Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
elektromos MINI – fekete és fehér – oldalnézet elektromos MINI – fekete és fehér – oldalnézet
MINI Cooper SE*: Energiafogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 16,6 -15,2, Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 0, CO2-kibocsátás, kombinált (g/km): 0. A

AZ ELEKTROMOS MINI.

Állami támogatással már 8 090 000 Ft-tól.

SZENVEDÉLLYEL TÖLTVE.

Élvezd az ismeretlent! Éld át az új élményeket! Az első teljesen elektromos MINI egy felvillanyozóan forradalmi előrelépést jelent, amit a MINI gokartos feelingje és ikonikus dizájnja jellemez. Kapcsolj át egy fényesebb városi életstílusra!
elektromos MINI – fekete és fehér – felső oldalnézet elektromos MINI – fekete és fehér – felső oldalnézet

PULZÁLÓ TELJESÍTMÉNY.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 LE

és azonnali nyomaték

7,5 MP

0-100 km/h

The all-electric MINI The all-electric MINI

GOKART-FEELING. FELTÖLTVE.

A MINI jellegzetes agilitását és sportos stílusát a még nagyobb élmény érdekében új erőforrással egészítettük ki. Amint behajtasz az első kanyarba, azonnal érezni fogod, hogy az elektromos MINI az egyik legintenzívebb MINI – a teljesítmény legújabb lépcsőfoka.
Elektromos MINI – fekete és fehér – első oldalnézet

AZONNALI NYOMATÉK.

A közlekedési lámpáknál nem csak a lóerő (LE) számít, hanem a rendelkezésre álló nyomaték (Nm) is. Az elektromos MINI ezt a nyomatékot azonnal rendelkezésedre bocsátja – szemben egy benzinmotorral, aminek el kell érnie egy bizonyos fordulatszámot a nyomaték eléréséért, majd azt az erőt a sebességváltón keresztül el kell juttatnia a kerekekhez.

Amint a lámpa zöldre vált és lenyomod a gázpedált, a nyomaték azonnal mellbevág, te pedig átélheted a hátborzongató agilitást és gyorsulást.

EGY FOKOZAT. SEMMI VÁLTÁS.

Az elektromos motor közvetlen, nagy nyomatéka és nagy fordulatszáma ellenére elektromos MINI-dnek nincs szüksége kuplungra, így azonnal képes gyorsulni – bármikor és bármilyen sebesség mellett. A lényeg az egyszerűség és a menetteljesítmény – a gyorsulás 0-ról 100 km/órára alig 7,5 másodperc – késlekedés nélkül és a sebességváltás miatti megszakítások nélkül.
elektromos MINI – sebességváltó – gomb
elektromos MINI – hátulnézet – akkumulátor helyzete

IGAZI MINI.

A teljesen elektromos MINI az eredeti ikon újraértelmezése a jövő útjaira. Meghajtásáról egy nagy feszültségű, 96 cellás, 32,6 kWh (bruttó) kapacitású akkumulátorcsomag gondoskodik, amely a padló alatt, az első és a hátsó ülések között kapott helyet. Az akkumulátor ezen elrendezése igen alacsonyra helyezi az elektromos MINI súlypontját, ami nemcsak a stabilitást és a fordulékonyságot javítja – hanem még élvezetesebbé is teszi a kanyarokat.

Érezni fogod, hogy közel vagy az úthoz. Az autó széles nyomtávja és feszes futóműve biztosan tart az aszfalton, miközben megtámadod a kanyarokat.

elektromos MINI – fekete és fehér – oldalnézet elektromos MINI – fekete és fehér – oldalnézet

IKONIKUS DIZÁJN.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 felszereltségi szint

az egyedi stílusért.

4 küllő

az aerodinamikus vezetésért.

The all-electric MINI The all-electric MINI

IDŐTLEN KLASSZIKUS. FELVILLANYOZVA.

