Loader
Error: Vehicle group does not contain any visible vehicles or quick links
Error: Model range code was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F56
Error: Link to model range page was not found
Error: Model range description was not found under /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F56
Error: Model price was not found in config.model.grossListPrice at /content/MINI/marketCSREG/mini_hu/hu_HU/productData/models/original/modelRange/F56. Please check if there are any valid Model pages under this page.
Error: Pagination not created
Error: Models were not found for this model range

Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A te egyedi MINI-d Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlat kérése.

Foglalj le egy tesztvezetési időpontot

HOPPÁ! Eggyel több van.
MINI 3 ajtós, hátsó félprofil

A RÉGI LÁZADÓ. ÚJJÁSZÜLETETT FORMÁBAN.

Gokartszerű útfogással, ikonikus dizájnnal és a holnap technológiáival a plafonig pakolva. Az új MINI arra hivatott, hogy újfent szerelembe ess vele.

MINI 3 ajtós, TwinPower Turbo motor

FELTURBÓZVA.

Itt minden a vezetésről szól. Az új MINI-t egy vadonatúj Twin Power Turbo motor hajtja, amellyel az autó még gyorsabbá és még takarékosabbá vált. Ez ám a dupla varázslat. A gokartszerű menettulajdonságokat is még tökéletesebbre csiszoltuk a nyomtáv növelésével, a felfüggesztés feszesebbre hangolásával, valamint a súlypont alacsonyan tartásával. Szedd sorban a kanyarokat, aztán vesd rá magad az egyenesekre – ugyanis ez az autó erre van kitalálva.

MINI 3 ajtós, MINI Driving modes

MILYEN A HANGULATOD?

Kapcsolj rá. A MINI Driving modes segítségével a hangulatodhoz igazíthatod az autó teljesítményét. A MINI-d által nyújtott vezetési élmény jellegének, valamint a gázreakciók karakterisztikájának megváltoztatásához elég csak elcsavarni a váltószoknyát körülölelő gyűrűt. Nyugis vasárnap délután van? Kapcsolj a szelíd GREEN módba, amely az optimális üzemanyag-hatékonyságot szolgálja. Netán mehetnéked van? Akkor válts az ultraérzékeny kormányzást biztosító, a gázreakciókat ugyancsak harapóssá tevő SPORT módba.

MINI 3 ajtós, Head-Up kijelző

EMELT FŐVEL.

A MINI Head-up kijelőznek köszönhetően le sem kell venned a szemedet az útról, hála az átlátszó, az első szélvédő tövében kiemelkedő átlátszó panelnak, amelynek hála közvetlenül a perifériás látómeződben kísérheted nyomon a vezetéssel összefüggő adatokat. Soha nem volt tehát ilyen egyszerűen nyomon követni a sebességet vagy éppen a navigációs utasításokat.

FÉNYÖZÖN.

A MINI éjszaka sem egy elveszett jelenség. Főleg, ha megrendeled hozzá a LED-es, az egész utasteret fénybe borító hangulatvilágítást. Válassz a temérdek tagból álló, úgyszólván a szivárvány minden árnyalatát felölelő színválasztékból, aztán igazítsd hozzá a világítást a temperamentumodhoz. Fények, nagyváros – és a te MINI-d.

MINI 3 ajtós, fényözön

A BIZTONSÁG A RÉSZLETEKBEN REJLIK.

Az új MINI jó néhány új biztonsági elemmel dicsekedhet. A trükkös vezetési szituációkat intelligens érzékelők hada elemzi serényen, egy egész sor biztonsági berendezés pedig ütközés esetén nyújt számodra védelmet. Az autót tehát ugyanolyan remek móka vezetni, mint régen, csak az éppen biztonságosabb, mint valaha.

MINI 3 ajtós, fejlett MINI féktechnológia

ELŐREMUTATÓ FÉKEZÉS.

