Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

MINI Cooper S Countryman – ezüst – nyár szabad tér MINI Cooper S Countryman – ezüst – nyár szabad tér

A KALANDVÁGYÓKNAK.

A következő kalandod egyszerre lehet izgalmas és praktikus – a MINI Eredeti Tartozékokkal, Alkatrészekkel és Szervizzel. A MINI számos felszereltséget kínál, amelyekkel felkészülhetsz minden eshetőségre utad során.

UTAZÁSI KELLÉKEK.

PRAGMATIKUSOKNAK.

MINI tartozékok - Piano Black dizájn MINI tartozékok - Piano Black dizájn

DIVATDIKTÁTOROKNAK.

Még több stílus és karizma MINI-dnek az ellenőrzött minőségű, stílusos, Piano Black tartozékokkal. A klasszikus szín tökéletes egyediséget ad MINI-d ikonikus látványának és hangulatának.

MINI tartozékok - Oldalcsíkok

PIANO BLACK OLDALCSÍKOK.

A tökéletes fekete látvány. A MINI oldalcsíkok Piano Black színben még látványosabbá és egyedibbé teszik MINI-det.

PIANO BLACK MINI LOGÓ.

Elegáns fekete. Mélyfekete látványával a MINI Piano Black logó különösen látványosan emeli ki a MINI egyedi megjelenését. A logó magasfényű Piano Black fényezésű és tökéletes megoldást jelent a külső egyedibbé tételére.

MINI tartozékok - MINI fekete logó – piano black
MINI tartozékok – kilincs– piano black

PIANO BLACK KILINCS.

Tökéletes látvány tiszta feketében: a MINI Piano Black színű kilincsek látványos részletet jelentenek, és segítik még egyedibbé tenni MINI-d megjelenését.

PIANO BLACK TANKSAPKA.

Töltődj fel stílusosan: a Piano Black tanksapka vonzza a tekinteteket és segít stílusodhoz igazítani MINI-d elegáns fekete külsőjét.

MINI tartozékok – tanksapka – piano black
MINI tartozékok – MINI modellmegjelölés – piano black

PIANO BLACK MODELLMEGJELÖLÉS.

Sportos látvány: a Piano Black színű modellmegjelölés mély fekete látványa kiemeli MINI-d dinamikus egyéniségét. A magasfényű Piano Black elem épp olyan robusztus, mint amilyen összetéveszthetetlen, és tökéletesen alkalmas autód külsőjének egyedibbé tételére. 

PIANO BLACK HÁTSÓ KILINCS.

Tökéletes látvány tiszta feketében: a MINI Piano Black színű kilincsek látványos részletet jelentenek, és segítik még egyedibbé tenni MINI-d megjelenését.

MINI tartozékok – MINI Clubman hátsó kilincs – piano back
MINI tartozékok – MINI Clubman modellmegjelölés – logó

PIANO BLACK MODELLMEGJELÖLÉS, MINI CLUBMAN.

A stílusos Piano Black színű modellmegjelölés mély fekete látványa kiemeli MINI-d dinamikus egyéniségét. A magasfényű Piano Black elem épp olyan robusztus, mint amilyen összetéveszthetetlen, és tökéletesen alkalmas autód külsőjének egyedibbé tételére.

KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

ODA-VISSZA.

MINI Countryman – MINI tartozékok – kerekek és keréktárcsák MINI Countryman – MINI tartozékok – kerekek és keréktárcsák

A MINI eredeti kerekek és keréktárcsák széles választékából válogatva magabiztosan vághatsz neki akár az úttalan utaknak is. Mi támogatjuk mozgásidényedet: lassan, gyorsan, emelkedőn vagy lejtőn – a vezető gyártókkal (mint a Bridgestone, a Dunlop, a Goodyear, a Michelin és a Pirelli) közösen kifejlesztett csillag jelölésű gumiabroncsokkal gondoskodunk arról, hogy biztonságban érkezz meg.

KÜLSŐ.

MINDEN NAP KÜLÖNLEGES.

MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete– nyár szabad tér MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete– nyár szabad tér

MINI AUTÓÁPOLÁS.

A GONDOSKODÓKNAK.

MINI SERVICE.

EGY CSALÁD, AKIBEN BÍZHATSZ.

MINI Service – Service Inclusive – Támogatás MINI Service – Service Inclusive – Támogatás

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Az élet tele van meglepetésekkel, de mostantól van egy megbízható társad: a MINI Service Inclusive. Az új gépkocsikra vonatkozó, vonzó Service Inclusive ajánlatokat új MINI vásárlásakor megkapod, legkésőbb az első átvizsgálásig. Egyetlen fizetéssel valamennyi előírt átvizsgálást és szervizelést letudhatsz, a kiválasztott futamidő végéig. MINI-d így mindig a legjobb kezekben lesz – a világ összes, a programban részt vevő MINI Márkaszervizében.

LIFESTYLE.

MINI LIFESTYLE KOLLEKCIÓ.

MINI tartozékok – MINI görgős táska – vörös MINI tartozékok – MINI görgős táska – vörös

MINI GÖRGŐS TÁSKA.

Robusztus, tágas és gyönyörű: az elöl vakdombornyomott MINI logóval díszített MINI görgős táska ideális a hosszabb utazásokra. Fő rekesze két irányban húzható, vízálló cipzár és integrált TSA kombinációs zár védi. Belül rugalmas szíjak és mágneses Fidlock csatok, egy további hálós zseb és egy kivehető, cipzáras táska segít biztonságban és rendben tartani a holmikat. Oldalt masszív ütközők gondoskodnak az extra tartósságról. A stabil, teleszkópos fogantyúval és a csendes többgörgős kerekekkel pedig a táska könnyedén mozgatható.

#HereWeGo Köszönjük a MINI Közösségének a csodás képeket!