mini tanulmányautó - aceman vízió

A MINI CONCEPT ACEMAN TANULMÁNYAUTÓ.

*A MINI Concept Aceman csupán egy tanulmányautó, ami azt jelenti, hogy nem gyártják, és nem lehet megvásárolni. Így tehát nem lehet közúton közlekedni vele, mivel nem felel meg a közúti előírásoknak. A forgatás lezárt úton/stúdióban zajlott, ahol nem volt engedélyezve egyéb közúti forgalom.

AZ ELEKTROMOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET.

A MINI Concept Aceman tanulmányautó a fenntarthatóbb, hálózatba kapcsolt autók új korszakát képviseli. Egyszerre ötvözi a technológiai fejlődést, a karizmatikus egyszerűséget és a vezetés izgalmát.

Az első teljesen elektromos MINI crossover a MINI-re jellemző agilitást és az innovatív formatervezési elképzeléseket ötvözi, miközben magabiztos vezetési pozíciót biztosít. Megmutatja, hogy mi teszi a MINI-t MINI-vé: izgalmas arányok, egyedi vonalak és okos funkcionalitás. A mozgékony és erőteljes, mégis időtlen kifinomultságot sugalló MINI Concept Aceman tanulmányautó egy új kaland kezdete.

mini concept - aceman - főbb jellemzők

A SPONTANEITÁS ESZTÉTIKÁJA.

  • Inspiráló, tisztán elektromos vezetési teljesítmény és az elektromos technológia legújabb innovációi.
  • Teljesen új intelligens architektúra, amely formát, rugalmasságot és funkcionalitást biztosít.
  • Az innovatív interaktív technológia és a többképernyős infotainment rendszer eddig nem látott felhasználói élményt nyújt az utasoknak.
  • Króm- és bőrmentes anyaghasználat jellemzi az újrahasznosított anyagokból készült kárpitfelületeket és textíliákat.

A HAGYOMÁNYTISZTELŐ DIZÁJN JÖVŐJE.

A MINI Concept Aceman tanulmányautó a SAV modern értelmezése, de agilis MINI formában. Világosan meghatározott kontúrjai és letisztult élei meggyőző hatást biztosítanak. 

A BELSŐ TÉR – AZ ÚJ MINIMALIZMUS.

A MINI Concept Aceman belső tere a klasszikus és sportos MINI dizájnelemeket elegáns, kézzel készített részletekkel ötvözi. Az ajtók körüli tágas, nyitott terek és a puha felületek jó közérzetet biztosító melegséget árasztanak, a panorámatető pedig fénnyel tölti meg a belső teret. 

ARRA TERVEZTÉK, HOGY FELKELTSE A FIGYELMET.

A tekintetet vonzó világos türkizkék árnyalat még izgalmasabbá teszi a megjelenést. A fény beesésétől függően a szín világosabbnak vagy sötétebbnek hat, ami finom háromdimenziós jelleget kölcsönöz a felületeknek és az éleknek. A tetőcsomagtartó a klasszikus British Racing Green színben pompázik, míg a PVD-bevonat kaméleonhatásának köszönhetően a kék, lila, zöld, türkizkék és rózsaszín különböző árnyalataiban csillog. 

mini concept - aceman - külső - főbb jellemzők
mini concept - aceman - belső - főbb jellemzők

EGY LÉPÉS A FENNTARTHATÓ JÖVŐ FELÉ.

A részletek és a minőség tekintetében nagy odafigyeléssel készített, a fenntarthatóságot szem előtt tartó anyagok mindegyike újrahasznosított műanyagból készült. A színárnyalatokkal kombinálva a kontrasztok elképesztő összjátéka rendkívül érzelemdús vezetési élményt nyújt.

FŐBB JELLEMZŐK.

VEZETÉS KÍVÁNSÁG SZERINT – ÉLMÉNYMÓDOK.

Merülj el különböző világokban a MINI Concept Aceman belsejében. Három új élménymód mutatja be a rendelkezésedre álló kijelzők különböző használati módjait. Engedd el magad, és keltsd életre a belső teret.

SZEMÉLYES MÓD.

Ez a kijelzők személyre szabásáról szól. A műszerfalra vetített, lágyan animált háttérképek közül választhatsz, amelyeket hangok kísérnek. Néhány példa: az égen mozgó felhők, a parton megtörő hullámok és a medencében hullámzó csillogó víz. 

mini concept - aceman - módok - személyes
mini concept - aceman - módok - pop-up

POP-UP MÓD.

A Pop-Up üzemmód az első élményorientált navigáció, amelyet a MINI kínál – amely a meglepetés erejével nyűgöz le. Egy élménykategória – például éttermi étkezés, események, úti célok – kiválasztásával, vagy egy animált szerencsekerék megpörgetésével döntheted el, hová szeretnél menni.

VIVID MÓD.

A MINI Concept Aceman Vivid módja minden utazást játékosabbá, interaktívabbá és szórakoztatóbbá tesz. Ebben az üzemmódban teljesen új interaktív dizájnt hozhatsz létre a teljes kijelzőfelületre, amikor a jármű áll.

mini concept - aceman - módok - vivid
mini concept - aceman - modellválaszték

TALÁLD MEG A HOZZÁD ILLŐ MINIT.

Valaha mindegyik MINI tanulmányautóként kezdte pályafutását. Tekintsd meg az új és izgalmas MINI-k jelenlegi kínálatát, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt.