Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F55
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F55
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F55. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.

A MEGSZOKOTT KEZELHETŐSÉG. MÉG KEZESEBB FORMÁBAN.

Hozz ki még többet az életedből a MINI-ddel. A gokartszerű vezetési élmény, az ikonikus dizájn és a high-tech eszközök mind-mind a tieid lehetnek – a korábbiaknál tágasabb térrel és a beszállást megkönnyítő 5 ajtóval együtt. Ez az, amire valamennyien vártunk, nemde?

Az 5 ajtós MINI profilból, nyitott oldalajtókkal

BESZÁLLÁS.

Szuper kicsi. Szuper praktikus. Bár az 5 ajtós MINI csak 161 mm-rel hosszabb, mint 3 ajtós testvére, jóval többet nyújt annál. Azon túl, hogy két plusz ajtón át lehet bejutni az autóba, a hátul ülő 3 utas lábtere is megnövekedett. A csomagteret megtoldották 67 literrel, ami tekintélyes, 278 literes űrtartalmat eredményez. Egy hatalmas térrel megáldott, turbófeltöltéses rakétáról van szó tehát. Nincs is mire várni: indulás.

MINI 5 ajtós, MINI Driving modes, Chill

MILYEN A HANGULATOD?

Kapcsolj rá. A MINI Driving modes segítségével a hangulatodhoz igazíthatod az autó teljesítményét. A MINI-d által nyújtott vezetési élmény jellegének, valamint a gázreakciók karakterisztikájának megváltoztatásához elég csak elcsavarni a váltószoknyát körülölelő gyűrűt. Nyugis vasárnap délután van? Kapcsolj a szelíd GREEN módba, amely az optimális üzemanyag-hatékonyságot szolgálja. Netán mehetnéked van? Akkor válts az ultraérzékeny kormányzást biztosító, a gázreakciókat ugyancsak harapóssá tevő SPORT módba.

MINI Head-Up kijelző

EMELT FŐVEL.

A MINI Head-up kijelőznek köszönhetően le sem kell venned a szemedet az útról, hála az átlátszó, az első szélvédő tövében kiemelkedő, átlátszó panelnak, amelynek hála közvetlenül a látómeződben kísérheted nyomon a vezetéssel összefüggő adatokat. Soha nem volt tehát ilyen egyszerűen nyomon követni a sebességet vagy éppen a navigációs utasításokat.

FÉNYÖZÖN.

A MINI éjszaka sem egy elveszett jelenség. Főleg, ha megrendeled hozzá a LED-es, az egész utasteret fénybe borító hangulatvilágítást. Válassz a temérdek tagból álló, úgyszólván a szivárvány minden árnyalatát felölelő színválasztékból, aztán igazítsd hozzá a világítást a temperamentumodhoz. Fények, nagyváros – és a te MINI-d.

MINI 5 ajtós, fényözön

A BIZTONSÁG A RÉSZLETEKBEN REJLIK.

Az új MINI jó néhány új biztonsági elemmel dicsekedhet. A trükkös vezetési szituációkat intelligens érzékelők hada elemzi serényen, egy egész sor biztonsági berendezés pedig ütközés esetén nyújt számodra védelmet. Az autót tehát ugyanolyan remek móka vezetni, mint régen, csak az éppen biztonságosabb, mint valaha.

Fejlett MINI féktechnológia. Kanyarodási fékszabályozás (CBC).

ELŐREMUTATÓ FÉKEZÉS.

A fejlett féktechnológia jóvoltából mindig tökéletesen a helyzet ura maradhatsz. A legújabb generációs blokkolásgátló rendszernek köszönhetően csúszós úton is megállhatsz egy szempillantás alatt, az elektronikus fékerőelosztás (EBD) pedig gondoskodik arról, hogy a fékezési erő az adott menetszituációnak megfelelően oszoljék el a kerekek között. A kanyarodási fékszabályozásnak (CBC) pedig az a dolga, hogy növelje a stabilitást tempós kanyarvételkor. A fékezés folyamatának felpörgetéséért a fékasszisztens felel, amely minimálisra csökkenti a féktávolságot.

