Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

A JÖVŐ EMLÉKEIÉRT.

MINI EREDETI TARTOZÉKOK, ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ,

MINI Tavasz / Nyár - MINI Countryman MINI Tavasz / Nyár - MINI Countryman

A MEGTETT UTAKÉRT.

Amikor nosztalgikusan gondolsz a jövő terveire, kivételes utazásra számíthatsz.

Készülj fel a maradandó emlékekre idén nyáron, a MINI Eredeti Tartozékokkal, Alkatrészekkel és Szervizzel. Úttalan utak két keréken vagy még több tér a felejthetetlen pillanatok számára; segítünk, hogy fejedben összeállítsd új fotóalbumodat. A következő szezonban elvárásaid határozzák meg a valóságot.

AZ UTAZÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKEI.

A MEGMÁSZOTT HEGYEKÉRT.

MINI Tartozékok - MINI 3 ajtós – vörös, fekete stíluselemekkel MINI Tartozékok - MINI 3 ajtós – vörös, fekete stíluselemekkel

MINI PIANO BLACK ÉS NIGHT JACK TARTOZÉKOK.

Még több stílus és karizma a MINI-dnek – akár télen is – az ellenőrzött minőségű, stílusos és új Piano Black és Night Jack dizájnú tartozékokkal. A klasszikus szín tökéletes egyediséget kölcsönöz MINI-d ikonikus látványához és kisugárzásához.

MINI Tartozékok – Piano Black oldalcsíkok

MINI PIANO BLACK OLDALCSÍKOK.

Tiszta dinamizmus feketében. A látványos MINI oldalcsíkok Piano Black színben a MINI dinamikus látványát hozzák el az utakra. Természetesen az öntött, színes matrica UV-, időjárás- és szélálló, színét pedig autómosás után is megőrzi. A még dinamikusabb, sportos látványért.

VÁLLVONAL DÍSZCSÍK PIANO FEKETE SZÍNBEN.

Tökéletes, tiszta fekete látvány. A Piano Black színű MINI vállvonal díszcsík magasfényű fekete látványelemet teremt. Az egyszerre sportos és elegáns díszítés kivételesen egyedi vonással ruházza fel a MINI-t, tökéletesen kiegészítve a további Piano Black külső elemeket.

MINI Tartozékok – vállvonal díszcsík – Piano Black
MINI Tartozékok – elülső díszrúd Piano Black

MINI ELÜLSŐ DÍSZRÚD PIANO BLACK.

Elegáns fekete elem az orr-részen. A MINI elülső díszrúd Piano Black színben még egyedibbé teszi MINI-d megjelenését. A lélegzetelállító, magasfényű fekete külső jegyében az elülső díszrúd tökéletesen illeszkedik a többi Piano Black külső elemhez.

MINI MODELLMEGJELÖLÉS, COOPER S, PIANO BLACK

Sportos látvány. A stílusos MINI Cooper S modellmegjelölés Piano Black színben kiemeli MINI-d dinamikus látványát. Magasfényű Piano Black színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

MINI Tartozékok – cooper s logó – Piano Black
MINI Tartozékok – modellmegjelölés – all4 – fekete

MINI ALL4 MODELLMEGJELÖLÉS, PIANO BLACK.

Csupa fekete. A stílusos MINI ALL4 Piano Black modellmegjelölés mély fekete színével kiemeli MINI-d dinamikus látványát. Magasfényű Piano Black színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

NIGHT JACK TARTOZÉKOK.

AZ IRIGY PILLANTÁSOKÉRT.

MINI Tartozékok – Night Jack – tetődoboz MINI Tartozékok – Night Jack – tetődoboz
KÜLSŐ HÁTSÓ LÁMPÁK.

A MAXIMÁLIS ESZTÉTIKUMÉRT.

MINI Tavasz / Nyár - MINI 3 ajtós MINI Tavasz / Nyár - MINI 3 ajtós

Fejezd ki magad és mutasd meg a zászlót: a karakteres Union Jack dizájnú MINI hátsó lámpákkal különleges módon ünnepelheted a MINI brit gyökereit. Valamennyi világítási funkció tökéletesen a dizájnba integrált. A legmodernebb LED-es technológia teljesen új és abszolút egyedi megjelenést biztosít autódnak – még hátulról is.

KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

MINI EREDETI NYÁRI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

A MINI Eredeti Komplett Kerekek mindegyike csillag jelöléssel ellátott gumiabronccsal felszerelt, amely a minőség és a biztonság garanciája. A gumiabroncsok olyan vezető gyártókkal közösen kerültek kifejlesztésre, mint a Bridgestone, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelésnek köszönhetően optimális tapadást nyújtanak az úton, és tökéletesen illeszkednek MINI-d jellemzőihez. Emellett automatikusan tartalmazzák a MINI gumiabroncs-biztosítást is, amely védelmet nyújt a gumiabroncs cseréjének váratlan költségétől, 36 hónapon keresztül – legyen annak oka éles tárgy (szög vagy üvegcserép), padkára futás, vandalizmus vagy lopás.

MINI Tavasz / Nyár - MINI 3 ajtós MINI Tavasz / Nyár - MINI 3 ajtós
MINI SZERVIZ.

AMI NEKED FONTOS.AZ BIZTOS.

MINI Service – service inclusive – támogatás MINI Service – service inclusive – támogatás

MINI VALUE SERVICE.

A meglepetéseket mindenki szereti… kivéve, ha a szervizárakról van szó. Ismerd meg a MINI Value Service szolgáltatást, amely magában foglalja az alkatrészek és a munkadíj költségeit is, egyetlen vonzó, all-inclusive árban. Garantáltan nem érnek majd meglepetések. Ez jelenti azt az értéket, ami különösen értékessé teszi előnyeit. Ha MINI-d négy évnél idősebb, a korához illő, korrekt árat kínálunk. Ezt értjük mi „igazi érték" alatt. Foglalj időpontot még ma, és csatlakozz a MINI népes családjához! Örömmel látunk téged és MINI-det.
MINI AUTÓÁPOLÁS.

A MEGŐRZÖTT STÍLUSÉRT.

MINI Tavasz / Nyár - autóápolás MINI Tavasz / Nyár - autóápolás

#HereWeGo Köszönet a teljes MINI Közösségnek a nagyszerű képekért!