Váltsd valóra ötleteid.

MINI EREDETI TARTOZÉKOK ÉS SZERVIZ.

Egy pár a leparkolt MINI mellett áll a tónál

NYÁR VAN, MICSODA NYÁR VAN!

Minden döntésed egy izgalmas, egyéni utazás kiindulópontja, amely új, ismeretlen ösvényekre vezet, hozzáad az életedhez és egyedivé teszi azt. A meleg nyár ilyen inspiráló felfedező utakra hívogat. Akár az erdőbe, akár a tengerhez vagy a hegyekbe: a MINI minden lehetőséget megad ahhoz, hogy a következő utad felejthetetlen kalanddá váljon - a megfelelő tartozékoktól kezdve az utazásodhoz megfelelő, mindenre kiterjedő szolgáltatásokig, amelyek gondoskodnak rólad, bárhol is legyél. Induljon hát az utazás!
UTAZÁSI KELLÉKEK.

A KALANDOK AZ AUTÓDHOZ TARTOZNAK.

MINI Tartozékok - eredeti mini tartozékok MINI Tartozékok - eredeti mini tartozékok

EZ A TE NYARAD. A TE STÍLUSOD.

Adj még több stílust és vonzerőt a MINI-dnek - az eredeti MINI tartozékok választékával! Az eredeti MINI tartozékok feltűnő formatervezésükkel és tökéletes illeszkedésükkel lehetőséget nyújtanak arra, hogy megteremtsd és kiemeld MINI-d szemet gyönyörködtető részleteit. Válassz olyan elegáns, egyedi elemeket, mint a tükörburkolatok, az oldalsó elemek, a tetőgrafika vagy a LED-es ajtóprojektorok.
MINI Tartozékok - mini sport csíkok, piano black

MINI SPORT CSÍKOK, PIANO BLACK.

Dinamikus versenylátvány. A motorháztető és a hátsó ajtó díszítésére szolgáló Piano black színű MINI sportcsíkok kiváló minőségű egyszínű fóliából készülnek, tiszta dinamikát sugároznak, és természetesen fény- és időjárásállóak, valamint moshatóak.

MINI OLDALCSÍKOK, PIANO BLACK.

Tiszta dinamizmus feketében. A feltűnő MINI oldalsó csíkok piano black színben a MINI dinamikus megjelenését hozzák az utcára. Az csak természetes, hogy az öntött, nagy teljesítményű színes matrica fényálló, dacol a széllel és az időjárással, és még autómosás közben is megőrzi színmélységét. A dinamikus, sportos megjelenésért.
MINI Tartozékok - mini oldalcsíkok, piano black
MINI Tartozékok - mini oldalelemek, night jack

MINI OLDALELEMEK.

A MINI oldalelemek feltűnő dizájnelemként szolgálnak, és extra adag egyéniséget kölcsönöznek a járműnek.

MINI TETŐMATRICA, NIGHT JACK.

Nézd csak meg közelebbről! Ez a stílusos MINI Night Jack tetőmatrica felülnézetből is egyedi, különleges megjelenést kölcsönöz a MINI-nek.
MINI Tartozékok, mini night jack tetőmatrica
MINI Tartozékok - mini külső tükörburkolatok, night jack silver és black

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK.

Tisztelgés a hagyományok előtt. A MINI külső tükörburkolatok stílusosan jelenítik meg a brit zászlót. Egyszerűen szereld fel őket a széria burkolatok helyére, és máris élvezheted látványukat minden alkalommal, amikor csak rájuk nézel. Egyedi, kiváló minőségű kialakításukkal vonzzák az elismerő pillantásokat.

MINI DARK OLDALELEMEK.

A MINI Dark oldalelemek extra adag egyediséget kölcsönöznek a MINI-nek.

A következő mintákban kapható: 

- Hagyományos Union Jack dizájn

- Night Jack dizájn

- Black Jack dizájn

MINI Tartozékok - mini dark oldalelemek: Union Jack, Night Jack, Black Jack

MINI LED-ES AJTÓPROJEKTOROK.