A fejlett féktechnológia jóvoltából mindig tökéletesen a helyzet ura maradhatsz. A legújabb generációs blokkolásgátló rendszernek köszönhetően csúszós úton is megállhatsz egy szempillantás alatt, az elektronikus fékerőelosztás (EBD) pedig gondoskodik arról, hogy a fékezési erő az adott menetszituációnak megfelelően oszoljék el a kerekek között. A kanyarodási fékszabályozásnak (CBC) pedig az a dolga, hogy növelje a stabilitást tempós kanyarvételkor is. A fékezés folyamatának felgyorsításáért a fékasszisztens felel, amely minimálisra csökkenti a féktávolságot.

MINI 3 ajtós, MINI defekttűrő gumiabroncsok

DEFEKTTŰRŐ GUMIABRONCSOK.

A MINI-hez opcionálisan rendelhető defekttűrő gumiabroncsoknak köszönhetően egy, a gumin keletkezett lyuk nem vezet út széli kényszerpihenőhöz. Sőt: a defekttűrő technológia jóvoltából még lapos gumival is továbbhaladhatsz maximum 80 km/órás sebességgel. A gumik megerősített oldalfalai hőálló gumikeverékből készülnek, a keréktárcsák speciális kialakítású pereme pedig megakadályozza a nyomását vesztett abroncs leugrását – még kanyarban is. Így aztán nyugodtan elautózhatsz addig a helyig, ahol biztonságosan végrehajthatod a kerékcserét.

MINI 3 ajtós, a másodperc tört része alatt kinyíló légzsákok

A MÁSODPERC TÖRT RÉSZE ALATT KINYÍLÓ LÉGZSÁKOK.

Ha véletlenül beütne a baj, a MINI azonnal védőpajzsot von köréd. Az elöl, illetve hátul elhelyezett, összesen hat darab légzsák késlekedés nélkül akcióba lép az oldalsó függönylégzsákokkal együtt. Az övfeszítők beleszorítják az utasokat az üléseikbe, hogy tisztes távolságban tartsa őket a műszerfaltól, illetve az első ülésektől.

A DIZÁJNRÓL RÉSZLETESEN.

Vess egy közelebbi pillantást az új MINI-re. Mindent a szemnek – és mindent a kéznek.

MINI 3 ajtós, karosszérianézet

KLASSZIKUS DIZÁJN. ÜDÍTŐEN FRISS MEGJELENÉS.

A MINI hűtőrács még lenyűgözőbbé vált hatszögletű formájával és új, megszakítás nélküli krómkeretével. A nagyméretű, kör alakú fényszórók egy kicsit távolabb kerültek egymástól, ami feltűnő csavart visz a klasszikus orr összképébe – amelyre a lámpák csillogó krómkerete teszi fel a koronát.

MINI 3 ajtós; Start gomb

START GOMB.

A vörösen derengő LED-es gyűrűvel övezett, nagyméretű Start gomb új kalandok ígéretével csábít. Érezd hát a varázst, amikor egyetlen gombnyomással életre kelted a MINI-det – a motor felpörög, és már indulhatsz is.

MINI fényszórók, LED-es első fényszórók

FÉNYÉVEKKEL ELŐRÉBB.

A múlt és a jövő randevúja. Egy félkör alakú, a nappali fényt biztosító LED-es fényívvel egészítettük ki az ikonikus, kerek MINI első fényszórókat, amelyek ettől igencsak látványossá váltak. Még tovább fokozhatod a dolgokat, ha tisztán LED-es változatban rendeled meg őket.

MINI 3 ajtós, a testet körülölelő ülések

A TESTET KÖRÜLÖLELŐ ÜLÉSEK.

A helyzet urának érezheted magadat, bárhol is ülsz az autóban. A kényelmes, a testet körülölelő formájú elülső sportülések az alapfelszereltség részét képezik. Ami pedig a kárpitokat illeti: a választékban ott van egyebek mellett a Black Pearl szövet/műbőr, a Diamond szövet/bőr, a Cross Punch bőr és a Lounge bőr huzat.

MINI 3 ajtós, tükörházak és színek

IZGALMAS KONTRASZTOK.

