Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

FEDEZD FEL A MINI-T

VÁLASZTOTT MINI PARTNER

AZ ÚJ MINI CLUBMAN.
MEGNYÍLNAK AZ AJTÓK.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Íme, az új MINI Clubman. Stílusos, mint mindig. Tágas, mint még soha. Készen áll arra, hogy ámulatba ejtsen és meglepetést okozzon. Nyílj hát meg az új perspektívák befogadására az új, hat ajtós MINI Clubmannel.
MINI CLUBMAN

MEGNYÍLNAK A PERSPEKTÍVÁK

Az új MINI CLUBMAN tele van meglepetéssel. A klasszikus dizájn – amely megannyi műértő szívét ejtette rabul az eltelt évek alatt – finomhangoláson esett át és olyan látványos részletekkel gazdagott, mint a Union Jack motívummal ellátott hátsó lámpák. A 6 ajtó és a tágas csomagtér pedig szélesre tárja a kaput a lehetőségek előtt. Az innovatív technikai megoldások pedig, mint a MINI Connected rendszerei, minden elképzelhető módon hozzásegítenek a vezetési élmény megtapasztalásához.
MINI CLUBMAN

MEGNYÍLIK AZ EGYEDISÉG

A különleges dizájn mindig is a MINI Clubman legfőbb erényei közé tartozott. Az újdonság sem okoz csalódást e téren – sőt: olyan pompás elemekkel gazdagodott, mint az új, LED-es, Union Jack motívummal ellátott hátsó lámpák. Mindemellett az új MINI Clubman esetében friss és nem mindennapi árnyalatokat felvonultató színpalettáról válogathatsz, amelynek egyik büszkesége az ellenállhatatlan vonzerejű Indian Summer Red.
MINI CLUBMAN

TÖBB HELY AZ ÖTLETEKNEK

6 ajtójával és kivételesen tágas, 360 literes, 1250 literesre bővíthető rakterével az új MINI Clubman még felkészültebben áll a dolgok elébe. A modell 5 személy számára kínál kényelmes helyet, így családi autónak is ideális választás. Az oldalajtók még egyszerűbbé teszik a csomagtérhez való hozzáférést, megkönnyítve a be- és a kipakolást.
Főbb jellemzők

EGY MINI SZÁMTALAN IGÉNYRE

Az új MINI Clubmannek számos előnyét a legkülönbözőbb igényű vezetők mind értékelni fogják. Ízlésesen kifinomult, ugyanakkor friss dizájnját az igazi ínyencek tartják nagyra. A praktikumot szem előtt tartó kialakítás, valamint a modern technológiák a mindennapokban lesznek segítségedre. Noha alapvetően egy városi karaktterről van szó, az autó minden eddiginél felkészültebben várja a hétvégi vidéki kalandozásokat.

PRÓBÁLD KI, MIT TUD A MINI

Ajánlat

MINI PARTNER KERESŐ

MINI CLUBMAN

NEM TUDSZ DÖNTENI?

Ikonikus kétszárnyú hátsó ajtójával az új MINI Clubman az igazi egyéniségeknek készült.

Tökéletesen egyesíti a sokoldalúságot, a tágasságot, az aprólékos kidolgozottságot és a teljesítményt, így olyan vezetési élményt nyújt, amiben minden megvan, amire vágysz.