Az áramvonalas vonalak és a látványos részletek keverékével az elektromos MINI a vibráló városi életet testesíti meg – és maximalizálja a vezetés élményét. Magabiztos, mégis sármos – hagyományaira építkezve egy fényes, izgalmas jövő felé mutat.
elektromos MINI – fekete és fehér – hűtőrács

AERODINAMIKUS HŰTŐRÁCS.

A keskeny, magával ragadó hűtőrács igen modern megfogalmazású, egyszerre testesítve meg a MINI történelmét és a jövőt. Szinte teljesen zárt – ami jelentősen javítja a légellenállást. Látványos sárga betétje és a „MINI Electric" logó friss karaktert ad neki, amit az ikonikus, minimalisztikus első fényszórókörök még tovább fokoznak.

17” MINI ELECTRIC POWER SPOKE, KÉTSZÍNŰ.

Az elszánt temperamentumot és urbánus magabiztosságot sugárzó, elegáns könnyűfém keréktárcsák a MINI intenzitását képviselik. A stílusosan egyedi, jellegzetes, aszimmetrikus keréktárcsa szinte teljesen zárt – még tovább javítva a teljesen elektromos MINI légellenállását.
elektromos MINI – kerekek – Power Spoke
elektromos MINI – tükörburkolat – sárga

MINI ENERGETIC YELLOW.

A látványos Energetic Yellow elemek igen egyedi megjelenést kölcsönöznek a teljesen elektromos MINI-nek. Finoman kiemelik a tömegből, miközben büszkén jelképezik az elektromos meghajtást.

LED-ES FÉNYSZÓRÓK ÉS HÁTSÓ LÁMPÁK.

A MINI-hez hasonlóan a Union Jack is időtlen, a hosszú és gazdag történelem kifejezője. A tisztán elektromos MINI LED-es hátsó lámpái kettéosztott grafikája az ikonikus emblémát formázza. A dizájn aprólékos precizitása és mélysége extra adag egyediséget is nyújt. Elöl pedig az adaptív, Matrix technológiájú MINI LED-es fényszórók automatikusan szabályozzák fényerejüket és a vetítést a helyzettől, például a szembejövő autóktól függően, így téve még biztonságosabbá a vezetést.
Elektromos MINI – LED-es fényszórók – Matrix technológia
Elektromos MINI – belső nézet Elektromos MINI – belső nézet

CSENDES FORRADALOM.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1 fokozatú

sebességváltó

2 szintű

regeneratív fékezés

The all-electric MINI The all-electric MINI

SIKLÁS A VÁROSON ÁT.

A dinamikus, mégis könnyed elektromos MINI teljesen új vezetési élményt kínál. A szinte teljes csend élvezete stresszmentessé teszi a városi vezetést. Így te a legfontosabbra koncentrálhatsz, például arra, mennyire jól szól a zene a Harman Kardon hifi-rendszerből.
Elektromos MINI – gázpedál – fékpedál

EGYPEDÁLOS VÁROSI VEZETÉS.

Teljesen elektromos MINI-det szinte teljes mértékben egyetlen pedállal gyorsítva és egyben lassítva vezetheted. A motor közvetlenül a kerekekhez kapcsolódik, így amikor leveszed lábad a gázpedálról, generátorként működve elektromos MINI-d erősebben lassul, mint egy benzines modell tenné. A közlekedési lámpák előtt megállva pedig még töltöd is az akkumulátort.

NINCS MOTORZAJ.

A teljesen elektromos MINI annyira csendes, hogy egy biztonsági hanggenerátort kellett beépítenünk a gyalogosok kedvéért. A motort nem szükséges pörgetned, és a gyorsítás közben hallható halk búgáson kívül minden más hang kívülről érkezik – és az is csak nagyobb sebességnél.
elektromos MINI – elektromos motor
elektromos MINI – belső – első szélvédő

KEVESEBB ZAJ, JOBB KÖZÉRZET.

A túl nagy zaj negatív hatásai túlmutatnak a halláson: stresszt okozva gyengítik koncentrációs képességedet is. A teljesen elektromos MINI a nyugalom megtestesítője, mivel a megnyugvás és elmélkedés menedékét kínálja.
elektromos MINI – szolgáltatások – digitális élmény elektromos MINI – szolgáltatások – digitális élmény

ÁTFOGÓ DIGITÁLIS ÉLMÉNY.

