MINI 3-door
3-ajtós

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 3-door Hatch MINI 3-door Hatch

ÚJRAGONDOLT KLASSZIKUS.

A MEGÚJULT MINI 3 AJTÓS ALIG VÁRJA, HOGY MINDEN KANYARBAN VONZZA A TEKINTETEKET.

MÉG TÖBBRE HANGOLVA.

Az ikonikus MINI 3 ajtós megőrizte úttörő szellemiségét és összetéveszthetetlen sziluettjét, miközben még élettelibbé és karakánabbá vált. A még élvezetesebb, csábító lázadó imádja a szűk városi kanyarokat és a a kihívásokat. Az izgalmat és az eleganciát egyesíti az extra adag teljesítménnyel, melynek segítségével a legendás gokart-feelinget még magasabb szintre emeli.
KÜLÖNLEGESSÉGEK

AZ EGYETLEN.

A látványosan és vitathatatlanul stílusos új MINI 3 ajtós egy külön kategóriát képvisel. A dinamikus vonalak és a még merészebb orr-rész a megnövelt hűtőráccsal tovább fokozzák sportosságát, és még több kalandra csábítanak. Igazán páratlanná azonban a különleges Sokszínű Tető teszi. A kifinomult és lenyűgöző belső dizájn, az okos és intuitív technológia, valamint a személyre szabás számtalan lehetősége pedig igazán egyedivé teszi.
ÉRDEKESSÉGEK
KÜLSŐ
BELSŐ

MAKE IT YOURS!

AJÁNLAT

KEZDŐDJÉK A TE SAJÁT MINI KALANDOD!

Az új MINI 3 ajtós alig várja, hogy útnak indulhasson veled. Tekintsd át az elérhető modellek online ajánlatait!
MINI 3-door Hatch
MINI 3-door Hatch

ISMERD MEG!

Tudj meg mindent az új MINI 3 ajtós izgalmas részleteiről – erről a vad, stílusos és modern technológiájú ikonról.
 MINI 3-door
3-ajtós