MINI Teleszerviz

MINI Teleszerviz

MINDIG EGY HULLÁMHOSSZON. MINI Teleszerviz.

MINI-d szervizigénye az autó állapotától és a te vezetési stílusodtól függ. A MINI Teleszerviz megkönnyíti az életed: az érzékelők folyamatosan figyelik a fontos alkatrészek, például a fékbetétek állapotát, és előre jeleznek, hogyha azok cseréje hamarosan szükségessé válik. A jármű adatai elküldésre kerülnek az általad választott MINI Márkaszerviznek, az pedig közvetlenül kapcsolatba lép veled a szervizlátogatás egyeztetése céljából. Ezzel a nyugalmas tudattal te az előtted álló útra figyelhetsz és élvezheted a gondtalan utazást. Legyen szó új vagy használt autóról, a MINI Teleszervizt a MINI Connected okostelefon-app segítségével aktiválhatod. Mindössze ennyit kell tenned: 1) hozz létre ügyfélprofilt, 2) rendeld hozzá autódat a profilodhoz, végül 3) válaszd ki a kívánt MINI Márkaszervizt autód iDrive menüjében. A szervizt később bármikor megváltoztathatod.

Automatikus MINI Teleszerviz hívás

AUTOMATIKUS TELESZERVIZ HIVÁS.

MINI-dben speciális érzékelők figyelik folyamatosan az autó folyadékszintjeit, illetve szemmel követik a kopást. Amikor MINI-dnek karbantartásra van szüksége – és csak akkor –, a vonatkozó adatok elküldésre kerülnek MINI Márkaszervizednek. Az adatokat a szerviz elemzi, majd rövid időn belül kapcsolatba lép veled egy szervizlátogatás egyeztetése céljából.

MINI Teleszerviz Műszaki Segélyhívás

TELESZERVIZ MŰSZAKI SEGÉLYHÍVÁS.

Hogyha MINI-d váratlanul szünetet tart, te is megteheted ugyanezt – csak hívd a MINI Országúti Segélyszolgálatot egyenesen az autódból. Ehhez csak lépj be a „MINI Connected" menübe és válaszd a „MINI Assistance" pontot, majd a „MINI közúti segélyszolgálat" opciót - és a járműved állapotával és helyzetével kapcsolatos valamennyi releváns adat máris elküldésre kerül a MINI Mobile Service csapatának. Szakértőink az apróbb problémákat távolról is segíthetnek megoldani, vagy gyorsan a segítségedre sietnek a helyszínen.

MINI Teleszerviz Akkuőr

TELESZERVIZ AKKUŐR.

A MINI Teleszerviz AKKUŐR folyamatosan figyeli MINI-d akkumulátorának töltöttségi szintjét. Amennyiben az egy bizonyos érték alá esik, erről egy SMS-üzenetet vagy e-mailt kapsz – attól függően, hogy a MINI Connected Ügyfélprofilodban milyen elérhetőséget adtál meg. Ha a töltés kritikusan alacsony szintre esik, MINI Márkaszervized kapcsolatba lép veled, hogy megbeszélhessétek a további lépéseket. Ezzel tökéletesen elkerülheted autód indítási gondjait vagy az akkumulátorral kapcsolatos műszaki hibákat. MINI-d immár maga gondoskodhat saját energiaellátásáról.

MINI Márkaszerviz kiválasztása

MÁRKASZERVIZ KIVÁLASZTÁSA.

Azt, hogy a Teleszerviz hívásokat melyik MINI Márkaszerviz kapja meg, bármikor ellenőrizheted a Márkaszerviz menüben vagy MINI Connected ügyfélprofilodban. Márkaszervized kapcsolatba lép veled, hogy pl. karbantartás miatt szervizidőpontot egyeztessen veled. Javasoljuk, hogy most ellenőrizd le, helyesen választottad-e ki a kívánt Márkaszervizedet. A lementett MINI Márkaszervizt bármikor megváltoztathatod.

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

MINI Állapotfüggő Szerviz

ÁLLAPOTFÜGGŐ SZERVIZ.

BEÉPÍTETT LÁTNOK.

Az Állapotfüggő Szerviz (CBS) folyamatosan ellenőrzi MINI-d egészségét, és csak akkor jelzi egy szervizelés vagy olajcsere szükségességét, amikor az valóban esedékes már. Így nem kell folyton fejben tartanod a rendszeres karbantartásokat, mivel azokra is a rendszer figyelmeztet. Ez jó hír neked – és nagyszerű a MINI-dnek.

#HereWeGo  - A képekért köszönet @lorenzholder-nek és @thompsonfilm-nek!