Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

A VÁLASZTOTT MÁRKAKERESKEDÉS

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

JOHN COOPER WORKS.

MINI IZGALMAK A MAXIMUMON.

TEDD MAGAD PRÓBÁRA 306 LÓERŐVEL!

Nagy teljesítményű, 306 lóerős MINI John Cooper Works modelljeink készen állnak, hogy lenyűgözzenek sportos kiállásukkal és jellegzetes, mély morgásukkal. A nyughatatlan élsportolók John Cooper győztes versenylegendáinak reinkarnációi, és mint ilyenek, a versenysport igazi esszenciáját testesítik meg. Az örökség pedig tovább él. A még több sportossággal és minden eddiginél nagyobb teljesítménnyel felvértezett MINI-k a vezetés iránti szenvedély legpotensebb formáját testesítik meg. Ekkora erővel és precizitással a kezeid között hamar rájössz, hogy egy JCW-vel az egyhelyben állás jelenti a legnagyobb kihívást.

NÉZD MEG A LEGNEHEZEBB TESZTET.

Mikor a lámpa zöldre vált, te készen állsz, hogy szabadjára engedd a teljesítményt – és te vagy a versenyző. Az új MINI John Cooper Works modellek kemény kihívások során bizonyítják lenyűgöző képességeiket.
MINI JCW Convertible – MINI JCW  3 ajtós – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman MINI JCW Convertible – MINI JCW  3 ajtós – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman

ÍME, A MODELLEK.

A versenysport esszenciáját megtestesítő MINI John Cooper Works modellek jellegzetes, mégis izmos kifinomultsága vonzza a tekinteteket és padlóra ejti az állakat. Ők mind John Cooper legendás győztes autóinak reinkarnációi. Az utolérthetetlen, egyedülálló erőgépek tele vannak meggyőző felszerelésekkel – és készen állnak arra, hogy lenyűgözzenek.
Csúcsteljesítmény
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

ENGEDJ SZABADJÁRA 306 VADLOVAT!

Az elképesztő felszereltségekkel teli John Cooper Works modellek mindegyike a versenysport esszenciáját testesíti meg. A követlen és intenzív teljesítmény minden gondolatot tetté változtat. A kanyarok közeledtével az utakat átjárja az élet – a vibráló izaglom az egész utat felvillanyozza.

FEDEZD FEL A HANG EREJÉT.

Vedd fel a fülhallgatót, tekerd fel a hangerőt, és hallgasd a legendás John Cooper Works üvöltését.
Jellegzetes dizájn
MINI John Cooper Works Clubman – zöld és vörös – oldalnézet MINI John Cooper Works Clubman – zöld és vörös – oldalnézet

ÖRDÖGI RÉSZLETEK.

Egy pillantás is rabul ejt. Már az ajtó kinyitása előtt érzed, hogy a MINI John Cooper Works egy külön kategória. Az aerodinamikus első lökhárító és a sportos hátsó légterelő már előrevetíti a rád váró izgalmakat. Ülj be, és fedezd fel a prémium anyagokat és a versenyorientált részleteket, melykből mind-mind a versenyautós hangulat sugárzik.

NÉZD MEG BELÜL.

360° NÉZET 360° NÉZET
MINI John Cooper Works Clubman – green and red – side view MINI John Cooper Works Clubman – green and red – side view

John Cooper Works tartozékok.

Azoknak, akik imádják a dizájnt és szeretik kitolni a határokat.

A sors keze
John Cooper – Mini Cooper – 1965 Monte Carlo Rally John Cooper – Mini Cooper – 1965 Monte Carlo Rally

JOHN COOPER HAGYATÉKA.

A MINI John Cooper Works modellek versenygyőztesek leszármazottai, amelyek mind az úttörő Forma 1-es autóépítő, John Cooper keze alól kerültek ki. Ő éles szemével egyből felismerte a versenyzői tehetséget – és a frissen bemutatott Classic Mini-ben rejlő potenciált.

A SORS KEZE.

Senki meg nem mondta volna annak idején, hogy John Cooper és az ikonikus klasszikus Mini esélytelenként valaha is győzelmet arat. A merész kisautó azonban végigsöpört a versenyzés világán, virgonc agilitásával, valamint forradalmi motor- és kerékelrendezésével utasítva maga mögé ellenfeleit. Ráadásul a bravúrt nem is egyszer sikerült megismételnie.

SPORTTÖRTÉNELEM ÍRÓDIK.

