MINI TELESZERVIZ.

Tudod, mikor jön el a következő szerviz, átvizsgálás vagy olajcsere ideje? A Teleszerviz segítségével MINI-d pontosan tudja, mikor esedékes a következő ellenőrzés. Ha karbantartásra van szükség, vagy meghibásodás esetén minden lényeges információt közöl veled és az általad preferált Márkaszervizzel. MINI szervizpartnered már akkor ismeri járműved állapotát, mielőtt felvenné veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, így előre megrendelheti a pótalkatrészeket és teljes mértékben felkészült járműved egyedi igényeinek kielégítésére. Ez segít a várakozási idő lerövidítésében is.

A rendszer azt is időben felismeri, ha soron kívüli szervizidőpontra van szükség, például kopott fékbetétek miatt – és továbbítja a szükséges információkat, hogy a megfelelő hiányosságokat gyorsan orvosolni lehessen. Neked sem kell aggódnod, és MINI-d is kifogástalan állapotban marad. Ha pedig váratlanul meghibásodna, a MINI Műszaki Segítségnyújtás ott áll melletted, és gondoskodik arról, hogy a lehető leggyorsabban újra az utakon lehess.

MINI - TELESZERVIZ - Pipa MINI - TELESZERVIZ - Pipa

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE:

  • Nagyobb biztonság a szervizigények automatikus meghatározásának köszönhetően.
  • A szervizigényre vonatkozó információ automatikus továbbítása neked és a MINI Márkaszerviznek.
  • Proaktív időpontegyeztetés a MINI Márkaszerviz által.
  • Rövidebb szervizidők a hatékony szerviztervezésnek és -feldolgozásnak köszönhetően.
  • Gyors támogatás a Műszaki Segítségnyújtásnak köszönhetően.
MINI - TELESZERVIZ - Cooper SE
MINI - TELESZERVIZ - Telefon ikon MINI - TELESZERVIZ - Telefon ikon

MINI TELESZERVIZ HÍVÁS.

Ha karbantartásra van szükség, vagy meghibásodás esetén a Teleszerviz Hívás minden lényeges információt közöl veled és az általad preferált Márkaszervizzel. MINI szervizpartnered már akkor ismeri járműved állapotát, mielőtt felvenné veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, így előre megrendelheti a pótalkatrészeket és teljes mértékben felkészült járműved egyedi igényeinek kielégítésére. Ez segít a várakozási idő lerövidítésében is.

A rendszer azt is időben felismeri, ha soron kívüli szervizidőpontra van szükség, például kopott fékbetétek miatt – és továbbítja a szükséges információkat, hogy a megfelelő hiányosságokat gyorsan orvosolni lehessen. Neked sem kell aggódnod, és MINI-d is kifogástalan állapotban marad.

A kapcsolatfelvételhez és az időpont előkészítéséhez a kijelölt Márkaszerviz maga is lekérheti járműved aktuális Teleszerviz Hívás adatait, és üzeneteket, például időpontemlékeztetőt küldhet járművednek.

MINI - TELESZERVIZ - Szerviz ikon MINI - TELESZERVIZ - Szerviz ikon

SZERVIZPARTNER-KEZELÉS.

A Szervizpartner-kezelésen keresztül kijelölhetsz egy preferált Márkaszervizt, aki fogadja a járművedről érkező Teleszerviz-hívásokat. Az aktuálisan kijelölt szervizpartnert bármikor ellenőrizheted és megváltoztathatod a jármű menüjében vagy a MINI App alkalmazásban. A Teleszerviz biztosítása érdekében a MINI a hiányzó vagy nyilvánvalóan helytelen Márkaszerviz-kijelöléseket is korrigálhatja.
MINI - TELESZERVIZ - MINI 3 ajtós
MINI - TELESZERVIZ - Autó ikon MINI - TELESZERVIZ - Autó ikon

MINI Műszaki Segítségnyújtás.

Meghibásodás esetén a lehető legjobb módon segítünk: a MINI Connected menüben a MINI Assistance kiválasztásával közvetlenül a járműből felveheted a kapcsolatot a MINI Műszaki Segítségnyújtással. Azonnal minden lényeges adat a jármű állapotáról és az aktuális helyzetedről továbbításra kerül a Mobile Service-hez, és hangkapcsolat jön létre. A szakemberek vagy távolról oldják meg a kisebb meghibásodásokat, vagy személyesen jönnek ki.

A MINI Connected legújabb generációjával rendelkező járművekről a szükséges adatok – a Te engedélyezésedet követően – távolról is lekérdezhetők. Így a Műszaki Segítségnyújtás Call center ügyintézője sima telefonhívás indítása esetén is ellátható a járműadatokkal. Alternatívaként a MINI App-ból is elindíthatod a Műszaki Segítségnyújtás folyamatát. Az Assistance hotline ebben az esetben is minden szükséges információt megkap, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassa számodra.

MINI - TELESZERVIZ - MINI Márkaszerviz

TALÁLD MEG A LEGKÖZELEBBI MINI MÁRKASZERVIZET.