MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

ÉREZD AZ IZGALMAT!

A MINI Clubman John Cooper Works készen áll a versenyre.

VELE VAN AZ ERŐ.

A MINI Clubman John Cooper Works a motorsport izgalmának igazi esszenciája. Erős és erőteljes, mégis agilis és elegáns – egy csodálatos autó, amely készen áll, hogy meghódítsa a városok útjait és a versenypályákat. Készülj fel az igazi erő jelentette izgalmakra!
KÜLÖNLEGESSÉGEK

KÜLÖN KATEGÓRIA.

Az izmos test, az erős karakter és az erőteljes morgás csak néhány vonás, amelyek meghatározzák az elegáns és erőteljes méregzsák jellemét. Az aerodinamikus első lökhárító kihangsúlyozza az autó versenyszellemét, a hátsó spoiler sportos formája pedig az autó magabiztosságáról tanúskodik. Habár a további látványos dizájnelemek, mint a külső tükrök vagy az oldalsó elemek szintén az autó versenyző mivoltára utalnak, az igazi kinyilatkoztatást a teljesítménye jelenti. A lélegzetelállító, 4,9 másodperces gyorsulás 100 km/órára és a 306 lóerős teljesítmény teszi az autót igazi legendává.
ÉRDEKESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ

ILYEN KÖZEL.

A MINI Clubman John Cooper Works közelebb van, mint gondolnád. Tekintsd át az elérhető modellek online ajánlatait!
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works

FELFEDEZÉSRE VÁR.

Tudj meg többet a versenyre kész MINI Clubman John Cooper Works kiemelkedő képességeiről!
MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo