Lépj be a MINI tartozékok világába.

A te MINI-d, a te stílusod: két erős és különleges egyéniség. Egyedi ízlésedet számos módon kifejezésre juttathatod az utcán. Mutasd meg magad a MINI Original tartozékok segítségével!

dam Image

Így kerek a történet.

Keríts MINI-dre vagány kerekeket! A stílussal és kiváló tapadással párosuló nagy választék egyszerre garantálja az élményt és a biztonságot. Vásárlás előtt győződj meg az összhatásról MINI komplettkerék-konfigurátorunk segítségével. 

MINI Original keréktárcsák és gumiabroncsok

MINI John Cooper Works.

John Cooper Works.

Egy John Cooper Works modell volánja mögött aligha találsz versenytársra - mert a John Cooper Works által diktált tempóba még a menetszél is belesápad. Tiéd a gyorsító sáv. A még egyedibb megjelenésről pedig a MINI John Cooper Works tartozékok gondoskodnak. Szabd ízlésed szerint MINI-det a MINI John Coopers elemek segítségével, amelyektől minden motorsport-rajongó szíve magas fordulatszámra kapcsol. 

Irányítóközpont MINI Infotainmanttel.

Szórakoztató, telekommunikációs és navigációs funkciókkal felvértezett, stílusos és sokoldalú csomag a legmagasabb elvárásokhoz: a MINI infotainment rendszernek köszönhetően mindig képbe leszel. A fejlett technológia kapcsolatot teremt a mobiltelefon és az autó között, míg magas szintű multimédia szolgáltatások gondoskodnak hamisítatlan MINI-hangulatban a szórakoztatásodról, a navigációs rendszer pedig megbízhatóan mutatja az utat végcélod felé.   

 

MINI John Cooper Works Pro Tuning készletek.

Szórakozás.


Minden méteren.


A MINI csúcskategóriás tartozékai egyedülálló szórakozás kínálnak. Engedd, hogy meggyőzzön a tökéletes hanghatás, és szerezz felejthetetlen élményeket utasaidnak!  

MINI John Cooper Works Pro Tuning készletek.

Telekommunikáció.


Mindig pörgésben. 

A kommunikációs és zenei funkcióknak köszönhetően minden út kellemes lesz a MINI-ddel. Élvezd az infotainment változatosságát és mindig legyél kapcsolatban a világgal!

MINI John Cooper Works Pro Tuning készletek.

Navigáció.

Mindig a helyes úton.

 

Biztonságosan, megbízható módon és pontosan célba érni? A MINI navigációs megoldásaival mindez gyerekjáték. A gyors és stresszmentes megérkezés garantált.  

MINI John Cooper Works Pro Tuning készletek. MINI John Cooper Works Pro Tuning készletek.

Technológia.

 

A kiválóság garantált.

 

Megtapasztalnád a vezetés kényelmét fokozó legújabb innovációkat? Akkor egy MINI-ben a helyed! Akár egy stílusos antennát, akár riasztóberendezést szeretnél, a MINI mindig naprakész technológiát kínál számodra.

Ragyogó teljesítmény.

Kényeztesd el MINI-det prémium autóápolási termékeinkkel, amelyek még a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkóznak, és kedvenc útitársad mindig csillogóan tiszta lesz. Fedezd fel tisztítószereink széles kínálatát és élvezd MINI-d a legjobb formájában. 

dam Image
dam Image

MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYV.

TELJESEN INGYENESEN, MAGYAR NYELVEN.

Az élmény nem ismer nyelvi határokat. Ha te külföldön, vagy esetleg használtan vásá-roltad MINI-det, valószínűleg így is rendelkezel MINI kezelési kézikönyvvel, de csak angol nyelvű változattal. Annak érdekében, hogy maximális vezetési élményben legyen részed, a MINI átnyújt neked egy magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvet, elektroni-kus formában. 

 

Felajánlásunk a rendelkezésre álló, 2004 után gyártott modellek kezelési kézikönyveire vonatkozik. Előfordulhat, hogy egyes 2004 utáni modellekhez / évjáratokhoz nem tudunk kezelési kézikönyvet biztosítani.

 

 

ÍGY LEHET INGYEN MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYVED.

Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod az alábbi gombra kattintva, és mi megküldjük neked a magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvedet.