mini connected – hálózati kapcsolatok ikon mini connected – hálózati kapcsolatok ikon

MINI CONNECTED.

TAPASZTALD MEG A ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ELŐNYEIT.

mini connected – utazás – kiindulási pont mini connected – utazás – kiindulási pont
mini connected – app – érintőképernyő mini connected – app – érintőképernyő

A SAJÁT, ESZMÉNYI MÁSODPILÓTÁD.

A MINI Connected a te személyes mobilitási asszisztensed, amely segít megtervezni az utazásokat, megtalálni autódat és távvezérelni annak egyes funkcióit. Az okos, intuitív funkciók és az elegáns érintőképernyő még kényelmesebbé, biztonságosabbá és szórakoztatóbbá teszik MINI-d vezetését. A MINI App pedig egy szinte észrevétlen digitális hidat teremt okostelefonod és MINI-d között - rendelkezésedre bocsátva a MINI-ddel kapcsolatos legfontosabb információkat.

mini connected – utazás – hangvezérlés mini connected – utazás – hangvezérlés

A KIMONDOTT SZÓ HATALMA.

A Természetesnyelv-megértés (NLU) funkció jóvoltából MINI-d képes értelmezni az általad használt hétköznapi nyelvet. Éppen ezért a MINI ikonikus Hangvezérlés funkciójának segítségével vezetés közben adhatsz utasításokat az autódnak. A rendszer aktiválásához elég megnyomnod a kormányon található gombot – és máris megmondhatod a MINI-dnek, hogy milyen információkra lenne szükséged, illetve, hogy milyen funkciókat indítson el. Arra sincs szükség, hogy memorizáld a különféle utasításokat. De ez még nem minden: az Apple CarPlay használata esetén a kormányon lévő gomb hosszú megnyomásával aktiválhatod iPhone-od Siri hangasszisztensét.

mini connected – naptárbejegyzés ikon mini connected – naptárbejegyzés ikon

HA KÉNE EGY KIS PLUSZ ÚT KÖZBEN.

A MINI Connected út közben végig gondoskodik a jól informáltságodról, a külvilággal való zökkenőmentes érintkezésedről és a szórakozásodról. Miután csatlakoztattad azt okostelefonodat a multimédia rendszerhez, máris elkezdhetsz hívásokat bonyolítani vagy állhatsz neki kedvenc zenéidet hallgatni, amelyek makulátlan tisztasággal szólalnak meg az autó kitűnő hangzási minőséget nyújtó hifiberendezésén keresztül. Mi több: kényelmesen elérhetsz számos applikációt – köztük harmadik féltől származókat is. Akadálytalanul élvezheted hát kedvenc streaming szolgálatásaid – köztük a Spotify – előnyeit. Amennyiben pedig úgy tartja kedved, útitársadul szegődtetheted az Alexa és a Siri asszisztenseket, amelyekkel hangutasításokkal tudathatod az óhajaidat.

*Az Amazon Alexa és az Apple CarPlay kizárólag a MINI Navigation Plus rendszerrel együtt érhetők el. Kérjük, további részletekért tekintsd át a Gy. I. K. szekciót.

mini connected – navigáció ikon mini connected – navigáció ikon

TÉRKÉPEZTESD FEL ALAPOSAN A DOLGOKAT.

Az intelligens MINI Connected navigációs rendszerrel otthonod kényelmében tervezheted meg az útvonaladat. Keress ki egy úti célt a MINI App-ban, majd a Send-to-Car funkcióval küldd el azt MINI-dbe! Az útvonalterv akadálymentes navigációt kínál a rajttól a célig – beleértve minden állomást is út közben. Vele magabiztosan vághatsz neki az útnak. Mivel pedig a navigációs térképek automatikusan frissülnek, a rendszer nemcsak időt takarít meg neked, hanem üzemanyagot is.

MINI Connected – Concierge Service – érdekes helyek MINI Connected – Concierge Service – érdekes helyek
mini connected – érdekes helyek – ikon mini connected – érdekes helyek – ikon
MINI Connected – Concierge Service – érdekes helyek MINI Connected – Concierge Service – érdekes helyek

JÓ ÚTON JÁRSZ.

