MINI Cooper 5 ajtós - oldalnézet - Icy Sunshine MINI Cooper 5 ajtós - oldalnézet - Icy Sunshine MINI Cooper 5 ajtós - oldalnézet - Icy Sunshine

Az új
5 ajtós MINI Cooper.

interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
275 - 925 literes csomagtér 275 - 925 max. literes csomagtér
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
275 - 925 literes csomagtér 275 - 925 max. literes csomagtér
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)

TUDD MEG, MIRE
A NAGY FELHAJTÁS.

A Cooper karizmájának legsokoldalúbb formája.

A KÜLSŐ KÜLÖNLEGESSÉGEI.

A KISÖRDÖG A MINI RÉSZLETEIBEN LAKOZIK.

A BELSŐ TÉR KÜLÖNLEGESSÉGEI.

UGORJ BE ÉS NÉZZ KÖRÜL.

5 ajtós MINI Cooper - belső jellemzők 5 ajtós MINI Cooper - belső jellemzők

FEDEZD FEL

A VÁROSI MINDENES.

MÉRETEK

KREATÍV HELYKIHASZNÁLÁS.

0

literes

Mindent visz. A 60:40 arányban osztottan dönthető hátsó ülések lehajtásával még nagyobb, 925 literes tér tárul fel a nagy tervekhez – így szinte bármit magaddal vihetsz.

AZ OPCIÓK MEGTEKINTÉSE.

MELYIK ILLIK HOZZÁD?

Válassz a gondosan összeállított stíluskollekciókból! Válassz teljesítményszintet. Végül alkosd meg a hozzád illő modellt.

MÉG EGY KIS IHLETRE VÁGYSZ?

Az új 5 ajtós MINI Cooper két teljesítményváltozatban és négy felszereltségi összeállításban érhető el, így MINI-d valóban te magad lehetsz.

MINI Cooper 5 ajtós - teaser - változatok és árak
MINI Cooper 5 ajtós – céges ügyfelek – MINI flotta

CÉGAUTÓT KERESEL?

Jelentkezz a MINI Üzleti Partner programba és fokozd céged sikereit a tökéletes flottával.

Gy. I. K.

Persze, a saját 5 ajtós MINI Cooper-edet a külső fényezések széles palettájáról válogatva ízlésed szerint alakíthatod ki. A látványt a speciális, többszínű színátmenetes tetővel még tovább fokozhatod. A számos opcionális felszereltséggel pedig mindent teljes mértékben saját életstílusodhoz igazíthatsz. A Trim szintek például olyan, speciálisan összeállított felszereltségi csomagok, amelyekkel még inkább ízlésedre szabhatod 5 ajtós MINI Cooper-edet. Az Essential Trim az alapfelszereltség. MINI-d kényelmét, sportosságát vagy stílusát az Essential, a Classic, a Favoured vagy a JCW Trimmel teheted egyedivé.

Az 5 ajtós MINI Cooper egy nagy városi autó kényelmét kínálja, anélkül, hogy fikarcnyit is veszítene legendás gokart-feelintjéből. Gyakorlatilag a MINI Cooper nagy testvére, amely ugyanazt az ikonikus retro-modern sziluettet és kompakt karosszériát kínálja – valamint még több teret a nagy tervekhez. Akár 4 utasnak kínál elegendő helyet, így ideális a barátokkal vagy a családdal való autózáshoz.

Az 5 ajtós MINI Cooper az öt ajtajának és tágas utasterének köszönhetően rendkívül sokoldalú. A hétköznapi közlekedés mellett nagyobb utazásokra is kiválóan alkalmas, hogyha szeretnél kimozdulni a családdal. Az ötajtós kialakítás lenyűgöző praktikumot kínál, különösen a hátsó utasok számára, emellett pedig a csomagteret is sokoldalúbban kihasználhatóvá teszi. Mi több, továbbra is megadja neked a kisebb MINI Cooper-ből ismerős gokartos vezetési élményt.

Az 5 ajtós MINI Cooper fordulékonyságával és menetteljesítményével épp olyan dinamikus vezetési élményt kínál, mint 3 ajtós testvére. TwinPower Turbo motorjában bőséges erő lakozik. Emellett a fogyasztás csökkentésével még hatékonyabb is. 

Igen. A 9-es verziószámú MINI Operációs Rendszerrel megjelenítheted és használhatod az összekapcsolt okostelefonodon található alkalmazásokat a központi műszeregységgel (a „MINI Interakciós Egységgel”), Android Auto vagy Apple CarPlay segítségével.
A MINI App segít eligazodni a releváns járműfunkciók és felszereltségek hatalmas kínálatában. Összekapcsol téged MINI-ddel, és azonnal elérhetővé teszi számodra MINI-d állapotát. Láthatod, hogy mikor esedékes a következő karbantartás, ellenőrizheted az elektromos hatótávolságot és a töltés állapotát, sőt, a MINI Appot akár Digitális kulcsként is használhatod. A Távszolgáltatásokkal pedig megkeresheted autódat mondjuk egy nagy parkolóban, nyithatod és zárhatod az ajtókat vagy távolról szabályozhatod a klímabeállításokat. Emellett összekapcsol téged a MINI Márkaszervizeddel is.