MINI Clubman – vörös és fekete – szemből nézet MINI Clubman – vörös és fekete – szemből nézet

MEGNYÍLNAK AZ AJTÓK. AZ ÚJ NEW MINI CLUBMAN.

Azt mondják, mindent nem lehet egyszerre kívánni. De mi nem hallgatunk rájuk.

A várakozásnak vége. Bemutatjuk a valaha készült legkifinomultabb, legsokoldalúbb és legtágasabb MINI-t. Az új MINI Clubman vezetőülésében ülve megnyílnak előtted az izgalmas kilátások kapui.

Öt ülésével és hat ajtajával a MINI Clubman bőséges helyet kínál az utazáshoz. A méretes csomagtér akár 1250 literesre bővíthető, még több teret engedve a terveknek. A pompás ALL4 összkerékmeghajtási rendszerrel pedig minden úton a kezedben marad az irányítás – minden évszakban és minden napszakban.
MINI Clubman – vörös és fekete – hátsó nézet Union Jack lámpával MINI Clubman – vörös és fekete – hátsó nézet Union Jack lámpával

Magabiztosan esztétikus külső.

Az új MINI Clubman merész külső formája minden eddiginél stílusosabb és tartalmasabb. A letisztult vonalak és a határozott kontúrok együtt elegánsan kifejező dizájnt, és vele a visszafogott magabiztosság légkörét teremtik meg. Íves sziluettjét tökéletesen egészíti ki sportos nyomtávja és széles vállai.

A lendületes vállvonal a jellegzetes osztott csomagtérajtóra irányítja a tekinteteket, amely a lehetőségek végtelen tárházát tárja eléd. Az új LED-es fényszórókból és a Union Jack hátsó lámpákból sugárzik a magabiztosság és a stílus. Az új, látványos hűtőrács, a külső színek, a keréktárcsák, a belső kárpit és felületek pedig minden eddiginél jobban vonz az autó magabiztos egyediségének felfedezésére.
MINI Clubman – vörös és fekete – oldalnézet
MINI Clubman – vörös és fekete – hat nyitott ajtó felülnézetből MINI Clubman – vörös és fekete – hat nyitott ajtó felülnézetből

A kényelem a legelső.

Térkínálat tekintetében az új MINI Clubman igazán nagyvonalú: lenyűgöző kényelemmel és sokoldalúsággal csábít. Tágas belső tere öt felnőtt személy számára is bőséges. A sokoldalúan alakítható csomagtér pedig bármilyen utazás kellékeit képes magába fogadni.

A MINI Clubman belső tere elegáns kényelemmel és olyan prémium anyagokkal invitál, mint például az ülések legfinomabb bőrkárpitja. Az összhatást a gazdag színpaletta még tovább árnyalja – a klasszikus Carbon Black és Malt Brown színektől az Indigo kéken át az élénk Satellite szürkéig – a színek mindegyike egyedi és jellegzetes hangulatot teremt. Az ajtó elemeinek hátsó megvilágítása és a belső felületek számos anyagopciója pedig sokszínű dizájnjával teremti meg a kívánt hangulatot.
MINI Clubman – belső tér – hátulról megvilágított ajtóél
MINI Clubman – belső tér – a középkonzol érintőképernyője

Intelligens hálózatok.

A MINI Clubman belső terének főszereplője és egyben agyközpontja a középkonzol csúcsminőségű, nagy felbontású 6,5 colos vagy (opcionálisan) 8,8 colos érintőképernyője. Az intuitívan kezelhető irányítóközpont a MINI Connected által kínált tengernyi információs és szórakoztató tartalomra nyit ajtót. A mobil készülékekhez is zökkenőmentesen csatlakozó rendszerrel könnyedén vezérelheted az online navigációt, élvezheted az Apple CarPlay szolgáltatásait, kapcsolatba léphetsz a MINI Concierge Service-szel és élvezheted a hálózati kapcsolatban rejlő megannyi további lehetőséget.

Minden alkalomra tökéletes.

A MINI Clubman a sokoldalúságot, a tágasságot, a minőségi megmunkálást és a teljesítményt ötvözve nyújt magával ragadó vezetési élményt minden alkalommal. A prémium anyagok és az ötletes dizájnmegoldások gondoskodnak arról, hogy maradéktalanul átélhesd a stílust és a kényelmet – bárhová is vezessen az utad. Ha egyszer beszállsz, többé nem akarsz majd kiszállni.