Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
jcw _ logo jcw _ logo
JOHN COOPER WORKS – A versenypályán született JOHN COOPER WORKS – A versenypályán született

john cooper works.

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.
KEZDŐÁR * 8.881.000 Ft-tól

FELGYORSULT SZÍVVERÉS.

Nagy teljesítményű MINI John Cooper Works modelljeink készen állnak, hogy lenyűgözzenek sportos kiállásukkal és jellegzetes, mély morgásukkal. A nyughatatlan élsportolók John Cooper győztes versenylegendáinak reinkarnációi, és mint ilyenek, a versenysport igazi esszenciáját testesítik meg. John Cooper és csapata bízott az ösztöneiben. A '60-as évek elején szinte esélytelenként indultak, lehetetlent nem ismerő, úttörő szellemiségükkel mégis sikeresen építettek át egy apró családi járművet legendás versenyautóvá – és közben megváltoztatták az autózásról alkotott fogalmainkat.

AZ ÖRÖKSÉG TOVÁBB ÉL

A SORS KEZE.

Senki meg nem mondta volna annak idején, hogy John Cooper és az ikonikus klasszikus Mini esélytelenként valaha is győzelmet arat. A merész kisautó azonban végigsöpört a versenyzés világán, virgonc agilitásával, valamint forradalmi motor- és kerékelrendezésével utasítva maga mögé ellenfeleit. Ráadásul a bravúrt nem is egyszer sikerült megismételnie.   

SPORTTÖRTÉNELEM ÍRÓDIK.

A John Cooper Works-sztori 1946-ban kezdődött. Charles Cooper és fia, John megalapította a Cooper Car Companyt, és megépítette első versenyautóját Charles apró garázsában, az angliai Surbitonban. Az egyszerű kezdet végül a motorsportot forradalmasító változásban csúcsosodott ki, és megteremtette azt a versenyhagyományt, amely a mai napig él. Nem is szólva az alapokat megrengető hatásról, amelyet a klasszikus Minire gyakorolt. Tekintsd meg a Sky tévécsatorna "John Cooper: Genius & Works" című, exkluzív dokumentumfilmjét!

John Cooper Works – Egy zseniális ötlet John Cooper Works – Egy zseniális ötlet

A VEZETŐ AZ ELSŐ.

A Cooper Car Company először együléses Forma–3-as versenyautókat épített, amelyek forradalmi farmotorjuknak köszönhetően igen sikeresnek bizonyultak az 500 cm3-es kategóriában. A zseniális ötlet hamarosan a feltörekvő fiatal versenyzők kedvencévé tette a Cooper Car Companyt. John Cooper pedig megnyerte a Forma–1 Világbajnokságot, valamint a gyártók bajnokságát is.

JCW – Az első Mini Cooper JCW – Az első Mini Cooper

LEGENDA SZÜLETIK.

Saját építésű autóinak jelentős sikerét követően John Cooper beleszeretett az újonnan bemutatott klasszikus Minibe. Meglátva a benne rejlő potenciált, máris egy bajnok rajzolódott ki lelki szemei előtt. Erősebb motor, új fékek és pontosabb kormánymű beépítését követően a szerény családi járművet egykettőre óriásölő versenyautóvá változtatta. 1961-ben megszületett az első Mini Cooper.

John Cooper – A mester John Cooper – A mester

A MEGSZOKÁSSAL SZEMBEN.

A Minit immár semmi nem állíthatta meg. John Cooper ösztönös megérzései ismét igaznak bizonyultak. A mester örök érvényű autót alkotott. 1964-re a Mini Cooper nevet világszerte megismerték. Az autó szinte minden lehetséges versenyt megnyert – köztük a Monte Carlo Rallyt is 1964-ben, 1965-ben és 1967-ben. A Mini és John Cooper a klasszikus Minit győztessé változtatták, amely messze megelőzte versenytársait.

BMW + MINI BMW + MINI

ÚJ KORSZAK.

2001-ben a 'Mini' a BMW Group égisze alatt, MINI néven született újjá. A változás újra feltüzelte a MINI modellek tuningolása iránti szenvedélyt, egyben pedig megadta a lehetőséget a John Cooper Works történetének folytatására. 2003-ban a John Cooper Works MINI Cooper és MINI Cooper S Tuning Kitek megjelentek a világ MINI kereskedéseiben. Segítségükkel a MINI Cooper teljesítménye 126 lóerőre, (93 kW), a MINI Cooper S-sé pedig meggyőző 200 lóerőre (147 kW) volt növelhető.

A mai napig leggyorsabb MINI A mai napig leggyorsabb MINI

GYORSABBAN ÉS GYORSABBAN.

