COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI szerviz – 100% MINI – MINI eredeti alkatrészek MINI szerviz – 100% MINI – MINI eredeti alkatrészek

EZÉRT BÍZD A SZERVIZT A MINI-RE.

Téged és a MINI-det egymásnak teremtettek. A MINI szerviz éppen ezért mindig a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást kínálja. A MINI Service Inclusive-hoz és a MINI Value Service-hez hasonló szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy mindez így is maradjon a sok-sok eljövendő, gondtalan kilométeren keresztül – legyen szó bármelyik MINI modellről. Aligha van bárki, aki speciálisan képzett technikusainknál jobban ismeri a MINI-det. Rájuk mindig számíthatsz, ha a legmegfelelőbb megoldást keresed az adott helyzetre. Biztos lehetsz abban, hogy MINI-d megkapja a számára szükséges szervizt, méghozzá a legmagasabb színvonalon – kizárólag MINI eredeti alkatrészekkel, így autód mindig 100%-ig MINI marad..

A MINI SZERVIZRŐL DIÓHÉJBAN.

 

 • Mindenki számára elérhető. Mindegy, hogy a MINI-d vadonatúj avagy régebbi modell-e.
 • Korrekt. Profitálj a pontosan az igényeidhez szabott szervizajánlatokból!
 • Átlátható. Élvezd az all-inclusive áras MINI Value Service keretében kínált szervizajánlataink előnyeit!
 • Mindenre kiterjedő. Így semmi nem árnyékolja majd be jókedvedet.
 •  

Minden MINI tulajdonost örömmel látunk a MINI családban, hiszen mindnyájan ugyanazon értékeket valljuk és ugyanaz áll a rajongásunk középpontjában is. A család valami olyasmi, amit nem lehet megvásárolni. Ellenben azt a jogot igen, hogy a legtöbbet kapd a pénzedért. Amihez pedig nem férhet kétség: mindig számíthatsz a családodra.
MINI szerviz MINI szerviz

ÜDV A CSALÁDBAN.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

A MINI családot a kötelékek és a bizalom tartják össze – és a tudat, hogy mindenről gondoskodunk. Büszkén mutatjuk hát be neked MINI Service Inclusive szolgáltatásunkat, amely egyszeri díjfizetés ellenében teljes védelmet kínál MINI-d számára. A díjban valamennyi szerviz- és karbantartási munkálat benne foglaltatik, az általad választott időtartamon keresztül. A MINI Service Inclusive ráadásul használt MINI-khez is elérhető. Vedd hát fel a kapcsolatot MINI márkaszervizeddel, hogy megtudd a részleteket.

HOGY MINI-D ÖRÖKIFJÚ MARADJON.

Tudjuk, ha a MINI-dről van szó, csakis a legjobb elég jó számodra – éppen ezért olyan személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk, amelyekkel még intenzívebb lesz a semmihez sem hasonlítható MINI-s vezetési élmény. Biztosítunk afelől, hogy sokkal többet érzel majd, mint egyszerű gondoskodást. Egyeztess hát szervizidőpontot már ma és csatlakozz a MINI családhoz! Örömmel várjuk, hogy találkozzunk veled.
MINI ENGINE OIL SERVICE – ICON

MINI OLAJSZERVIZ.

A MINI eredeti olajszerviz jóvoltából biztos lehetsz abban, hogy MINI-d mindig kihozza magából a legjobbat.
 • Jobb motorteljesítmény és nagyobb üzemanyag-hatékonyság
 • Hosszabb motorélettartam
 • A kritikus komponensek hatékonyabb védelme a korrózió és a kopás ellen
Ajánlott fogyasztói ár: 99 000 Ft.

*A feltüntetett ár ajánlott ár, melytől márkaszervízeink eltérhetnek. A pontos árról kérjük érdeklődj márkaszervízednél!

MINI FÉKTÁRCSÁK ÉS FÉKBETÉTEK – IKON

MINI FÉKTÁRCSÁK ÉS FÉKBETÉTEK.

A MINI eredeti féktárcsák és fékbetétek elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztonságosan autózz a MINI-ddel.
 • A MINI eredeti alkatrészek professzionális cseréje
 • Ideális és pontos illeszkedés MINI-dhez
 • A kitűnő fékteljesítmény maximális biztonságot szavatol
 • A speciális anyagkombináció maximálisan jó teljesítmény és tartósságot garantál
Ajánlott fogyasztói ár: 380 000 Ft.

*A feltüntetett ár ajánlott ár, melytől márkaszervízeink eltérhetnek. A pontos árról kérjük érdeklődj márkaszervízednél!

MINI EREDETI MOTOROLAJ ÉS OLAJSZERVIZ MINI EREDETI MOTOROLAJ ÉS OLAJSZERVIZ

MINI EREDETI MOTOROLAJ ÉS OLAJSZERVIZ.

TELJESÍTMÉNY. ÚJRATÖLTVE.

A csúcsteljesítmény megfelelő felkészültség kérdése. A MINI eredeti motorolajat – amelyet a MINI alaposan letesztelt – MINI-d szükségleteit figyelembe véve fejlesztették ki. Az olaj segít megóvni a motort a korróziótól, állandó, magas szinten tartja a teljesítményt, valamint gondoskodik a hosszú élettartamról is. Az ún. Active Cleansing Technológia gyári tisztasági fokon tartja a motort, a minimálisra mérsékelt párolgás pedig csökkenti az olajfogyasztást. A szakszerű MINI eredeti motorolaj és olajszerviz kizárólag hivatalos MINI márkaszervizednél érhető el.

MINI EREDETI ALKATÉSZEK – MINI SZERVIZ ÉS JAVÍTÁS MINI EREDETI ALKATÉSZEK – MINI SZERVIZ ÉS JAVÍTÁS

MINI EREDETI ALKATRÉSZEK.

KEEP IT ORIGINAL. MAKE IT YOURS.

Mindent a rendelkezésedre bocsájtunk, amire csak neked és a MINI-dnek szükségetek lehet. Speciálisan képzett technikusaink bármilyen feladatot gyorsan és megbízhatóan, a legmagasabb minőségben végeznek el. A MINI eredeti alkatrészek használatának jóvoltából pedig MINI-d mindig 100%-ig MINI marad.
MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT – MINI SZERVIZ MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT – MINI SZERVIZ

MINI ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT – ÚTON A SEGÍTSÉG.

A MINI-d vezetése mindig nagy öröm a számodra. Ezzel együtt adódhatnak váratlan helyzetek. Ilyenkor jön a képbe a MINI Országúti Segélyszolgálat. Elég egyetlen hívás és már érkezik is a segítség – telefonon vagy a helyszínre. Bárhol, bármikor, bármi – annak biztos tudatában ülhetsz MINI-d volánja mögé, hogy szakembereink bizton újra mozgásba lendítik a MINI-det – és vele téged.

TELESZERVIZ TELESZERVIZ

MINI TELESZERVIZ.

A MINI Teleszerviz megkönnyíti az életedet. Nem is kicsit. Csak ki kell választanod egy MINI márkaszervizt és a többi már megy magától. A MINI-d mindenen rajta tartja a szemét, legyen szó az akkumulátorról vagy éppen a következő szervizről. Mindez nemcsak megnyugtató tudatot jelent, hanem lehetővé teszi azt is, hogy arra összpontosíts, ami előtted áll – azaz a gondtalan utazásra. Ami pedig a legjobb az egészben: a MINI Teleszerviz szolgáltatások ingyenesen járnak minden olyan MINI-hez, amelyik el van látva valamelyik MINI Connected csomaggal vagy az Intelligens vészhívással.