Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini által hivatalosan minősített karosszéria és fényező műhely Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini által hivatalosan minősített karosszéria és fényező műhely

BÍZD SZAKÉRTŐKRE.

MINI ÁLTAL HIVATALOSAN MINŐSÍTETT KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ MŰHELYEK.

A MINI-d igazán eredeti – és mi gondoskodunk róla, hogy az is maradjon.


Egy nagyobb baleset vagy csak egy kis karcolás a fényezésen? Néhány apróbb sérülés? Esetleg a belső térre ráférne egy kis gondoskodás? Nos, néhány kaland nyomot hagyhat. De ne aggódj, a MINI családod itt van, hogy kijavítsa őket. És ahogy mi sem kötnénk kompromisszumot az esztétikum és a biztonság terén, úgy nem várjuk el tőled sem.


A MINI által hivatalosan minősített karosszéria és fényező műhelyek szakértői kívül-belül ismerik a MINI-det, és a legmagasabb MINI-szabványok szerint állítják vissza eredeti állapotába – ezzel nemcsak a MINI értékmegőrzéséhez járulnak hozzá, hanem a vezetés élvezetéhez is.

Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini karosszéria- és fényező műhely kerékcsere Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini karosszéria- és fényező műhely kerékcsere

HA RÁNK BÍZOD, MINI-D ISMÉT RAGYOGNI FOG.

MINI KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZÉSI JAVÍTÁSOK.

Legyen szó kisebb koccanásról vagy nagyobb balesetről, mi gondoskodunk arról, hogy újra biztonságosan és tökéletes műszaki és esztétikai állapotban indulj útnak. Minden javítást a legmagasabb minőségi szabványok szerint végzünk, műszaki szakértelemmel és a legmodernebb javítási technológiákkal, hogy MINI-d eredeti maradjon és megőrizze értékét.
MINI 3 ajtós volcanic orange színben, boldog nő ül a csomagtartóban MINI 3 ajtós volcanic orange színben, boldog nő ül a csomagtartóban

ŐRIZD MEG MINI-D EREDETISÉGÉT.

EREDETI MINI ALKATRÉSZEK.

Az eredeti MINI alkatrészeket gondosan fejlesztik ki, tesztelik, majd a legkifinomultabb eljárásokkal gyártják. Kifejezetten a Te márkádhoz és modelledhez tervezve minden egyes alkatrész optimális illeszkedést és teljesítményt biztosít, megőrzi MINI-d integritását, és hozzájárul értékének megőrzéséhez. Tartsd MINI-d formában – tartsd az eredeti állapotában – eredeti MINI alkatrészekkel.

Mini 3 ajtós crazy blue metál színben Mini 3 ajtós crazy blue metál színben

VADÍTÓ SZÍNEK, KORDÁBAN TARTVA.

A LEGKÖZELEBBI MINI ÁLTAL HIVATALOSAN MINŐSÍTETT KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ MŰHELY.

Megbízhatsz MINI által hivatalosan minősített karosszéria és fényező műhelyeinkben, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végzik el MINI-d javítását. Műszaki szakembereink a lehető leggyorsabban újra formába hozzák MINI-det, hogy újra útra kelhess. Környezetbarát ColorSystem rendszerünk nem csupán az eredeti festékszínnel megegyező eredményt produkálja, hanem a környezetvédelemből is kiveszi a részét. Ha bonyolult, többszínű fényezésről van szó, jobb, ha nem kötsz kompromisszumot – magasan képzett szakértőink elkötelezettek amellett, hogy visszaadják MINI-d eredeti ragyogását.

Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini Országúti Segélyszolgálat 24/7 Eredeti MINI Szervizszolgáltatások - Mini Országúti Segélyszolgálat 24/7

EZ EGY ILYEN NAP?

MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

Az utazásod nem egészen úgy sikerült, ahogyan eltervezted? Nos, a kalandozásnak néha ára van. A MINI Országúti Segélyszolgálat azonban az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll. Minden szükséges információt és segítséget megadunk ahhoz, hogy folytathasd utadat. Forródrótunk szolgáltatások széles skálájának elérésében nyújt segítséget, beleértve a MINI által hivatalosan minősített karosszéria és fényező műhelyek hálózatát is.