A MINI LED-es ajtóprojektorok az ajtók nyitásakor aktiválódnak. Egy cserélhető dia segítségével a John Cooper Works vagy a MINI logót vetítik a jármű melletti talajra.
MINI Tartozékok - MINI 5 ajtós Cooper s ezüst. Fotó: jacksonloria MINI Tartozékok - MINI 5 ajtós Cooper s ezüst. Fotó: jacksonloria

ÚTRA KÉSZEN.

Mi tesz tökéletessé egy nyári kalandot? A jó barátok, a jó zenék, a jó hangulat - és persze a megfelelő utazási felszerelés, ami túlmutat a poggyászon. Az eredeti MINI tartozékoknál megtalálod a megfelelő felszerelést ahhoz, hogy az utazásodat egyedivé tedd. A kalandod most kezdődik. Mert minden választás egy utazás.

MINI WALLBOX.

Az otthoni töltőállomás. Az állandó telepítésű MINI Wallbox segítségével MINI-det gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen töltheted akár 22 kW-os teljesítménnyel. A MINI Wallbox a MINI dizájnban kialakított kompakt méretei mellett kényelmes kábelkezelést is kínál, beleértve a dugót és a kábeltartót is.
MINI Tartozékok - mini dual usb töltőadapter type a és c

MINI DUAL USB TÖLTŐADAPTER, TYPE A ÉS C.

Kettős teljesítménnyel. A MINI Dual USB töltőadaptert egyszerűen csak be kell dugni a szivargyújtóba és máris egyszerűen és kényelmesen tölthető, akár egyszerre két külső mobilkészülék is. A nagy feszültségnek köszönhetően az okostelefonok és a táblagépek nagyon gyorsan feltölthetők.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

A MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro kiváló minőségű QHD és Full HD kamerákból áll, amelyek még parkoló jármű esetén is figyelik a jármű előtti és mögötti történéseket. Ha a rendszer rezgéseket és szokatlan mozgást érzékel a járművön kívül, automatikusan rögzíti az eseményt, hogy dokumentálja az esetleges baleseteket vagy betörési kísérleteket.
MINI Tartozékok - hd kamera mini advanced car eye 3.0 full hd

MINI AJTÓGOMBOK.

Az innovatív MINI Ajtógombok a hagyományos ajtózárgomb helyett egy egyszerű csaprendszerrel könnyen rögzíthetők.

A következő kivitelekben kaphatók: 

  • MINI logó
  •  Union Jack dizájn
  •  Black Jack dizájn
  • John Cooper Works logó
KEREKEK & KERÉKTÁRCSÁK

BÁRHOVÁ IS JUTSZ, JÓ HELYEN JÁRSZ.

Az eredeti MINI nyári komplett kerekek mindegyike kizárólag csillaggal jelölt nyári gumiabroncsokkal van felszerelve, így garantálva a minőséget és a biztonságot. Ezeket olyan vezető gyártókkal szoros együttműködésben fejlesztették ki, mint a Bridgestone, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelés szavatolja MINI-d optimális tapadását az úton, ráadásul a kerekeket minden MINI modellhez egyedileg tervezték.

A nyári gumiabroncsok 7°C feletti hőmérsékleten optimális teljesítményt és kezelhetőséget biztosítanak. A melegebb körülményekre tervezett nyári abroncsok összetétele keményebb gumikeverékekből áll, ami rövidebb fékutat, kisebb gördülési ellenállást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez. Az eredeti MINI nyári gumiabroncsok még egy kiadós nyári eső után, földes talajon vagy homokos utakon is megőrzik tapadásukat.

Az eredeti MINI komplett kerekek MINI Gumiabroncs-biztosítást tartalmaznak, amely fedezi az éles tárgyak, például szögek és üvegszilánkok által okozott károkat, vagy parkolás közben a járdaszegélynek ütközést, valamint a vandalizmust és a lopást. A biztosítás 36 hónapig érvényes (az Allianz Versicherungs-AG terméke).

