erősen ajánlottak azokon a területeken, ahol a hőmérséklet tartósan +7°C alá csökken – így járműved biztonságosan közlekedhet az utakon, jobb fékezéssel és tapadással, minden körülmények között.

Tartalmazzák továbbá a Allianz-Versicherungs AG által kínált MINI gumiabroncs-biztosítást, amely 36 hónapon keresztül védelmet nyújt a váratlan javítás vagy csere költségeivel szemben.

MINI COOPER COUNTRYMAN a hóban, hátulnézetben MINI COOPER COUNTRYMAN a hóban, hátulnézetben

MINI HÓLÁNCOK.

A MINI hóláncok igen gyorsan és egyszerűen felszerelhetők a rugalmas acélkarikáknak köszönhetően. A jégen és havon való lehető legjobb tapadás érdekében keresztirányú nyomvonallal, finom, egyenletes hálóval és nagy tapadású láncelemekkel rendelkeznek.

MINI SZERVIZ.

EGY CSALÁD, AMIBEN MEGBÍZHATSZ.

A család nemcsak a szeretetet jelenti, hanem kapcsolatot és bizalmat is. Bízni abban, hogy mindenről gondoskodnak, anélkül, hogy bármi miatt is aggódnunk kellene. Még az extra költségek miatt sem. Nos, ezek a családi értékek irányítják a mi alapelveinket. Amikor tehát a MINI szervizbe viszed a MINI-t, valami különleges dolog történik: a családunk részévé válsz.

A MINI SZERVIZ képviselője átadja a kocsikulcsot egy szőke hölgynek az egyik MINI Márkaszervizben. A MINI SZERVIZ képviselője átadja a kocsikulcsot egy szőke hölgynek az egyik MINI Márkaszervizben.

MINI LIFESTYLE.

LEGÚJABB KOLLEKCIÓNK.

#HereWeGo Köszönet a teljes MINI Közösségnek a nagyszerű képekért!

Teaser Inspiration, do not use in online autumn/winter 2020
MINI Countryman – tetőcsomagtartó-rendszer – síléc- és snowboardtartó

A HÓ NEM OK AZ OTTHONMARADÁSRA, HANEM INVITÁLÁS A SZABADBA.

Mindenki tudja, hogy a tél legszebb pillanatai a szabadban várják. Készülj fel hát a hideg évszak varázslatára, amely átváltoztatja a körülötted lévő világot! Akár a csendes, hófödte erdőket fedezed fel az eredeti MINI Tartozékok és Szolgáltatások segítségével, akár szikrázó utakon indulsz útnak a csillag jelölésű eredeti MINI téli kerekekkel és gumiabroncsokkal, engedd, hogy nyitottan fogadd a téged érő benyomásokat. Új, rendkívüli nézőpontból szemlélheted az összes apró-nagy pillanatot, amit kalandjaid kínálnak.