TÖRTÉNETEK HATÁROK NÉLKÜL. KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK MAGÁNIMPORTTAL BEHOZOTT MINI MODELLEKHEZ.

A MINI nem csupán egy autó, hanem egy barátságos, határok nélküli közösség is. Ezen gondolat szellemében szeretnénk neked minden segítséget megadni ahhoz, hogy a semmihez sem fogható vezetési élmény valóban felhőtlen legyen – függetlenül attól, hogy kedvenc útitársadra itthon vagy külföldön találtál rá. Ezért számos szolgáltatást nyújtunk számodra a magyar nyelvű kezelési kézikönyv kiküldésétől és az idegen nyelvű szoftver magyarításától kezdve, egészen a digitális úttérkép–frissítésig, amelyek megkönnyítik a hétköznapjaidat. Így érdemes az alábbiakban jobban megismerned ezeket a hasznos szolgáltatásokat – a magyar nyelvű kézikönyvért például nem kell mást tenned, csak regisztrálnod. 

 

MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYV.

TELJESEN INGYENESEN, MAGYAR NYELVEN.

Az élmény nem ismer nyelvi határokat. Ha te külföldön, vagy esetleg használtan vásá-roltad MINI-det, valószínűleg így is rendelkezel MINI kezelési kézikönyvvel, de csak angol nyelvű változattal. Annak érdekében, hogy maximális vezetési élményben legyen részed, a MINI átnyújt neked egy magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvet, elektroni-kus formában. 

 

Felajánlásunk a rendelkezésre álló, 2004 után gyártott modellek kezelési kézikönyveire vonatkozik. Előfordulhat, hogy egyes 2004 utáni modellekhez / évjáratokhoz nem tudunk kezelési kézikönyvet biztosítani.

 

 

ÍGY LEHET INGYEN MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYVED.

Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod az alábbi gombra kattintva, és mi megküldjük neked a magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvedet. 

      

 

DIGITÁLIS ÚTTÉRKÉP-FRISSÍTÉS.

ÉREZD MINDENÜTT OTTHON MAGAD.

A MINI navigációs rendszerek digitális úttérképei kézközelbe hozzák az aktuális forgal-mi és turisztikai információkat. Az úthálózat folyamatosan változik, mint ahogyan úti céljaid is. Függetlenül attól, hogy a legrövidebb vagy éppen a leglátványosabb útvonalra vágysz, el szeretnéd kerülni a dugókat, parkolóhelyet keresel vagy étteremajánlóra lenne szükséged, a MINI digitális úttérképek mindenre tudják a választ. A mindig naprakész térképanyagnak köszönhetően mindig tudod majd a célodhoz vezető legelőnyösebb útvonalat. A MINI márkaszerviz szakemberei örömmel nyújtanak információkat a MI-NI-d navigációs rendszerével kompatibilis szoftververzióról.

 

Ajánlatunk 28 300 Ft*

 

A telepítés költsége nélkül, minden, 2002. 09. hó után gyártott MINI modellhez.

 

* A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a telepítés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges elírá-sokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.ÍGY FRISSÍTHETED A DIGITÁLIS-ÚTTÉRKÉPEDET.

Amennyiben az alábbi gombra kattintva regisztrálsz, márkakereskedőd kapcsolatba fog lépni veled, hogy megbeszéljétek a részleteket. 

      

 

MINI BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS.

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁGTUDAT.

A MINI-hez méltó magas színvonalú járműbiztonságot garantálunk. Ez annyit jelent, hogy úgy élvezheted MINI-d páratlan vezetési élményét, hogy közben tudod: te és utasaid tökéletes biztonságban vagytok. A MINI biztonsági átvizsgálás során a MINI márkaszerviz szakemberei egy 12 pontos ellenőrzőlista alapján alaposan átvizsgálják MINI-d minden, a biztonsággal összefüggő funkcióját és berendezését – a fékrendszer-től a világításon át egészen a gumiabroncsokig. A MINI biztonsági átvizsgálás tökéletes a kötelező műszaki vizsgára való felkészítéshez, illetve a jármű eladás előtti felértékelé-séhez is. A biztonságba tett befektetés jegyében felvesszük veled a kapcsolatot időpont–egyeztetés céljából.

 

Ajánlatunk 4 900 Ft*

 

Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel.

 

*A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a szerelés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.

 

 

VÉGEZTESD EL A BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁST MOST!

Amennyiben az alábbi gombra kattintva regisztrálsz, márkakereskedőd kapcsolatba fog lépni veled, hogy megbeszéljétek a részleteket

      

 

MINI CAR AIR FRESHENER.

Frissítsd fel a légkört a MINI-d belterében.

A MINI Car Air Starter Freshener a legkényelmesebb módot kínálja frissítő, jó közérzetet teremtő belső téri atmoszféra és a még élvezetesebb körülmények megteremtéséhez – a természetes, esszenciális olajkivonatokból nyert, kizárólag a MINI számára megkomponált illattal. A MINI Car Air Freshener egy „Black Orange” illatosítóból és egy MINI emblémából áll. Kellemes felfrissülést!


 

Ajánlatunk 2 800 Ft*

 

* A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, de nem tartalmazzák a szerelés költségét. Az ajánlatok legkésőbb 2018.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az esetleges nyomdai hibákért és az elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Az itt szereplő árak a devizaárfolyamok függvényében változhatnak.

 

 

Szerezd be a MINI CAR AIR FRESHENERT.

Kérjük, regisztrálj – és MINI márkakereskedőd kapcsolatba lép veled a részletek tisztázása céljából.

      

 

MŰSZAKI AKCIÓK ELLENŐRZÉSE.

Elvégezzük a nyitott műszaki akciókat.

Előfordulhat, hogy a gépjárművedet olyan műszaki akció érinti, amely még nem került elvégzésre és neked erről nincs is tudomásod. Adataid megadását követően, a kiválasztott márkaszerviz kollégái örömmel ellenőrzik, hogy van-e érintett műszaki akció a gépjárműveden és időpont egyeztetést követően költségmentesen el is végzik a szükséges munkálatokat. Ráadásul a regisztráció révén, amennyiben újabb szervizakció kerülne meghirdetésre a gépjárművedhez, akkor automatikusan értesítést kapsz róla, hogy MINI-det továbbra is a legjobb formájában maradhasson.

 

 

Ellenőriztesd az autódra vonatkozó nyitott műszaki akciókat.

Kérjük, vedd fel a kapcsolatot MINI márkaszervizeddel a részletek tisztázása céljából.