MINI Országúti Segélyszolgálat – Telefonos hibabejelentés MINI Országúti Segélyszolgálat – Telefonos hibabejelentés

MÉG EGY IGAZI IKONNAK IS SZÜKSÉGE VAN NÉHA EGY KIS SEGÍTSÉGRE.

MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

Az utazás nem egészen úgy sikerült, ahogyan eltervezted? Nos, a kalandozásnak néha ára van. A MINI Országúti Segélyszolgálat azonban gondoskodik rólad, bárhol is légy. Hívj minket bátran – elvégre erre való a család.

MINI Országúti Segélyszolgálat – Hívj minket bátran MINI Országúti Segélyszolgálat – Hívj minket bátran

MINI MŰSZAKI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

Egyedül a semmi közepén? Ne veszítsd el a hidegvéred! A MINI Műszaki Segélyszolgálat minden szükséges információt és segítséget megad, hogy a lehető leggyorsabban folytathasd utadat. Forródrótunk segítségével könnyen megtalálhatod a legközelebbi szervízt, beleértve a MINI tanúsítvánnyal rendelkező karosszéria- és fényezőműhelyeket is. Szükség esetén gyors helyszíni segítséget küldünk – az év bármely napján, 0-24-ig, bárhol is tartózkodsz. 

HÍVJ MINKET BÁTRAN: +36 1 8149506 Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában.

Normál díjas telefonszám.

MINI Országúti Segélyszolgálat – Baleseti segítségnyújtás MINI Országúti Segélyszolgálat – Baleseti segítségnyújtás

MINI BALESETI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

Ez egy ilyen nap? A MINI-re mindig számíthatsz. Mi éjjel-nappal ott vagyunk, hogy a lehető leggyorsabban folytathasd utadat. Ha már nem biztonságos a vezetés, vontatót biztosítunk a MINI-dhez, hogy a kalandok ne hiúsuljanak meg. Sőt, még a baleseti és a biztosítási ügyek intézését is vállaljuk. Mondani sem kell, hogy a MINI az utazásod megszervezésében is szívesen segít neked.

HÍVJ MINKET BÁTRAN: +36 1 8149506 Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában.

Normál díjas telefonszám.

MINI MOBILITÁS PROGRAM.

MINI Országúti Segélyszolgálat – MINI Mobilitás Program MINI Országúti Segélyszolgálat – MINI Mobilitás Program

Jó érzés tudni, hogy van kihez fordulnod, ha rosszra fordul a helyzet. Szívesen segítünk abban az esetben, ha MINI-d lerobban, és mindent megteszünk, hogy mielőbb újra útra kelhess. Átfogó szolgáltatási csomagunkkal és szakértői támogatásunkkal a hátad mögött, bármilyen új utazást is tervezel, biztos lehetsz benne, hogy gondoskodunk rólad.