DOBD FEL UTAZÁSAIDAT.

MINI EREDETI ŐSZI ÉS TÉLI TARTOZÉKOK ÉS SZERVIZ.

MINI őszi & téli tartozékok - stage

VEDD KÖNNYEDÉN A KIHÍVÁSOKAT.

A felkészülés izgalma minden utazást emlékezetes kalanddá változtat. Minden akadály könnyedén leküzdhető, ha kéznél vannak a megfelelő eszközök. Élvezd a kaland szellemét és tekints az út kihívásaira a növekedés és a tapasztalás lehetőségeként. A MINI Tartozékok teljes palettája arra szolgál, hogy velük feldobd az utazásaidat.
UTAZÁSI KELLÉKEK.

KÜLÖNLEGES KALANDOK: KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL.

MINI HÁTSÓ KERÉKPÁRTARTÓ.

Kerekes szerkezet: A masszív, összehajtható hátsó kerékpártartót kifejezetten a MINI-hez tervezték. Akár két kerékpár/e-bike szállítására alkalmas, és egyáltalán nem akadályozza a csomagtérhez való hozzáférést, még telepakolt állapotban sem. Összehajtva ütésálló módon a csomagtérben tárolható.

MINI Tartozékok - hátsó kerékpártartó

MINI PIANO BLACK ÉS NIGHT JACK SZÍNŰ TARTOZÉKOK.

Még egy kis stílus – még a tél közepén is – a Piano Black és Night Jack dizájnú tartozékokkal. Klasszikus szín, amely még inkább kiemeli MINI-d ikonikus látványát és kisugárzását – minden kaland során.
MINI tartozékok – MINI oldalkopoltyúk – union jack stílus MINI tartozékok – MINI oldalkopoltyúk – union jack stílus

MINI OLDALKOPOLTYÚK.

Duplán sportos. A MINI oldalkopoltyúk a hagyományos Union Jack dizájnnal, szürke színben igazi látványelemet jelentenek és még egyedibbé teszik az autód megjelenését. Optimálisan illeszkednek a MINI sárhányóihoz, tökéletesen kiegészítve azok erőteljesen dinamikus látványát.

MINI KÜLSŐTÜKÖR-BURKOLATOK.

Zászlófelvonás. A hagyományos Union Jack dizájnú, klasszikus MINI külsőtükör-burkolattal. Egyszerűen az alapfelszereltséghez tartozó burkolatok helyére illeszthető, látványa pedig profilból feldobja autód látványát. Elegáns, minőségi dizájnjukkal az egyedi látvány garantált.
MINI tartozékok – MINI külsőtükör-burkolatok – union jack stílus MINI tartozékok – MINI külsőtükör-burkolatok – union jack stílus
MINI tartozékok – MINI oldalcsíkok – Piano Black fekete

MINI PIANO BLACK OLDALCSÍKOK.

Tiszta dinamizmus látványos feketében. A vonzó MINI oldalcsíkok Piano Black színben a MINI dinamikus látványát viszik el az utakra. Természetesen a minőségi színes matrica ellenáll a napfénynek, a szélnek és az időjárásnak, még autómosóban is megőrizve színmélységét. A dinamikus és sportos látványért.

MINI PIANO BLACK SPORTCSÍKOK.

Versenyzői kinézet. A MINI Piano Black, az első lökhárítóra és a hátsó csomagtérajtóra helyezhető sportcsíkok minőségi, színezett fóliából készülnek. Tiszta dinamizmust sugároznak, és természetesen napfény- és időjárásállók, illetve moshatók.
MINI tartozékok – MINI sportcsíkok – Piano Black

MINI EREDETI TARTOZÉKOK.

MINI tartozékok – ruhaakasztó – travel comfort rendszer MINI tartozékok – ruhaakasztó – travel comfort rendszer

MINI RUHAAKASZTÓ A TRAVEL & COMFORT RENDSZERHEZ.

Kisimultan célhoz érni. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó, vonzó MINI dizájnú ruhaakasztóval ruhadarabjaidat az első üléstámla hátoldalára akaszthatod. Az alaptartóhoz egyszerűen és ütközéskor is biztonságos módon, egy plug-in rögzítőrendszerrel rögzíthető, a hotel funkciónak (standard ruhafogas akasztóval) köszönhetően pedig az autón kívül is használható.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Mindent szemmel tart. A MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro egy igen érzékeny, full-HD kamera, amely az autó előtti és mögötti történéseket képes rögzíteni, akár parkolás közben is. Az autón kívüli zavaró tevékenység vagy szokatlan mozgás érzékelésekor a kamera automatikusan rögzíti a helyzetet, ezzel dokumentálja a lehetséges baleseteket vagy a betörési kísérleteket.
MINI tartozékok – HD kamera – advanced car eye MINI tartozékok – HD kamera – advanced car eye
KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

KALANDRA FEL!

A MINI Eredeti télikerekek kizárólag csillagjelölésű téli gumiabroncsokkal felszereltek, ami a minőség és a biztonság garanciája. A vezető gyártókkal, mint a Pirelli, a Continental, a Goodyear és a Dunlop szoros együttműködésben kifejlesztett gumiabroncsok teszteken bizonyítják, hogy optimális tapadást nyújtanak a MINI-d számára - nap mint nap fokozva az utazás élményét.

A téli gumiabroncsok erősen ajánlottak, amikor a hőmérséklet tartósan 7°C alá esik – így az autó a jobb tapadás és fékezés jelentette biztonságot nyújtja minden körülmények között. A MINI Gumiabroncs-biztosítást is tartalmazzák, amely 36 hónapon keresztül óv a váratlan javítás vagy csere költségeitől.

MINI Ügyfélszolgálat - kerekek és gumiabroncsok - kalandra fel

STÍLUSOS CIRKÁLÁS.

MINI EREDETI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK

MINI HÓLÁNC.

Gondtalanul a télben. A MINI Comfort hóláncok a rugalmas acélhurkokkal gyorsan és könnyen felszerelhetők. A havon és jégen való legjobb tapadás érdekében keresztmintázatúak, amelyet igen jól tapadó, finom és egységes láncelemek alkotnak.
MINI SZERVIZ.

EGYÜTT MINDEN JOBBAN MEGY.

Az együttlét nemcsak tevékenységünket, hanem személyiségünket is befolyásolja. A csapatmunka jelentette bizalom és magabiztosság, valamint az állandó szakértelem és elhivatottság teszi a MINI szervizt a mi szervizünkké. Extra költségek és fölösleges aggodalom nélkül együtt nézünk szembe minden kihívással és változtatjuk azt lehetőséggé.
MINI Márkaszerviz - intro teaser MINI Márkaszerviz - intro teaser

AUTÓÁPOLÁS.

MINI AUTÓÁPOLÁS.

#Induljunk: A nagyszerű képekért köszönet a teljes MINI Közösségnek.