JCW Tartozékok - intro teaser

MERJ KÜLÖNBÖZNI!

VONZZÁK A TEKINTETEKET ÉS FELGYORSÍTJÁK A SZÍVVERÉST. A JOHN COOPER WORKS TARTOZÉKOK.

Légy vakmerő. Légy bátor. Légy önmagad. Mutasd meg magad és merj különbözni a stílusos John Cooper Works külső tartozékok kínálatával. Azoknak készül, akik nem akarnak beolvadni a tömegbe.

KÉSZEN ÁLLSZ A FORRÓ TÉLRE?

Ruházd fel MINI-det eredeti versenyhangulattal! A JCW karbon és JCW szőtt karbon tartozékok azt a bizonyos lélegzetelállító MINI gokart-feelinget sugározzák. A külsőtükör-burkolatok, az oldalelemek, a légbeömlő és a csomagtérajtó-fogantyú számos lehetőséget kínál arra, hogy kiemeld MINI-d sportos karakterét.
MINI John Cooper – forró tél
MINI John Cooper Works – csomagtérajtó-fogantyú

JCW KARBON CSOMAGTÉRAJTÓ-FOGANTYÚ.

Sportos dizájn: A JCW csomagtérajtó-fogantyú prémium minőségű karbonszálból készül és hátulnézetben is kivételesen különleges látványt kölcsönöz az autónak. A további JCW karbon külső elemekkel együtt még egyedibb és sportosabb összhatást eredményez.
MINI John Cooper Works – légbeömlő

JCW KARBON MOTORHÁZTETŐ-LÉGBEÖMLŐ.

Igazi versenyhangulat. A John Cooper Works légbeömlő csúcsminőségű, átlátszó lakkozású karbonszálból készül. Az autó orrának összetéveszthetetlen látványáért.
MINI John Cooper Works – vörös és fekete – varrott karbon oldalelemek

JCW karbon oldalelemek.

Duplán sportos. A John Cooper Works karbon oldalelemek látványos részletet jelentenek az autó oldalán és teljesen új látvánnyal nyűgöznek le. Optimálisan illeszkednek a MINI sárhányóihoz, tökéletesen kiegészítve azok erőteljesen dinamikus látványát. Az új karbonszálas anyag innovatív gyártási eljárása tovább öregbíti a MINI úttörő szellemiségét.

AZ UTAK SZUPERSZTÁRJAI.

MINI John Cooper Works – zöld és fekete – az utak szupersztárjai

Az eredeti, csillag jelölésű MINI komplett kerekek a maximális tapadás és biztonság érdekében a vezető gumiabroncs-gyártókkal (mint a Pirelli, a Continental, a Goodyear és a Dunlop) szoros együttműködésben kerültek kifejlesztésre. A MINI modellekhez és azok teljesítményéhez tökéletesen illeszkedő gumiabroncsok a legmodernebb defekttűrő technológiát is tartalmazzák, és gondoskodnak a sima és céltudatos vezetési élményről, bárhová vezessen is utad.

STÍLUSOS CIRKÁLÁS.

MINI EREDETI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK
TELJESÍTMÉNY ÉS DIZÁJN
Piano Black fekete dizájn

A MINI JOHN COOPER WORKS KOLLEKCIÓ.

MINI John Cooper Works – kulcstartó – lanyard

JCW KULCSTARTÓ LANYARDDAL.

Kulcsélmény. A látványosan sportos John Cooper Works dizájnú kulcstartó nemcsak kivételesen stílusos, hanem egyben igen okos is. A beépített NFC chip segítségével okostelefon-funkciókra is képessé tehető, egyszerűen az okostelefonhoz tartva.

MINI SERVICE. GONDOSKODUNK ARRÓL, AMIT ANNYIRA SZERETSZ.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Búcsút mondhatsz a karbantartási költségekkel való vesződésnek. A MINI Service Inclusive egy átfogó megoldást kínál, amely tökéletesen illeszkedik a te és MINI-d igényeihez – legyen szó új vagy használt autóról. A csomagban foglalt valamennyi szervizelést egyetlen, fix költséggel tudhatod le az általad választott futamidőre. Mindez amellett, hogy leegyszerűsíti a költségek kalkulációját, egyben jelentős megtakarítást is jelent a hivatalos MINI Márkaszervizekben külön-külön megrendelt szervizelésekhez képest. Élvezd a gondtalan karbantartás kényelmét és a költséghatékonyság előnyeit a MINI Service Inclusive-val!

MINI VALUE SERVICE.

Bármennyi kilométert is tett meg MINI-d, itt jó helyen jár. A MINI családja segít neked abban, hogy 5 évnél idősebb MINI-d megőrizze értékét. A MINI Value Service prémium szolgáltatások és szervizelések sorát kínálja, például olajcserét, a mikroszűrő cseréjét, fékszervizt és még sok minden mást – amelyek mindegyikét speciálisan képzett szakemberek végzik a legmagasabb MINI standardoknak megfelelően, eredeti MINI alkatrészekkel. Mindezt vonzó, all-inclusive áron, amely a MINI-d korához igazodik. Élvezd a MINI iránti szerelmedet nyugodtan, hosszú éveken át!

MINI John Cooper Works – MINI Value Service