MINI CABRIO SEASIDE EDITION

MINI KÜLÖNLEGES KIADÁSOK.

A motorsport és a formatervezés gazdag örökségéből inspirálódva minden MINI Különleges Kiadás aprólékos részletességgel készül, amelyek a lenyűgöző stílus és tartalom több mint 60 éves történetének esszenciáját testesítik meg. A feltűnő fényezésekkel, egyedi formatervezéssel, stílusos vonalakkal és belső díszítésekkel büszkén tisztelegnek a MINI öröksége előtt, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy az egyik legikonikusabb autó egyedi változatát birtokolhasd. Mindenekelőtt a Big Love-ról szólnak – a MINI optimista életszemléletéről, amely az egyéniségben látja a szépséget, és a kreatív gondolkodásmódban rejlő lehetőségeket.

MINI Seaside Edition - cabrio

MINI CABRIO SEASIDE EDITION.

NÉZD ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBAN AZ UTAT.

A legnyitottabb családtagunk egy nagyon különleges, tengerparti ihletésű kiadás formájában jelentkezik. A MINI Cabrio Seaside Edition már jóval azelőtt rabul ejti az érzékeidet, mielőtt beleülnél. A 30 éves múltra visszatekintő, tető nélküli izgalmakat ünneplő modellváltozat új szintre emeli a napfényes, örömteli autózást.

A motorháztető alatt megbúvó, lendületes MINI Cooper S motornak köszönhetően legalább annyira dinamikus, mint amennyire izgalmas. A négy kényelmes ülőhely garantálja, hogy bárhová is induljatok barátaiddal, felhőtlen szórakozás vár rátok.

  • Caribbean Aqua és Nanuq White új fényezések
  • 3 az 1-ben vászontető
  • Dupla oldalcsíkok
  • Kiadás-specifikus oldalsó díszítőelem
  • Tengerparti ihletésű ajtópanelek

Elérhető a következő modellhez: Cooper S

Kezdőár 11.837.900 Ft