A John Cooper Works-sztori 1946-ban kezdődött. Charles Cooper és fia, John megalapította a Cooper Car Companyt, és megépítette első versenyautóját Charles apró garázsában, az angliai Surbitonban. Az egyszerű kezdet végül a motorsportot forradalmasító változásban csúcsosodott ki, és megteremtette azt a versenyhagyományt, amely a mai napig él. Nem is szólva az alapokat megrengető hatásról, amelyet a klasszikus Minire gyakorolt. Tekintsd meg a Sky tévécsatorna "John Cooper: Genius & Works" című, exkluzív dokumentumfilmjét!
John Cooper Works – együléses Forma–3-as versenyautó John Cooper Works – együléses Forma–3-as versenyautó

A VEZETŐ AZ ELSŐ.

A Cooper Car Company először együléses Forma–3-as versenyautókat épített, amelyek forradalmi farmotorjuknak köszönhetően igen sikeresnek bizonyultak az 500 cm3-es kategóriában. A zseniális ötlet hamarosan a feltörekvő fiatal versenyzők kedvencévé tette a Cooper Car Companyt. John Cooper pedig megnyerte a Forma–1 Világbajnokságot, valamint a gyártók bajnokságát is.
John Cooper Works – Az első Mini Cooper John Cooper Works – Az első Mini Cooper

LEGENDA SZÜLETIK.

Saját építésű autóinak jelentős sikerét követően John Cooper beleszeretett az újonnan bemutatott klasszikus Minibe. Meglátva a benne rejlő potenciált, máris egy bajnok rajzolódott ki lelki szemei előtt. Erősebb motor, új fékek és pontosabb kormánymű beépítését követően a szerény családi járművet egykettőre félelmetes versenyautóvá változtatta. 1961-ben megszületett az első Mini Cooper.
John Cooper – Mini Cooper – versenygyőzelmek John Cooper – Mini Cooper – versenygyőzelmek

A MEGSZOKÁSSAL SZEMBEN.

A Minit immár semmi nem állíthatta meg. John Cooper ösztönös megérzései ismét igaznak bizonyultak. A mester örök érvényű autót alkotott. 1964-re a Mini Cooper nevet világszerte megismerték. Az autó szinte minden lehetséges versenyt megnyert – köztük a Monte Carlo Rallyt is 1964-ben, 1965-ben és 1967-ben. A Mini és John Cooper a klasszikus Minit győztessé változtatták, amely messze megelőzte versenytársait.
MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper

ÚJ KORSZAK.

2001-ben a 'Mini' a BMW Group égisze alatt, MINI néven született újjá. A változás újra feltüzelte a MINI modellek tuningolása iránti szenvedélyt, egyben pedig megadta a lehetőséget a John Cooper Works történetének folytatására. 2003-ban megjelentek a világ MINI kereskedéseiben a John Cooper Works MINI Cooper és MINI Cooper S Tuning Kitek. Segítségükkel a MINI Cooper teljesítménye 126 lóerőre, (93 kW), a MINI Cooper S-sé pedig meggyőző 200 lóerőre (147 kW) volt növelhető.
MINI Cooper S – John Cooper Works GP Kit MINI Cooper S – John Cooper Works GP Kit

GYORSABBAN ÉS GYORSABBAN.

2006-ban mutatkozott be a John Cooper Works GP Kittel előtuningolt MINI Cooper S modell. Az új, limitált MINI lélegzetelállító teljesítményt és különleges versenyérzést kínált. Ez volt a leggyorsabb, közúti forgalomban használható MINI, amely 100 km/órára alig 6,5 másodperc alatt gyorsult fel. A mindössze 2000 példányban készült modellt egyedi színek tették még különlegesebbé: a metál Thunder Blue fényezés Chili vörös tükrökkel, valamint a Pure Silver tető, amelyen az 1 és 2000 közötti sorozatszám is látható volt.
MINI John Cooper Works Clubman – elölnézet MINI John Cooper Works Clubman – elölnézet

EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE.

2007-ben a MINI megszerezte a John Cooper Works márkanevet, valamint a hozzá kapcsolódó műszaki és feljesztési forrásokat. Egy évvel később piacra lépett a két első MINI John Cooper Works modell: a 3 ajtós John Cooper Works és a John Cooper Works Clubman teljesen újragondolt változatai. Az energiabombákat 1,6 literes, négyhengeres, Twin Scroll turbófeltöltésű, 211 lóerős (155 kW) motor hajtotta. Tisztelgés volt ez John Cooper úttörő szelleme és a menetteljesítmények iránti elkötelezettsége előtt.
X-raid MINI John Cooper Works Rally car – Dakar Rally X-raid MINI John Cooper Works Rally car – Dakar Rally

BAJNOKI ÖSZTÖNÖK.