Képzelj el egy olyan szituációt, hogy út közben el kell intézned ezt-azt. Nos, egyetlen kattintással továbbíthatod az autódba az interneten talált érdekes helyeket, például boltokat, benzinkutakat, bankjegykiadó automatákat és éttermeket. A MINI Connected navigációs rendszer egy helyen tárolja az összes úti célodat. Azokat éppúgy, ahová mindig vissza kell térned, mint azokat, amelyeket fel kívánsz fedezni. Mi több, a hét minden napján, a nap 24 órájában egyetlen gombnyomásra a rendelkezésedre siet a MINI Concierge Service*, amely információkkal, elérhetőségekkel és praktikus tippekkel segít téged út közben.

mini connected – forgalom ikon mini connected – forgalom ikon

AJÁNDÉKOZD MEG MAGADAT EGY KIS IDŐVEL.

Gyakran keveredsz dugóba? Nos, ez a probléma könnyen kiküszöbölhető az RTTI segítségével. A korszerű navigációs rendszer ezen funkciója ugyanis folyamatosan monitorozza a forgalmi viszonyokat annak érdekében, hogy valós időben tájékoztathasson téged a balesetekről és az útépítési munkálatokról, sőt az figyelmeztet a veszélyekre és a forgalmi terelésekre is. Minderre a koronát a folyamatosan frissülő időjárás-előrejelzés teszi fel. Így hát utazásaid alaposan megszervezettek és – ami talán még fontosabb – sokkal stresszmentesebbek lesznek.

mini connected – touchscreen kijelző – fejegység mini connected – touchscreen kijelző – fejegység
mini connected – irányvezetés ikon mini connected – irányvezetés ikon

ÍGY ÉR EL MESSZIRE A KEZED.

Bezártam az autóm ajtaját? Hova parkoltam le? A MINI Connected Távszolgáltatásokkal távolról is vezérelheted MINI-det a MINI App segítségével – így könnyebben megtalálhatod azt egy parkolóházban, az okostelefonodon megjelenő térképen. Megtekintheted az ajtók és ablakok állapotát is, vagy szükség esetén ki is nyithatod MINI-det. Mi több, a MINI Connected Távszolgáltatások indulás előtt lehetővé teszi a klímaberendezés aktiválását is, ezzel előfűtve vagy -hűtve az utasteret*, így annak klímája mindig pont olyan lesz, ahogy szereted.

*MINI Cooper SE és MINI Countryman SE modellekhez.

mini connected – távszolgáltatások – vezérlés mini connected – távszolgáltatások – vezérlés
mini connected – vonal – úti cél mini connected – vonal – úti cél
MINI Connected – szürke elválasztóvonal MINI Connected – szürke elválasztóvonal

ISMERKEDJ MEG ALAPOSABBAN A MINI CONNECTED-DEL.

mini connected – csomagok és szolgáltatások ikon mini connected – csomagok és szolgáltatások ikon

A TELJES ÖSSZEKÖTTETÉS ESZKÖZTÁRA.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS CSOMAGOK.

Használd ki a MINI Connected mögött álló, prémium szintű technológiában rejlő erőt. A távvezérelhető járműfunkcióktól a "send-to-car" szolgáltatáson át egészen a vészhívásig egy egész sor izgalmas funkció és applikáció teszi lehetővé azt, hogy szorosan összekapcsolódhass a MINI-ddel. Az említett funkciók és szolgáltatások három különböző csomagba tömörülnek. Találd hát meg közöttük azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek.
mini connected – touchscreen – infotainment mini connected – touchscreen – infotainment
mini connected – touchscreen kijelző – infotainment mini connected – touchscreen kijelző – infotainment
MINI Connected – MINI App – Icon MINI Connected – MINI App – Icon

AZ ÚJ MINI-D A KEZED ÜGYÉBEN.

MINI App.

Kerülj minden eddiginél közelebb MINI-dhez az új MINI App segítségével! A kapcsolatok és a kényelem új világa nyílik meg előtted - bárhonnan és bármikor, az okostelefonod képernyőjén.
mini connected – segítség és támogatás ikon mini connected – segítség és támogatás ikon
SEGÍTSÉG ÉS TÁMOGATÁS.

A KÉRDÉSEIDRE ADOTT VÁLASZOK.