Úgy tűnik, hogy a magad képére formálandó MINI nincs még elmentve. Ha szeretnél még visszajönni ide és tovább bütykölni az autón, mentsd hát el és adj neki egy szívedhez közel álló nevet, hogy később ott folytathasd a dolgot, ahol abbahagytad.

 

A TE EGYEDI MINI Játékra készen.

A te MINI-d - külső A te MINI-d - belső

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

FEDEZD FEL A MINI-T

VÁLASZTOTT MINI PARTNER

AZ ÚJ MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.
BÍRNI FOGOD?

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Íme, itt az új MINI John Cooper Works Clubman. Sok-sok lóerőjével, lélegzetelállító gyorsulásával és versenypályára termett, rosszfiús karakterével ez minden idők legkeményebb MINI-je. Bírni fogod?
CLUBMAN

A PRÓBÁK PRÓBÁJA

Zabolázhatatlan versenyszelem és olthatatlan vágy a határok feszegetésére – ez az autó tényleg igazi próba elé állítja a vezetőjét: vajon tényleg elég kemény vagy ahhoz, hogy jól megkergesd? És ahhoz is, hogy ne?
MINI CLUBMAN JCW

ÉREZD AZ ERŐT

Az új MINI John Cooper Works Clubman motorháztetője alatt minden eddiginél népesebb, 306 lovat számláló ménes tombol. E tényleg lenyűgöző teljesítmény minden vezetőt megajándékoz a valódi érzelmek nyújtotta bizsergető izgalommal.
MINI CLUBMAN JCW

MÁSODPERCEK KÉRDÉSE

Vajon milyen gyorsan fordulnak igazán komolyra a dolgok? Nos, az új MINI John Cooper Works Clubman esetében ez tényleg csak másodpercek kérdése. A maga 4,9 másodperces 0–100-as sprintidejével igencsak energikus jelenség, amely mindig készen áll arra, hogy egy kis versenypályás kalanddal ajándékozzon meg.
Főbb jellemzők

KEMÉNY JÁTÉKOS

Az új MINI John Cooper Works Clubman a játékban nem ismer tréfát. Te is így vagy ezzel? A 306 lóerő és a 4,9 másodperces 0–100-as gyorsulás olyasmik, amik a határokat feszegető vezetőért kiáltanak.
MINI CLUBMAN JCW
Az erős karaktert különösen azok értékelik, akik maguk is ilyenek. Ha szeretsz magas célokat kitűzni, ha mindig valami rendkívülire vágysz és folyamatosan újabb és újabb, komoly kihívás elé állítod magadat, akkor valószínűleg rátaláltál eszményi útitársadra.

PRÓBÁLD KI, MIT TUD A MINI

Ajánlat

VÁLASSZ AJÁNLATAINK KÖZÜL

Azonnal elérhető MINI-k, amik csak rád várnak.

ÍME A MINI-D.

Válogass az ajánlatok között, már 8 490 000 forinttól! Mindegyik MINI azonnal elérhető – és arra vár, hogy a tiéd lehessen.

MINI PARTNER KERESŐ

MINI CLUBMAN JCW

PRÓBÁLD KI A LEGERŐSEBB MOTORUNKAT

Kínálatunk legerősebb motorja jelenleg a MINI Clubmanhez, Countrymanhez, Cabrióhoz és a 3 ajtós modellhez érhető el.

Az akár 306 lóerős motorral is elérhető John Cooper Works modelleket azok számára fejlesztették ki, akiknek csakis a legjobb elég jó úgy a teljesítmény, mint a műszaki tartalom és a stílus tekintetében.