MINI Teleszerviz

MINI Teleszerviz

MINDIG EGY HULLÁMHOSSZON. MINI Teleszerviz.

MINI-d szervizigénye annak állapotától és a vezetési stílusodtól egyaránt függ. A beépített szenzorok folyamatosan figyelik a fontos elemek, például a féktárcsák állapotát, az adatok kiértékelését követően pedig jelzik neked, ha eljött a csere ideje. Amikor karbantartásra van szükség, a MINI-d a járműadatokat elküldi MINI Márkaszervizedbe, akik felveszik veled a kapcsolatot és szervizlátogatást egyeztetnek veled. Az ingyenes MINI Teleszerviz az opcionálisan rendelhető MINI Connected és Vészhívás funkciók része. Függetlenül attól, hogy első vagy sokadik tulajdonosa vagy, MINI-d Teleszerviz szolgáltatását három egyszerű lépésben aktiválhatod a MINI Connected okostelefonos applikációban vagy a MINI Connected portálon: 1. Hozz létre egy ügyfélprofilt. 2. Ügyfélprofilodhoz rendeld hozzá autódat. 3. Válaszd ki MINI Márkaszervizedet a jármű iDrive kijelzőjén, a „MINI assistance" alatti „Service Partner" pontban.

Automatikus MINI Teleszerviz hívás

AUTOMATIKUS TELESZERVIZ HIVÁS.

A MINI-dben található különleges érzékelők folyamatosan ellenőrizik a folyadékszinteket és egyes alkatrészek kopását. Amint MINI-dnek karbantartásra van szüksége – és csak akkor –, a vonatkozó járműinformáció továbbításra kerül MINI Márkaszervized felé, aki ellenőrizi az adatokat, majd felveszi veled a kapcsolatot a szervizidőpont egyeztetése céljából. Hogyha pedig egyéb szervizkéréseid is lennének, manuálisan is indíthatsz MINI Teleszerviz hívást (ha az régiódban elérhető). MINI Márkaszervized a hívást követően hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

MINI Teleszerviz Műszaki Segélyhívás

TELESZERVIZ MŰSZAKI SEGÉLYHÍVÁS.

Hogyha MINI-d váratlanul szünetet tart, te is megteheted ugyanezt – csak hívd a MINI Országúti Segélyszolgálatot egyenesen az autódból. Ehhez csak lépj be a „MINI Connected" menübe és válaszd a „MINI Assistance" pontot, majd a „MINI közúti segélyszolgálat" opciót - és a járműved állapotával és helyzetével kapcsolatos valamennyi releváns adat máris elküldésre kerül a MINI Mobile Service csapatának. Szakértőink az apróbb problémákat távolról is segíthetnek megoldani, vagy gyorsan a segítségedre sietnek a helyszínen.

MINI Teleszerviz Akkuőr

TELESZERVIZ AKKUŐR.

A MINI Teleszerviz AKKUŐR folyamatosan figyeli MINI-d akkumulátorának töltöttségi szintjét. Amennyiben az egy bizonyos érték alá esik, erről egy SMS-üzenetet vagy e-mailt kapsz – attól függően, hogy a MINI Connected Ügyfélprofilodban milyen elérhetőséget adtál meg. Ha a töltés kritikusan alacsony szintre esik, MINI Márkaszervized kapcsolatba lép veled, hogy megbeszélhessétek a további lépéseket. Ezzel tökéletesen elkerülheted autód indítási gondjait vagy az akkumulátorral kapcsolatos műszaki hibákat. MINI-d immár maga gondoskodhat saját energiaellátásáról.

MINI Márkaszerviz kiválasztása

MÁRKASZERVIZ KIVÁLASZTÁSA.

Azt, hogy a Teleszerviz hívásokat melyik MINI Márkaszerviz kapja meg, bármikor ellenőrizheted a Márkaszerviz menüben vagy MINI Connected ügyfélprofilodban. Márkaszervized kapcsolatba lép veled, hogy pl. karbantartás miatt szervizidőpontot egyeztessen veled. Javasoljuk, hogy most ellenőrizd le, helyesen választottad-e ki a kívánt Márkaszervizedet. A lementett MINI Márkaszervizt bármikor megváltoztathatod.

MINDIG EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB.

MINI Állapotfüggő Szerviz

ÁLLAPOTFÜGGŐ SZERVIZ.

BEÉPÍTETT LÁTNOK.

Az Állapotfüggő Szerviz (CBS) folyamatosan ellenőrzi MINI-d egészségét, és csak akkor jelzi egy szervizelés vagy olajcsere szükségességét, amikor az valóban esedékes már. Így nem kell folyton fejben tartanod a rendszeres karbantartásokat, mivel azokra is a rendszer figyelmeztet. Ez jó hír neked – és nagyszerű a MINI-dnek.

#HereWeGo  - A képekért köszönet @lorenzholder-nek és @thompsonfilm-nek!