MINI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK

ALL IN. CSAK OKOSAN. ÉS EGYEDI MÓDON, MINT TE MAGAD.

Már megtaláltad a hozzád illő MINI-t. A MINI Financial Services pedig még elérhetőbbé teszi azt. Akár jutányos lízinget vagy hitelt keresel, akár integrált biztosítást és szolgáltatásokat, mi megtaláljuk neked a megoldást. Egy ennyire fontos dolgot miért is bíznál akárkire?
MINI Financial Services - áttekintés - megoldáskereső illusztráció

A MEGOLDÁSKERESŐ

Fedezd fel lízing-, finanszírozási és biztosítási termékeinket – és élvezd a MINI Financial Services minden előnyét!

MÉG TÖBB MINI A PÉNZEDÉRT.

Álmaid MINI-jét a MINI Financial Services még közelebb hozza hozzád. A finanszírozási lehetőségek átfogó kínálata segít valóra váltani az álmodat. És ezt az álmot miért szorítanád korlátok közé?

+ Tartozékok

Egyedi megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével a megállapodásodba extra felszereltségeket és tartozékokat is bevonhatsz. Egy áramvonalas tetődoboztól a komplett télikerék-garnitúrán keresztül az otthonodban kiépített wallboxig, a MINI Financial Services segít útnak indulni – átvitt értelemben is.

+ Szolgáltatások

Támogatásunk a MINI-d legjobb formában tartására és a te nyugalmad megőrzésére is kiterjed. Megállapodásodba kiegészítő szolgáltatásokat is bevonhatsz. Ajánlatunk olyan kiegészítő szolgáltatásokra is kiterjed, mint a gumiabroncs-szerviz vagy az ingyenes gyorstöltési lehetőségek. Netán a MINI Service Inclusive-ot részesítenéd előnyben, amely a legmodernebb szervizszolgáltatásokat és javításokat kínálja   – szükség esetén csereautóval?

+ Biztosítási opciók

A MINI Financial Services megállapodásod személyre szabott biztosítási termékeket is tartalmazhat. Egy MINI-re jellemző aprólékos odafigyeléssel összeállított, kiterjesztett biztosításunk az elektromos MINI esetében például több egyszerű biztosításnál: odaadó elkötelezettség. Ez pedig magában foglalja szerelőink szakértelmét is, akik MINI-del a legnagyobb gondoskodással bánnak.
MINI Financial Services - áttekintés - saját MINI-d illusztráció

SAJÁT MINI-D, AHOGY AKAROD.

MINI Lízing - Operatív lízing MINI Lízing - Operatív lízing
MINI Lízing - illusztráció MINI Lízing - illusztráció

MINI OPERATÍV LÍZING.

Egyszerűen lízingeld a kiválasztott MINI-det meghatározott havi díjakért egy előre megállapított időszakon át, anélkül, hogy az a tulajdonoddá válna. A lízing lejártával csak szolgáltasd azt vissza és válassz egy másik modellt a legfrissebb modellpalettáról.

Ez a lehetőség akkor lehet tökéletes számodra, hogyha egy MINI vezetésének izgalmára vágysz, de nem szeretnéd felvállalni az amortizáció kockázatát vagy a szerződés lejártakor az autó értékesítésével járó vesződségeket. Teljes nyugalomban tudhatod magad, mert MIN-dre jótállás vonatkozik, te pedig rugalmas szerződési feltételeket és kiegészítő szolgáltatásokat, illetve biztosításokat élvezhetsz. És ami a legjobb: a szerződés lejártakor nincs kockázatod a maradványértékkel kapcsolatban.

Miután kiválasztottad és konfiguráltad a tökéletes MINI-det, döntened kell arról, milyen futamidejű megállapodást szeretnél – 24 és 48 hónap között –, illetve, hogy az autót évente nagyjából hány kilométeren használnád. 

Mi kikalkuláljuk a kezdő- és a havi részleteket. Minden hónapban fix összeget kell majd fizetned, így minden a lehető legegyszerűbb. 

Csak küldd el a kérvényedet online vagy egyeztesd az MINI Márkakereskedésednél. Csupán néhány veled kapcsolatos részletre van szükségünk a döntéshez.

A szerződés lejártakor eldöntheted, hogy meg szeretnéd-e tartani az autót vagy beszámíttatnád-e azt egy új járműbe.
MINI Alaphitel – illusztráció

MINI ALAPHITEL.

A MINI alaphitellel még korábban vezetheted álmaid MINI-jét. Élvezd a kilométerkorlátozások nélküli vezetést, a kényelmes testreszabási lehetőségeket és a versenyképes kamatokat.

MINI Alaphitel – Kép MINI Alaphitel – Kép

Tökéletes választás, hogyha saját tulajdonodban szeretnéd tudni új MINI-det, és havonta szeretnéd azt kifizetni. Annyit vezetheted, amennyit csak szeretnéd, bármilyen korlátozás nélkül.

Maximálisan megkönnyítjük a dolgodat. Miután kiválasztottad a számodra megfelelő modellt, csak dönts a kezdőrészletről és arról, hogy milyen futamidőt szeretnél a finanszírozási megállapodásodra vonatkozóan. Ezt követően kiszámítjuk a havonta fizetendő összeget, ami tartalmazza a kamatokat és a díjakat is.

A szerződés lejártakor eldöntheted, hogy meg szeretnéd-e tartani az autót vagy beszámíttatnád-e azt egy új járműbe.

MINI Financial Services - hitel - szerviz MINI Financial Services - hitel - szerviz

KAPCSOLATFELVÉTEL.

Hogyha bármilyen kérdésed lenne vagy segítségre lenne szükséged a MINI Financial Services szolgáltatásaival kapcsolatban, írhatsz nekünk a következő e-mail címre: ugyfelszolgalat@mini.hu. 


Vagy hívj bennünket telefonon: +3680990008