HATÁRTALAN SZERETET AZ ÚTON, ÉS AZON IS TÚL.

MINI Tavasz és Nyár - intro

Aki valaha ült már egy MINI kormánya mögött, az pontosan tudja, hogy a MINI miért sokkal több, mint egy autó. A MINI világa tele van szeretettel és lelkesedéssel. És ha még többre szomjazol, szerencséd van. Öleld magadhoz a kalandot, és válassz a MINI tartozékok és kiegészítők, kerekek és gumiabroncsok széles választékából. Foglald le mielőbb a teljes körű átvizsgálás és szerviz időpontodat, hogy MINI-d egész évben ragyogjon és tökéletesen működjön. Nincs is ennél jobb módja annak, hogy megmutasd a világnak határtalan szeretetedet. 

ALAPVETŐ UTAZÁSI KELLÉKEK.

VIDD MAGADDAL A KALANDOKAT.

MINI Tavasz és Nyár - mini original tartozékok

MEGÚJULT KÜLSŐVEL KÖSZÖNTSD A NYARAT.

Tedd még stílusosabbá és sugárzóbbá MINI-det az eredeti MINI tartozékok és kiegészítők széles választékával. Az eredeti MINI tartozékok és kiegészítők feltűnő dizájnjuknak és a tökéletes illeszkedésüknek köszönhetően lehetőséget nyújtanak arra, hogy alakítsd és kiemeld MINI-d szemet gyönyörködtető részleteit. Válassz az olyan elegáns, egyéniségedet kiemelő elemek közül, mint a tükörburkolatok, az oldalsó díszlécek, a tetőgrafikák vagy a LED-es ajtókivetítők.

MINI Tavasz és Nyár - mini sportcsíkok piano black

MINI SPORTCSÍKOK PIANO BLACK SZÍNBEN.

Lendületes, versenypályák által ihletett megjelenés. A motorháztetőn és a hátsó ajtón elhelyezett, Piano Black színű MINI Sportcsíkok dinamizmust sugároznak, s mindemellett természetesen fény- és időjárásállóak, valamint moshatóak.

MINI OLDALCSÍKOK PIANO BLACK SZÍNBEN.

Színtiszta dinamizmus teljesen feketében. A feltűnő MINI oldalcsíkok Piano Black színben fokozzák a dinamikus MINI-megjelenést az utakon. Mondani sem kell, hogy a prémium minőségű, színes fólia fényálló, dacol a széllel és az időjárással, és az autómosás során is megőrzi színmélységét. A dinamikus, sportos megjelenésért.

MINI Tavasz és Nyár - mini sportcsíkok piano black
MINI Tavasz és Nyár - mini oldalsó díszítőelemek night jack

MINI OLDALSÓ DÍSZÍTŐELEMEK.

A MINI oldalsó díszítőelemek feltűnő dizájnelemként szolgálnak, és extra adag egyéniséget kölcsönöznek a járműnek.

MINI TETŐDEKORÁCIÓ, NIGHT JACK.

Érdemes szemügyre venni. Ez a stílusos Night Jack MINI tetőfólia egyedi megjelenést kölcsönöz MINI-dnek felülnézetből.

MINI Tavasz és Nyár - mini tetődekoráció night jack
MINI Tavasz és Nyár - mini külső - tükörburkolatok night jack ezüst és fekete

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK.

Tisztelgés a hagyományok előtt. A MINI külső tükörburkolatok a brit lobogóval hangsúlyozzák a büszke örökséget. Egyszerűen felszerelheted őket a szériaburkolatok helyett, és minden alkalommal, amikor rájuk nézel, megmelengetik a szívedet. Egyedi, kiváló minőségű kialakításuknak köszönhetően bizton számíthatsz csodáló pillantásokra.

MINI SÖTÉT OLDALSÓ DÍSZÍTŐELEMEK.

A MINI sötét oldalsó díszítőelemek extra adag egyéniséget kölcsönöznek a MINI-dnek.

