MINI BIZTOSÍTÁS.

dam Image

BIZTOSÍTÁS.

A MINI iránti vonzalmad soha nem állt biztosabb lábakon! A MINI biztosítások exkluzív és átfogó védelmet kínálnak. Előnyeid: A MINI pénzügyi szolgáltatások által kínált, testre szabott biztosításaink éppen olyan egyediek, mint járműkínálatunk. Nem csupán a járműved kap teljes védelmet, de te magad, utasaid és likviditásod is.

Farkas Péter

Telefon: +36/29-555-183

Email: MINIfinanszirozas@MINI.hu

 

MINI BIZTOSÍTÁSOK.

MINDIG BIZTOS KEZEKBEN.

Akárcsak Ön, mi is tudjuk, hogy egy MINI milyen értékeket hordoz, és azt is, hogy mi a vezetés valódi élménye. Ezért szeretnénk, hogy Önnek kizárólag a gépjárműhasználat örömteli oldala jusson – az esetleges bosszúságot hagyja meg nekünk. A MINI Biztosítások ezt a nyugalmat biztosítják Önnek.

 

KEDVES MINI TULAJDONOS!

A MINI világa a vezetés élménye mellett számos prémium szolgáltatást is kínál a számodra. A MINI Biztosítások a megnyugtató biztonságot nyújtják előre nem látható káresemény során – így minden pillanatban biztos lehetsz abban, hogy a probléma a lehető legrövidebb időn belül, és a számodra legelőnyösebb módon kerül megoldásra, hogy csak a vezetés élményére koncentrálhass.

Telefon: +36/29-555-183

 

 

BIZTONSÁG NEKED ÉS AUTÓDNAK.

Mit kínál neked a MINI Biztosítások?

A MINI Biztosítások egyedülállóan kedvező feltételekkel rendelkező Casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékek, kizárólag MINI tulajdonosok részére. A MINI Biztosítások csak a MINI hivatalos márkakereskedői hálózatán keresztül vehetők igénybe.

dam Image

 

MINI CASCO.

Néhány érv a MINI CASCO mellett:

Felezett minimum önrész hivatalos MINI Márkakereskedésben történő javítás esetén.

Töréskár esetén a gépjármű mentésével, tárolásával és az Ön által választott MINI márkaszervizbe történő szállításával kapcsolatos költségek megtérítése legfeljebb 100 000 Ft értékben.

Totál- vagy lopáskár esetén új érték térítése az első forgalomba helyezéstől számított 12 hónapos korig (a kiskereskedelmi számlaérték alapján, csak a %-os önrész kerül levonásra).

- Márkahűség-biztosítás: totál- vagy lopáskár esetén az új MINI vásárlásához a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10%-át a MINI CASCO megtéríti.

- Részkár esetén avulásmentes kártérítés (nincs értékemelkedés-levonás) a CASCO szerződés ideje alatt.

- Üvegkár térítése önrész levonása nélkül.

- Egész Európára kiterjedő területi hatály (kivéve: a volt Szovjetunió utódállamai).

- Aktív kárrendezés (idegenhibás kár esetén önrész levonása nélkül).

- Törés- és elemi kár esetén kölcsöngépjármű térítése a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 12 napra 120 000 Ft összeghatárig.

- Évente egy alkalommal 20 000 Ft összegű, hivatalos MINI Márkaszervizben kármegelőzésre és karbantartásra felhasználható generál szolgáltatás.

- Műszaki hiba assistance: segítségnyújtás műszaki hiba miatti menetképtelenségre a szolgáltatás felső határáig.

- Hibás tankolás biztosítás 50 000 Ft/év felső határig.

- Vezetéstechnikai tréningen történő részvétel esetén 5% kedvezmény.

- Csoportos beszedési fizetési mód választása esetén nem csak levesszük Önről a rendszeres díjfizetés gondját, de 10%-os kedvezményt is nyújtunk a CASCO biztosítás díjából.

- Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás együtt kötése esetén kedvezmény a MINI CASCO éves díjából.

 

 

MINI TPA műholdas járművédelem

A MINI Műholdas Járműkövető Rendszer a nap 24 órájában, az év 365 napján védi autóját. A MINI TPA védelemmel ellátott gépjármű esetén a MINI CASCO díjából 15%-os kedvezményt nyújtunk

Vételár garancia. 

A legnagyobb biztonság a lehető legtovább.

A Vételár garancia olyan kiegészítő, CASCO biztosítás mellé köthető szolgáltatás, amely a biztosított gépjármű gazdasági totálkára esetén, a kárkori érték és a – számlával igazolt vagy pl. Eurotax szerinti – vételár közötti különbözetet téríti meg. Amennyiben egy sérült gépjármű kárkori értékének 100%-ig sem javítható, akkor a kárkori érték és az eredeti vételár között különbözetet, de max. 5 millió Ft-ot térítünk az alap CASCO által térített összegen felül.