A MINI versenysportos hagyománya tovább él az utakra kerülő MINI John Cooper Works modellekben, amelyek ugyanazt a DNS-t örökölték nagy elődeiktől: a precíz agilitás és a gyorsulás potens kombinációját jelentő, nagy teljesítményű tuningot. A MINI John Cooper Works Racing Team a világ versenyein is győzelmeket arat. Nemrég szerezték meg a győzelmet Daytonában – maguk mögé utasítva számos prémium sportautógyárat. A négyszeres Dakar Rally-győzelmet követően pedig az X-raid MINI John Cooper Works Rally csapat és a MINI ALL4 Racing modell sikeresen vágott neki a Dakar Rallynak. John Cooper büszke lenne.
 

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
7,3 - 6,8 l/100 km disclaimer
KÁROSANYAG - KIBOCSÁTÁS
166 - 156 g/km disclaimer
sebességváltó
Manuális váltó , Sport automata
meghajtás
Elsőkerék-hajtás

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 18" Könnyűfém keréktárcsák, John Cooper Works Cup Spoke, kétszínű, defekttűrő

TETŐ SZÍNEK

3 különböző szín érhető el

TÜKÖRBORÍTÁSOK

3 különböző szín érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

Fekete és fehér színben érhetők el

EGYÉB FELSZERELTSÉGEK

Légbeömlő a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus „JCW" logó, alacsonyabb légbeömlők

 

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
231 PS (170 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
7,5 - 7,1 l/100 km disclaimer
KÁROSANYAG - KIBOCSÁTÁS
171 - 161 g/km disclaimer
sebességváltó
Manuális váltó , Sport automata
meghajtás
Elsőkerék-hajtás

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 18" Könnyűfém keréktárcsák, John Cooper Works Cup Spoke, kétszínű, defekttűrő

TÜKÖRBORÍTÁSOK

3 különböző szín érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

Fekete és fehér színben érhetők el

EGYÉB FELSZERELTSÉGEK

Légbeömlő a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus „JCW" logó, alacsonyabb légbeömlők

 
John Cooper Works logo
MINI JCW CLUBMAN

CLUBMAN

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól *

7,9 - 7,4 l/100 km disclaimer
180 - 169
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
306 PS (225 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
7,9 - 7,4 l/100 km disclaimer
KÁROSANYAG - KIBOCSÁTÁS
180 - 169 g/km disclaimer
sebességváltó
Sport automata
meghajtás
Összekerékhajtás

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: 19" Könnyűfém keréktárcsák John Cooper Works Circuit Spoke, kétszínű

TETŐ SZÍNEK

3 különböző szín érhető el

TÜKÖRBORÍTÁS

3 különböző szín érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

A motorháztető csíkok fekete és piros színben érhetők el

EGYÉB FELSZERELTSÉGEK

Légbeömlő a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus „JCW" logó, alacsonyabb légbeömlők

 
John Cooper Works Logo
MINI JCW COUNTRYMAN

Countryman

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól *

8,2 - 7,6 l/100 km disclaimer
188 - 174
g/km disclaimer

További motorizáltságok és felszereltségek

Teljesítmény
306 PS (225 kW)
Üzemanyag fajtája
Benzin
Fogyasztás
8,2 - 7,6 l/100 km disclaimer
KÁROSANYAG - KIBOCSÁTÁS
188 - 174 g/km disclaimer
sebességváltó
Sport automata
meghajtás
Összekerékhajtás

Főbb tulajdonságok

Szín

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve:  Rebel Green

Kerekek

A választott opció nem elérhető, ezért ezzel lett helyettesítve: Nem elérhető

TETŐ SZÍNEK

3 különböző szín érhető el

TÜKÖRBORÍTÁS

3 különböző szín érhető el

MOTORHÁZTETŐ CSÍKOK

A motorháztető csíkok fekete és piros színben érhetők el

EGYÉB FELSZERELTSÉGEK

Légbeömlő a motorháztetőn, versenystílusú hűtőrács, ikonikus „JCW" logó, alacsonyabb légbeömlők

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

3 AJTÓS

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

KEZDŐÁR 8.919.000 Ft-tól *
  • Manuális váltó
  • Sport automata
kiválaszt

cabrio

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

231 PS

170 kW

KEZDŐÁR 10.300.000 Ft-tól *
  • Manuális váltó
  • Sport automata
kiválaszt

CLUBMAN

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

306 PS

225 kW

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól *
  • Sport automata
kiválaszt

Countryman

Válassz üzemanyagfajtát

Benzin

306 PS

225 kW

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól *
  • Sport automata
kiválaszt

