MINI Clubman
Clubman

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI CLUBMAN MINI CLUBMAN

MINI CLUBMAN.

MEGNYÍLNAK AZ AJTÓK.

NYITOTTAN A MINI CLUBMANRE.

Engedd meg, hogy bemutassuk neked a valaha készült legkifinomultabb, legsokoldalúbb – és legtágasabb – MINI-t. Amint helyet foglalsz a volán mögött, az új MINI Clubman megnyitja előtted az izgalmas új távlatokat. Öt ülésével és hat ajtajával a MINI Clubman tágas teret kínál az utazáshoz. A tágas csomagtér 1250 literesig bővíthető, így bőségesen elférnek benne a legnagyobb tervek is. Az ALL4 összkerékhajtással pedig minden úton a kezedben marad az irányítás – így az autó tökéletes társad lesz minden úton és minden útfélen.
KÜLÖNLEGESSÉGEK

NYITOTTAN AZ ÚJ PERSPEKTÍVÁKRA.

Az új MINI Clubman csupa meglepetés. Klasszikus dizájnja, amely az évek során annyi rajongót szerzett, változatlan maradt, mégis olyan vonzó részletekkel gazdagodott, mint a Union Jack hátsó lámpák. A hat ajtó és a tágas csomagtér annyira sok lehetőséget rejt! Nem is szólva az innovatív technológiai megoldásokról, mint például a MINI Connected rendszerek, amelyek vezetés közben minden elképzelhető módon segítenek neked.
ÉRDEKESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ TÉR

MAKE IT YOURS!

KÖZELEBB, MINT GONDOLNÁD.

Az új MINI Clubman alig várja a találkozást – és közelebb van, mint gondolnád. Tekintsd át az elérhető modellek online ajánlatát most!

MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN

MÉG TÖBBRE NYITOTTAN.

A MINI Clubman még annyi minden felfedeznivalót rejteget! Ismerd meg minden lenyűgöző részletét, amelyek megnyitják előtted a kalandokat!

 MINI Clubman
Clubman