MINI Countryman John Cooper Works – vörös-zöld – elölnézet MINI Countryman John Cooper Works – vörös-zöld – elölnézet

JOHN COOPER WORKS TARTOZÉKOK.

Büszkén tárjuk eléd a JCW tartozékok valaha volt legizgalmasabb választékát, amely teljesítménynövelő, illetve az autóversenyzés által inspirált tartozékokat vonultat fel. A kollekció itt kiragadott néhány eleme arra szolgál, hogy versenytempóra gyorsítsa a pulzusodat és felforrósítsa a hangulatodat – jóval azelőtt, hogy nekivágnál az aszfaltnak. Van itt minden a gyorsaknak, a kíváncsiaknak – és persze neked is.

A KARBONIMÁDÓKNAK ÉS A HATÁROKAT FESZEGETŐKNEK – NEKED.

Szabd a saját egyéniségedhez MINI-det a versenypálya által ihletett Stitched Carbon tartozékokkal. A külsőtükör-borítások, az oldalelemek, a légbeömlő és a csomagtértető-fogantyú megannyi lehetőséget biztosít számodra ahhoz, hogy megváltoztasd vagy még versenyautósabb külsővel és általános érzettel ruházd fel a MINI-det.

3 ajtós MINI 3 John Cooper Works – vörös-fekete – elölnézet 3 ajtós MINI 3 John Cooper Works – vörös-fekete – elölnézet
MINI John Cooper Works – vörös-fekete – külsőtükör-borítás MINI John Cooper Works – vörös-fekete – külsőtükör-borítás

JCW KÜLSŐTÜKÖR-BORÍTÁSOK, STITCHED CARBON.

Ultrastílusos. Az aprólékos kézi munkával készített JCW külsőtükör-borítások teljesen újszerű, karbonszál textúrájukkal ejtenek rabul.

MINI John Cooper Works – vörös-fekete – Stitched Carbon oldalelemek MINI John Cooper Works – vörös-fekete – Stitched Carbon oldalelemek

JCW OLDALELEMEK, STITCHED CARBON.

Duplán sportos. A jármű profilját látványos részlettel gazdagító JCW oldalelemek merőben újszerű, karbonszálas textúrájukkal nyűgöznek le.

MINI John Cooper Works – csomagtértető-fogantyú – fekete karbonszálas MINI John Cooper Works – csomagtértető-fogantyú – fekete karbonszálas

JCW GOMBOS CSOMAGTÉRTETŐ-FOGANTYÚ, STITCHED CARBON.

A kitűnő minőségű karbonszálas anyagból készült csomagtértető-fogantyú rendkívül látványossá teszi a jármű farát.
MINI John Cooper Works – légbeömlő-borítás – motorháztető MINI John Cooper Works – légbeömlő-borítás – motorháztető

JCW MOTORHÁZTETŐ-LÉGBEÖMLŐ BORÍTÁS, STITCHED CARBON.

Az autóversenyzés iránti őszinte szenvedély. A kitűnő minőségű karbonszálas anyagból készült légbeömlő-borítás forradalmian újszerű megjelenésű.

MEGCSILLAGOZVA.

MINI John Cooper Works – vörös-fekete – oldalnézet MINI John Cooper Works – vörös-fekete – oldalnézet

A MINI eredeti komplett kerékkészletek gumiabroncsainak oldalfalán exkluzív csillagjelzés található. E jelzés azt jelenti, hogy azokat a vezető gyártókkal (pl. a Bridgestone-nal, a Dunloppal, a Goodyearrel és a Pirellivel) szoros együttműködésben fejlesztették ki és tesztelték, illetve, hogy a gumikat arra készítették fel, hogy optimalizálják MINI-d menettulajdonságait. A gumik maximális tapadást, tartósságot és biztonságot szavatolnak. Mindemellett ellátták azokat a korszerű defekttűrő technológiával, amelynek köszönhetően akkor is nyugodtan mehetsz tovább, ha teljes nyomásvesztés áll be.