MINI 5 ajtós, MINI defekttűrő gumiabroncsok

DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOK.

A MINI-hez opcionálisan rendelhető defekttűrő gumiabroncsoknak köszönhetően egy, a gumin keletkezett lyuk nem vezet út széli kényszerpihenőhöz. Sőt: a defekttűrő technológia jóvoltából még lapos gumival is továbbhaladhatsz maximum 80 km/órás sebességgel. A gumik megerősített oldalfalai hőálló gumikeverékből készülnek, a keréktárcsák speciális kialakítású pereme pedig megakadályozza a nyomását vesztett abroncs leugrását – még kanyarban is. Így aztán nyugodtan elautózhatsz addig a helyig, ahol biztonságosan végrehajthatod a kerékcserét.

MINI 5 ajtós, dinamikus vonóerőszabályozás (DTC)

DINAMIKUS VONÓERŐSZABÁLYOZÁS.

Amikor a DSC kikapcsolt állapotban van, az opcionális dinamikus vonóerőszabályozás (DTC) veszi át a stafétát, amely bármilyen – akár csúszós vagy salakos – felületen gondoskodik a lehető legnagyobb hajtóerő útra viteléről. A rendszer a korrekció előtt hagyja egy kicsit megcsúszni az autót – nos, ezt különösen nagyra értékeled majd, ha az izgalmas vezetés megszállottja vagy.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Vess egy közelebbi pillantást az új MINI-re. Mindent a szemnek – és mindent a kéznek.

MINI Cooper 5 ajtós, karosszérianézet

KLASSZIKUS DIZÁJN. ÜDÍTŐEN FRISS MEGJELENÉS.

A MINI hűtőrács még lenyűgözőbbé vált hatszögletű formájával és új, megszakítás nélküli krómkeretével. A nagyméretű, kör alakú fényszórók egy kicsit távolabb kerültek egymástól, ami feltűnő csavart visz a klasszikus orr összképébe – amelyre a lámpák csillogó krómkerete teszi fel a koronát.

MINI Cooper 5 ajtós; stop és start

START GOMB.

A vörösen derengő LED-es gyűrűvel övezett, nagyméretű Start gomb új kalandok ígéretével csábít. Érezd hát a varázst, amikor egyetlen gombnyomással életre kelted a MINI-det – a motor felpörög, és már indulhatsz is.

MINI Cooper 5 ajtós hátsó ajtók

A TREND A LELKE MINDENNEK.

Az 5 ajtós MINI plusz két hátsó ajtaja tökéletesen belesimul az autó dizájnjába. A helytakarékosságot szolgáló trükk, nevezetesen, hogy az ajtók merészen belehasítanak a kerékjáratokba, izgalmassá teszi a látványt. Az ablakfelület elegánsan és harmonikusan húzódig egészen a farig. A sziluett alsó része elöl és hátul enyhén hajlított, ami optikailag egy kicsit zsugorítja az autót, és ezzel dinamikusabbá teszi az összképet.

MINI 5 ajtós belső ülésrend

VIGYÉL MAGADDAL MÉG EGY EMBERT.

Az ötajtós MINI hátsó szekciójában három utas számára van hely. Az új, az alapfelszereltséghez tartozó ülések, amelyek kényelmes, a testet körülölelő formával rendelkeznek, tökéletes oldaltartást biztosítanak sportos stílusú haladáskor. Jó pár fajta kárpit feszülhet rajtuk – köztük a Black Pearl szövet/műbőr, a Diamond szövet/bőr, a Cross Punch bőr vagy a Lounge bőr változat.

MINI Cooper 5 ajtós, külső színek

KÜLSŐ SZÍNEK.

Válassz a Pepper White és a Volcanic Orange közül, de ott van még a kínálatban a nyolcféle metálfényezés is, nevezetesen a Moonwalk Grey, a Blazing Red, a Midnight Black, a British Racing Green, a Deep Blue, a Thunder Grey, a Melting Silver és a White Silver.

MINI Cooper 5 ajtós műszerfal és kormánykerék

LEGYEN MINDEN A KEZED ALATT.

Eszközöltünk néhány apróbb módosítást annak érdekében, hogy még egyszerűbben használhasd a MINI-det – az ablakemelők gombjait például az ajtókra költöztettük, a kilométerórát pedig közvetlenül eléd raktuk.

MINI Cooper 5 ajtós, karosszérianézet

IZGALMAS KONTRASZTOK.

Az ördög, de a gyönyör is a részletekben lakozik: kérd a külső tükrök borítását Aspen White vagy Jet Black színben, vagy éppen a karosszéria színére fényezve. Esetleg még jobban megbolondítanád a látványt? Akkor válogass párat a formabontó extrák közül.

MINI Cooper 5 ajtós, testre szabható belső tér

TESTRE SZABHATÓ BELSŐ TÉR.

Tökélyre vitt stílusban. A belső tér testre szabására minden képzeletet felülmúlóan sok lehetőség adódik. Vigyél egy kis csavart a belső díszítőelemek, az ajtók, a műszerfal, valamint a szerkezeti elemek borításának összképébe, aztán válassz egyet a Colour Line-verziók közül, majd tedd fel az egészre a koronát a Chrome Line felszereltséggel.

MINI Cooper 5 ajtós, hátulnézet

MÉLTÓ BEFEJEZÉS.

Az új MINI hátulnézetből is felettébb dinamikusnak és választékosnak hat. A megnövelt méretű hátsó lámpákat decens krómkeret övezi, alant pedig immár nem egy, hanem két kipufogó található – így legalább azoknak is pazar látványban lesz részük, akik reménytelenül próbálnak utolérni téged.

John Cooper Works Chili Package.

Még tüzesebbé tennéd a MINIdet?

Feldobott külső.

Csapj le a John Cooper Works Chili felszereltségi szintre, amelybe beletartozik a 17 hüvelykes fekete John Cooper Works könnyűfém felni, a JCW aerodinamikus karosszéria, beleértve a JCW stílusú lökhárítókat, az eltüntetett oldalszoknyákat és egy speciálisan kialakított JCW hátsó spoilert.

A versenyérzés belülről fakad.

Versenyezz az utcákon a John Cooper Works Chili felszereltségi szint lélegzetelállító belső stílusában. Megállíthatatlanná válsz a John Cooper Works kormánykerékkel, a rozsdamentes acél pedálokkal és a sok más kiegészítővel.

Lépj be, kezdődhet az izgalom.

Minden akkor kezdődik, amikor a felszerelt háromajtós MINI Hatch fedélzetére lépsz. Az ajtónyílás csíkjai utalnak az eljövendő izgalmakra, a szövetbőr Diamond karbon fekete sportülések pedig a tökéletes versenypozíciót biztosítják.

MŰSZEREK: RENDBEN.

A MINI középső műszeregység valósággal ablakot nyit a modern technológiák és az online szolgáltatások világára. Az egykoron itt lakozó, híres-neves kilométeróra a kormánykerék mögé vándorolt, az ikonikus, kerek felületet pedig egy letaglózóan szép, nagy felbontású képet adó kijelző foglalja el. A kristálytiszta képernyőről a világon minden irányítható a szórakoztató rendszerektől kezdve a navigáción át egészen a MINI Connected fejlett technológiát alkalmazó funkcióiig – gondolunk itt egyebek mellett a zenére, a közösségimédia-hírekre, műholdas navigációra, a vezetési információkra és az autóban használható appokra. A kijelző peremén egy LED-es gyűrű fut végig, amely különböző színek villogtatásával közli veled aktuális mondandóját. Nem más ez, mint a MINI hevesen dobogó szíve.