2006-ban mutatkozott be a John Cooper Works GP Kittel előtuningolt MINI Cooper S modell. Az új, limitált MINI lélegzetelállító teljesítményt és különleges versenyérzést kínált. Ez volt a leggyorsabb, közúti forgalomban használható MINI, amely 100 km/órára alig 6,5 másodperc alatt gyorsult fel. A mindössze 2000 példányban készült modellt egyedi színek tették még különlegesebbé: a metál Thunder Blue fényezés Chili vörös tükrökkel, valamint a Pure Silver tető, amelyen az 1 és 2000 közötti sorozatszám is látható volt.

Az első MINI John Cooper Works modell Az első MINI John Cooper Works modell

EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE.

2007-ben a MINI megszerezte a John Cooper Works márkanevet, valamint a hozzá kapcsolódó műszaki és feljesztési forrásokat. Egy évvel később piacra lépett a két első MINI John Cooper Works modell: a 3 ajtós John Cooper Works és a John Cooper Works Clubman teljesen újragondolt változatai. Az energiabombákat 1,6 literes, négyhengeres, Twin Scroll turbófeltöltésű, 211 lóerős (155 kW) motor hajtotta. Tisztelgés volt ez John Cooper úttörő szelleme és a menetteljesítmények iránti elkötelezettsége előtt.
Öt évvel később, 2013-ban jelent meg a MINI John Cooper Works GP limitált szériája 218 lóerős, turbófeltöltésű, négyhengeres motorral. Az igen keresett modellből ismét csak mindössze 2000 példány készült.

MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

BAJNOKI ÖSZTÖNÖK.

A MINI versenysportos hagyománya tovább él az utakra kerülő MINI John Cooper Works modellekben, amelyek ugyanazt a DNS-t örökölték nagy elődeiktől: a precíz agilitás és a gyorsulás potens kombinációját jelentő, nagy teljesítményű tuningot. A MINI John Cooper Works Racing Team a világ versenyein is győzelmeket arat. Nemrég szerezték meg a győzelmet Daytonában – maguk mögé utasítva számos prémium sportautógyárat. A négyszeres Dakar Rally-győzelmet követően pedig az X-raid MINI John Cooper Works Rally csapat és a MINI ALL4 Racing modell sikeresen vágott neki a Dakar Rallynak. John Cooper büszke lenne.

MINI John Cooper Works GP Concept
MINI JOHN COOPER WORKS GP KONCEPCIÓAUTÓ MINI JOHN COOPER WORKS GP KONCEPCIÓAUTÓ

KEVESEK KIVÁLTSÁGA.

Ez történik, ha képzelőerőnket, úttörő szellemünket és a versenysportos génjeinket a holnap nagy teljesítményű sportautójának megalkotására használjuk fel.

Csúcsteljesítmény
John Cooper Works | MINI izgalom a maximumon John Cooper Works | MINI izgalom a maximumon

A NAGY ERŐ FÜRGESÉGGEL TÁRSUL.

Készen állsz, hogy meghódítsad az utat. A 2,0 literes, négyhengeres TwinPower Turbo motor hatalmas nyomatékával pedig kicsivel több mint 6 másodperc alatt máris eléred a 100 km/órát.

Alagútteszt

FEDEZD FEL A HANG EREJÉT.

Vedd fel a fülhalgatót, tekerd fel a hangerőt, és hallgasd a legendás John Cooper Works üvöltését.** ***

Jellegzetes dizájn
JCW elölnézet JCW elölnézet

EGY VERSENYZŐ MEGJELENÉSE. EGY BAJNOK SZELLEME.

A John Cooper Works modellek felgyorsítják a szívverést – még azelőtt, hogy beszállnál. A merész, versenyihletésű látvány, a legjobb minőségű anyagok és a számos látványos elem külön kategóriába emeli a John Cooper Works modelleket, amelyek ráadásul az exkluzív Rebel Green színben is rendelhetők – a klasszikus brit versenyfestés modern változatában.

A JCW modellek
ISMERKEDJ MEG A JCW MODELLEKKEL ISMERKEDJ MEG A JCW MODELLEKKEL

ÍME, A JCW MODELLEK.

Egy John Cooper Works volánja mögött garantált a versenyizgalom. Nagy teljesítményű prémium modelljeink a legendás John Cooperről kapták nevüket – és egyben azok a valaha készült legerősebb és legexkluzívabb MINI modellek.

MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS. MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS.

MINI JOHN COOPER WORKS 3 AJTÓS.

Egy klasszikus meggyőző ralipedigrével. John Cooper győztes autóinak közvetlen leszármazottja, a 3 ajtós MINI JCW a benned rejlő versenyzőt szólítja meg. Könnyedén kombinálja a teljesítményt, az agilitást és a műszaki tartalmat. Rövid tengelytávja és extrém alacsony súlypontja garantálja, hogy hamarosan vadászni fogsz a kanyarokra.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO. MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

Szél a hajadban, adrenalin az ereidben. A MINI John Cooper Works Cabrio áramvonalas, sportos dizájnja figyelemre méltó teljesítménnyel társul.

