MINI JOHN COOPER WORKS TANULMÁNYAUTÓ.

dam Image

A WORKS.

A MINI és a John Cooper Works együttesen gyakorlatilag a zsebrakétát találták fel. Legutóbbi tanulmányunk ezt tovább fokozza, olyan erőket szabadítva el, amelyek fittyet hánynak a fizika törvényeinek. Még mielőtt vezetnéd a MINI John Cooper Works tanulmányautót, már a látványa és a hangja is elkápráztatja érzékeidet. Előbb a mennydörgő hang. Aztán megpillantod a John Cooper Works kézzel polírozott, lakkozott színeit. Ezt követi a többi részlet, többek között a Sport csíkok, a piros szegélyű kiemelések és a drámai tetőspoiler szárnyai.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works tanulmányautó – elülső-átlós profil

GURULÁSRA KÉSZ.

Hihetetlen go-kart kezelési élményt nyújtva száguld: semmi nem tapad úgy az útra, mint a MINI John Cooper Works. A frissen kifejlesztett 18 hüvelykes John Cooper Works könnyűfém felnik segítenek, hogy az aszfalt még közelebb legyen hozzád. Az elülső fékek jellegzetes féknyergei rejtőznek benne, amelyek ellenőrzést biztosítanak a megnövelt lóerők felett. És még jól is néz ki!

aig Background Image

MAGASABB OKTÁNSZÁMON.

A MINI John Cooper Works tanulmányautónak hosszabb a tengelytávja, szélesebb a nyomtávja és aerodinamikailag optimalizált külső felülete van a korábbi modellhez képest, valamint ultranagy teljesítményű hajtáslánc és karosszériatechnológia tartozik hozzá. És mivel mindez egy praktikus MINIben van, minden nap versenynap lehet.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works tanulmányautó: hátsó-átlós profil