Az ördög, de a gyönyör is a részletekben lakozik: kérd a tető és külső tükrök borítását Aspen White vagy Jet Black színben, vagy éppen a karosszéria színére fényezve. Esetleg még jobban megbolondítanád a látványt? Akkor válogass párat a formabontó extrák közül.

MINI 3 ajtós, külső színek

KÜLSŐ SZÍNEK.

Válassz a Pepper White és a Volcanic Orange közül, de ott van még a kínálatban a nyolcféle metálfényezés is, nevezetesen a Moonwalk Grey, a Blazing Red, a Midnight Black, a British Racing Green, a Deep Blue, a Thunder Grey, a Melting Silver és a White Silver.

MINI 3 ajtós, testre szabható belső tér

TESTRE SZABHATÓ BELSŐ TÉR.

Tökélyre vitt stílusban. A belső tér testre szabására minden képzeletet felülmúlóan sok lehetőség adódik. Vigyél egy kis csavart a belső díszítőelemek, az ajtók, a műszerfal, valamint a szerkezeti elemek borításának összképébe, aztán válassz egyet a Colour Line-verziók közül, majd tedd fel az egészre a koronát a Chrome Line felszereltséggel.

MINI 3 ajtós, hátulnézet

MÉLTÓ BEFEJEZÉS.

Az új MINI hátulnézetből is felettébb dinamikusnak és választékosnak hat. A megnövelt méretű hátsó lámpákat decens krómkeret övezi, alant pedig immár nem egy, hanem bizonyos modelleknél két kipufogó található – így legalább azoknak is pazar látványban lesz részük, akik reménytelenül próbálnak utolérni téged.

John Cooper Works Chili Package.

Még tüzesebbé tennéd a MINIdet?

Feldobott külső.

Csapj le a John Cooper Works Chili felszereltségi szintre, amelybe beletartozik a 17 hüvelykes fekete John Cooper Works könnyűfém felni, a JCW aerodinamikus karosszéria, beleértve a JCW stílusú lökhárítókat, az eltüntetett oldalszoknyákat és egy speciálisan kialakított JCW hátsó spoilert.

A versenyérzés belülről fakad.

Versenyezz az utcákon a John Cooper Works Chili felszereltségi szint lélegzetelállító belső stílusában. Megállíthatatlanná válsz a John Cooper Works kormánykerékkel, a rozsdamentes acél pedálokkal és a sok más kiegészítővel.

Lépj be, kezdődhet az izgalom.

Minden akkor kezdődik, amikor a felszerelt háromajtós MINI Hatch fedélzetére lépsz. Az ajtónyílás csíkjai utalnak az eljövendő izgalmakra, a szövetbőr Diamond karbon fekete sportülések pedig a tökéletes versenypozíciót biztosítják.

MŰSZEREK: RENDBEN.

A MINI központi műszeregység valósággal ablakot nyit a modern technológiák és az online szolgáltatások világára. Az egykoron itt lakozó, híres-neves kilométeróra a kormánykerék mögé vándorolt, az ikonikus, kerek felületet pedig egy letaglózóan szép, nagy felbontású képet adó kijelző foglalja el.A kristálytiszta képernyőről a világon minden irányítható a szórakoztató rendszerektől kezdve a navigáción át egészen a MINI Connected fejlett technológiát alkalmazó funkcióiig – gondolunk itt egyebek mellett a zenére, a közösségimédia-hírekre, műholdas navigációra, a vezetési információkra és az autóban használható appokra. A kijelző peremén egy LED-es gyűrű fut végig, amely különböző színek villogtatásával közli veled aktuális mondandóját. Nem más ez, mint a MINI hevesen dobogó szíve.

MINI Connected

MINI CONNECTED.

Amikor a legkorszerűbb technológia találkozik a hamisítatlan MINI-szellemiséggel: íme, egy hűséges útitárs, amely minden kalandodra elkísér. Az opcionális MINI Connected csomag összeköt téged a közösségi hálózatokkal, az online zenei tartalmakkal, a vezetési információkkal, az autóban használható applikációkkal és még ezernyi más dologgal.

