dam Image

BIZTONSÁGI HŐSEINK.

Próbabábuink nagyon elfoglaltak a törésteszteken – így biztosítják, hogy a MINI vezetőinek a legbiztonságosabb szórakozásban legyen részük az úton. Szigorú tesztek garantálják, hogy az utasoknak és a gyalogosoknak egyaránt az elérhető legkifinomultabb biztonsági funkciók kínáljanak védelmet. Az aktív és passzív rendszerek egymással szinkronban működnek.

MINI segítőrendszerek – szélvédőre vetített kijelző

Vezetést segítő rendszerek.

Ki mondta, hogy a biztonságos vezetésnek unalmasnak kell lennie? Mi a MINI vállalatnál úgy gondoljuk, hogy egy új kaland még ízesebb, ha biztonságban tudod magad. Az opcionális Driving Assistant rendszer olyan funkciókat nyújt neked, mint például az ütközés- és gyalogos-figyelmeztetés. A szélvédő kamerája azonosítja a kritikus helyzeteket, két lépésben ad figyelmeztetést és felkészíti a fékrendszert a reakcióidő csökkentéséhez. Olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a közlekedési jelzőtáblákat felismerő rendszer, fényszóróasszisztens és aktív sebességtartó automatika. Más opcionális biztonsági funkciókat is megtalálsz a MINIben. Ezek nem csupán a védelemre szolgálnak, de növelik a világhírű MINI go-kart kezelési élményt is. A szélvédőre vetített kijelző és a hátsó kamera is neked dolgoznak, így neked már csak a tiszta élvezet marad.

dam Image

SEGÉLYHÍVÁS.

Ha baj történik, a MINI mindig kéznél van, hogy segítsen. Az opcionális segélyhívó rendszerrel a MINId automatikusan segélyhívást küld a BMW Group ügyfélszolgálatára, belefoglalva a pozíciódat, utad irányát és az aktivált légzsákok számát. A segítség gyorsan érkezik.

Merev karosszéria.

A MINI vázszerkezete merev, de összegyűrődő – ez alapvető az ütések elnyeléséhez. Mindig megvéd téged az elölről, hátulról és oldalról érkező ütésektől és akkor is, ha az autó felborul. Nagy szilárdságú acélból készül, a súly és a merevség optimalizálva van. Így a MINI megőrzi a sportos vezetési élményt. A váz nyomatékának csökkentésével a szuper feszességű kezelési élmény még élesebb lesz.

cnt Background Image
MINI merev karosszéria
Speciális fékrendszer

Speciális fékrendszer.

A speciális féktechnológiával teljesen ellenőrzésed alatt tarthatod a MINIdet.

BLOKKOLÁSGÁTLÓ.

A legújabb generációs, négyszenzoros blokkolásgátlóval még a csúszós úton is gyorsan állhatsz meg.

 

ELEKTRONIKUS FÉKERŐ-ELOSZTÓ (EBD).

A vezetési körülményeknek és a MINI aktuális súlyeloszlásának megfelelően automatikusan szétosztja fékerőt a kerekek között.

 

ÍVMENETI FÉKSZABÁLYOZÁS (CBC).

Egy kissé túl gyorsan vetted a kanyart? A CBC javítja a stabilitást a nagy sebességgel vett kanyarokban.

 

VÉSZFÉKRÁSEGÍTŐ.

A folyamat felgyorsításával és a féktáv minimalizálásával segít abban, hogy gyorsabban állj meg vészhelyzetben.

ELŐTÉRBEN LÉVŐ KÉP

psig Top Image

Háromszintű vezérlés.

Három eltérő vezetési módot alakítottak ki, amelyek mindig biztonságban tartanak és kívánságodnak megfelelő mennyiségű kontrollt engedélyeznek neked.

Velejéig biztonságos.

Az intelligens technológiájú fényszóróktól és légzsákoktól a még leereszkedve is guruló abroncsokig a MINI készen áll arra, hogy folyamatosan védelmezzen téged. Kelj útra és ismerkedj meg további biztonsági funkcióval.

MINI háromajtós Hatch elülső-átlós profil
Még ennél is többre éhezel?

Fedezz fel továbbiakat a MINI biztonságáról, olyan funkciókat is, amelyeket az egyedi modellekhez terveztek.