3-ajtós

5-ajtós

Cabrio

Clubman

Countryman

MINI Electric – horizont MINI Electric – horizont

TAPASZTALD MEG AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ÉLMÉNYÉTI. MINISÍTVE.

AZ ELEKTROMOS MOBILITÁS ÚJ HAJNALA.

VOLTBAN MÉRIK, PULZUSSZÁMBAN ÉRZIK.

Miközben a világ többi része az elektromos autózásról próbál meggyőzni, mi téged teszünk az első helyre.

A MINI legvonzóbb tulajdonságait – az agilitást, a vezetési élményt, a kreatív térkihasználást és az ikonikus dizájnt – egy új dimenzióval egészítettük ki.

Felvillanyozó életstílusra váltottunk. Az elektromosság erejével teremtjük meg a felvillanyozó élményt, a technológia és az érzés tökéletes keverékét.

MINI Electric – utcakép MINI Electric – utcakép
MINI Electric Concept

VOLTS & VIBES.

A MINI legintenzívebb formája – egy erőteljes evolúciós lépés, amely a lenyűgöző menetteljesítményeket kombinálja következő generációs technológiával és az összetéveszthetetlen MINI-érzéssel.

MINI Countryman Plug-in Hybrid

WIRED CSOMAG MOST AJÁNDÉKBA.

Előre a jövőbe – amely a MINI Countryman plug-in hibriddel. Az összkerékmeghajtású modellt benzin- vagy elektromos motor hajtja a felfedezések felé. És már ma elérhető.

A MINI Cooper S E Countryman ALL4 most alapáron tartalmazza a Wired csomagot, és vele a legfejlettebb MINI navigációs rendszert 8,8 colos érintőképernyővel. A kibővített Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően pedig a telefonodon tárolt zeneszámokat is a hangszórókon keresztül élvezheted. Az ajánlat 2018. március 31-ig megrendelt modellekre érvényes.

3-ajtós

5-ajtós

Cabrio

Clubman

Countryman

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.

A zárójelen kívül szereplő értékek az alapfelszereltséghez tartozó váltóval ellátott bázismodellre vonatkoznak; a zárójelben lévő értékek az opcionálisan rendelhető sebességváltó (lásd a kiegészítő felszerelések listáját) esetén érvényesek.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos BMW/MINI Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

Saját tömeg (EU, kg): a megadott érték 90 százalékban feltöltött üzemanyag-tartállyal, 68 kg testtömegű vezetővel és 7 kg poggyásszal együtt értendő. A saját tömeg az alapfelszereltségű járműre érvényes. Az opcionális felszerelések növelhetik a megadott értéket.

Teljesítmény: a BMW/MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett teljesítmény- és fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.