A TULAJDONSÁGOKRÓL RÉSZLETESEN.

MINI EREDETI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK
TELJESÍTMÉNY ÉS DIZÁJN
Piano Black Design

MINI JOHN COOPER WORKS KOLLEKCIÓ.

MINI John Cooper Works – multifunkciós szerszám – ezüst MINI John Cooper Works – multifunkciós szerszám – ezüst

JCW MULTIFUNKCIÓS SZERSZÁM.

Készülj fel minden eshetőségre, amely előadódhat út közben! A 13 szerszámot – köztük drótvágót, csipeszt, üveg- és konzervnyitót, reszelőt, kést és többfajta csavarhúzót – egyetlen kompakt egységben egyesítő JCW multifunkciós szerszámhoz kívül JCW logóval, belül pedig diszkrét szárnyas MINI logóval ellátott nappabőr tok jár.

JCW GOKART.

Ha van valaki, aki képes előállítani a gokart-érzést, akkor az a MINI. A JCW gokart olyan 3 év feletti gyermekeknek készül, akik szintén meg akarnak tapasztalni valamit abból az érzésből, amely oly különlegessé teszi a MINI-t. A gokart kagylósított, a vezető testalkatához igazítható pozíciójú üléssel, beépített kürttel ellátott, sportos kormánnyal, valamint – a még nagyobb biztonság érdekében – kézifékkel rendelkezik. A kompakt, strapabíró, porfestett alumíniumból és acélból készült vázon szárnyas MINI logó látható, a légterelőt pedig JCW logó ékesíti.
MINI John Cooper Works – gokart – vörös-fekete MINI John Cooper Works – gokart – vörös-fekete
MINI John Cooper Works – kulcstartó – nyakpánt MINI John Cooper Works – kulcstartó – nyakpánt

JCW KULCSTARTÓ NYAKPÁNTTAL.

Az élmény kulcsa. A stílusos kulcstartó igencsak okos darab, tekintve, hogy beépített NFC-chipje segítségével egyes okostelefon-funkciókat is képes ellátni. Az összetéveszthetetlenül sportos dizájnnal rendelkező, Alcantara JCW nyakpánt remekül egészíti ki a kulcstartó megjelenését.

MINI SERVICE. BIZTOS CSALÁDI HÁTTÉR.

MINI John Cooper Works – MINI Service Inclusive MINI John Cooper Works – MINI Service Inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

A MINI családot a kötelékek és a bizalom tartják össze – és a tudat, hogy mindenről gondoskodunk. Büszkén mutatjuk hát be neked MINI Service Inclusive szolgáltatásunkat, amely egyszeri díjfizetés ellenében teljes védelmet kínál MINI-d számára. A díjban valamennyi szerviz- és karbantartási munkálat benne foglaltatik, az általad választott időtartamon keresztül. A MINI Service Inclusive ráadásul használt MINI-khez is elérhető. Vedd hát fel a kapcsolatot MINI márkaszervizeddel, hogy megtudd a részleteket.

A MINI VALUE SERVICE-BEN NYUGODTAN MEGBÍZHATSZ.

A MINI Value Service jóvoltából nem érnek majd váratlan meglepetések. Nem számít, hogy mennyit és hány évig vezetted a MINI-det, mindig biztos lehetsz abban, hogy az autó azok kezébe kerül, akik a legjobban ismerik azt. A MINI Value Service olyan szolgáltatásokat kínál számodra, amelyeknek köszönhetően semmi nem marad homályban számodra – sem ma, sem a jövőben. Mindig bizton számíthatsz a vonzó, áttekinthető all-inclusive áron kínált, prémium szervizre, amelyhez kizárólag MINI eredeti alkatrészeket használnak fel. Ilyen az, amikor minden a te igényeid szerint történik.

Köszönet @alexandermini-nek a nagyszerű látványért.

MINI John Cooper Works – MINI Value Service MINI John Cooper Works – MINI Value Service