MINI Pénzügyi Szolgáltatások.

FINANSZÍROZÁS ÉS BIZTOSÍTÁS

A MINI Financial Services az igényeidhez teljes mértékben igazodó pénzügyi megoldás. A BMW Group szándéka a már világszerte elismert termékpalettával összhangban az, hogy a MINI Financial Services szolgáltatáscsomaggal olyan finanszírozási és biztosítási szolgáltatásokhoz jussanak vásárlói, amely igényeiket teljes mértékben kiszolgálja, üzleti tevékenységüket nagymértékben segíti és elégedettségüket tovább erősíti.

A MINI Financial Services szolgáltatásai alkalmasak arra, hogy minden MINI vásárló személyre szabott finanszírozási és biztosítási igényét kielégítse. Amikor egy MINI vásárlása mellett döntesz, a legfőbb szempont az, hogy a választott modell megfeleljen a minőség iránti magas szintű elvárásaidnak. A MINI Financial Services szolgáltatás ezt nyújtja számodra, legyen szó új vagy használt MINI-ről.

A MINI Financial Services finanszírozási szolgáltatásait MINI Leasing esetén a Merkantil Bank Zrt., MINI Rent esetén a Merkantil Bérlet Kft. nyújtja.

MINI Financial Services - MINI Finanszírozás MINI Financial Services - MINI Finanszírozás

MINI FINANSZÍROZÁS.


Az álmok könnyen valóra válhatnak!

Tökéletes megoldás olyan ügyfelek számára, akik el kívánják osztani a MINI élvezetével járó költségeket.

A MINI pénzügyi szolgáltatásai finanszírozást kínálnak minden típusú ügyfél számára.

Részletes és személyre szabott információkért fordulj a MINI kereskedőhöz.

 
A MINI márka által képviselt prémium minőség nemcsak a gépjárműveink által nyújtott vezetési élményt, hanem az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is magában foglalja.

A MINI Financial Services finanszírozási ajánlatai olyan pénzügyi megoldásokat kínálnak, amelyek a márkától elvárható minőség és megbízhatóság mellett a Te üzleti tevékenységedet is nagy mértékben segíthetik.


A MINI Financial Services kínálatából egyedi igényeidnek megfelelően választhatod ki a leginkább megfelelő, kiszámítható konstrukciót. A hivatalos MINI Márkakereskedésekben felkészült kollégáink segítenek kiválasztani a tökéletes finanszírozási megoldást annak érdekében, hogy az első pillanattól kezdve maradéktalanul élvezhesd a vezetés élményét.

MINI Financial Services - MINI Biztosítás MINI Financial Services - MINI Biztosítás

MINI BIZTOSÍTÁS.


A MINI iránti vonzalmad soha nem állt biztosabb lábakon! A MINI biztosítások exkluzív és átfogó védelmet kínálnak. Előnyeid: A MINI pénzügyi szolgáltatások által kínált, testre szabott biztosításaink éppen olyan egyediek, mint járműkínálatunk. Nem csupán a járműved kap teljes védelmet, de te magad, utasaid és likviditásod is.

MINDIG BIZTOS KEZEKBEN.
Akárcsak Te, mi is tudjuk, hogy egy MINI milyen értékeket hordoz, és azt is, hogy mi a vezetés valódi élménye. Ezért szeretnénk, hogy Neked kizárólag a gépjárműhasználat örömteli oldala jusson – az esetleges bosszúságot hagyjd meg nekünk. A MINI Biztosítások ezt a nyugalmat biztosítják Neked.


A MINI világa a vezetés élménye mellett számos prémium szolgáltatást is kínál a számodra. A MINI Biztosítások a megnyugtató biztonságot nyújtják előre nem látható káresemény során – így minden pillanatban biztos lehetsz abban, hogy a probléma a lehető legrövidebb időn belül, és a számodra legelőnyösebb módon kerül megoldásra, hogy csak a vezetés élményére koncentrálhass.

Telefon: +36/29-555-183

BIZTONSÁG NEKED ÉS AUTÓDNAK.
Mit kínál neked a MINI Biztosítások?

A MINI Biztosítások egyedülállóan kedvező feltételekkel rendelkező Casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékek, kizárólag MINI tulajdonosok részére. A MINI Biztosítások csak a MINI hivatalos márkakereskedői hálózatán keresztül vehetők igénybe.