The all-electric MINI The all-electric MINI

eDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK

egy felvillanyozó életstílus hálózata

TÁVOLI SZOLGÁLTATÁSOK

teljes irányítás távolról

The all-electric MINI The all-electric MINI

KÖNNYEBB MOBILITÁS A MINI CONNECTED-DEL.

A te és MINI-d közötti harmonikus kapcsolat.
elektromos MINI – kormánykerék – érintőképernyő és műszerek

A MŰSZERFAL.

A műszerfal prémium technológiája épp olyan kényelmessé teszi a vezetést, mint amilyen felvillanyozóvá. A kifejezetten a teljesen elektromos MINI-hez készített új, digitális műszerfal egy 5,5 colos színes, fényűző Black Panel dizájnú képernyőt tartalmaz a kormánykerék mögött.

A képernyőt tökéletesen egészíti ki a nagy felbontású MINI Connected érintőképernyő a műszerfal közepén, amelyen keresztül interakcióba léphetsz MINI-ddel. Az innovatív MINI Connected appokkal és szolgáltatásokkal telepakolt egység kifejezetten az elektromobilitásra optimalizált, hogy mindig kézben tarthasd az irányítást.

EDRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A MINI eDrive szolgáltatások kifejezetten az új, teljesen elektromos MINI-hez lettek kifejlesztve, és különösen könnyűvé és kényelmessé teszik az elektromobilitást. A rendszer például olyan részletekkel szolgál, mint a még megtehető hatótávolság, a töltési státusz vagy a legközelebbi töltőállomás.

Arra vonatkozóan is tippeket ad, hogyan fokozhatod autód hatótávolságát, miközben egyedi vezetési szokásaidat is figyelembe véve kiszámítja a leghatékonyabb útvonalat. Akár sportautóként, akár nagy hatótávolságú cirkálóként szeretnéd használni tehát, mindig nálad marad az irányítás.

elektromos MINI – műszerfal – eDrive képernyő
elektromos MINI – MINI Connected – távoli szolgáltatások

MINDIG MELLETTED.

Akárhol is legyél, a MINI Connected appon keresztül mindig élvezheted a zökkenőmentes kapcsolatot elektromos MINI-ddel. Az előfűtés vagy az ajtók nyitása és zárása távolról is aktiválható. Az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtehető távolságot is okostelefonodról ellenőrizheted. Sőt, még a töltési folyamatot is szabályozhatod, ha MINI-d éppen az elektromos hálózatra van kötve.

Az app mindezeken felül forgalmi jelentéseket, időjárás-előrejelzést, a legközelebbi töltőállomások helyét és az általános látnivalókat megoszt veled. A közlekedési jelentések segítségével megtervezheted utadat, majd azt elküldheted közvetlenül elektromos MINI-s navigációs rendszerébe.

Electric MINI – MINI Ownership

AZ ELEKTROMOSSÁG ILLIK HOZZÁD.

TELJESEN ELEKTROMOS MINI – MINI ELECTRIC előrendelés

*MINI 3 ajtós Cooper S E:
Elektromos fogyasztás (kombinált) (kWh/100 km): 16,6-15,2;
CO2-kibocsátás (kombinált) (g/km): 0 g/km;

MINI Countryman Plug-in Hibrid – töltés – elölnézet

AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID.

A csúcs MINI TwinPower Turbo motorral és a legmodernebb hajtáslánccal felszerelt MINI Countryman Plug-in Hibrid a két energiavilág legjavát kínálja. Terepen is megállja helyét.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 1,7 - 1,9 l/100 km. CO2-kibocsátás (kombinált): 39-44 g/km
The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI Cooper 3-Door Hatch
3-ajtós
MINI Cooper 5-Door Hatch
5-ajtós
MINI Cooper Convertible
Cabrio
MINI Cooper Clubman
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN HYBRID
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo