COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Countryman MINI Countryman

AZ ÚJ MINI COUNTRYMAN.

Az új MINI Countryman kétségtelenül elcsábítja Önt a városon kívüli kalandokra, és izgalmat kelt a városban.

A RETTENTHETETLEN KALANDOR.

Pattanj be az új MINI Countrymanbe, és fedezz fel olyan rejtett kincseket, amelyek létezésére eddig nem is gondoltál. Fedezd fel a feltérképezetlen területeket, és vezess abban a hitben, hogy nincs olyan hely, ahová autód ne érhetne el. Az új MINI Countryman páratlan szabadságot kínál a városban és azon kívül. Elegáns, modern, és megadja azt a teret, amelyre szükséged van egy izgalmas élethez. Erőteljes karosszériájával, merész SUV-designjával és impozáns megjelenésével ez a jármű a magabiztosság és a kaland auráját árasztja.

Tapasztald meg a MINI TwinPower Turbo technológia dinamikus teljesítményét és üzemanyag-hatékonyságát az új MINI Countrymanben. Nem csak abban segít, hogy merész kijelentést tegyen, hanem azt is biztosítja, hogy másokat a porban hagyjon. Nyomd meg a gázt, és engedd, hogy személyiséged átragyogjon az úton.

FUNKCIÓK

BÁTOR JELENLÉT ÉS BÁTOR HOZZÁÁLLAS.

Készen állsz a kalandra? Bemutatkozik az új MINI Countryman! Ez nem csak egy autó, ez egy életérzés. Stílusos, tágas és a legújabb technológiával felszerelt MINI mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a verhetetlen szabadságérzethez, akár a nyílt autópályán, akár a városban. Új MINI Countrymaned stílusát egy merészebb, masszívabb megjelenéssel frissítettük. Ez a sportos MINI egyben tágasabb is, így rengeteg helyet biztosít csomagjaid és utasaid számára egyaránt. Csatlakozz a kalandhoz.
DIZÁJN
KÜLÖNLEGESSÉGEK

ÁLLÍTSD ÖSSZE SAJÁT ÍZLÉSED SZERINT

FEDEZD FEL AZ ISMERETLENT.

Szeretnél mielőbb kalandozni új MINI Countryman-eddel? Tekintsd meg a már elérhető modelleket.

FEDEZD FEL AZ ISMERETLENT.
KÉSZÜLJ FEL.

KÉSZÜLJ FEL.

A legegyszerűbb utak is megfelelő felkészülést igényelnek. A testreszabási lehetőségek segítségével megtudhatod, mi a legmegfelelőbb a számodra.