3 AJTÓS

Sebességváltó Kiválasztása

Manuális váltó

KEZDŐÁR 8.919.000 Ft-tól *
kiválaszt

Sport automata

KEZDŐÁR 9.584.500 Ft-tól *
kiválaszt

cabrio

Sebességváltó Kiválasztása

Manuális váltó

KEZDŐÁR 10.300.000 Ft-tól *
kiválaszt

Sport automata

KEZDŐÁR 10.965.500 Ft-tól *
kiválaszt

CLUBMAN

Sebességváltó Kiválasztása

Sport automata

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól *
kiválaszt

Countryman

Sebességváltó Kiválasztása

Sport automata

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól *
kiválaszt

3 AJTÓS

Válassz meghajtást:

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 9.584.500 Ft-tól *
kiválaszt

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 8.919.000 Ft-tól *
kiválaszt

cabrio

Válassz meghajtást:

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 10.965.500 Ft-tól *
kiválaszt

Elsőkerék-hajtás

KEZDŐÁR 10.300.000 Ft-tól *
kiválaszt

CLUBMAN

Válassz meghajtást:

Összekerékhajtás

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól *
kiválaszt

Countryman

Válassz meghajtást:

Összekerékhajtás

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól *
kiválaszt
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works 3 ajtós

John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 8.919.000 Ft-tól *
170 kW (231 PS)
Benzin
Manuális váltó
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7 l/100 km (vegyes)
166 - 160 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works 3 ajtós

John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 9.584.500 Ft-tól *
170 kW (231 PS)
Benzin
Sport automata
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,1 - 6,8 l/100 km (vegyes)
162 - 156 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works Convertible

John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.300.000 Ft-tól *
170 kW (231 PS)
Benzin
Manuális váltó
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,5 - 7,3 l/100 km (vegyes)
171 - 165 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI John Cooper Works Convertible

John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.965.500 Ft-tól *
170 kW (231 PS)
Benzin
Sport automata
Elsőkerék-hajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7,1 l/100 km (vegyes)
167 - 161 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works logo

A te választásod

MINI JCW CLUBMAN

John Cooper Works Clubman

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól *
225 kW (306 PS)
Benzin
Sport automata
Összekerékhajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,9 - 7,4 l/100 km (vegyes)
180 - 169 g/km CO2 (combined)
John Cooper Works Logo

A te választásod

MINI JCW COUNTRYMAN

John Cooper Works Countryman

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól *
225 kW (306 PS)
Benzin
Sport automata
Összekerékhajtás
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
8,2 - 7,6 l/100 km (vegyes)
188 - 174 g/km CO2 (combined)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
John Cooper Works Convertible disclaimer
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.5 - 7.3 l/100 km
kombinált CO2 emisszió
171 - 165 g/km
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.3 - 7 l/100 km
kombinált CO2 emisszió
166 - 160 g/km

Select your MINI

Benzin

231 PS (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 8.919.000 Ft-tól

*

Manuális váltó

Elsőkerék-hajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7 l/100 km (vegyes)
166 - 160 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

John Cooper Works 3 Door Hatch

KEZDŐÁR 9.584.500 Ft-tól

*

Sport automata, Steptronic Sport sebességváltó

Elsőkerék-hajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,1 - 6,8 l/100 km (vegyes)
162 - 156 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

Benzin

231 PS (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.300.000 Ft-tól

*

Manuális váltó

Elsőkerék-hajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,5 - 7,3 l/100 km (vegyes)
171 - 165 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

John Cooper Works Convertible

KEZDŐÁR 10.965.500 Ft-tól

*

Sport automata, Steptronic Sport sebességváltó

Elsőkerék-hajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7,1 l/100 km (vegyes)
167 - 161 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

Benzin

306 PS (225 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Clubman

KEZDŐÁR 12.590.000 Ft-tól

*

Sport automata, Steptronic Sport sebességváltó

Összekerékhajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,9 - 7,4 l/100 km (vegyes)
180 - 169 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

Benzin

306 PS (225 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Countryman

KEZDŐÁR 13.480.000 Ft-tól

*

Sport automata, Steptronic Sport sebességváltó

Összekerékhajtás

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
8,2 - 7,6 l/100 km (vegyes)
188 - 174 g/km CO2 (combined)
kiválaszt

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
John Cooper Works Convertible disclaimer
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.5 - 7.3 l/100 km
kombinált CO2 emisszió
171 - 165 g/km
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
7.3 - 7 l/100 km
kombinált CO2 emisszió
166 - 160 g/km
A JCW Lifestyle Collection

ÉLETSTÍLUS.

Vidd szenvedélyedet még egy lépéssel tovább a minőségi MINI John Cooper Works termékek széles választékával! Kollekciónk folyamatosan változik, de mindig a lényegre koncentrál – a fenntarthatóság, a valódi prémium anyagok, valamint a stílusos dizájn, innováció és okos részletek kombinálására. Tetőtől talpig öltöztet, irány a próbafülke!
The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo