Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete – MINI Országúti Segélyszolgálat MINI Cooper S Countryman – vörös és fekete – MINI Országúti Segélyszolgálat

A SEGÍTSÉG ÚTON VAN, HOGY TE IS FOLYTATHASD UTADAT.

MINI Országúti Segélyszolgálat.

MINI-det vezetni mindig élményt jelent, mégis előfordulhatnak váratlan események. Ilyenkor jön jól a MINI Országúti Segélyszolgálat. Egyetlen hívás, és a segítség máris érkezik – telefonon vagy a helyszínen. Bárhol, bármikor, bármilyen problémával számíthatsz szakértőinkre, hogy te és MINI-d tovább folytathassátok közös utatokat.
MINI Cooper S Countryman – közeli fotó – MINI Országúti Segélyszolgálat

MINI MŰSZAKI SEGÉLYSZOLGÁLAT.

A MINI Műszaki Segélyszolgálat gondoskodik arról, hogy te és MINI-d a lehető leghamarabb folytathassátok utatokat. A speciálisan képzett MINI szakértők telefonon keresztül vagy a helyszínen nyújtanak segítséget – bárhol és bármikor. Ha MINI-det nem biztonságos vezetni, akkor elszállítunk téged és autódat a legközelebbi MINI Márkaszervizbe, és megszervezzük utad folytatását.

ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE – +36/1/8149506*
Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában

* Kérjük, hívás előtt készítsd elő autód papírjait.

MINI 3 ajtós – vörös és fekete – MINI Baleseti Segélyszolgálat

MINI Baleseti Segélyszolgálat.

Rendelkezésedre állunk a nap 24 órájában, hogy mielőbb folytathasd utadat. Szükség esetén elvontatjuk autódat a legközelebbi MINI Márkaszervizbe, illetve csereautóról (bérautóról) is gondoskodunk számodra. Dokumentáljuk a baleset részleteit, majd értesítjük biztosítódat és családtagjaidat, valamint segítünk továbbutazásodban is.

ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE – +36/1/8149506*
Elérhető az év 365 napján, a nap 24 órájában

* Kérjük, hívás előtt készítsd elő autód papírjait.

MINI MOBILITÁS PROGRAM.

MINI Convertible – blue and white – MINI Mobility Program
Abban a sajnálatos esetben, ha MINI-d valamely okból kiesik a forgalomból, egy átfogó szolgáltatáscsomagot és szakértő támogatást kínálunk, hogy te és MINI-d mielőbb újra útra kelhessetek. Megbízható társadként gondoskodunk a nyugalmadról – bármi is legyen az ok.

Tudj meg többet az országúti segélyszolgálatról.