MINI Countryman havas hegyi úton // MINI Countryman esős hegyi úton  MINI Countryman havas hegyi úton // MINI Countryman esős hegyi úton

TÉL A MAXIMUMON.

Odakinn már tombol a tél, de téged semmi nem tart vissza. Eső, hó vagy jég, te mégis alig várod, hogy ismét útra kelhess – nálunk pedig megtalálsz mindent, ami az időjárástól függetlenül megkönnyítik a vezetést. Ha az alpesi sportok szerelmese vagy, akár csak szeretnéd, ha MINI-d télen is stílusos maradna, válogatott tartozékaink és szolgáltatásink széles palettája segít megküzdeni az elemekkel – és ragyogó mosollyal megérkezni.
Őszi/Téli kollekció
Részletek

ÚJ MINI ZONGORALAKK FEKETE ÉS NIGHT JACK TARTOZÉKOK

Még több stílus és karizma MINI-dnek – még a tél közepén is – az ellenőrzött, stílusos, új Zongoralakk Fekete és Night Jack dizájnú tartozékokkal. A klasszikus fényezés tökéletesen egyedi részlet, amivel kiemelheted MINI-d ikonikus megjelenését és hangulatát.
MINI Tartozékok - Zongoralakk Fekete és Night Jack MINI Tartozékok - Zongoralakk Fekete és Night Jack
MINI Logó – Zongoralakk Fekete MINI Logó – Zongoralakk Fekete

MINI LOGÓ, ZONGORALAKK FEKETE.

Elegáns mélyfekete fényével ez a MINI logó különösen lenyűgöző módon emeli autód egyedi karakterét. Az embléma magasfényű Zongoralakk Fekete fényezésű, és tökéletes megoldás a külső egyedibbé tételére.
MINI Cooper jelvény – Cooper embléma – Zongoralakk Fekete MINI Cooper jelvény – Cooper embléma – Zongoralakk Fekete

MINI COOPER S MODELLMEGJELÖLÉS, ZONGORALAKK FEKETE.

A stílusos, Zongoralakk Fekete színű MINI Cooper S modellmegjelölés drámai intenzitással fokozza MINI-d megjelenését. A magasfényű Zongoralakk Fekete fényezésű felirat tökéletes megoldás a külső egyedibbé tételére. A Zongoralakk Fekete színű MINI Cooper S modellmegjelölés más teljesítményopciókhoz is elérhető.

MINI Clubman – név –  fekete felirat MINI Clubman – név –  fekete felirat

MINI CLUBMAN MODELLMEGJELÖLÉS, ZONGORALAKK FEKETE.

Egy Clubman, egy szó. A stílusos Zongoralakk Fekete színű Clubman modellmegjelölés mélyfekete színével kihangsúlyozza MINI-d egyedi megjelenését. Magasfényű Zongoralakk Fekete fényezésű. Épp olyan robusztus, mint amilyen összetéveszthetetlen – és tökéletes megoldás a külső egyedibbé tételére.
MINI Tartozékok - külső burkolatok – Night Jack MINI Tartozékok - külső burkolatok – Night Jack

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK, NIGHT JACK.

Tisztelgés a hagyományok előtt. A MINI külső tükörburkolat Night Jack színben stílusosan hangsúlyozza ki a brit zászló dizájnját. Egyszerűen az eredeti burkolatok helyére helyezhető és szemet gyönyörködtető. Egyedi, minőségi dizájnjával vonzza az irigy tekinteteket.
MINI Clubman – oldalelemek – night jack MINI Clubman – oldalelemek – night jack

MINI OLDALELEMEK, NIGHT JACK.

A büszke történelem előtt tisztelgő MINI oldalelemek a hagyományos Union Jack dizájnnal szürke színben igazi látványelemek. Optimálisan illeszkednek a MINI sárvédőkhöz, tökéletesen kiegészítve azok dinamikus látványát és még egyedibbé téve autódat.
MINI Clubman – tetőgrafika – night jack MINI Clubman – tetőgrafika – night jack

MINI TETŐGRAFIKA, NIGHT JACK.

Érdemes közelebbről is megszemlélni. A stílusos, Night Jack dizájnú MINI tetőgrafika madártávlatból is páratlanul egyedi megjelenést és kivételes látványt kölcsönöz autódnak. A minőségi, prémium színezett matrica pontosan illeszkedik az üvegtetőre és nem korlátozza annak funkcionalitását.
Kerekek & Gumiabroncsok

MINI EREDETI TÉLI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

MINI eredeti kerekek – csillag jelölésű téli gumiabroncsok – ?

A MINI eredeti téli komplett kerekek mindegyike csillag jelölésű téli gumiabronccsal szerelt, így garantálja a minőséget és a biztonságot. Olyan vezető gyártókkal közösen kerültek kifejlesztésre, mint a Bridgestone, a Dunlop, a Goodyear és a Pirelli. A szigorú tesztelésnek köszönhetően garantálják MINI-d tapadását, és ideálisan illeszkednek minden egyes MINI modell koncepciójához. A téli gumiabroncsok használata erősen javasolt akkor, amikor a hőmérséklet tartósan +7°C alá esik – így autód a körülményektől függetlenül megőrzi biztonságát, tapadását és fékezési tulajdonságait. Az ár tartalmazza az Allianz-Versicherungs AG által nyújtott MINI Gumibiztosítást, ami 36 hónapon keresztül megóv a váratlan javítási vagy csereköltségektől.

Jellemzők

A JELLEMZŐK RÉSZLETESEN.

MINI eredeti kerekek & gumiabroncsok
TELJESÍTMÉNY & DIZÁJN
Communication Technology
MINI Service
MINI Service

A MINI családjában az átláthatóság a legfontosabb.

Szereted a meglepetéseket? Kivéve akkor, amikor a szerviz áráról van szó? Fedezd fel a MINI Value Service kínálatát! Az alkatrészek ára és a munkadíj egyetlen, vonzó árban. Teljes átláthatóság. A meglepetések garantáltan kizárva. Ezt jelenti az igazi értéket a szervizelésben, mert mi tudjuk, hogy az értékes szerviz és az azzal járó előnyök értéke felbecsülhetetlen. Épp ezért, ha MINI-d négy éves vagy annál idősebb, mi a korához illő fair árat kínálunk. Számunkra ezt jelenti az „igazi érték". Foglalj hát időpontot most, és csatlakozz a MINI családjához! Szeretettel várunk téged és MINI-det egyaránt.
Lifestyle Kollekció
MINI 60 years lifestyle kollekció

A MINI 60 YEARS LIFESTYLE KOLLEKCIÓ: HAGYOMÁNYOSAN MODERN.

A MINI Lifestyle a MINI 60 évét ünnepli, miközben tovább folytatja a márka ikonikus dizájnjának örökségét. A jellegzetes, '60-as évek ihlette látványú MINI 60 Years Lifestyle Kollekció a modern esztétikumba szövi bele a MINI élénk múltját. A termékek, mint például a kiegészítők, a táskák és poggyászok, a tartozékok és a gyerekcikkek széles palettája arra született, hogy megtestesítse a MINI egyedi szellemiségét és elhozza azt a mindennapokba.