MINI vészhívás rendszer

SEGÍTSÉG!

Ha megtörténik, aminek nem szabadna megtörténnie, a MINI habozás nélkül segédkezet nyújt. A MINI Vészhívás mind manuális mind automatikus segélyhívást lehetővé tesz. Magyarország területén hangkapcsolat hozható létre közvetlenül a helyi segélyhívó számmal (112).

MINI rearview camera

MÉG HÁTUL IS VAN SZEME.

A tolatókamera tökéletes képet ad számodra a hátad mögött lévő dolgokról, mi több, hasznos jelöléseket is rak a képre, hogy még hatékonyabban segítsen neked parkoláskor. Azután ott van még a parkolóasszisztens, amely segít parkolóhelyet találni, majd bemanőverezni a MINI-t a még olyannyira passzentos helyekre is – neked pedig közben egyetlen ujjal sem kell hozzáérned a kormánykerékhez. Tudod: mindent a szemnek, semmit a kéznek.

MINI központi műszeregység

VEZESSEN TÉGED A FÉNY.

A MINI központi műszeregységet körülölelő, LED-es gyűrű az adott feladatnak megfelelően változtatja a színét. Hogy mik ezek a feladatok? Nos, például zene hangerejének módosítása, a fordulatszám érzékeltetése, a telefonhívások jelzése vagy éppen a navigációs rendszer utasításainak tolmácsolása.

MINI Clever maintenence.

KARBANTARTÁS CSAK OKOSAN.

A Teleservice szolgáltatásokkal a MINI garantálja, hogy az autód egészségi állapota felett nem siklik el a figyelem. A rendszer ugyanis pontosan tudja, hogy mikor van itt az ideje a javításnak, sőt, automatikusan meg is küldi diagnózisát a MINI márkaszerviznek. Természetesen, te magad is lebonyolíthatod a problémákat kiküszöbölő hívást.

MINI centre instrument. MINI XL Journey mate.

HOGY SOHA NE ÉREZD MAGAD ELVESZETTNEK.

A MINI középső műszeregységben lakozó, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó MINI navigációs rendszernek köszönhetően véletlenül soha nem térsz majd le a helyes útró, csak ha szeretnédl. Ha pedig a bejárati ajtódtól egészen az út utolsó méteréig igényt tartasz idegenvezetői szolgálatokra, szerezd be a MINI Connected XL Journey Mate-et. Utóbbi egy útvonaltervező, egy útikalauz és egy naptár ötvözete, amely még a forgalmi viszonyokról, az időjárásról és a parkolási helyzetről is tájékoztat téged.

John Cooper Works

Mindent bele.

Több erő. Még exkluzívabb fejlesztések. Még több szórakozás. A John Cooper Works modellek a John Cooper rally legendáktól származnak és épp olyan nagy benyomást keltenek ma is, mint amikor a versenypálya bajnokai voltak. Ha fokozni szeretnéd az izgalmakat és magadénak szeretnéd tudni a MINI egyediségét, akkor ne keresgélj tovább.

MINI 3 ajtós

ISMERKEDJ MEG A MINI CSALÁD TAGJAIVAL.

MINI Hatch family
MINI 3 ajtós
Teljesítmény
Kibocsátás
Üzemanyag
l/100 km disclaimer
Gyorsulás
(0-100 km) disclaimer
Cooper Indulóár 5.911.000 Ft-tól
100 (136)
4,6 - 4,5, 4.5, 4.6
Cooper D Indulóár 6.492.000 Ft-tól
85 (116)
3,6 - 3,5, 3.5, 3.6
Cooper S Indulóár 7.046.000 Ft-tól
141 (192)
5,8 - 5,7, 5.7, 5.8
Cooper SD Indulóár 7.972.000 Ft-tól
125 (170)
4,1, 4.1, 4.1
John Cooper Works Indulóár 8.702.000 Ft-tól
170 (231)
6,6, 6.6, 6.6