Vészhívás Őrangyalod vigyáz rád.

MINI vészhívás

MINI a mentőosztagoknak.

Megnyugtató lehet a tudat, hogy MINI-d baleset esetén önállóan segítséget tud hívni, ha te erre nem vagy képes. Az opcionális, intelligens vészhívás rendszernek köszönhetően a MINI-d automatikusan vészhívást küld a BMW Ügyfélszolgálatnak, így gyorsan érkezhet a segítség.

MINI 3 ajtós. MINI országúti segélyszolgálat
MINI Emergency Call.
A segítség egyetlen gombnyomásnyira van.

Elég egyetlen gombnyomás, és máris kapcsolatba kerülsz a vészhelyzetmenedzsmenttel. Ha netán baleset érne, a vészhívás funkció közvetlen kapcsolatot létesít a BMW Ügyfélszolgálattal, továbbítva a diszpécserek számára a baleset legfontosabb paramétereit – például a pontos tartózkodási helyedet, az ütközés típusát, a légzsákok és a biztonsági övek státuszát. Így azt a fajta segítséget kapod meg, amilyenre szükséged van. A rendszer a vészhívás automatikus kezdeményezésére is képes. Megnyugtató lehet tehát a tudat számodra, hogy mindig lesz olyasvalaki, aki segítséget hív, amikor erre te nem vagy képes.

MINI Emergency Call. MINI Connected. MINI Accessories
Kompatibilitás.

A vészhívás mindegyik MINI modellhez (F5x) elérhető. Amennyiben a te autód esetében ez mégsem így lenne, pillants rá az eredeti MINI tartozékok vonatkozó tételére, és építtesd be a funkciót utólag.