MINI Tartozékok - nyári komplett kerekek, fekete MINI Tartozékok - nyári komplett kerekek, fekete
MINI SZERVIZ.

EGY CSALÁD, AMIBEN MEGBÍZHATSZ.

A család nem csak a szeretetet jelenti, hanem kapcsolatot és bizalmat is. Bízni abban, hogy mindenről gondoskodnak, anélkül, hogy bármi miatt is aggódnunk kellene. Még az extra költségek miatt sem. Ezek a családi értékek mozgatják a mi hitvallásunkat. Amikor tehát a MINI Szervizbe viszed a MINI-t, valami különleges dolog történik: a családunk részévé válsz.
MINI Tartozékok - a mini szerviz képviselője átadja a kocsikulcsot egy hölgynek MINI Tartozékok - a mini szerviz képviselője átadja a kocsikulcsot egy hölgynek
MINI tartozékok - mini gumiabroncs-szerviz

MINI GUMIABRONCS-SZERVIZ.

A legjobb gumiabroncsok az évszak legszebb napjaira. Cseréld le téli/nyári gumiabroncsaidat, mi pedig ellenőrizzük és optimalizáljuk a gumiabroncsok nyomását. Kerék- és gumiabroncscserét is kínálunk első osztályú ár-érték arányban, mindezt szakszerű keréktárolásunkkal (mosással és kiegyensúlyozással együtt), így felesleges fáradságot és értékes helyet takaríthatsz meg.

MINI TELESZERVIZ.

A MINI Teleszervizzel a MINI mindent szemmel tart - például azt, hogy mikor esedékes a felülvizsgálat vagy milyen az akkumulátor töltöttségi szintje -, és a megfelelő járműadatokat egyenesen a MINI Márkaszervizednek küldi, aki aztán felveszi veled a kapcsolatot, hogy szervizidőpontot egyeztessen veled. Így te nyugodtan koncentrálhatsz arra, ami olyan különleges a MINI-dben - a gondtalan vezetési élményre.

MINI Tartozékok - mini műszaki segítségnyújtás. Fotó: @juriancuypers MINI Tartozékok - mini műszaki segítségnyújtás. Fotó: @juriancuypers

MINI MŰSZAKI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS.

A semmi közepén rekedtél? A MINI Műszaki Segítségnyújtás segítségével minden szükséges információt és segítséget megadunk ahhoz, hogy újra útra kelhess. Szervizvonalunk összekapcsol a szolgáltatások széles skálájával, beleértve a MINI által jóváhagyott/engedélyezett karosszériaszervizek hálózatát is.

MINI TÉRKÉPFRISSÍTÉS.

Amikor a városok növekednek, a közlekedési útvonalak is megváltoznak. Új utak épülnek, a kereszteződések körforgalommá alakulnak, illetve számos új érdekes pont jön létre. Annak érdekében, hogy biztonságosan érhess célba, a MINI ConnectedDrive-on keresztül távolról frissítheted a meghatározott otthoni régióra vonatkozó térképanyag egyes részeit. A teljes térképanyag frissítéséhez a MINI évente kétszer teljes útiterv-frissítést biztosít USB-pendrive-on keresztül, amely a MINI Márkaszervizedben kapható. Így mindig készen állsz az útra - bármikor, bárhol is vagy.
MINI Tartozékok - mini térképfrissítés MINI Tartozékok - mini térképfrissítés
MINI Tartozékok - mini nyári ápolás. Fotó: @skelly_carphotography MINI Tartozékok - mini nyári ápolás. Fotó: @skelly_carphotography
MINI AUTÓÁPOLÁS.

A TÖKÉLETES NYÁRI ÁPOLÁS MINDEN KÖRÜLMÉNYRE.

Legyen szó akár nyári záporokról, akár spontán kirándulásokról a vidékre: a kalandok nyomot hagynak maguk után. A MINI Car Care Selection termékválasztékkal újra ragyogóvá varázsolhatod MINI-det.

A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

#HereWeGo Köszönet a teljes MINI Közösségnek a nagyszerű képekért!