MINI CABRIO AJÁNLATOK.
KÉSZÜLJ MÁR MOST A NYÁRRA!

dam Image

Ha te is úgy számolod a napokat, mint a MINI, akkor tudod: a kabriós szezon rohamosan közeledik. Készülj fel időben a nyitott tetővel autózás szűretlen élményeire – amit a MINI különleges kedvezményei még felhőtlenebbé tesznek majd.

Ha most rendeled meg új MINI Cabriódat, akkor az Always Open csomagot, valamint a kabrióápolási csomagot ajándékba adjuk neked – így valóban maradéktalanul és gondtalanul adhatod át magad a kabrió-feelingnek.

TISZTA ÉLVEZET. #NOFILTER.

dam Image

AJÁNDÉK ALWAYS OPEN CSOMAG.

 

A 296 200 Ft értékű csomagot most ajándékba kapod új MINI Cabriódhoz – és vele a szélterelőt, az ülésfűtést elöl, a komfortbejutást és az Always Open Timert.

 

 

 

AJÁNDÉK KABRIÓÁPOLÁSI CSOMAG.

 

A Napra lehet nézni, de rá nem – hála az eredeti MINI vászontetőt impregnáló folyadéknak és az UV-védelmet is kínáló bőrápolónak, amelyeket szintén ajándékba adunk.

 

      

dam Image

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajánlat 2018. március 31-ig megrendelt új MINI Cabrio modellekre vonatkozik.

 

MINI Cooper D Cabrio – MINI John Cooper Works Cabrio átlagfogyasztás: 4,0–4,1 – 6,5 l/100 km. CO2-kibocsátás: 108 – 152 g/km.

 

A fogyasztásra és CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

 

A motorok megfelelnek az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

 

A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos MINI Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

 

A MINI 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.