Elérhetőek az alábbi dizájnokban: 

  • Tradicionális Union Jack dizájn 
  • Night Jack dizájn
  • Black Jack dizájn
MINI Tavasz és Nyár - mini sötét oldalsó díszítőelemek
MINI Tavasz és Nyár - LED AJTÓPROJEKTOR

MINI LED AJTÓPROJEKTOR

A MINI LED Ajtóprojektor az ajtók nyitására aktiválódik. A John Cooper Works feliratot, vagy a MINI logót vetíti a földre az autó mellett - különleges üdvözlő-hangulatot biztosítva ezáltal. 

MINI Tavasz és Nyár - MINI belső

LEGYEN A RUTINBÓL RITUÁLÉ.

Hagyd, hogy áthasson a MINI-életérzés az eredeti MINI tartozékok és kiegészítők láttán – bármilyen hétköznapi feladatot végzel is éppen. Legyen szó akár a te, akár a MINI-d akkumulátorának feltöltéséről, az ajtók nyitásáról vagy az út figyeléséről – hagyd, hogy a részletek iránti rajongás igazán egyedivé tegye minden egyes utadat.

MINI WALLBOX.

Az otthoni töltőállomás. A fixen telepített MINI Wallbox segítségével MINI-d gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen tölthető akár 22 kW-os teljesítménnyel. A MINI Wallbox a MINI-dizájnban kialakított kompakt méretei mellett kényelmes kábelkezelést is kínál, beleértve a csatlakozó fejet és a kábeltartót.

MINI Tavasz és Nyár - univerzális akasztó

MINI Univerzális akasztó.

 A Travel & Comfort Rendszer univerzális akasztója lehetővé teszi, hogy ruhadarabokat vagy könnyű táskákat akassz a háttámlára, hogy megvédd azokat a lábtérben lévő szennyeződésektől. Az összedugható csatlakozónak köszönhetően az univerzális akasztó könnyen és balesetbiztos módon rögzíthető a külön megvásárolható alaptartóhoz.

MINI Vállfa.

Kisimultan megérkezni. A Travel & Comfort Rendszer vállfája vonzó MINI dizájnnal teszi lehetővé a ruhadarabok szállítását a háttámla hátsó oldalán. Az alaptartóhoz való rögzítés egyszerű és balesetbiztos az összedugható csatlakozórendszer segítségével, míg a hotelfunkciónak köszönhetően (szabvány vállfa akasztóval) a járművön kívül is használható.

MINI Tavasz és Nyár - vállfa
MINI Tavasz és Nyár - alaptartó

MINI alap tartó a Travel & Comfort rendszerhez.

Micsoda kényelem! A MINI alap tartó az első ülések fejtámlaoszlopai közé rögzíthető, és biztonságos alapot nyújt a moduláris Travel & Comfort rendszer összes tartozéka számára. A vállfa, a lehajtható asztal, az univerzális akasztó, az akciókamerák vagy az Apple és Samsung tabletek tartói mind könnyedén a helyére pattinthatók a bedugható csatlakozórendszer segítségével.

MINI 3 ajtós – szürke – keréktárcsák és gumiabroncsok

A SZENVEDÉLY MOZGATJA A VILÁGOT.

Azt mondják, a változatosság az élet fűszere. Mi mással lehetne jobban megfűszerezni a dolgokat, mint egy új kerékszettel? Az eredeti MINI nyári keréktárcsák és gumiabroncsok olyan vezető gumiabroncsgyártókkal együttműködésben készülnek, mint a Bridgestone, a Pirelli, a Goodyear és a Dunlop. Kényeztesd magadat és MINI-det a szórakozás és a biztonság jegyében. 

A nyári gumiabroncsok 7°C feletti hőmérsékleten optimális teljesítményt és kezelhetőséget biztosítanak. A melegebb időjárási körülményekre tervezett nyári gumiabroncsok összetétele keményebb gumikeverékekből áll. Ez rövidebb fékutat, kisebb gördülési ellenállást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez. Az eredeti MINI nyári gumiabroncsok még egy kiadós nyári eső után, földes talajon vagy homokos utakon is megőrzik tapadásukat.

