TÖRTÉNETEK HATÁROK NÉLKÜL. KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK MAGÁNIMPORTTAL BEHOZOTT MINI MODELLEKHEZ.

dam Image

A MINI nem csupán egy autó, hanem egy barátságos, határok nélküli közösség is. Ezen gondolat szellemében szeretnénk neked minden segítséget megadni ahhoz, hogy a semmihez sem fogható vezetési élmény valóban felhőtlen legyen – függetlenül attól, hogy kedvenc útitársadra itthon vagy külföldön találtál rá. Ezért számos szolgáltatást nyújtunk számodra a magyar nyelvű kezelési kézikönyv kiküldésétől és az idegen nyelvű szoftver magyarításától kezdve, egészen a digitális úttérkép–frissítésig, amelyek megkönnyítik a hétköznapjaidat. Így érdemes az alábbiakban jobban megismerned ezeket a hasznos szolgáltatásokat – a magyar nyelvű kézikönyvért például nem kell mást tenned, csak regisztrálnod. 

 

dam Image

MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYV.

TELJESEN INGYENESEN, MAGYAR NYELVEN.

Az élmény nem ismer nyelvi határokat. Ha te külföldön, vagy esetleg használtan vásá-roltad MINI-det, valószínűleg így is rendelkezel MINI kezelési kézikönyvvel, de csak angol nyelvű változattal. Annak érdekében, hogy maximális vezetési élményben legyen részed, a MINI átnyújt neked egy magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvet, elektroni-kus formában. 

 

Felajánlásunk a rendelkezésre álló, 2004 után gyártott modellek kezelési kézikönyveire vonatkozik. Előfordulhat, hogy egyes 2004 utáni modellekhez / évjáratokhoz nem tudunk kezelési kézikönyvet biztosítani.

 

 

ÍGY LEHET INGYEN MINI KEZELÉSI KÉZIKÖNYVED.

Nem kell mást tenned, csak regisztrálnod az alábbi gombra kattintva, és mi megküldjük neked a magyar nyelvű MINI kezelési kézikönyvedet. 

      

 

dam Image

DIGITÁLIS ÚTTÉRKÉP-FRISSÍTÉS.

ÉREZD MINDENÜTT OTTHON MAGAD.

A MINI navigációs rendszerek digitális úttérképei kézközelbe hozzák az aktuális forgal-mi és turisztikai információkat. Az úthálózat folyamatosan változik, mint ahogyan úti céljaid is. Függetlenül attól, hogy a legrövidebb vagy éppen a leglátványosabb útvonalra vágysz, el szeretnéd kerülni a dugókat, parkolóhelyet keresel vagy étteremajánlóra lenne szükséged, a MINI digitális úttérképek mindenre tudják a választ. A mindig naprakész térképanyagnak köszönhetően mindig tudod majd a célodhoz vezető legelőnyösebb útvonalat. A MINI márkaszerviz szakemberei örömmel nyújtanak információkat a MI-NI-d navigációs rendszerével kompatibilis szoftververzióról.

 

 

 

A telepítés költsége nélkül, minden, 2002. 09. hó után gyártott MINI modellhez.

 ÍGY FRISSÍTHETED A DIGITÁLIS-ÚTTÉRKÉPEDET.

Amennyiben az alábbi gombra kattintva regisztrálsz, márkakereskedőd kapcsolatba fog lépni veled, hogy megbeszéljétek a részleteket. 

      

 

dam Image

MINI BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁS.

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁGTUDAT.

A MINI-hez méltó magas színvonalú járműbiztonságot garantálunk. Ez annyit jelent, hogy úgy élvezheted MINI-d páratlan vezetési élményét, hogy közben tudod: te és utasaid tökéletes biztonságban vagytok. A MINI biztonsági átvizsgálás során a MINI márkaszerviz szakemberei egy 12 pontos ellenőrzőlista alapján alaposan átvizsgálják MINI-d minden, a biztonsággal összefüggő funkcióját és berendezését – a fékrendszer-től a világításon át egészen a gumiabroncsokig. A MINI biztonsági átvizsgálás tökéletes a kötelező műszaki vizsgára való felkészítéshez, illetve a jármű eladás előtti felértékelé-séhez is. A biztonságba tett befektetés jegyében felvesszük veled a kapcsolatot időpont–egyeztetés céljából.

 

 

 

Az esetlegesen szükségessé váló beállításokért és folyadék-utántöltésekért külön díjat számítunk fel.

 

 

 

VÉGEZTESD EL A BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁST MOST!

Amennyiben az alábbi gombra kattintva regisztrálsz, márkakereskedőd kapcsolatba fog lépni veled, hogy megbeszéljétek a részleteket

      

 

dam Image dam Image

MINI CAR AIR FRESHENER.

Frissítsd fel a légkört a MINI-d belterében.

A MINI Car Air Starter Freshener a legkényelmesebb módot kínálja frissítő, jó közérzetet teremtő belső téri atmoszféra és a még élvezetesebb körülmények megteremtéséhez – a természetes, esszenciális olajkivonatokból nyert, kizárólag a MINI számára megkomponált illattal. A MINI Car Air Freshener egy „Black Orange” illatosítóból és egy MINI emblémából áll. Kellemes felfrissülést!


 

 

 

 

 

Szerezd be a MINI CAR AIR FRESHENERT.

Kérjük, regisztrálj – és MINI márkakereskedőd kapcsolatba lép veled a részletek tisztázása céljából.

      

 

dam Image

MŰSZAKI AKCIÓK ELLENŐRZÉSE.

Elvégezzük a nyitott műszaki akciókat.

Előfordulhat, hogy a gépjárművedet olyan műszaki akció érinti, amely még nem került elvégzésre és neked erről nincs is tudomásod. Adataid megadását követően, a kiválasztott márkaszerviz kollégái örömmel ellenőrzik, hogy van-e érintett műszaki akció a gépjárműveden és időpont egyeztetést követően költségmentesen el is végzik a szükséges munkálatokat. Ráadásul a regisztráció révén, amennyiben újabb szervizakció kerülne meghirdetésre a gépjárművedhez, akkor automatikusan értesítést kapsz róla, hogy MINI-det továbbra is a legjobb formájában maradhasson.

 

 

Ellenőriztesd az autódra vonatkozó nyitott műszaki akciókat.

Kérjük, vedd fel a kapcsolatot MINI márkaszervizeddel a részletek tisztázása céljából.