Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F54
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F54
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F54. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.
MINI Clubman oldalprofil

AZ ÚJ MINI CLUBMAN.

Elég egyetlen pillantást vetned az új MINI Clubmanre, és máris az ujja köré csavar. A merész és feltűnő autó arra született, hogy felkavarja az állóvizet. Persze, nem csak látványosságnak jó – hiszen sokoldalúbb, mint valaha. Egy MINI minden alkalomra.

MINI Clubman, első félprofil

JÓL ÖLTÖZÖTT.

Az új MINI Clubman ikonikus, hatszögletű hűtőrácsa, valamint nagyméretű, kerek első fényszórói kaptak némi friss és vagány csavart, az új dizájnvonalak pedig extravaganciát visznek a látványba az első és hátsó, feltűnő légterelőkkel, valamint az új, az első kerekek mögött található Air Breather nyílásokkal együtt. És akkor még nem is szóltunk az abszolút újdonságnak számító, világító tetejű cápauszony-antennáról.

MINI Clubman, hátulnézet

EMLÉKEZETES BEFEJEZÉS.

Vegyük például az új MINI Clubman formabontó, ugyanakkor a csomagtér hozzáférhetőségét jelentősen javító, osztott hátsó ajtaját. Amikor tele vannak a kezeid, az Easy Opener funkció jóvoltából a hátsó lökhárító alatt tett lábmozdulatot követően azonnal feltárul előtted a csomagtartó – a nyitást persze távirányítással is elvégezheted. Az új, fekvő hátsó lámpák, a széles vállak és a sportosan terpesztő kerekek önkéntelen csodálatot váltanak ki a szemlélőből.

MINI Clubman open body profile

A TÉR FOGALMÁNAK ÚJRAÉRTELMEZÉSE.

Az új MINI Clubman hosszabb és szélesebb, mint az elődje – a méretnövekedés hozadékával pedig bölcsen sáfárkodik az autó. A plusz tér lehetővé tette öt üléshely, négy ajtó, valamint a látványos osztott hátsó ajtó kialakítását, amely nagyban növeli a kényelmet és a praktikumot.

MŰSZEREK: RENDBEN

Hozzád hasonlóan az új MINI Clubman egy igazi közösségi lény. Az autó pompás összeköttetéseivel alaposan maga mögé utasítja a mezőnyt. Az opcionális MINI Connected csomag összekapcsol téged a közösségi hálózatokkal, az online zenei szolgáltatásokkal, a vezetési információkkal, az autóban használható alkalmazásokkal és még ezernyi más dologgal – és teszi mindezt úgy, ahogyan csak egy MINI tudja.

MINI Clubman, MINI Connected kijelző

MŰSZEREK: RENDBEN.

A MINI középső műszeregység valósággal ablakot nyit a modern technológiák és az online szolgáltatások világára. Maga a műszeregység egy, az ikonikus, kör alakú keretbe foglalt, pazar felbontású színes kijelző. Erről a kristálytiszta képet adó felületről irányítható minden a szórakoztató funkcióktól kezdve a navigáción át a MINI Connected fejlett technológiáig – azaz a zenei tartalmak kezeléséig, a közösségi hálózatokhoz való hozzáférési lehetőségekig és az autóban használható applikációkig.

MINI Clubman, head-up kijelző

EMELT FŐVEL.

A MINI Head-up kijelőznek köszönhetően le sem kell venned a szemedet az útról, hála az átlátszó, az első szélvédő tövében kiemelkedő, átlátszó panelnak, amelynek hála közvetlenül a látómeződben kísérheted nyomon a vezetéssel összefüggő adatokat. Soha nem volt tehát ilyen egyszerűen nyomon követni a sebességet vagy éppen a navigációs utasításokat.

MINI Clubman, a MINI központi műszeregység sötétben derengő gyűrűje

VEZESSEN TÉGED A FÉNY.

A MINI középső műszeregységet körülölelő, LED-es gyűrű az adott feladatnak megfelelően változtatja a színét. Hogy mik ezek a feladatok? Nos, például zene hangerejének módosítása, a fordulatszám érzékeltetése, a telefonhívások jelzése vagy éppen a navigációs rendszer utasításainak tolmácsolása.

Apple CarPlay®-előkészítés.

Vágj neki a szabadságba vezető útnak, és érezd, ahogy csodatevő energiával telítődik a kezed. Vagy a hangod. Az Apple CarPlay®-előkészítés autód kijelzőjére varázsolja iPhone-od jól ismert kezelői felületét, így kedvedre hallgathatsz zenét, bonyolíthatod le a hívásaidat, küldhetsz üzeneteket, illetve olvastathatod fel azokat – vagy éppen navigálhatod el magadat a szíved csücskéhez. Csak annyit kell tenned, hogy bemész a MINI Connected menüjébe, kiválasztod az Apple CarPlay® menüpontot, aztán követed a megjelenő utasításokat, hogy iPhone-od bizonyos alkalmazásait az autó képernyőjén keresztül használhasd – így elég is lesz egyetlen, a Sirinek kiadott szóbeli parancs. Az Apple CarPlay®-előkészítés nem minden piacon érhető el.

