AZ ÉV LEGJOBB SZAKA.

MINI EREDETI TARTOZÉKOK, ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ.

MINI Countryman fekete – hátulnézet – havas hegyek MINI Countryman fekete – hátulnézet – havas hegyek

NAGY UTAZÁSOK, MARADANDÓ EMLÉKEK.

Az évszak emlékeit nagyszerűből kivételessé teheted az eredeti MINI tartozékok, alkatrészek és szerviz segítségével. Még több kaland az út során a MINI síléc- és snowboard-tartóval, vagy tiszta élmények a MINI négy évszakos, Essential Black színű lábszőnyegeivel - az előtted álló út igazi kalandfilmmé változik. És ez csak a kezdet. Hozd ki a legtöbbet az utazásból ebben a szezonban, az év legjobb részében!

UTAZÁSI KELLÉKEK.

AKCIÓVAL TELE, JÓL FELSZERELVE.

MINI Countryman – tetőcsomagtartó-rendszer – síléc- és snowboard-tartó MINI Countryman – tetőcsomagtartó-rendszer – síléc- és snowboard-tartó

CSÚCS ÉLMÉNYEK, KIVÉTELES KILÁTÁS.

Az út Zongoralakk feketében még látványosabb. A személyes esztétikumodhoz illeszkedő, legjobb alkatrészekkel a szezon különlegesen kezdődik. Elő a rajtszámokat, amikkel MINI-d nemcsak kiemelkedik a tömegből – hanem te is tudni fogod, hogy igazán a tiéd.

MINI Tartozékok – Oldalelemek – Union Jack

MINI OLDALELEMEK, NIGHT JACK.

Büszke örökség. A MINI oldalelemek a hagyományos Union Jack dizájnnal, szürke színben extra adag egyediséggel látják el autódat. Optimálisan illeszkednek a MINI oldalpaneljeire, tökéletesen kiegészítve annak erőteljesen dinamikus látványát.

MINI KÜLSŐ TÜKÖRBURKOLATOK, NIGHT JACK.

Tisztelgés a hagyományok előtt. A MINI külső tükörburkolatok Night Jack színben stílusosan emelik ki a brit zászló mintáját. Egyszerűen a standard burkolatok helyére illesztheted őket, különleges bizsergető érzést nyújtva neked, amikor csak rájuk pillantasz. Egyedi, minőségi dizájnjukkal vonzzák a tekinteteket.

MINI TARTOZÉKOK – Külső tükörburkolatok – Union Jack
MINI TARTOZÉKOK – Cooper S modellmegjelölés – Fekete

MINI MODELLMEGJELÖLÉS, COOPER S, ZONGORALAKK FEKETE.

Sportos látvány. A stílusos MINI Cooper S modellmegjelölés Zongoralakk fekete színben kiemeli MINID dinamikus látványát. Magasfényű Zongoralakk fekete színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

MINI LOGÓ, ZONGORALAKK FEKETE.

Elegáns, tiszta fekete.  Mély fekete látványával a Zongoralakk fekete MINI logó MINI-d egyedi megjelenését különösen látványosan emeli ki. A magasfényű Zongoralakk fekete embléma tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

MINI TARTOZÉKOK – Logó –  Zongoralakk fekete
MINI TARTOZÉKOK – ALL4 modellmegjelölés – Fekete

MINI ALL4 MODELLMEGJELÖLÉS, ZONGORALAKK FEKETE.

Csupa fekete. A stílusos MINI ALL4 Zongoralakk fekete modellmegjelölés mély fekete színével kiemeli MINI-d dinamikus megjelenését. Magasfényű Zongoralakk fekete színű, és épp olyan robusztus, mint amilyen páratlan – tökéletesen alkalmas a külső még egyedibbé tételére.

KEREKEK & GUMIABRONCSOK.

MINI EREDETI KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK.

A MINI eredeti téli komplett kerekek mindegyike csillag jelöléssel ellátott téli gumiabronccsal felszerelt, amely a minőség és a biztonság garanciája. A gumiabroncsok olyan vezető gyártókkal közösen kerültek kifejlesztésre, mint a Bridgestone, a Dunlop, a Goodyear, a Michelin és a Pirelli. A szigorú tesztelésnek köszönhetően optimális tapadást nyújtanak az úton, és tökéletesen illeszkednek MINI-d jellemzőihez.

A téli gumiabroncsok használata különösen javasolt azon területeken, ahol a hőmérséklet tartósan +7°C –alá esik. Az autó így minden körülmények között megőrizheti biztonságát, a féktávot és a tapadást

A MINI gumiabroncs-biztosítást egy új MINI autó vagy egy eredeti MINI kerék és csillag jelölésű gumiabroncs vásárlása során automatikusan megkapod. A biztosítás védelmet nyújt a gumiabroncs cseréjének váratlan költségétől, 36 hónapon keresztül.

MINI Tartozékok – eredeti kerekek – tél gumiabroncsok MINI Tartozékok – eredeti kerekek – tél gumiabroncsok

KÜLSŐ DIZÁJN.

LEGNÉPSZERŰBB TARTOZÉKOK.

MINI LIFESTYLE.

LEGÚJABB KOLLEKCIÓNK.

#HereWeGo Köszönet a teljes MINI Közösségnek a nagyszerű képekért!