Az eredeti MINI komplett kerekek MINI Gumiabroncs-biztosítást tartalmaznak, amely fedezi az éles tárgyak, például szögek és üvegszilánkok által okozott károkat, a parkolás közben a járdaszegélynek ütközés miatti sérüléseket, valamint a vandalizmust és a lopást. A biztosítás 36 hónapig érvényes (az Allianz Versicherungs-AG terméke).

MINI Tartozékok - mini márkaszerviz

GONDOSKODÁS, AMIT CSAK EGY CSALÁD NYÚJTHAT.

A MINI gondoskodik a családtagjairól. Kiválóan felkészült, tehetséges szakembereink sajátjukként bánnak majd autóddal. Büszkén állítjuk, hogy hozzánk nem szervizbe, hanem családlátogatásra érkezel.

MINI Kiegészítők - mini gumiabroncs szerviz

MINI GUMIABRONCS SZERVIZ.

Szerezd be a legjobb gumiabroncsokat a szezon legjobb időszakára. Cseréld téli gumiabroncsaidat nyárira, mi pedig ellenőrizzük és optimalizáljuk az abroncsnyomást. Kerék- és gumiabroncscserét is kínálunk első osztályú ár-érték arányban, mindezt szakszerű keréktárolási szolgáltatásunk keretében (beleértve a gumimosást és centírozást), így felesleges fáradságot és értékes helyet takaríthatsz meg.

MINI TELESZERVIZ.

A MINI Teleszerviz szolgáltatás keretében a MINI-d mindent észben tart - például azt, hogy mikor esedékes a következő gépkocsi átvizsgálás vagy hogy áll az akkumulátor töltöttségi szintje -, és az aktuális járműadatokat egyenesen a MINI szervizpartnerednek küldi, aki ezután felveszi veled a kapcsolatot, hogy szervizidőpontot egyeztessen veled. Így te nyugodtan koncentrálhatsz arra, ami olyan különleges a MINI-dben - a gondtalan vezetési élményre.

MINI Tartozékok - mini országúti segélyszolgálat

MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

A semmi közepén rekedtél? A MINI Országúti Segélyszolgálat segítségével minden szükséges információt és segítséget megadunk ahhoz, hogy újra útra kelhess. Szervizvonalunk összekapcsol szervizeink széles hálózatával, beleértve a MINI által elismert / megbízott karosszéria műhelyeket is.

MINI TÉRKÉP-FRISSÍTÉS.

Ahogy a városok növekednek, közlekedési útvonalai is megváltoznak, bővülnek. Új utak épülnek, a kereszteződések körforgalommá alakulnak, és számos érdeklődésre számot tartó hely keletkezik. Annak érdekében, hogy biztonságosan és biztosan célba érj, a MINI ConnectedDrive-on keresztül távolról, "az éteren keresztül" frissítheted a meghatározott régiókra vonatkozó térképek egyes részeit. A teljes térkép naprakésszé tétele érdekében a MINI évente kétszer teljes frissítést biztosít Neked USB-sticken, amely a MINI Szervizpartnereknél kapható. Így minden időben készen állhatsz az utazásra - legyél is bárhol.

MINI Tartozékok - mini térkép frissítés
MINI Tartozékok - mini nyári autóápolás kép MINI Tartozékok - mini nyári autóápolás kép

NYÁRI AUTÓÁPOLÁSI MEGOLDÁSOK - MINDEN IDŐJÁRÁSRA.

Legyen szó nyári záporokról vagy spontán vidéki kirándulásokról: a kalandok nyomot hagynak. A MINI Autóápolás termékválasztékával újra ragyogóvá varázsolhatod MINI-det.

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST.

#HereWeGo: Köszönet a MINI Közösségnek a remek képekért.