Átlátható szerviz.

dam Image

Törődés a MINId számára.

Különleges támogatás minden megtett kilométerhez. Mi a MINInél egy tiszta üzenetet szeretnénk átadni: Te élvezed a MINI lenyűgöző vezetési élményét, szakértőink pedig segítenek, hogy ez így is maradjon.Ez az ígéret ami az elhivatott MINI szakembereinkből, "testedzőt" farag a MINId számára. Pontosan tudják mi kell a MINIdnek és törődésük a hűtőrácstól a hátsó lámpákig kiterjed.

A barátságra.

Az igaz barátságot ápolni kell, kortól függetlenül. Szakembereink a biztosítékok arra , hogy MINId mindeféle kihívásra felkészítik. Szerviz szakértőink által összeállított kedvező szervizcsomagjaink mint a MINI Motorolajszerviz és a MINI Fékbetétcsere, pedig biztosan meggyőznek arról, ami nem is kérdés, megéri! További részletes információkért cserébe keresd fel a MINI szerviz partnered.

 

dam Image

OLAJOZOTTAN, VILLÁMGYORSAN.

MINI MOTOROLAJ-SZERVIZ: SOKÁIG ÉLJEN A MOTOR.

A MINI motorlolaj-szerviz jóval több egy sima olajcserénél, mert a szolgáltatás például magában foglalja a fékek és gumik előzetes átvizsgálását is. A maga 30 000 km-es vagy 2 éves intervallumával anyagi szempontból is felettébb hatékony MINI motorolaj-szerviz gondoskodik MINI-d hosszú élettartamáról.*

 

A MINI motorolaj-szerviz szolgáltatás az alábbaikat foglalja magában:

  • A motorolaj cseréje és a fáradt olaj szakszerű tárolása.
  • Az olajszűrő cseréje.
  • A szervizkijelző nullázása a gyári előírásoknak megfelelően.
  • Munkadíj és anyagköltség.

   

Ajánlatunk : 39 900 Ft-tól

* Az ajánlatunk MINI One-hoz  (R56 benzinmotoros változat)

dam Image

MEGBÍZHATÓSÁG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

FÉKBETÉTCSERE:HOGY MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGBAN LÉGY.

A nagy motorteljesítmény nagy teljesítményű fékek után kiált. Nem is kell csalódnod, hiszen az eredeti MINI fékek mindenkor gondoskodnak a legrövidebb féktávról, a legnagyobb biztonságról és a maximális lassító erőről.

 

A fékbetétcsere szolgáltatás az alábbiakat foglalja magában:

  • A fékbetétek cseréje
  • A fékkopásérzékelő felújítása
  • A fékek megtisztítása
  • A szervizkijelző nullázása a gyári előírásoknak megfelelően.
  • Munkadíj és anyagköltség.

     

Ajánlatunk: 39 900 Ft-tól

* Az ajánlatunk MINI One-hoz  (R56 benzinmotoros változat)

 

dam Image

ELSŐ FÉKTÁRCSÁK

CSÚCSMINŐSÉG A LEGKÍVÁLÓBB HATÁSFOK ÉRDEKÉBEN.

Egy MINI Cooper S fékjei nagyobb igénybevételnek vannak kitéve mint MINI ONE modelltársaihoz képest. Ezért van az hogy, minden egyes modellhez egyedileg fejlesztett féktárcsákat kínálunk. A magas minőségű anyagokból készült féktárcsák tökéletesen harmonizálnak a MINI fékbetétekkel.

dam Image

AKKUMULÁTOR CSERE.

Energia a mindennapokhoz.

A MINI Original akkumulátorok megbízhatóan biztosítják az elinduláshoz szükséges energiát. Csak a professzionálisan, márkaszervizvben cserélt akkumultorok esetében tudjuk garantálni, hogy az összes hatékonyságot növelő funkció (mint pl. az AUTO START-STOP rendszer ) valamint kényelmi extra (mint pl, aktív álló szellőztetés ) zavartalanul tovább működhessen. 

Különleges szerviz a MINIdnek

Minél többet MINIzel annál inkább élvezed a gokart-érzést. Annak érdekében, hogy ez az öröm zavartalan legyen, ajánljuk figyelmedbe a MINI Service & Care programunkat. Ez az egyedi szerviz-program tartja MINIdet a legjobb formában, így akár olyan érzés lesz vezetni mint az első napon amikor átvetted.

MINI Original alkatrészek & MINI szerviz: verhetetlen ár-érték arány.

Csakis a legjobbat a MINId számára: A MINI szerviz a prémium minőséget a szakképzett kollégák és kiváló minőségű alkatrészekkel biztosítják a MINId számára. Ez biztosítja az élethosszig tartó egészséget a MINId számára és kiváló árat az esetben ha majd továbbadsz a szeretett MINIden. Tartsd meg MINInek - Tartsd meg igazi valójában.

 

Vonzó fix költségek és teljes körű garancia.

MINI Service & Care átlátható, mindig és minden körülmények között. Pontos információkat kapsz arról mi, mennyibe fog kerülni és kevesebb, mint amire számítottál. Ráadásul 2 év garanciát adunk minden felhasznált MINI Original alkatrészre.