MINI PHEV
COUNTRYMAN HYBRID

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI PHEV MINI PHEV

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID.

AZ IHLET HAJTJA.

MINI PLUG-IN HIBRID. AZ ERŐ LEGYEN VELED.

Élvezd a különlegességet! Az új MINI Countryman Plug-in Hibrid az elektromosság erejével teremti meg az izgalmas, mégis fenntartható vezetési élményt. Átgondolt dizájnjával és precíz technológiájával megváltoztat mindent, amit eddig a hibrid autózásról tudni véltél. Az erő és a hatékonyság tökéletes egyensúlyával a két meghajtás legjavát élvezheted.
KÜLÖNLEGESSÉGEK

VEZESD A VÁLTOZÁST.

Az új MINI Countryman Plug-In Hibrid kívül és belül egyaránt megváltozott. Az újratervezett elemek vonzani fogják a tekinteteket az utakon! A tágas csomagtér, valamint a gyönyörűen berendezett belső tér valóban lenyűgöző. A Plug-in Hibrid technológia tökéletes választássá teszi a környezettudatos vezetők számára.
ÉRDEKESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ TÉR

MAKE IT YOURS!

AJÁNLAT

KÖZEL AZ IGÉNYEIDHEZ.

Saját MINI Countryman Plug-in Hibrided már lehet, hogy csak rád vár. Ismerd meg az elérhető modellek online ajánlatait most!
MINI PHEV
MINI PHEV

TÖBBRE VAGY KÍVÁNCSI?

Érdekel az új MINI Countryman Plug-in Hibrid technológiája? Vagy felfedeznéd az autó egyedi stílusát? Tudj meg többet erről a csodálatos autóról!
MINI PHEV
COUNTRYMAN HYBRID