MŰSZERFAL NÉZET

NÉZD MEG BELÜL

Cockpit View Cockpit View
 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works 3-door Hatch – side view

3 ajtós

KEZDŐÁR 8.777.000 Ft-tól *

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 18" Könnyűfém keréktárcsák, John Cooper Works Cup Spoke, kétszínű, defekttűrő

TETŐ SZÍNEK

3 különböző szín érhető el

TÜKÖRBORÍTÁSOK

3 különböző színű tükörborítás érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

fekete és fehér színben érhetőek el

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
7,3 - 7 l/100 km disclaimer
Károsanyag-kibocsátás
167 - 158 g/km disclaimer
sebességváltó
Manuális váltó , Sport automata
meghajtás
Elsőkerék-hajtás
 
John Cooper Works logo
MINI John Cooper Works Convertible – side view

Cabrio

KEZDŐÁR 10.108.000 Ft-tól *

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 18" Könnyűfém keréktárcsák, John Cooper Works Cup Spoke, kétszínű, defekttűrő

TÜKÖRBORÍTÁSOK

3 különböző színű tükörborítás érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

fekete és fehér színben érhetőek el

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
7,6 - 7,3 l/100 km disclaimer
Károsanyag-kibocsátás
172 - 166 g/km disclaimer
sebességváltó
Manuális váltó , Sport automata
meghajtás
Elsőkerék-hajtás

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

3 ajtós

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

  • Sport automata
  • Manuális váltó
  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 8.777.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

Cabrio

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

  • Sport automata
  • Manuális váltó
  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 10.108.000 Ft-tól *
kiválaszt Benzin

3 ajtós

sebességváltó kiválasztása

Sport automata

  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 9.459.200 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

Manuális váltó

  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 8.777.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

Cabrio

sebességváltó kiválasztása

Sport automata

  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 10.790.200 Ft-tól *
kiválaszt Sport automata

Manuális váltó

  • Elsőkerék-hajtás
KEZDŐÁR 10.108.000 Ft-tól *
kiválaszt Manuális váltó

3 ajtós

Válassz meghajtást:

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 9.459.200 Ft-tól *
kiválaszt Elsőkerék-hajtás

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 8.777.000 Ft-tól *
kiválaszt Elsőkerék-hajtás

Cabrio

Válassz meghajtást:

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 10.790.200 Ft-tól *
kiválaszt Elsőkerék-hajtás

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 10.108.000 Ft-tól *
kiválaszt Elsőkerék-hajtás
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works 3-door Hatch – side view

John Cooper Works 3 ajtós

KEZDŐÁR 9.459.200 Ft-tól *
231 PS
Benzin
Sport automata
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7,1 l/100 km (vegyes)
167 - 162 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works 3-door Hatch – side view

John Cooper Works 3 ajtós

KEZDŐÁR 8.777.000 Ft-tól *
231 PS
Benzin
Manuális váltó
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,2 - 7 l/100 km (vegyes)
164 - 158 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works Convertible – side view

John Cooper Works Cabrio

KEZDŐÁR 10.790.200 Ft-tól *
231 PS
Benzin
Sport automata
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,6 - 7,4 l/100 km (vegyes)
172 - 168 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works Convertible – side view

John Cooper Works Cabrio

KEZDŐÁR 10.108.000 Ft-tól *
231 PS
Benzin
Manuális váltó
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,5 - 7,3 l/100 km (vegyes)
170 - 166 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works Cabrio disclaimer
kombinált CO2 emisszió
170 - 166 g/km
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.5 - 7.3 l/100 km
John Cooper Works 3 ajtós disclaimer
kombinált CO2 emisszió
164 - 158 g/km
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.2 - 7 l/100 km
John Cooper Works Lifestyle Collection
Márkakereskedés kereső

Találd meg MINI Márkakereskedésed.

MINI dealer icon MINI dealer icon
3-ajtós
3-ajtós
5-ajtós
5-ajtós
Cabrio
Cabrio
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
jcw _ logo jcw _ logo

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.

A zárójelen kívül szereplő értékek az alapfelszereltséghez tartozó váltóval ellátott bázismodellre vonatkoznak; a zárójelben lévő értékek az opcionálisan rendelhető sebességváltó (lásd a kiegészítő felszerelések listáját) esetén érvényesek.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos BMW/MINI Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

Saját tömeg (EU, kg): a megadott érték 90 százalékban feltöltött üzemanyag-tartállyal, 68 kg testtömegű vezetővel és 7 kg poggyásszal együtt értendő. A saját tömeg az alapfelszereltségű járműre érvényes. Az opcionális felszerelések növelhetik a megadott értéket.

Teljesítmény: a BMW/MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett teljesítmény- és fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.

John Cooper Works Cabrio disclaimer
kombinált CO2 emisszió
170 - 166 g/km
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.5 - 7.3 l/100 km
John Cooper Works 3 ajtós disclaimer
kombinált CO2 emisszió
164 - 158 g/km
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.2 - 7 l/100 km