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

A Wired package exclusive: the 22.4-cm/8.8-inch touchscreen has been revamped. It‘s easy to use and provides an uncomplicated overview of the wealth of information at your fingertips. Also comes with split-screen functionality.

ELSŐ A BIZTONSÁG.

A MINI Clubman legfontosabb eleme természetesen te vagy. Az intelligens vezetői asszisztencia rendszerek ütközés esetén azonnal működésbe lépnek, hiszen az első számú prioritás a biztonság. Így aztán mindenhol biztonságban érezheted magadat, ahová a MINI Clubman elvisz.

MINI Clubman, parkolóasszisztens

PARKOLÓASSZISZTENS.

Érthető, hogy az új MINI Clubman tulajdonosaként mindig tökéletes antréra vágysz majd. Pontosan ezért a parkolóasszisztens gondosan felméri a lehetséges parkolóhelyek nagyságát, mielőtt átvenné tőled a kormányzás feladatát, hogy rövidre zárja a szűk helyre való parkolás problematikáját. Rád csak annyi feladat hárul, hogy egy picit rálépsz a gázra és a fékre.

MINI Clubman, elektromos rögzítőfék

ELEKTRONIKUS RÖGZÍTŐFÉK.

Annak köszönhetően, hogy az új MINI Clubman nemigen állhatja a konvenciókat, érzékeny búcsút vehetsz a szókimondóan egyszerű, ugyanakkor kissé nagy kézifékkartól. Az elektromos rögzítőféknek hála, elég egy gombot megnyomnod, és a fékek azonnal aktiválódnak minden alkalommal, amikor megállsz, parkolsz vagy emelkedőn indulsz el.

MINI Clubman, csomagtér

CSOMAGTÉRI ELVÁLASZTÓ HÁLÓ

Van úgy, hogy az egyszerű dolgokon múlik minden. Vegyük például azt az esetet, amikor erősen fékezned kell, és a háló – felbecsülhetetlen szolgálatot téve – megóvja az utasokat a csomagtérből freestyle stílusban előrerepülő dolgoktól.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Vess egy közelebbi pillantást az új MINI Clubmanre.

MINI Clubman, műszerfal és kormánykerék

ÚJ MŰSZERFAL DIZÁJN.

Mivel telis-tele van szupermodern funkciókkal, még szép, hogy az új MINI Clubman teljesen új tervezésű műszerfalat kapott, amely legalább annyira innovatív, mint a mögötte meghúzódó technológia. Az új középkonzolon hely szabadult fel azáltal, hogy a tervezők nyugdíjba küldték a hagyományos kézifékkart, a kezelőszerveket pedig áttekinthetően gyűjti csokorba a színes műszerfali keret.

MINI Clubman, szín és kárpit

SZÍNEK ÉS KÁRPITOK.

A luxus színvonalú kárpitok és a kiváló minőségű anyagok egyike az új, gyémántmintás varrással ellátott Chester bőr. A színek társítása dizájnerstúdiókat megszégyenítően átgondolt: pont a megfelelő árnyalat látható minden felületen – ideértve az ajtók burkolatát is.

MINI Clubman, MINI Yours belső dizájn

MINI YOURS.

Az új MINI Clubmant – amely eleve mágnesként vonzza majd a tekinteteket – a MINI Yours dizájnprogram segítségével a szemed fényévé teheted azzal, hogy saját kényed-kedved szerint látod el különleges stílusjegyekkel kívül és belül.

John Cooper Works

Mindent bele.

Több erő. Még exkluzívabb fejlesztések. Még több szórakozás. A John Cooper Works modellek a John Cooper rally legendáktól származnak és épp olyan nagy benyomást keltenek ma is, mint amikor a versenypálya bajnokai voltak. Ha fokozni szeretnéd az izgalmakat és magadénak szeretnéd tudni a MINI egyediségét, akkor ne keresgélj tovább.

MINI Clubman

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI Clubman family
MINI Clubman
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 7.361.000 Ft-tól
100 (136)
5,3 - 5,1, 5.1, 5.3
Cooper D Indulóár 7.941.000 Ft-tól
110 (150)
4,4 - 4,1, 4.1, 4.4
Cooper S Indulóár 8.472.000 Ft-tól
141 (192)
6,3 - 6,2, 6.2, 6.3
Cooper S ALL4 Indulóár 9.126.000 Ft-tól
141 (192)
7 - 6,9, 6.9, 7.0
Cooper SD Indulóár 9.085.000 Ft-tól
140 (190)
4,6 - 4,5, 4.5, 4.6
Cooper SD ALL4 Indulóár 10.264.000 Ft-tól
140 (190)
4,9 - 4,8, 4.8, 4.9
MINI John Cooper Works Indulóár 11.026.000 Ft-tól
170 (231)
7,4, 7.4, 7.4