MINI 5 AJTÓS – elölnézet – kék és fehér MINI 5 AJTÓS – elölnézet – kék és fehér

MINI 5 AJTÓS.

239.759 Ft/hó-tól* disclaimer

Kezdőár 8.660.000 Ft

interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
278 - 941 literes csomagtér 941 max. literes csomagtér
power
136 LE (100 kW) - 178 LE (131 kW) 178 LE
interior-side
5 ülés a modellben 5 ülés a modellben
luggage-l
278 - 941 literes csomagtér 941 max. literes csomagtér
power
136 LE (100 kW) - 178 LE (131 kW) 178 LE
MINI 5 AJTÓS – elölnézet –  kék és fehér

MINDEN, AMIT IMÁDSZ A MINI-BEN. ÉS MÉG TÖBB.

Minden a MINI maximalizálásáról szól. Az utasok és poggyászok számára kínált még több hellyel a megbízható 5 ajtós MINI-ben mindenből még többet élvezhetsz. Az agilis teljesítmény és kezelhetőség, ami a MINI védjegye, természetesen megmaradt. Alacsony súlypontja és kompakt méretei tökéletessé teszik a keskeny utcák és szűk parkolóhelyek legyőzésére. Az egyedivé tételére szolgáló opciókkal pedig igazán sajátoddá teheted. Egy egyéniség a maximális vezetési élvezet jegyében. Minden, amit imádsz a MINI-ben, és még sokkal több.
MINI 5 ajtós – hátsó tér – rakodás

MÉG TÖBB HELY A NAGYOBB TERVEKHEZ.

A kreatív helykihasználás a MINI filozófiájának alapköve. Úttörő dizájnjával a kompakt, mégis meglepően tágas 5 ajtós lehetőséget kínál, hogy minden alkalommal kifejezd saját stílusodat. Hátsó ülésein három utas foglalhat kényelmes helyet, akiket ráadásul még több fej-, láb- és válltér hívogat.

KREATÍV HELYKIHASZNÁLÁS.

0

literes

A tér a legfontosabb. A 60/40 arányban osztottan dönthető hátsó üléstámlák ledöntésével még több, akár 941 literes teret kapsz a nagy terveidhez – így szinte bármit magaddal vihetsz.

MAKE IT YOURS.

turntable

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy Magyarországon egyes kombinációk és konfigurációk lehet, hogy nem elérhetők. Az elérhetőséggel kapcsolatban keresd fel a Konfigurátort!

360° BELSŐ NÉZET.

MINI 5 AJTÓS – belső – 360° nézet MINI 5 AJTÓS – belső – 360° nézet

KÜLÖNLEGESSÉGEK.

VONZÓRA TERVEZVE.

A dinamikus vonalak és a letisztult stílus, illetve a széles nyomtáv és a rövid túlnyúlások igazán sportossá teszik az 5 ajtós MINI megjelenését. A jellegzetes fényszórókat tökéletesen egészítik ki az új, látványos oldalemelek, amelyek a LED-es irányjelzőknek is otthont adnak. Az opcionálisan rendelhető, elegáns Piano fekete színű színű kilincsek, tanksapka és további dizájnelemek még egyedibbé teszi az 5 ajtós MINI látványát. Az egyedi könnyűfém keréktárcsák innovatív palettája pedig felteszi a koronát.

TALÁLD MEG A TARTOZÉKOKAT AMIKET KERESEL.

MINI 5 AJTÓS – belső – tartozékok
MINI 5 ajtós – MINI Connected

KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.

EGYENESEN A KANYAROKBA.

MINI FINANCIAL SERVICES.
MINI 5 AJTÓS – kék és fehér – elölnézet

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST.