MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete – MINI Országúti Segélyszolgálat MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete – MINI Országúti Segélyszolgálat

A SEGÍTSÉG ÚTON VAN, HOGY TE IS FOLYTATHASD UTADAT.

MINI Országúti Segélyszolgálat.

MINI-det vezetni mindig élményt jelent, mégis előfordulhatnak váratlan események. Ilyenkor jön jól a MINI Országúti Segélyszolgálat. Egyetlen hívás, és a segítség máris érkezik – telefonon vagy a helyszínen. Bárhol, bármikor, bármilyen problémával számíthatsz szakértőinkre, hogy te és MINI-d tovább folytathassátok közös utatokat.
MINI Cooper S Countryman – közeli fotó – MINI Országúti Segélyszolgálat

MINI MŰSZAKI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

A MINI Műszaki Segélyszolgálat gondoskodik arról, hogy te és MINI-d a lehető leghamarabb folytathassátok utatokat. A speciálisan képzett MINI szakértők telefonon keresztül vagy a helyszínen nyújtanak segítséget – bárhol és bármikor. Ha MINI-det nem biztonságos vezetni, akkor elszállítunk téged és autódat a legközelebbi MINI Márkaszervizbe, és megszervezzük utad folytatását.

ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE – +36/1/8149506*
Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában

* Kérjük, hívás előtt készítsd elő autód papírjait.

MINI 3 ajtós – vörös és fekete – MINI Baleseti Segélyszolgálat

MINI Baleseti Segélyszolgálat.

Rendelkezésedre állunk a nap 24 órájában, hogy mielőbb folytathasd utadat. Szükség esetén elvontatjuk autódat a legközelebbi MINI Márkaszervizbe, illetve csereautóról (bérautóról) is gondoskodunk számodra. Dokumentáljuk a baleset részleteit, majd értesítjük biztosítódat és családtagjaidat, valamint segítünk továbbutazásodban is.

ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE – +36/1/8149506*
Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában

* Kérjük, hívás előtt készítsd elő autód papírjait.

MINI MOBILITÁS PROGRAM.

MINI Convertible – blue and white – MINI Mobility Program
Abban a sajnálatos esetben, ha MINI-d valamely okból kiesik a forgalomból, egy átfogó szolgáltatáscsomagot és szakértő támogatást kínálunk, hogy te és MINI-d mielőbb újra útra kelhessetek. Megbízható társadként gondoskodunk a nyugalmadról – bármi is legyen az ok.

Tudj meg többet az országúti segélyszolgálatról.