Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

AZ ÉV LEGJOBB SZAKA.

MINI EREDETI TARTOZÉKOK, ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ.

MINI Countryman fekete – hátulnézet – havas hegyek MINI Countryman fekete – hátulnézet – havas hegyek

NAGY UTAZÁSOK, MARADANDÓ EMLÉKEK.

Az évszak emlékeit nagyszerűből kivételessé teheted az eredeti MINI tartozékok, alkatrészek és szerviz segítségével. Még több kaland az út során a MINI síléc- és snowboard-tartóval, vagy tiszta élmények a MINI négy évszakos, Essential Black színű lábszőnyegeivel - az előtted álló út igazi kalandfilmmé változik. És ez csak a kezdet. Hozd ki a legtöbbet az utazásból ebben a szezonban, az év legjobb részében!

UTAZÁSI KELLÉKEK.

AKCIÓVAL TELE, JÓL FELSZERELVE.

MINI Countryman – tetőcsomagtartó-rendszer – síléc- és snowboard-tartó MINI Countryman – tetőcsomagtartó-rendszer – síléc- és snowboard-tartó

CSÚCS ÉLMÉNYEK, KIVÉTELES KILÁTÁS.

Az út Zongoralakk feketében még látványosabb. A személyes esztétikumodhoz illeszkedő, legjobb alkatrészekkel a szezon különlegesen kezdődik. Elő a rajtszámokat, amikkel MINI-d nemcsak kiemelkedik a tömegből – hanem te is tudni fogod, hogy igazán a tiéd.

MINI Tartozékok – Oldalelemek – Union Jack

MINI OLDALELEMEK, NIGHT JACK.

Büszke örökség. A MINI oldalelemek a hagyományos Union Jack dizájnnal, szürke színben extra adag egyediséggel látják el autódat. Optimálisan illeszkednek a MINI oldalpaneljeire, tökéletesen kiegészítve annak erőteljesen dinamikus látványát.

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK, NIGHT JACK.

Tisztelgés a hagyományok előtt. A MINI külső tükörburkolatok Night Jack színben stílusosan emelik ki a brit zászló mintáját. Egyszerűen a standard burkolatok helyére illesztheted őket, különleges bizsergető érzést nyújtva neked, amikor csak rájuk pillantasz. Egyedi, minőségi dizájnjukkal vonzzák a tekinteteket.

MINI TARTOZÉKOK – Külső tükörburkolatok – Union Jack
MINI TARTOZÉKOK – Cooper S modellmegjelölés – Fekete

MINI MODELLMEGJELÖLÉS, COOPER S, ZONGORALAKK FEKETE.

Sportos látvány. A stílusos MINI Cooper S modellmegjelölés Zongoralakk fekete színben kiemeli MINID dinamikus látványát. Magasfényű Zongoralakk fekete színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

MINI LOGÓ, ZONGORALAKK FEKETE.

Elegáns, tiszta fekete.  Mély fekete látványával a Zongoralakk fekete MINI logó MINI-d egyedi megjelenését különösen látványosan emeli ki. A magasfényű Zongoralakk fekete embléma tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

MINI TARTOZÉKOK – Logó –  Zongoralakk fekete
MINI TARTOZÉKOK – ALL4 modellmegjelölés – Fekete

MINI ALL4 MODELLMEGJELÖLÉS, ZONGORALAKK FEKETE.

Csupa fekete. A stílusos MINI ALL4 Zongoralakk fekete modellmegjelölés mély fekete színével kiemeli MINI-d dinamikus megjelenését. Magasfényű Zongoralakk fekete színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

KEREKEK & GUMIABRONCSOK.

MINI EREDETI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

A MINI eredeti téli komplett kerekek mindegyike csillag jelöléssel ellátott téli gumiabronccsal felszerelt, amely a minőség és a biztonság garanciája. A gumiabroncsok olyan vezető gyártókkal közösen kerültek kifejlesztésre, mint a Bridgestone, a Dunlop, a Goodyear, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelésnek köszönhetően optimális tapadást nyújtanak az úton, és tökéletesen illeszkednek MINI-d jellemzőihez.

A téli gumiabroncsok használata különösen javasolt azon területeken, ahol a hőmérséklet tartósan +7°C –alá esik. Az autó így minden körülmények között megőrizheti biztonságát, a féktávot és a tapadást

A MINI gumiabroncs-biztosítást egy új MINI autó vagy egy eredeti MINI kerék és csillag jelölésű gumiabroncs vásárlása során automatikusan megkapod. A biztosítás védelmet nyújt a gumiabroncs cseréjének váratlan költségétől, 36 hónapon keresztül.

MINI Tartozékok – eredeti kerekek – tél gumiabroncsok MINI Tartozékok – eredeti kerekek – tél gumiabroncsok

KÜLSŐ DIZÁJN.

LEGNÉPSZERŰBB TARTOZÉKOK.

MINI LIFESTYLE.

LEGÚJABB KOLLEKCIÓNK.

#HereWeGo Köszönet a teljes MINI Közösségnek a nagyszerű képekért!