John Cooper Works John Cooper Works

új mini JOHN COOPER WORKS 9,9%-os THM-mel.*

JCW

Pezsdítsd fel a hétköznapjaid.

  
 

Tapasztald meg a hamisítatlan gokart-érzést a legsportosabb MINI-vel. A 3 ajtós MINI John Cooper Works modell 231 lóerős teljesítménnyel és 320 Nm-es csúcs forgatónyomatékkal pezsdíti fel a hétköznapjaidat. Az ikonikus modell most kedvező finanszírozási ajánlatunkkal lehet a tiéd: nyílt végű lízinggel, mindössze 9,9%-os THM-mel viheted haza.

  
 

JCW

*A meghirdetett finanszírozás fix kamatozású, nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el kizárólag vállalkozások, cégek részére. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az MINI Finanszírozást a MINI magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A MINI márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Magasabb fokozat, kedvező ár.

  
 

Ha most a nyílt végű lízingkonstrukciónkat választod, mindössze 9,9%-os THM-mel* viheted haza új 3 ajtós MINI John Cooper Works modelled. Az ajánlat 2023. szeptember 30-ig érhető el cégek számára, legalább bruttó 2.000.000 Ft értékű opció választása esetén. Ne maradj le, konfiguráld a saját ízlésednek megfelelően új MINI-det.

  
 

JCW

Sportos tradíciók modern köntösben.

  
 

John Cooper Works. Leírva mindössze három szó, melyek azonban együtt rendkívül gazdag és dicső történelmet, egyben végtelen számú jövőbeni kalandot rejtenek. A MINI család legsportosabb tagjai a legendás sportautó-tervező, John Cooper nevét viselik. A brit szakember alapozta meg a klasszikus Mini motorsport-sikereit, öröksége pedig minden egyes mai MINI JCW modellben él tovább.