MINI SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

NAGYSZERŰ KONCEPCIÓ MÁR A KEZDETEKTŐL.

Magyarázat sem kell ahhoz, hogy ha veszel egy részt a legjobb brit alapból és azt ötvözöd egy résszel a legjobb olasz mestermunkából és tervezésből, akkor valami fantasztikus születik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a szenzációs MINI Superleggera Vision. Valójában nagyon is sok minden van benne: elképesztő megjelenés, lélegzetelállító teljesítmény és élvonalbeli technológia – mindez egybegyúrva. Szerencsés autó.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision elülső-átlós profil

MINI. CSAK NEM ÚGY, AHOGYAN ISMERTED.

És most jöjjön valami egészen más – egy jövőkép a MINIről, klasszikus kilométerfalóként. Csak egy pillantás és máris tudod, hogy ez a tanulmányautó a vezetési élmény esszenciája. Az elnyújtott motorháztető, a hosszú tengelytáv és a kis túlnyúlások felidézik mindazokat a boldog élményeket, amelyeket a klasszikus brit roadsterhez társítunk. Kézzel megmunkált részek egy könnyű, alumíniumcsőből készült vázon. Egyetlen pillantással végigsöpörhetünk az autón az elejétől a hátulsó szárnyakig.

MINI Superleggera – ismerős arc

Múlt, ismerkedj meg a jövővel.

A MINI Superleggera tanulmányautó tisztelettel adózik az autózás aranykorának, ám névjegyét határozottan a jövő asztalára teszi le. Élvonalbeli technológia, amelynek szívét elektromos áram hajtja. A hagyományos fa és bőr által uralt belső tér futurisztikusan szövődik össze az alumíniummal, megdöbbentő hatást keltve. A MINI információs központ egyedi, egyetlen alumíniumlemezbe helyezve. A brit autózás örökségét jelző részleteket tisztelettel és olaszos érzékkel kezeli.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision felső-átlós profil