MINI Connected kijelző

MINI CONNECTED.

Amikor a legkorszerűbb technológia találkozik a hamisítatlan MINI-szellemiséggel: íme, egy hűséges útitárs, amely minden kalandodra elkísér. Az opcionális MINI Connected csomag összeköt téged a közösségi hálózatokkal, az online zenei tartalmakkal, a vezetési információkkal, az autóban használható applikációkkal és még ezernyi más dologgal. <További információk a MINI Connectedről> [Link]

MINI vészhívás rendszer

SEGÍTSÉG!

Ha megtörténik, aminek nem szabadna megtörténnie, a MINI habozás nélkül segédkezet nyújt. Amennyiben el van látva az opcionális vészhívó rendszerrel, a MINI-d vészhívást küld a BMW ügyfélszolgálatnak, amelyet kiegészít a pontos földrajzi helyzetedre, a haladási irányodra, valamint a kinyílt légzsákokra vonatkozó információkkal. Meglátod, a segítség egykettőre ott lesz.

MINI tolatókamera

MÉG HÁTUL IS VAN SZEME.

A tolatókamera tökéletes képet ad számodra a hátad mögött lévő dolgokról, mi több, hasznos jelöléseket is rak a képre, hogy még hatékonyabban segítsen neked parkoláskor. Azután ott van még a parkolóasszisztens, amely segít parkolóhelyet találni, majd bemanőverezni a MINI-t a még olyannyira passzentos helyekre is – neked pedig közben egyetlen ujjal sem kell hozzáérned a kormánykerékhez. Tudod: mindent a szemnek, semmit a kéznek.

MINI középső műszeregység

VEZESSEN TÉGED A FÉNY.

A MINI középső műszeregységet körülölelő, LED-es gyűrű az adott feladatnak megfelelően változtatja a színét. Hogy mik ezek a feladatok? Nos, például zene hangerejének módosítása, a fordulatszám érzékeltetése, a telefonhívások jelzése vagy éppen a navigációs rendszer utasításainak tolmácsolása.

MINI Cooper 5 ajtós / Teleservice szolgáltatások

KARBANTARTÁS CSAK OKOSAN.

A Teleservice szolgáltatásokkal a MINI garantálja, hogy az autó egészségi panaszai felett nem siklik el a figyelem. A rendszer ugyanis pontosan tudja, hogy mikor van itt az ideje a javításnak, sőt, automatikusan meg is küldi diagnózisát a MINI márkaszerviznek. Természetesen, te magad is lebonyolíthatod a problémákat kiküszöbölő hívást.

MINI középső műszeregység; MINI navigációs kijelző

HOGY SOHA NE ÉREZD MAGAD ELVESZETTNEK.

A MINI középső műszeregységben lakozó, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó MINI navigációs rendszernek köszönhetően soha nem térsz majd le a helyes útról. Ha pedig a bejárati ajtódtól egészen az út utolsó méteréig igényt tartasz idegenvezetői szolgálatokra, szerezd be a MINI Connected XL Journey Mate-et. Utóbbi egy útvonaltervező, egy útikalauz és egy naptár ötvözete, amely még a forgalmi viszonyokról, az időjárásról és a parkolási helyzetről is tájékoztat téged.

MINI 5 ajtós

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI 5-door hatch family
MINI 5 ajtós
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 6.182.000 Ft-tól
100 (136)
4,8 - 4,7, 4.7, 4.8
Cooper D Indulóár 6.757.000 Ft-tól
85 (116)
3,7 - 3,6, 3.6, 3.7
Cooper S Indulóár 7.311.000 Ft-tól
141 (192)
6 - 5,9, 5.9, 6.0
Cooper SD Indulóár 8.237.000 Ft-tól
125 (170)
4,1, 4.1, 4.1