A Vételár garancia az alap CASCO díjába épített kiegészítő szolgáltatás, amely a választott fizetési gyakoriságnak (havi, negyedéves, féléves vagy éves) megfelelően fizethető.

A Vételár garancia díja a választott – 2 vagy 3 éves – időtartamtól és a gépjármű árától függő összeg.

Új, 0 km-es márkakereskedő által forgalomba helyezett MINI esetén a MINI CASCO Újérték kiegészítő biztosítást (100% vételár térítés lopás és totálkár esetén) is tartalmaz, így ebben az esetben a gépjármű 1 éves koráig lopás és totálkár esetén az Újérték biztosítás kedvezőbb feltételei szerint térítünk.

 

A Vételár garancia feltételei ebben az esetben a 2. évtől kerülnek alkalmazásra.

dam Image

 

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS. SZABADON VÁLASZTOTT KEDVEZMÉNYEKKEL.

MINI Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítás.

Kötelező biztosítás szabadon választott kedvezményekkel.

Önnek nem csak egy megbízható gépjárműre, de egy megbízható partnerre is szüksége van, amely biztosítja Önnek

a gondtalan utazást. A MINI kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás magyarországi szolgáltatója a gépjármű biztosítás egyik legnagyobb szereplőjeként ezt a megbízhatóságot nyújtja. Amennyiben Önnek több éves kármentes előzménybiztosítása van, mi ezt egyre növekvő kedvezményekkel ismerjük el.

 

További kedvezmények:

E-kommunikációs kedvezmény

Éves egyszeri díjfizetési kedvezmény

Családi vagy több szerződéses kedvezmény

CASCO együttkötési kedvezmény

Fizetési mód kedvezmény (csoportos beszedés)

 

Az aktuális kedvezményekről, szolgáltatásokról érdeklődjön

a MINI Márkakereskedésekben.

 

Tartalmazza az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat is:

MINI Defekt vagy Kátyúkár biztosítás 150 000 Ft/év megemelt szolgáltatási határig MINI márkaszervizben önrész levonása nélkül (opciós).

Autós segítségnyújtás.

AutósTárs gépjármű jogvédelem biztosítás szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig.

Bennülők balesetbiztosítása szolgáltatás 100 000 Ft/év felső határig..

 

MINI Casco és MINI Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

Együtt még kedvezőbb.

 

Ha a kötelező felelősségbiztosítás mellé MINI CASCO-t is köt, a kötelező felelősségbiztosításnál a megszerzett bónusz fokozat alapján igénybe vett kedvezményt a CASCO biztosításnál is érvényesítheti, azonnal levonásra kerülő díjkedvezmény formájában. A két biztosítás együttkötése esetén akkor is jogosult kedvezményre a CASCO biztosítás díjából, ha korábban Ön még nem volt gépjármű-tulajdonos vagy üzemben tartó.

 

MINI CASCO és MINI Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítással egyaránt rendelkező ügyfeleink részére ingyenes aktív kárrendezés szolgáltatást is kínálunk. Az Ön gépjárművében idegen személy által okozott, más biztosítónál kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján térülő kárát előzetesen MINI CASCO biztosításuk alapján rendezzük az önrész levonása nélkül. Így anélkül térül meg a teljes gépjárműkár – amelyet később elszámolunk az érintett biztosítótársasággal –, hogy a folyamat Öntől további idő- és pénzráfordítást igényelne. Kényelem és gyorsaság együtt.

 

MINI Biztosítások Segélyvonal:

Az éjjel-nappal hívható telefonszámokon tanácsot és segítséget kérhet belföldön vagy külföldön történő baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén.

 

AutoSOS

Belföldről: (06 1) 458-4480

Külföldről: (+36 1) 458-4480

 

További részletek és információ:

E-mail: MINIbiztositas@MINI.hu

 

Keresse fel hivatalos MINI Márkakereskedőjét, ahol értékesítési munkatársunk a MINI gépjárművek teljes választéka és a MINI Financial Services szolgáltatásai mellett a MINI Biztosításokra vonatkozó kérdésekben is az Ön rendelkezésére áll.

 

A MINI Financial Services biztosítási szolgáltatásait Magyarországon a Generali Biztosító Zrt. nyújtja. (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.)

A jelen kiadvány nem minősül ajánlattételnek, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, írjon a MINIbiztosítás@MINI.hu e-mail címre, ahol kollégáink tájékoztatják Önt az igényeinek megfelelő biztosításról.