MINI Countryman – színpad MINI Countryman – színpad MINI Countryman – színpad

AZ ÚJ
MINI COUNTRYMAN.

Kezdőár: 13.490.000 Ft-tól

interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
450 - 1530 literes csomagtér 450 - 1530 max. literes csomagtér
power
125 kW - 221 kW 125 kW - 221 kW
interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
450 - 1530 literes csomagtér 450 - 1530 max. literes csomagtér
power
125 kW - 221 kW 125 kW - 221 kW

A RÉSZLETEK FELFEDEZÉSE.

ÉRVEK A MINI MELLETT.

MÉRETEK

MINDENT VISZ.

0

literes

Mindent visz. A 40/20/40 arányban osztottan dönthető hátsó ülések lehajtásával még nagyobb, 1390 literes tér tárul fel a nagy tervekhez – így szinte bármit magaddal vihetsz.

A MÉRETEK MEGTEKINTÉSE

AZ OPCIÓK MEGTEKINTÉSE.

MELYIK ILLIK HOZZÁD?

Válassz a gondosan összeállított stíluskollekciókból! Válassz teljesítményszintet. Végül alkosd meg a hozzád illő modellt.

MINI FINANCIAL SERVICES

LEGYEN SAJÁT MINI-D, KÖNNYEDÉN.

MINI Countryman - financial services - teaser

AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN A TIÉD LEHET. KORÁBBAN, MINT GONDOLNÁD.

TEKINTSD ÁT, MI FÉR BELE LEHETŐSÉGEIDBE

JOHN COOPER WORKS

MINI izgalmak. Turbófeltöltve.

Mérnökeink imádják a kihívásokat. Szeretnek kilépni a komfortzónájukból. A MINI John Cooper Works Countryman egy olyan gazdag versenymúltat testesít meg, amely több mint öt évtizedre nyúlik vissza. 2,0 literes, négyhengeres turbómotorja magával ragadóan erőteljes teljesítményt ad le. Mert az elég jó soha nem elég jó.

AZ AUTÓ LÁBNYOMA

A MINI LÁBNYOMA.
A JELENTŐS VÁLTOZÁSOK ÚTJÁN.

MINI Countryman – változatok

MÉG EGY KIS IHLETRE VÁGYSZ?

Az új MINI Countryman két magával ragadó teljesítményváltozatban és négy felszereltségi összeállításban érhető el. Ezeket úgy terveztük, hogy biztosan megtaláld a számodra igazán vonzó MINI-t.

FELVILLANYOZÓ KALANDOK.

A lélegzetelállító kalandok most kisebb lábnyomot hagynak. Most először az új MINI Countryman tisztán elektromos változatban is elérhető. Pillants be a vezetés jövőjébe!

Elektromos MINI Countryman - felvillanyozó kalandok

Gy. I. K.

A "MINI a SUV", azaz a kisméretű kompakt crossover szegmensbe tartozik –  ez a SUV modellek legkisebb kategóriája, amely terepen történő használatra lett tervezve és ALL4 összerékhajtással rendelkezik. Mondhatni, a MINI Countryman egy kis-nagy SUV. A MINI kreatív térkihasználásának köszönhetően minden centimétert hasznosít. A magas tető még a legmagasabb vezetőknek is elegendő fejteret kínál, a lábtér is tágas, a széles utastérben pedig minden utas megtalálja a kényelmét. Hátul is az egyik legnagyobb kis SUV, második üléssorában két felnőtt is kényelmesen elfér, hasonló méretű elöl ülők mögött helyet foglalva. A lehajtható hátsó üléstámla extra csomag- vagy lábteret kínál, a rendelkezésre álló hely akár 1390 liternyi. Egy praktikus családi autó prémium megjelenéssel, amely azonban mégis szívós és sokoldalú a komoly terepezéshez is.

ALL4 összkerékhajtás. Az ALL4 egy elektrohidraulikus összkerékhajtási rendszer,